Günaydın Güzeller
Cici teyzeleri Allah nasip ederse yüzde bin beş yüz nur topu gibi bir OĞLUMUZ oluyor
Maşallah oğluşum 209 gram olmuş teyzeleri
Allah bana her birinizden hayırlı ve sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah (amin)
Rabbim bebek dileyen duaları boş çevirmesin,kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah (amin)
Günaydın arkadaşlar, hepinizi çok özledim.
değişen bilgilerim
tahmini doğum tarihi : 28 mart
yolculuk yaramadı kilo : 57
hadi ya doğum tarihi nie değişdi ki doğum şeklininde konuştunuzmu
evet tatlım değişti tarihim;gelişimi hep önde gidiyorduama doktor tarihi değiştirmiyordu,bu defa değiştir di artık 28 mart dedi :) boyu 15 cm kilo 209 gram olmuş teyzesi erken doğsun ki senin çıtır kızından azcık büyük olsun;oğlumu beğenirse gelin alırız belki kızını :)
doğum şeklini konuşmadık,daha önce ki doğumumun normal olduğunu biliyor,şuan öyle gibi düşünüyoruz..
bu arada bir ay sonra ümit sağlık'ta radyoloji bölümünden bir doktorun adını verdi,iç organların gelişimi ile ilgili tam ve detaylı bilgi için ona gideceğim..
ben hala nisan annesiyim amaaaa
merhabalarrrr...sonunda katıldım aranıza..valla doğru yerdenmi başladım kendimi tanıtmaya ama bende oğluşumu nisan ayında kucağıma alıcam inşşş..ankaradayım benn ingilizce öğretmeniyimm..eryamanda oturyorumm..neyse daha sonra devam ederimm..
kızlar paşamız geliyor
doktorumuz %80 erkek dedi.
glikoz yüklemesi yapıldı dün onun sonucuda çok şükür iyi çıktı.
Gunaydin kizlar,Yegenimin yanima gelmesiyle uyandim bugun, simdi cizgi film izliyor satti beni :)Gece uyurken ozluyorum sipayi ya :) Hanipeks nasil oldun daha iyi misin ? Gecmis olsun tekrar Laterne mart miii :) seni mart annelerinin oraya gonderelim biz :) saka bi yana dogum zamani erken olunca guzel oluyit demi ya daha cabuk gelecek erkekimiz :) masallah
tatlım dünür olarak ben de senden iyisini bulamam;hem huylarımız benziyor hem aynı şehirdeyiz ohh yavrularımızda dizimizin dibinde olur miss miss :)TEYZESİ YESİN ONUN HER YERİNİ DAHA BENİMKİ KIZMI BİLMİORUM KIZA BENZİOR DEDİ AMA BEN İSMİNİ BİLE GÖRDÜM RÜYAMDA :d TEK SAĞLIKLI SIHHATLİ OLSUNDA VERİRİM KZIIMI SENDEN İYİ DÜNÜRMÜ BULACAĞIM:d
canım yaabende gideceğim günün öncesi gece uyuyamadım birde ögrenince o gece heyecandan uyuyamadım seni çok ii anlıyorum.allahım saglık versin hayırlısı ne ise o olsun canım
kızlarrrr herkese hayırlı günler olsun..
ailemize bir kız bebiş katılıyor :)) kesin kız bebek dedi çokk heycanlandım bak yine. 4 boyutlu ilede bakıldı cd verdiler simdi evde onlara bakıyorum.180 gr mış bebişim.darısı ögrenemeyenlerin başına
en tatlı nisan annneleri hepinize gunaydn.işimden dolayı sizi hep takıp edemıyorum ama kalbım sızınle.benım gecelre bazen sıkıntım oluyo sızdede oluomu.bunalıyorum.uaynınca uyumam biraz zor oluyo.hamılelıkden once yoktu hiç
günaydın annecikler....
bugün çok mutluyum eşimin askerliğinin son günü artık o bir hür general :))) memlekete dönüyoruz. bayramdan sonrada evimize gideceğiz. evimi çok özledim ve en güzeli de artık önümüzde hiç bir engel ayrılık korkusu olmadan huzur içinde yaşayacağız inşallah. kızlar maşallahdeyin lütfen başka bişeyler çıkmadan mutlu mesut bebeğimizi beklemeye koyulalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?