Allahım reflüden uyuyamıyorum kızlar yaa ilk defa oldu bugün başımı yastığa koymaya gelmiyorberbatım
sözde bugün yoklama yapacaktım ama kendim giremedimepey uzun bir yolculuktu karnıma ağrılar girdi kötüydüm ama şimdi dinlendiğimi hissetmeye başladım..
ben dünden beri baya baya bebişi hissetmeye başladım meraklılarına duyurulur :)
bu akşam doktora gideceğim bakalım bebişin keyfi yerinde mi :)
kızlar uyuyamıyorum..her gece iki üç kez lavaboya kalkıyorum..bugün de uyyamadım ama bu kez heyecandan bugün bebişimin cinsiyetini öğrencem inş:)..
hanipeks nasıl oldun canım?
Kızlar benim içinde tatil bu günden itibaren başlar herkese şimdiden iyi bayramlar öptm bebişleri ve sizleri
maşallah başka arkadaşlar da var hisetmeye başlayan Allahım bizlere de nasip etsin inşallah. :)
Kızlar....
Canlarım Allah sizlerden , hepinizden binlerce kez razı ve memnun olsun,sevdiklerinizin acısını göstermesin.
Dertsiz cok incesin,Rabbim sevdiklerini sana bagislasin.Cok sagol...
Hani bir şarkıda geçiyor ya"Kalpten kalbe bir yol vardır görünmez" aynen öyle...hepinize az bir zamanda bağlandım...
Burdan çıkınca kızım bayağı yaramazlık yapmış heryere toz puding dökmüş.onlari temizle ,banyosu vs cok yordu.arkadas çağırdı ona anlatamadım ağlamaya gücüm yoktu.ordan dönerken kızının oyuncağı için bayağı ağladı kucagimdaydi.Asansorde debelendi birden kaydı dusuverdi.ayakkabisida çıktı ayağından yerde Yarabbim cok zorladı ama hala ağlamasına yanıyorum,nasil tutamadım.uyansin daha cok sarılacağım .
Annem yaklaşık 7 saat acmadı tlf. Birde bana diyordu sabahtan veli toplantisi var ses ondan kalabalik vs.Saat 6 gibi aradı sesi cok karlı geldi.Ameliyat bugünmus meger.aglayamadim cok donuk konuştum az konuştuk zaten.gecen Mart'ta gelmişti en son.o vakit terliklerini unutmuştu,1 hafta o terliğe sarılıp uyumuştum inanın.
Onları aldım yine koklaya koklaya ağladım bağıra bağıra.İlk defa bu kadar cocuktum,bu kadar aciz.
Herkes yanında .Ben hariç...O basımda hastanede kanım da canımda senin dedi.Ben diyemedim,göremedim...Koklayamadim...
merhabalar,
biz de bugün cinsiyet öğrendik; kızımız olacakmış. 4 yaşında bir oğlum var; allah bir de kız evlat nasip etti, öncelikle sağlıklı olmasına çok mutlu oldum ama ne yalan söyleyeyim bir tane kızım olsun isterdim zaten oldum olası. annem şanslı kadının kızı olur derdi :))
rabbim tüm anne adaylarına kız-erkek farketmez yavrularını sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. eşim kız olacağını duyunca kendini kaybetti mutluluktan; telefonda sesi titredi kuzumun. adını selin koymayı düşünüyorum; oğlumla uyumlu olsun (oluşun adı "derin")
bu arada ikincilerde hareketler daha erken anlaşılıyor; ben de baya bir hissediyorum.
şimdiden herkese iyi bayramlar
Günaydın Güzeller
Cici teyzeleri Allah nasip ederse yüzde bin beş yüz nur topu gibi bir OĞLUMUZ oluyor
Maşallah oğluşum 209 gram olmuş teyzeleri
Allah bana her birinizden hayırlı ve sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah (amin)
Rabbim bebek dileyen duaları boş çevirmesin,kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah (amin)
ahh canım çok geçmiş olsun bende de migren var zor oluyor ağrıdığında benden tavsiye nane yağı al alnına şakaklarına onu sür hafif hafif masaj yapın o çok rahatlatıyor senin ateşin çıkmış sanırım bu yağ ferahlık veriyor tv de duymuştum bende uyguladım memnun kaldım ağrıca ıslak bez yapın yüzüne alnına başının tepesine hangi yerin daha fazla ağrıyorsa koyun çok rahatlatıyor benim ateşim çıkıyor eşim su hazırlıyor hatta buz koyuyor öyle ateşimi düşürüyoruz sirke falan olmuyor bulantı yapıyor dene ağrıların hafifler çok geçmiş olsun
ah canım sen tatile çıktı diye merak etmedik hay Allah yavvv çok geçiş olsun şimdi nasılsın çok üzüldüm Allah birdha göstermesin. Test sonuçların süper çok sevindim gözümüz aydın canım.
vallahi çok üzüldüm hamilelikte ciltte pigmentasyon artışı renk değişikliği falan bişeyler yazıyor ama onunla alakalı olabilir mi acaba? Tekrar çok geçmiş olsun cnım.
canım çok geçmiş olsun.. migren fena. bende de olur zaman zaman.. tuttu mu hastanelik eder.. çok şükür hamilelikte hiç olmadı.. zaman zaman yokluyor gibi oluyor hemen karanlık odada sessizlikte dinleniyorum.. birde kolonyalı karabiberli pamuk yapıp şakaklarıma koyuyorum.. belki denersin sende.. Allah bir daha yaşatmasın.. test sonuçlarında süper çıkmış..
hanipeks tatlım çok çok geçmiş olsun;inşallah tekrar bu kadar şiddetli ağrılar yaşamazsın bir daha
dur ben bir öpeyim de geçsin
hanipeks nasıl oldun canım?
Canım çok çok geçmiş olsun, benim kolay kolay başım ağrımaz hiç bilmem nasıl olduğunu, sen nasıl bir ağrı çektiysen, vücut dışa böyle vurmuş. Allah acil şifalar nasip etsin inşallah. Annem her türlü sıkıntısında 100 tane la havle (uzun olan versiyonunu) çeker. Her derde devaymış ve şifa olduğu en küçük şey de sıkıntıymış. Sen de oku böyle ağrılı,dertli zamanlarında. Ferahlık verir inşallah.
Hanipeks gecmis olsun demekki hem migren hem rutin gebelik yuzunden yasanan bas agrilari birlesip seni bu hale getirdiben olmadigini fark ettim. Ama cepten girdigim icin bende yok sayilirim arada yazip cikiyorum gecmisi okuyamiyorum yoksa merak edilmez misin ask olsun Insallah tez zamanda gecerCherryfee iyi olmana cok sevindim canim arada ben iyiyim diye yaz yeter bize kuzumuza ve kendine iyi bak canim iyi olacaksiniz tez zananda insallah
cok gecmis olsun, bas agrisi cok zor Allah yardimcin olsun insallah...
Hanipeks bende uzun zamandır giremiyorum çok geçmiş olsun yeni gördüm
İnşallah sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik geçiririz bundan sonra bende yarın
doktora gitcem bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz herkese hayırlı akşamlar
Günaydın Güzeller
Cici teyzeleri Allah nasip ederse yüzde bin beş yüz nur topu gibi bir OĞLUMUZ oluyor
Allah bana her birinizden hayırlı ve sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah (amin)
Rabbim bebek dileyen duaları boş çevirmesin,kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah (amin)
Kızlar....
Canlarım Allah sizlerden , hepinizden binlerce kez razı ve memnun olsun,sevdiklerinizin acısını göstermesin.
Dertsiz cok incesin,Rabbim sevdiklerini sana bagislasin.Cok sagol...
Hani bir şarkıda geçiyor ya"Kalpten kalbe bir yol vardır görünmez" aynen öyle...hepinize az bir zamanda bağlandım...
Burdan çıkınca kızım bayağı yaramazlık yapmış heryere toz puding dökmüş.onlari temizle ,banyosu vs cok yordu.arkadas çağırdı ona anlatamadım ağlamaya gücüm yoktu.ordan dönerken kızının oyuncağı için bayağı ağladı kucagimdaydi.Asansorde debelendi birden kaydı dusuverdi.ayakkabisida çıktı ayağından yerde Yarabbim cok zorladı ama hala ağlamasına yanıyorum,nasil tutamadım.uyansin daha cok sarılacağım .
Annem yaklaşık 7 saat acmadı tlf. Birde bana diyordu sabahtan veli toplantisi var ses ondan kalabalik vs.Saat 6 gibi aradı sesi cok karlı geldi.Ameliyat bugünmus meger.aglayamadim cok donuk konuştum az konuştuk zaten.gecen Mart'ta gelmişti en son.o vakit terliklerini unutmuştu,1 hafta o terliğe sarılıp uyumuştum inanın.
Onları aldım yine koklaya koklaya ağladım bağıra bağıra.İlk defa bu kadar cocuktum,bu kadar aciz.
Herkes yanında .Ben hariç...O basımda hastanede kanım da canımda senin dedi.Ben diyemedim,göremedim...Koklayamadim...
Günaydın Güzeller
kızlar uyuyamıyorum..her gece iki üç kez lavaboya kalkıyorum..bugün de uyyamadım ama bu kez heyecandan bugün bebişimin cinsiyetini öğrencem inş:)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?