2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İkili testinin sonucunun iyi çıktığına sevindim canım. Eşinin ailesi emin ol ki sevecekler kuzucuğu. Sağlıklı olması daha önemli bu durumda. Sen sıkma canını hiç..

Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Bu arada AFP ne olaki?

ersnil hoş geldin gelmiş geçmiş olsun

Teşekkürler tatlım.Çok daha iyiyim şükür.

Düğünde yok alınacak eşyasıydı,takısıydı,adetiydi,ıvırıydı zıvırıydı derken en özel zamanları berbat ederler...

Düğünden sonra müdahaleleri,laf sokmaları,bencillikleriyle iyice kendilerilerinden soğuturlar,cicim aylarını rezil ederler...

Hamilelikte cinsiyetti,isimdi derken insanı iyice sinir ederler.

Yahu bir rahat yok mu,bir tek ana,baba,evlat bunlarmı

he yaa neyse ki et seviyorumm yihahaha gelsin etlerr hım hım hımm bebişim de yesin tosun gibi olsun ama sağlıklı bir tosun =) kuzum ben o konuda rahatım kimsem gelmiyor ama biz bi yere eksik gidersek de kıyamet kopuyor geçen bayram hem hastaydım hem canımın içi amcamın ilk bayramıydı ve bayramla vefatının arası 10 gün falan gezesim yoktu amannn burnumdan geldi gözümden yaş dinmedi bayram boyunca o kadar nefret ettim ki bayramdan simdide korkuyorum aileside triplerden bu yana gelmiyorlar onlara sinirleniyor zaten aslında benden cıkarıyor sinirini anasının ablasının kaprislerinden yanlarına yaklaşılmıyor zaten bayram gelsin istemiyorummmm

Anammm bak o yanlışı bende yaptım yedim paparayı lütfen dikkat edelim ama kızıyorlar sonra =) kuzum iyisin ya önemli olan o oğluşunda iyi şükür bende eriniyorum iş yerindeyim ya öyle okuyamıyorum geçmişi zamanım olmuyor yarıdan yakalamaya çalışıyorummm hoşgeldinn aramıza tekrar mucxx

Hoş bulduk tatlım.

Kız ınternet olsa bir saniye durur muydum sanıyorsun :)
Ben aslında hala raporluyum ama yinede işe geldim.
Bayram öncesi hem işi toparliyim hem sizlerden haber alıp haber vereyim diye.
İşleri toparliyim öğleden sonra yine gidicem.Yarında izinli olucam.Sonrası bayram izni zaten.

cnm benim çok geçmiş olsun ne olur dikkat et kendine nazda bende iyiyiz çok şükür toparlandık sayenizde kaderimizi mutlu haberlerimizi beklioruz

Geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin..

çoğumuz aynı durumları yaşamışız desene bende etrafımda hiç böyle olaylar görmemiştim benim kaynanam da çok şeyler yaptı sanki sadece benim başıma geldi zannediyordum yanlız değilim keşke yapmasalar benim erkek kardeşim var ne annem ne ben kıza ailesine hiç kötü bişey yapmadık istediklerini yaptık yardımcı olduk benim annem böyle iyi melek gibi neden diğerleri cadı anlamıyorum oda oğlunu evlendirdi hiç çirkeflik yapmadı ne diyeyim Rabbim çocuklarımızı iyi ailelerle iyi insanlarla karşılaştırsın o kötü insanlarda sürünsün diyesim geliyor evliliğimizi sarstıkları için

bende 15 gün girmedim giremedim evde net yok benimde raporluydum geldim bi girdim kızlar meraklanmış topa tuttular valla sende aynı olcannn =) ne güzel dostluklar kuruldu değilmi bu durum beni çok mutlu ediyor=)

cnm benim çok geçmiş olsun ne olur dikkat et kendine nazda bende iyiyiz çok şükür toparlandık sayenizde kaderimizi mutlu haberlerimizi beklioruz

Oy oy iyi olmanıza çok ama çok sevindim tatlım.
Bende iyiyim çok şükür atlattım.

Geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin..

Teşekkür ederim canım.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

öğle arasıı ham ham hammm acıktım kurt gibi gidelim ve yemekleri yiyelimmm afiyet olsun ballarım bıdıklarım hadi herkeşlerrr yemeğee ya çıkın hepiniz yetişemiyorum olaylara yazmayın ben yokken =)

Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Bu arada AFP ne olaki?

Teşekkürler tatlım.Çok daha iyiyim şükür.

AFP sinir sistemi tarama testi imiş. 2'li tarama iyi çıkmış olsa da 3'lü taramaya gerek duyulmadığı durumda 3'lü taramanın içinde ölçülen Sinir sistemi tarama testi ayrıca yapılabilirmiş..Bende ilk başta neden yaptırdı doktor acaba diye içim içimi yemişti ama yapılsa da olurmuş. Bakalım akşamı bekliyorum tatlım.

günaydın kızlar; haftasonu bol bol yazmışsınız. takip edebildiğim kadar okudum inşallah kaçırmamışımdır.
cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun darısı öğrenemeyenlerin başına.
ersnil; geçmiş olsun canım.
sedagg ve naz; umarım ikinizinde sonuçları çok iyi çıkacak ve bizde size bu günleri hatırlatıp boşa üzülmüştünüz diyeceğiz. inşallah bayram falan derken zaman su gibi akar güzel haberleri alırsınız.

kızlar benim iştahım da acaip açık hele de iş yerinde sürekli yiyip içesim geliyor ama bende hep meyve yiyorum özellikle mandalina.
doktorum da meyveyi abartmamamı söyler hep aslında sizce günde 4-5 mandalinanın bi zararı var mıdır?
yemeklerde de ekmeği çok abartmadan yemeye çalışıyorum umarım çok kilo almam. şu ana kadar almadım ama asıl alma zamanı geldi artık inşallah en az kiloyla bitiririm bu hamileliğimi de.

kızlar ben ilk hamileliğmde hiç çatlamamştım bunda da çatlamam inşallah diye dua ediyorum ama geçenlerde birinizilkinde çatlamayan ikincisinde çatlamaz dedi.
acaba ilkinde çatlamayıp ikinci de çatlayan var mıdır? bu ara çok kaşınıyor karnım. çok korkuyorum çatlamaktan. bebe yağı sürmeye başladım. ilkinde 1 şişe badem yağının yarısını anca sürmüştüm çatlak kremi falan kullanmadım yani çokta dikkat etmedim ama çok şükür çatlakta olmadı. ama bunda kullansam mı ki acaba? 2. ya da 3. gebeliği olan anneler bana yardım edin lütfen :))

çenem düştü yine kusura bakmayın kızlar :))

kızlar ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun yeğenlerimin karnını iyi dourun ersnilcim sen öğleden sonra oöıycaksın sanırım iyi bayramlar dikkat et kendine senide yeğenimide çok öpüyorum

hayırlı haberler al işallah güzel geçsin bebeğini de gösterir umarım :)

ah kuzum walla ben bile heyecanlandım sağlıklı haberlerle gel inş

temmuz spor yaptığını söylemeyi unutma oldu mu tatlım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

kızlar gelebildim nihayet oğlumun durumu iyi çok şükür, raporumu da aldım. spor için yapman iyi olur bana kalırsa en güzeli yürüyüş, günde yarım saat yürümeye çalış dedi.
buraya kadar herşey iyi hoşta hastaneye giderken kaza yaptık. sağolsun yaşlı bi amca fena giydirdi... arka kapı ve arka çamurluk gitti. Anlayacağınız bayramda yamuk arabayla dolaşacağız. neyse ki bizde bişey yok.

Geçmiş olsun canım,size bişey olmamış ya gerisi halledilir boşver.
Oğluşuna da maşallah :)

Ya kızlar bugün acayip kaşınıyo karnım deli olucam

Benim karnımda çok kaşınıyor böyle tatlı tatlı bir kaşıntı..

Ersnil'cim hoşgeldin buarada, arkadaşlar seni çok merak ettiler, biz de meraklandık vallahi burda. Bol bol dinlen, iyileş hemen inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…