kızlar yaa bebişinin hareketlerinii hisseden yok mu hala ?
Kızlar bugün cok duygusalim üstüne kondurmasamda.Dun aksam esim ; annen neden Bayram sonu olmuyor ameliyatı dedi.İcim akti ne ameliyatı deyince cok kötü oldu.Bana kötü haber vermiyorlar.annem kalbinden de rahatsız yarinmis gunu.hala çalışıyor Ya.Sabah aradım bildigimi belli etmedim kapatirken kızım cok iyi bak kendine dedi.
Anne seni cok seviyorum diyebildim...İcim yanıyor ...Cok boşum ,havada...
günaydın kızlar; sedagg ve naz; umarım ikinizinde sonuçları çok iyi çıkacak ve bizde size bu günleri hatırlatıp boşa üzülmüştünüz diyeceğiz. inşallah bayram falan derken zaman su gibi akar güzel haberleri alırsınız.
:))
kızlar gelebildim nihayet oğlumun durumu iyi çok şükür, raporumu da aldım. spor için yapman iyi olur bana kalırsa en güzeli yürüyüş, günde yarım saat yürümeye çalış dedi.
buraya kadar herşey iyi hoşta hastaneye giderken kaza yaptık. sağolsun yaşlı bi amca fena giydirdi... arka kapı ve arka çamurluk gitti. Anlayacağınız bayramda yamuk arabayla dolaşacağız. neyse ki bizde bişey yok.
Canım sen nasılsın?Gelemdiğim için haberim yok.Umarım herhangi bir sıkıntın yoktur.
Bu arada kızlar naz ne yaptı bilgisi olan var mı?
Günaydın kızlar.. Umarım herkesin keyfi yerindedi. Bugun öğleden sonra sağlık ocağına gidicem bende. Sallamıştım hep bugun gideyim artık. Birde geçen hafta AFP testi yaptırmıştım onun sonucunu alıcaz. Hayırlısıyla iyi çıkar inşallah. İçimde bir heyecan var..
Günaydın kızlar.
Öncelikle size haber veremediğim için çok üzgünüm.
Geçen hafta ctesi doktor kontrolüm vardı.Eşimle birlikde gittik.
Ve ben ogün inanılmaz derecede hastaydım hiç bir yanım tutmuyordu öksürüyordum sürekli.
Doktorumda bana 10 günlük rapor verdi.Henüz raporun 5 günü gitti.Diğer 5 günü duruyor.
Ama ben kendimi toparladım diye bayram öncesi geleyim işlerimi toparliyim dedim.
Hemde sizleri çok ama çok özledim,haberde veremedim.
Benim aklımda sedagg ve nazda.Günlerdir aklımdan çıkmıyorlar.
Umarım herkes çok ama çok iyidir.
Oğluşum için çok endişelenmişdim.Ökdürdükçe karnım ağrıyordu.
Doktorum oğluşumun keyfinin yerinde olduğunu söyledi.
Kocaman olmuş kerata :) Babasına yakışıklılıkda seni geçicek dedi:)
Hastaydım ama mutlu ayrıldık.
Sizde durum nasıl kızlar?Sedagg ve naz ne yaptılar.
İşlerde yoğun geçmişe bakamıyorum..Baksamda kim bilir neler oldu hepsini kaçırdım.
kızlar günaydın cumartesi günü doktora gittik ikili testimizn sonucunu göstredik gayet iyi dedi cinsiyetine bakamaya çalıştı ama bizimki göstermiyor dr göre büyük ihtimal erkek dedi aslında hissediyordumda eşim ve eşimin ailesi çok üzüldü bu duruma kız istiyorlardı neymiş efendim sevmiyceklermiş çok da umrunda kuzum sağlıklı olsunda
kızlar günaydın...
9.30 da kontrolüm var. çok heyecanlıyım hem bebeşimi göreceğim hem de raporumu yenileyeceğim. dua edin bana herşey yolunda gitsin. kontrolden gelir gelmez burdayım.
unutmadan gelince size aldığım hamile elbisesini göstereceğim :)
cnm benim hani üzülmek yoktu bak sen salarsan benden dünden salarım haberin olsun bayramda etleri tatlıları yiyince bi nebzede olsa unutcaz annecik merak etme bebeişlerimiz bizden daha dayanıklı hiç bişeycik olmayacak onlara bizimkiler birazcık nazlı ondan bak gör sedagg demişti diyeceksin boş yere sıkıntı yapma kendine sayılı gün çabuk geçer bebeğin büyüdüğünde bu günleri ona anlatacaksın sana hamileyken böle böle olmuştu die
Kizlarrr yarin doktora gidecegim insallah, dua edin hersey olunda olsun... Bir aydir gormedim bebegimi ozledim :)
Mrb arkadaşlar dünden beri sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum sanki belirtiler gitti. Zaten karnımda çok çıkmadı. Şüpheliyim çoktandırda doktora gitmiyorum. endişeliyim yarın hemen doktora gidecem
benmde yarın kontrolum var. cinsiyeti de soyler die umuorum artık.cok merak ediorum... bu arada bulantılarım hala devam edio benım. hiç azalma bile olmadı( yarın bebişimi gorcemm:)))) cok heyecanlıym:>
banada doktorum vermedi, ben kendim, çok balık yiyemiyorum diye başlamıştım, internette okuduklarımdan yola çıkarak,
ama bayram sonrası kontrolüm var o zaman doktora sorucam öyle devam edicem, eczanedeki kızın söylediği 'obez olur' lafından sonra tırstım, zaten anası babası baya iri yavrumun
naz senin kocan yaşlanmaz bak ben sana söyleyeyimay çok hoşsun yaaaa... İZİNDEYİM NAZ.....! DON KONUSUNDA SENİ GEÇECEĞİM
Hayirli pazarlar,Naz :))))))
Allah için söylüyorum herkesin hayırlı dogum haberine sevineceğim ama seninkini daha bir merakla bekleyeceğim İnan
(ayrica sen doguma kac çamaşır götüreceksin onun da merakida var hani :))) )
Bence kilolu anne daha iyi benimkileri görenler hele oğlumu abla kardes gibiyiz oda iyi değil
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim de kızım geliyo %80 kızmış doktor söyledi =) annesinin prensesi olcak =)
Doktor bana daha 4 haftan kadar daha var hissetmen için dedi ( İlk bebek bu arada )
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. canım senin kayınvalidenler demiş benim ise annem erkek deyince ya ne güzel elbiseler görmüştüm ben dedi.sonrada ayyy ne dedim ben dedi. tabi üzüldüm bende. anneminde üzüldüğünü de farkettim ama söyledi bi kere.öncelikle bize,vatana, millete hayırlı bir evlat olsun da kız erkek farketmez.kızlar günaydın cumartesi günü doktora gittik ikili testimizn sonucunu göstredik gayet iyi dedi cinsiyetine bakamaya çalıştı ama bizimki göstermiyor dr göre büyük ihtimal erkek dedi aslında hissediyordumda eşim ve eşimin ailesi çok üzüldü bu duruma kız istiyorlardı neymiş efendim sevmiyceklermiş çok da umrunda kuzum sağlıklı olsunda
canım hatırlandıklarını hissetmeleri yeter bizim için. çocuğu olanlar var eşimle onlara bayramlık aldık. arife günü götürücez bayramda giysin diye. rabbim kimseye böyle acılar göstermesin.Allah sabır versin canım,ama çok takdir ettim,bence çook sevaba giriyosunuz..
canım koymak istemiyorum ben de tek isim olsun istiyorum. şimdiden isim bakıyorum. izine gidince sorduklarındada şunu koyucaz diyecem. anlayan anlar dimi ama...ay yazık sana ya kendi çocuğuna kendi seçtiğin adı koy zorunluluk mu ayıp ya her anne kendi isim koymak ister ben bu durumlara çok kızıyorum çocukken bile kızar söylenirdim ben kimsenin adını koymam diye niye koyayım ya kime neden yaranayım neyse işin zor işallah eşin falan kafasına dank eder de sen istediğin ismi koyarsın dokuz ay çile çekerek emeklerle içinde büyüttüğün yavrunun adını koymak senin en doğal en büyük hakkındır.
ne yazık ki öyle canım benim eşimde yapıyor maymunluk davranışlar sinir oluyorum işallah unuturlar onların huyunu da bizde rahatlarız
canım geçmiş olsun. sizi çok merak ettik neyseki oğluşun iyiymiş sağlıklıymış. sevindim vallaGünaydın kızlar.
Öncelikle size haber veremediğim için çok üzgünüm.
Geçen hafta ctesi doktor kontrolüm vardı.Eşimle birlikde gittik.
Ve ben ogün inanılmaz derecede hastaydım hiç bir yanım tutmuyordu öksürüyordum sürekli.
Doktorumda bana 10 günlük rapor verdi.Henüz raporun 5 günü gitti.Diğer 5 günü duruyor.
Ama ben kendimi toparladım diye bayram öncesi geleyim işlerimi toparliyim dedim.
Hemde sizleri çok ama çok özledim,haberde veremedim.
Benim aklımda sedagg ve nazda.Günlerdir aklımdan çıkmıyorlar.
Umarım herkes çok ama çok iyidir.
Oğluşum için çok endişelenmişdim.Ökdürdükçe karnım ağrıyordu.
Doktorum oğluşumun keyfinin yerinde olduğunu söyledi.
Kocaman olmuş kerata :) Babasına yakışıklılıkda seni geçicek dedi:)
Hastaydım ama mutlu ayrıldık.
Sizde durum nasıl kızlar?Sedagg ve naz ne yaptılar.
İşlerde yoğun geçmişe bakamıyorum..Baksamda kim bilir neler oldu hepsini kaçırdım.
canım benim eşimde akşam burdan sipariş vermiş. inşallah sorunsuz gelir.ÇOK SAOL CNM BENİM
hayy ağzına sağlık canım. ne güzel yazmışsınDüğünde yok alınacak eşyasıydı,takısıydı,adetiydi,ıvırıydı zıvırıydı derken en özel zamanları berbat ederler...
Düğünden sonra müdahaleleri,laf sokmaları,bencillikleriyle iyice kendilerilerinden soğuturlar,cicim aylarını rezil ederler...
Hamilelikte cinsiyetti,isimdi derken insanı iyice sinir ederler.
Yahu bir rahat yok mu,bir tek ana,baba,evlat bunlarmı
tatlım geçmiş olsun allah korumuş sizi. neyseki canınıza bişey olmamış. çok şükür canım.kızlar gelebildim nihayet oğlumun durumu iyi çok şükür, raporumu da aldım. spor için yapman iyi olur bana kalırsa en güzeli yürüyüş, günde yarım saat yürümeye çalış dedi.
buraya kadar herşey iyi hoşta hastaneye giderken kaza yaptık. sağolsun yaşlı bi amca fena giydirdi... arka kapı ve arka çamurluk gitti. Anlayacağınız bayramda yamuk arabayla dolaşacağız. neyse ki bizde bişey yok.
ben sürekli birşey hissediyorum ama ne bilmiyorum :))))
Bende çok hissediyorum ondan acaba sizde hissediyomusunuz diye merak ettim ama daha çoğu kişi hissetmiyor galiba
kızlar buda sabah bahsettiğim elbise, hamile reyonunda değildi ama hamilelerinde rahtlıkla giyebileceği bir elbise. ben bayram için almıştım ama sonra bayramda giymekten vazgeçtim. hamileliğim biraz ilerleyince giyerim artık. buyrun linkten inceleyebilirsiniz.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Black
kızlar doktor teyzemizden geliyoruz bizimkisi gösterdi koca pipisini doktorane kadarda büyümüş öle bi kaç hafta içinde Rabbim merakla cinsiyetini öğrenmeyi bekleyen annelere hayırlısıyla nasip etsin inş..
tünaydınnnnn kızlar
yoklamaya yok yazmayın beni şimdi geldim işe
oğluşumun 3'lü testini yaptırmaya gittik bayramdan sonra öğreniz sonucu inşallah iyi çıkar
oğlumuda gördüm bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu tam babasının oğlu olacak bu
gelirkende arabada çok fena kustum hala geçmedi miğde bulantılarımartık geçsin istiyorummmm
kızlar bugün de hanipeks yok. çarşamba öğlene kadar çalışıcam diyordu ama hiç gelmedi bugün ya da ben mi görmedim acaba
laterna da yok allah allah yoklamayı kim alıyordu arkadaşlar
evet 21. haftadan sonra hissetçekmişiz. :)
selam canlar..
yoğun geçen günlerden sonra sonunda gelebildim..
herkes iyidir umarım..
biz de çok şükür iyiyiz.. bayramı bekliyorum heyecanla.. annemlere gidicez, pazara kadar.. sonrasında yine burdayıızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?