kızlar günaydın cumartesi günü doktora gittik ikili testimizn sonucunu göstredik gayet iyi dedi cinsiyetine bakamaya çalıştı ama bizimki göstermiyor dr göre büyük ihtimal erkek dedi aslında hissediyordumda eşim ve eşimin ailesi çok üzüldü bu duruma kız istiyorlardı neymiş efendim sevmiyceklermiş çok da umrunda kuzum sağlıklı olsunda
Günaydın kızlar.. Umarım herkesin keyfi yerindedi. Bugun öğleden sonra sağlık ocağına gidicem bende. Sallamıştım hep bugun gideyim artık. Birde geçen hafta AFP testi yaptırmıştım onun sonucunu alıcaz. Hayırlısıyla iyi çıkar inşallah. İçimde bir heyecan var..
ersnil hoş geldin gelmiş geçmiş olsun
ay yazık sana ya kendi çocuğuna kendi seçtiğin adı koy zorunluluk mu ayıp ya her anne kendi isim koymak ister ben bu durumlara çok kızıyorum çocukken bile kızar söylenirdim ben kimsenin adını koymam diye niye koyayım ya kime neden yaranayım neyse işin zor işallah eşin falan kafasına dank eder de sen istediğin ismi koyarsın dokuz ay çile çekerek emeklerle içinde büyüttüğün yavrunun adını koymak senin en doğal en büyük hakkındır.
ne yazık ki öyle canım benim eşimde yapıyor maymunluk davranışlar sinir oluyorum işallah unuturlar onların huyunu da bizde rahatlarız
zaten şu bayram geldimi kaygı başlıo her evde emin ol tabiki herkes kendi evinde rahat edio allahtan hamileliği bahane edip yırtarız belki sizde gezme sorun bizde kalacak yerde sorun haremlik selamlık yatıoruz resmen odalarda görümcenin 2 çocuk zaten ypruluosun sabaha kadar dinle artık mızırtılarını
Günaydın kızlar.
Öncelikle size haber veremediğim için çok üzgünüm.
Geçen hafta ctesi doktor kontrolüm vardı.Eşimle birlikde gittik.
Ve ben ogün inanılmaz derecede hastaydım hiç bir yanım tutmuyordu öksürüyordum sürekli.
Doktorumda bana 10 günlük rapor verdi.Henüz raporun 5 günü gitti.Diğer 5 günü duruyor.
Ama ben kendimi toparladım diye bayram öncesi geleyim işlerimi toparliyim dedim.
Hemde sizleri çok ama çok özledim,haberde veremedim.
Benim aklımda sedagg ve nazda.Günlerdir aklımdan çıkmıyorlar.
Umarım herkes çok ama çok iyidir.
Oğluşum için çok endişelenmişdim.Ökdürdükçe karnım ağrıyordu.
Doktorum oğluşumun keyfinin yerinde olduğunu söyledi.
Kocaman olmuş kerata :) Babasına yakışıklılıkda seni geçicek dedi:)
Hastaydım ama mutlu ayrıldık.
Sizde durum nasıl kızlar?Sedagg ve naz ne yaptılar.
İşlerde yoğun geçmişe bakamıyorum..Baksamda kim bilir neler oldu hepsini kaçırdım.
günaydın kızlar.
öncelikle size haber veremediğim için çok üzgünüm.
Geçen hafta ctesi doktor kontrolüm vardı.eşimle birlikde gittik.
Ve ben ogün inanılmaz derecede hastaydım hiç bir yanım tutmuyordu öksürüyordum sürekli.
Doktorumda bana 10 günlük rapor verdi.henüz raporun 5 günü gitti.diğer 5 günü duruyor.
Ama ben kendimi toparladım diye bayram öncesi geleyim işlerimi toparliyim dedim.
Benim aklımda sedagg ve nazda.günlerdir aklımdan çıkmıyorlar.
Oğluşum için çok endişelenmişdim.ökdürdükçe karnım ağrıyordu.
Kocaman olmuş kerata :) babasına yakışıklılıkda seni geçicek dedi:)
hastaydım ama mutlu ayrıldık.
Sizde durum nasıl kızlar?sedagg ve naz ne yaptılar.
Işlerde yoğun geçmişe bakamıyorum..baksamda kim bilir neler oldu hepsini kaçırdım.
Günaydın kızlar.
Öncelikle size haber veremediğim için çok üzgünüm.
Geçen hafta ctesi doktor kontrolüm vardı.Eşimle birlikde gittik.
Doktorumda bana 10 günlük rapor verdi.Henüz raporun 5 günü gitti.Diğer 5 günü duruyor.
Benim aklımda sedagg ve nazda.Günlerdir aklımdan çıkmıyorlar.
Oğluşum için çok endişelenmişdim.Ökdürdükçe karnım ağrıyordu.
Kocaman olmuş kerata :) Babasına yakışıklılıkda seni geçicek dedi:)
Hastaydım ama mutlu ayrıldık.
Sizde durum nasıl kızlar?Sedagg ve naz ne yaptılar.
İşlerde yoğun geçmişe bakamıyorum..Baksamda kim bilir neler oldu hepsini kaçırdım.
çoğumuz aynı durumları yaşamışız desene bende etrafımda hiç böyle olaylar görmemiştim benim kaynanam da çok şeyler yaptı sanki sadece benim başıma geldi zannediyordum yanlız değilim keşke yapmasalar benim erkek kardeşim var ne annem ne ben kıza ailesine hiç kötü bişey yapmadık istediklerini yaptık yardımcı olduk benim annem böyle iyi melek gibi neden diğerleri cadı anlamıyorum oda oğlunu evlendirdi hiç çirkeflik yapmadı ne diyeyim Rabbim çocuklarımızı iyi ailelerle iyi insanlarla karşılaştırsın o kötü insanlarda sürünsün diyesim geliyor evliliğimizi sarstıkları içinDüğünde yok alınacak eşyasıydı,takısıydı,adetiydi,ıvırıydı zıvırıydı derken en özel zamanları berbat ederler...
Düğünden sonra müdahaleleri,laf sokmaları,bencillikleriyle iyice kendilerilerinden soğuturlar,cicim aylarını rezil ederler...
Hamilelikte cinsiyetti,isimdi derken insanı iyice sinir ederler.
Yahu bir rahat yok mu,bir tek ana,baba,evlat bunlarmı
he yaa neyse ki et seviyorumm yihahaha gelsin etlerr hım hım hımm bebişim de yesin tosun gibi olsun ama sağlıklı bir tosun =) kuzum ben o konuda rahatım kimsem gelmiyor ama biz bi yere eksik gidersek de kıyamet kopuyor geçen bayram hem hastaydım hem canımın içi amcamın ilk bayramıydı ve bayramla vefatının arası 10 gün falan gezesim yoktu amannn burnumdan geldi gözümden yaş dinmedi bayram boyunca o kadar nefret ettim ki bayramdan simdide korkuyorum aileside triplerden bu yana gelmiyorlar onlara sinirleniyor zaten aslında benden cıkarıyor sinirini anasının ablasının kaprislerinden yanlarına yaklaşılmıyor zaten bayram gelsin istemiyorummmm
bende eşimle her bayram tartışmaktan onun ailesini görmekten nefret ediyorum çok uyuz bir aile işallah bu bayram hepimizin sorunsuz geçer sabır yarabbim sabır
Anammm bak o yanlışı bende yaptım yedim paparayı lütfen dikkat edelim ama kızıyorlar sonra =) kuzum iyisin ya önemli olan o oğluşunda iyi şükür bende eriniyorum iş yerindeyim ya öyle okuyamıyorum geçmişi zamanım olmuyor yarıdan yakalamaya çalışıyorummm hoşgeldinn aramıza tekrar mucxx
Hoş bulduk tatlım.
Kız ınternet olsa bir saniye durur muydum sanıyorsun :)
Ben aslında hala raporluyum ama yinede işe geldim.
Bayram öncesi hem işi toparliyim hem sizlerden haber alıp haber vereyim diye.
İşleri toparliyim öğleden sonra yine gidicem.Yarında izinli olucam.Sonrası bayram izni zaten.
cnm benim çok geçmiş olsun ne olur dikkat et kendine nazda bende iyiyiz çok şükür toparlandık sayenizde kaderimizi mutlu haberlerimizi beklioruz
Geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin..
Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Bu arada AFP ne olaki?
Teşekkürler tatlım.Çok daha iyiyim şükür.
AFP sinir sistemi tarama testi imiş. 2'li tarama iyi çıkmış olsa da 3'lü taramaya gerek duyulmadığı durumda 3'lü taramanın içinde ölçülen Sinir sistemi tarama testi ayrıca yapılabilirmiş..Bende ilk başta neden yaptırdı doktor acaba diye içim içimi yemişti ama yapılsa da olurmuş. Bakalım akşamı bekliyorum tatlım.
ah kuzum walla ben bile heyecanlandım sağlıklı haberlerle gel inş
temmuz spor yaptığını söylemeyi unutma oldu mu tatlım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
kızlar gelebildim nihayet oğlumun durumu iyi çok şükür, raporumu da aldım. spor için yapman iyi olur bana kalırsa en güzeli yürüyüş, günde yarım saat yürümeye çalış dedi.
buraya kadar herşey iyi hoşta hastaneye giderken kaza yaptık. sağolsun yaşlı bi amca fena giydirdi... arka kapı ve arka çamurluk gitti. Anlayacağınız bayramda yamuk arabayla dolaşacağız. neyse ki bizde bişey yok.
Ya kızlar bugün acayip kaşınıyo karnım deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?