2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok çok geçmiş olsun üzüldüm ama merak etme inşallah annen iyi olacak benim kayınvalidem de kalp ameliyatı olmuştu şimdi turp gibi maşallah darısı annene Allah başınızdan eksik etmesin sağlıkla inşallah.

Allah razı olsun canım inşallah Allah ağzından duysun.

canım çok geçmiş olsun çok şükür iyisiniz. Allahım sizleri kazadan beladan sakınsın saklasın bir daha göstermesin. Bebeğin kontrolde iyi çıkmasına çok sevindim.

ah canım ah seni ne kadar çok merak ettik ne çok bekledik gelmeni anlatamam çok şükür iyi ol da önemli olan o. eşimle bile her akşam konuştuk nerde bu kız Allah korusun diye. Aman çok sevindim bebeşinin de senin de iyi olmana haydi gözümüzaydın. geçmiş olsun. Biz iyiyiz çok şükür sadegg beklemede ben de işlemi bayramdan sonraki cuma yaptırıp beklemeye geçicem inşallah.

Canım sen nasılsın?Gelemdiğim için haberim yok.Umarım herhangi bir sıkıntın yoktur.

Bu arada kızlar naz ne yaptı bilgisi olan var mı?

haydi hayırlıssonuçlar olsun canım.

iyi ki geldin bugün ve bize haber verdin hayır tatilini uzatmıştır diyoruz ama bu kadar da uzatmaz diyoruz böyle endişelendik durduk. Keşke cherryfee den de haber gelse üzülüyoruz.

tövbe yarabbim yaaa ne biçim insanlar bunlar evlat evlattır hayırlı olsun canım paşan. çok sevindim sen takma kimseyi.

haydi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kıyafetlerini görmek için de sabırsızlanıyoruz.

yok kız geçen senin öyle bir anlık yazdığın gibi ben de öyle an geldi yazdım hep öyle kötü hissetmiyorum kendimi merak etme bunalınca dua ediyorum geçiyor :) inşallah canım sen öden hayırlı haberleri getireceksin bana da moral olacak inşallah ben de senin peşinden kurtulucam hayırlsı haberlerle inşallah bu sıkıntılardan. İnşallah dediğin gibi olacak canım Allahın izni ile sadece anı olarak kalacak.

ah canımmm özledin sen de demek bizim gibi inşallah hayırlsıyla sağlıkla mutlulukla dön kontrolden.
Kizlarrr yarin doktora gidecegim insallah, dua edin hersey olunda olsun... Bir aydir gormedim bebegimi ozledim :)

yok canım dönem dönem hepimize oluyor öyle birşey olmaz merak etme hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Mrb arkadaşlar dünden beri sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum sanki belirtiler gitti. Zaten karnımda çok çıkmadı. Şüpheliyim çoktandırda doktora gitmiyorum. endişeliyim yarın hemen doktora gidecem

haydı bakalım güzel haberlerle dön Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla.

benmde yarın kontrolum var. cinsiyeti de soyler die umuorum artık.cok merak ediorum... bu arada bulantılarım hala devam edio benım. hiç azalma bile olmadı( yarın bebişimi gorcemm:)))) cok heyecanlıym:>

bu obez olur meselesi gerçek mi yaaa ben de balık yiyemediğim için diyetisyene ve kadın doğumcuya danışarak omega 3 seven seas pulse kullanıyorum inşallah birşey olmaz. Allah korusun. Sen de sor ben de bir daha sorucam canım haberleşelim bu konu önemli.

sağol canım sağol böyle düşünmene çok meemnun oldum teşekkür ederim. :) Sizler de hepiniz çok hoşsunuz sizinle burda birlikte birşeyler paylaşmak vakit geçirmek çok güzel. :) Yeri geliyor gülüp yeri geliyor ağlıyoruz Allahım hepimize hep güzel günler göstersin inşallah.

naz senin kocan yaşlanmaz bak ben sana söyleyeyim ay çok hoşsun yaaaa... İZİNDEYİM NAZ.....! DON KONUSUNDA SENİ GEÇECEĞİM

ayyy canım benimmmm toprağım :) çok tatlısın teşekkür ederim duygulandırdın beni bak. Ben de sizlerin doğumunu burda sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Detay paylaşacak durumumuz yoksa bile sadece bir iyiyim bebek te iyi mutluyuz gibi kısa kısa habaerleşme haber alma imkanımız olsa çok memnun oldurdum. Kilolu iyidir diyosun anne olduğum belli olsun dimi ama ha ah aha aha:)

haydi canım hayırlı olsun gözümüz aydın kızımızı sağlıkla kucağına al inşallah.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim de kızım geliyo %80 kızmış doktor söyledi =) annesinin prensesi olcak =)

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. canım senin kayınvalidenler demiş benim ise annem erkek deyince ya ne güzel elbiseler görmüştüm ben dedi.sonrada ayyy ne dedim ben dedi. tabi üzüldüm bende. anneminde üzüldüğünü de farkettim ama söyledi bi kere.öncelikle bize,vatana, millete hayırlı bir evlat olsun da kız erkek farketmez.

Allah sabır versin canım,ama çok takdir ettim,bence çook sevaba giriyosunuz..
canım hatırlandıklarını hissetmeleri yeter bizim için. çocuğu olanlar var eşimle onlara bayramlık aldık. arife günü götürücez bayramda giysin diye. rabbim kimseye böyle acılar göstermesin.

canım koymak istemiyorum ben de tek isim olsun istiyorum. şimdiden isim bakıyorum. izine gidince sorduklarındada şunu koyucaz diyecem. anlayan anlar dimi ama...

canım geçmiş olsun. sizi çok merak ettik neyseki oğluşun iyiymiş sağlıklıymış. sevindim valla

canım allah annene şifa versin. hayırlısıyla atlatır inşallah. benim anneannem de kalp ameliyatı oldu hem de 76 yaşındaydı. maşallah şimdi 84 yaşında. yapabileceğimiz tek şey dua etmek arkadaşım sakın moralini bozma.

kızlar bugün de hanipeks yok. çarşamba öğlene kadar çalışıcam diyordu ama hiç gelmedi bugün ya da ben mi görmedim acaba

laterna da yok allah allah yoklamayı kim alıyordu arkadaşlar

kızlar yaa bebişinin hareketlerinii hisseden yok mu hala ?

Ben hissediyorum canım.
Böyle karnım göz seğirmesi gibi pır pır atıyor :)
Her zaman olmuyor tabi ama olduğu zaman ben mutlu oluyorum :)

Kimisi damar atması diyor ama rahmin ordada hareket hissediyorum ben.
Belkide hissetmek istediğim içindir bilemiyorum :)

Bende çok hissediyorum ondan acaba sizde hissediyomusunuz diye merak ettim ama daha çoğu kişi hissetmiyor galiba

uzandığımda ortam sessizken (yani ben kendimi dinlemeye yoğunlaştığımda) hissettiğime yemin edebilirim :)) hafiften hissettiriyor artık.. zaten o kadar hareketliydi ki ult.da o kadar hareketi hissetmemek imkansız gibi :)) ben en çok tekme olayını merak ediyorum :))

nasılsın canım benim :)

Kız bizim orda ki sağlık ocakları varya dolmuş kanımca ben hala kayıt olamadım

çok güzel canım güle güle giy.

ayy canım gözümüz aydın ne güzel maşallah. :) hayırlı uğurlu olsun darısı biz henüz öğrenmeyen arkadaşların başına dediğin gibi sağol :)

canım bayramdan sonra sonuçlarını hemen bize de yaz haydi hayırlısı olsun canım. ne tatlıymış maşallah bebeişin keyif yapıyordu ha :) mide bulantıların inşallah geçer bir an önce. ben de de çıkarma yok ama öğürme var afedersin sürekli herşeye.

yoklamayı laterne ben yapcam diyordu hanipeks zaten tatile gitti olmayacaktı diye hatırlııyorum.

kızlar bugün de hanipeks yok. çarşamba öğlene kadar çalışıcam diyordu ama hiç gelmedi bugün ya da ben mi görmedim acaba

laterna da yok allah allah yoklamayı kim alıyordu arkadaşlar

Allahım inşalalh bizlere o günleri de sağlıkla gösterir.

evet 21. haftadan sonra hissetçekmişiz. :)

Canım geçmişde okumuşdum.
Kaza yapmışsınız çok geçmiş olsun tatlım.Cana geleceğine mala gelsin.
Allahım korusun hepimizi inşallah.

selam canlar..
yoğun geçen günlerden sonra sonunda gelebildim..
herkes iyidir umarım..
biz de çok şükür iyiyiz.. bayramı bekliyorum heyecanla.. annemlere gidicez, pazara kadar.. sonrasında yine burdayıızz..

kızlar gülmeyin bir sey sorucam.. yani bunu bi tek ben mi yaşıyorum bilemedim.. ben kilo olayına taktım bu aralar.. sabah kalkıyorum tartılıyorum 58 kiloyum sonra kahvaltı , gün içinde çaydır meyvedir yiyorum öğle yemeğinden sonra bi daha (aynı digital tartı, yerinden bile oynatmıyorum ) tartılıyorum 55 . deli olmak üzereyim. yani tam tersi olması gerekmez mi ? doktor kontrolünü iple çekıyorum bu işin hikmetini soracağım.. ama yani cok garip değil mi ya ((

selam canlar..
yoğun geçen günlerden sonra sonunda gelebildim..
herkes iyidir umarım..
biz de çok şükür iyiyiz.. bayramı bekliyorum heyecanla.. annemlere gidicez, pazara kadar.. sonrasında yine burdayıızz..

aaaaaaaaa benim içinde kokusunu içine çek memleketimin :) bu benım ordan ayrı ıkıncı bayramım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…