2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Temmuz27 gözün Aydın ins. Kucağına Alman'da nasip olur:)
Ayrica cok gecmis olsun canım size birsey olmamış şükür.İns.cok korkmadın .

Dmt_ o benim :)) benim ilkte çatlağım oldu ama cok az 2. Hiç olmadı.Vucut yapın , kilo alimin ve bebeğin kilosuda normalse hiç birsey olmaz.
Ha bu arada en cok göbek deliği altında ince bir çizgi var gibiya orayla tam sezaryen kesisinin yapıldığı yer varya ora çatlıyor oraya yoğunlaşın derim.

Kızlar bugün cok duygusalim üstüne kondurmasamda.Dun aksam esim ; annen neden Bayram sonu olmuyor ameliyatı dedi.İcim akti ne ameliyatı deyince cok kötü oldu.Bana kötü haber vermiyorlar.annem kalbinden de rahatsız yarinmis gunu.hala çalışıyor Ya.Sabah aradım bildigimi belli etmedim kapatirken kızım cok iyi bak kendine dedi.
Anne seni cok seviyorum diyebildim...İcim yanıyor ...Cok boşum ,havada...

slm arkadaslar ben haziran annesiyim sizlere atlattığınız için sizlere bi sorum olucak kafayı yemek üzereyim 4.5 hamileym doktorum dün aksam keseyi gördü kesenin çapı 8.5mm dedi cok küçük dedi sizlerin nekadardı düşükle sonuclanır dedi cok korktum sizcede cok mu küçük sizler okadarlık hamileyken ne kadardı

öğle arasıı ham ham hammm acıktım kurt gibi gidelim ve yemekleri yiyelimmm afiyet olsun ballarım bıdıklarım hadi herkeşlerrr yemeğee ya çıkın hepiniz yetişemiyorum olaylara yazmayın ben yokken =)

Afiyet olsun canım benim.

Teşekkürler tatlım bilgi için.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Sorma canım o iştah açıklığı bendede var.Doktorum meyveyi abartma.
Önce yarısını ye sonra yarısını ye desede bende mandalinaya dayanamıyorum.
Bir başlasam durmak bilmiyorum.Onun dışında yemeklere düşkünlüğüm yok.
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama kilo alırsam sorun değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun.

Bende kaşıntı yok.Ama bebe yağı sürmeye başladım.
İlk hamişliğim kuzucum o nedenle sana yardımcı olamıcam malesef.
Ama şunu sölim çatlak olmayanda olmuyor yahu.Olacağı varsada istediğini yap yinede oluyor.
Artık olursada sonrasında çözüm yollarına bakıcaz ne yapalım.

Allah beterinden saklasın canım. Geçmiş olsun. Sağlığınıza birşey olmasın yeter ki.

Yüksek voltajcım. Allah şifa versin.Dua edicem.. Hayırlısıyla sapasağlam çıkacak inşallah ameliyattan. İçini ferah tut sen.. Hem daha seveceği bir torunu daha geliyor bak. ..

Genişliyoz mu ne? hehe. olcak tabi ya. Fazla kaşımamaya dikkat edin emi.

tünaydınnnnn kızlar
yoklamaya yok yazmayın beni şimdi geldim işe
oğluşumun 3'lü testini yaptırmaya gittik bayramdan sonra öğreniz sonucu inşallah iyi çıkar
oğlumuda gördüm bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu tam babasının oğlu olacak bu
gelirkende arabada çok fena kustum hala geçmedi miğde bulantılarımartık geçsin istiyorummmm

Ben gittiğimde 6 haftalıktım. 1,29 cm çıkmıştı sanki tam aklımda değil ama eminde değilim.. 4,5 haftalık daha çok yenii..Hayırlısı olsun.

cnm benim çok geçmiş olsun ne olur dikkat et kendine nazda bende iyiyiz çok şükür toparlandık sayenizde kaderimizi mutlu haberlerimizi beklioruz

Hoşgeldin , geçmiş olsun. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah..

canım benim ya çok zor bir durum. inşallah sağlığı düzelir annenin ama onu düşünürken salma kendini. bak sen hem annesin hem de anne adayı ve tetik bekleyen bir rahatsızlığın var. şuan annen için tek yapabileceğin dua etmek. biliyorum söylemesi kolay ama çok hırpalama kendini.

kızlar buda sabah bahsettiğim elbise, hamile reyonunda değildi ama hamilelerinde rahtlıkla giyebileceği bir elbise. ben bayram için almıştım ama sonra bayramda giymekten vazgeçtim. hamileliğim biraz ilerleyince giyerim artık. buyrun linkten inceleyebilirsiniz.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Black

kızlar doktor teyzemizden geliyoruz bizimkisi gösterdi koca pipisini doktora ne kadarda büyümüş öle bi kaç hafta içinde Rabbim merakla cinsiyetini öğrenmeyi bekleyen annelere hayırlısıyla nasip etsin inş..

bendee yaa çok meyve yiyorum dayanamıyorum tutamam kendimi hatta yemek yerine bile o leziz sulu seyleri yerim bende mandalina yi sürekli yiyorum hatta iş yerinde ki cekmecem dolu bitiririm büyük ihtimalle ama meyvenin ne zararı varki az yenmesi öneriliyor anlamadım :S

kuzummm okurken gözlerim doldu konu anne olunca hiç dayanamıyorum sen gönlünü ferah tut o ne bebişini bırakır ne seni hamile oldugun için dert edersin diye söylemiyorlar belli ki bak esin bayram sonu nie olmuyor demiş öyle acil bi ameliyat değil demekki kuzum ve inan kötü birşey olsa sana mecbur söylerken pat die öğrenirsen daha kötü olacagını bilirler emin ol hiç birsey olmayacak annen melekler korur onu ve sana bagıslar sen gönlünü ferah tut ve bebeğini üzme ki anneanneside üzülmesin dua edelim bol bol =)

tatlım 4,5 aylık mı hamilesin ben anlamadım ki 4,5 hamileyim yazmışsın da hamilelik takviminde 6 haftalık yazıyor ona göre söylüyorum günlüğüme baktım şimdi 11mm imiş benim ki bence çok küçük de sayılmaz hareketlerine falan dikkat et yukarıya uzanma eğilme sakın ağır kaldırma mümkün oldugunca ayaklarını dik ve yat insallah birsey olmaz benim ilki düşüktü ama oda 5mmydi ama o stresten düştü eminim ogün eşimle çok büyük kavga ettik ve kanamam acıldı sen hep pozitif ol annesi sen iyi olursan oda iyi olur allahın izniyle

ayaklarını yerim onun amann o ne bilmiş gı ayak ayak üstüne atmayı amaaa kuzumm benimde geç başladı hala devam ediyor kusmam dün 4 kez mi 5 kez mi kustumm geçmiyor 13 haftada basladı hala devam ediyor dayan bunlarda gececek gecmesede kucagına o miniği aldıgında unutucan =)

anammm allah korusun kuzumm nazar cıkmıs olsun aman verilmiş sadakanız varmış kuzum evett ya bende eşime diyorum ya yürüyüş yapalım eriniyor da cıkmıyor S:

Bir oğlan anası daha.. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…