2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Allahım reflüden uyuyamıyorum kızlar yaa ilk defa oldu bugün başımı yastığa koymaya gelmiyor berbatım

kızlar uyuyamıyorum..her gece iki üç kez lavaboya kalkıyorum..bugün de uyyamadım ama bu kez heyecandan bugün bebişimin cinsiyetini öğrencem inş:)..

cnm benim günaydın kulaklarını çınlattım laterne yoklama yapacaktı kendi yok die neyseki düğünü atlatmışsın cnm doktora da bugun gideceksin sanırım haberlerini beklioruz

kızlar uyuyamıyorum..her gece iki üç kez lavaboya kalkıyorum..bugün de uyyamadım ama bu kez heyecandan bugün bebişimin cinsiyetini öğrencem inş:)..

canım yaa bende gideceğim günün öncesi gece uyuyamadım birde ögrenince o gece heyecandan uyuyamadım seni çok ii anlıyorum.allahım saglık versin hayırlısı ne ise o olsun canım

kuzum ya ağlattın walla beni sabah sabah anne dedimi akan sular duruo bende gurbetlik çektim çok zor ama emin ol o senin yanında olduğunu hep bilio sen merak etme allah onları başımızdan eksik etmesin sende koyverme kendini yawruların için eşin için annen için ayakta durman lazım emin ol senden cesaret bulup onlarda dik olacaklar özellikle annen seni böle görürse iyice kötü olur sen iyi olacaksınki ona moral olacaksın oda iyi olacak

cnm benim çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almak nasip etsin inş

Günaydın Güzeller

Cici teyzeleri Allah nasip ederse yüzde bin beş yüz nur topu gibi bir OĞLUMUZ oluyor

Maşallah oğluşum 209 gram olmuş teyzeleri

Allah bana her birinizden hayırlı ve sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah (amin)

Rabbim bebek dileyen duaları boş çevirmesin,kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah (amin)

cnm benim çok sevindim bayram öncesi hediyesi oldu oğluşunu da gördün darısı bana diyorum

Ne zamandır alacağım hiç vaktim olmuyor, akşam eve kendimi zor atıyorum.

vallahi çok üzüldüm hamilelikte ciltte pigmentasyon artışı renk değişikliği falan bişeyler yazıyor ama onunla alakalı olabilir mi acaba? Tekrar çok geçmiş olsun cnım.

Amin canım, renk değişikliği daha kalıcı daha doğrusu daha uzun süreli gözlenen bir durummuş. Benimkisi 30 sn içerisinde böyle oldu 20-25 dakika sonra geçti. Test sonuçlarını dr la konuşmadım ama değerler iyi görünüyor.

Evet canım pazar gece denedim bu dediğini, peçeteye kolanya döktüm karabiber serptim biraz, üstünü yine peçeteyle kapattım. Alnıma koydum, ama yaktı İşe yarayıp yaramadığını bilmiyorum, bir süre ağrı olmadı. yaktığı için de bir süre baş ağrısını hissetmemiş olabilirim.

hanipeks tatlım çok çok geçmiş olsun;inşallah tekrar bu kadar şiddetli ağrılar yaşamazsın bir daha

dur ben bir öpeyim de geçsin

Teşekkür ederim canım benim

hanipeks nasıl oldun canım?

Daha iyiyim canım. Dün drumla görüştüm günde 2 taneye kadar minoset alabilirsin dedi rahatladım, dün içtim hemen 1 tane, akşam rahattım.

Sağol canım, inşş. Artık ölüyorum sandım

Sağol canım, evet migrenle rutin hamilelik başağrıları birleşti Teşekkür ederim hepinize. Sevdiğim için kahredip nazlanıyorum size

cok gecmis olsun, bas agrisi cok zor Allah yardimcin olsun insallah...

Amin canım çok teşekkür ederim.

Ay canım benim hadi hayırlı haberlerle dön inşallah. Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.

Maşallahh, Amin canım dualarının hepsine. Rabbim de sizin sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü bir aile olarak yaşamanızı daim etsin inşallah.

Günaydın Kızlar,

Bugün son gün diye sevinmek isterdim ama malesef yarın da yarım gün çalışıyoruz.
Bünye tatil istiyor şiddetle..

canım benim sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın,Allah sana her türlü zorluğa karşı dayanma gücü versin inşallah.. canın gibi sevdiğin isterse grip olsun;yanında olamadığın zaman için sızlar,sensiz iyileşemeyecek gibi gibi hisseder suçluluk duyarsın söylemesi dile kolay biliyorum ama üzülme annen yalnız değil,sen de dualarınla o görünmez yoldan annene ulaşıyorsun bence..

Hayırlısı olsun canım çok sevindim.. Oğlan anaları gün geçtikçe artıyoruz..Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

ayh canım ..ne heyecnlısındır şimdi..Acayip bir duygu .. Gönlünden geçer olur inşallah. Sağlıklı sıhhatli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…