2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar....
Canlarım Allah sizlerden , hepinizden binlerce kez razı ve memnun olsun,sevdiklerinizin acısını göstermesin.
Dertsiz cok incesin,Rabbim sevdiklerini sana bagislasin.Cok sagol...
Hani bir şarkıda geçiyor ya"Kalpten kalbe bir yol vardır görünmez" aynen öyle...hepinize az bir zamanda bağlandım...

Burdan çıkınca kızım bayağı yaramazlık yapmış heryere toz puding dökmüş.onlari temizle ,banyosu vs cok yordu.arkadas çağırdı ona anlatamadım ağlamaya gücüm yoktu.ordan dönerken kızının oyuncağı için bayağı ağladı kucagimdaydi.Asansorde debelendi birden kaydı dusuverdi.ayakkabisida çıktı ayağından yerde Yarabbim cok zorladı ama hala ağlamasına yanıyorum,nasil tutamadım.uyansin daha cok sarılacağım .

Annem yaklaşık 7 saat acmadı tlf. Birde bana diyordu sabahtan veli toplantisi var ses ondan kalabalik vs.Saat 6 gibi aradı sesi cok karlı geldi.Ameliyat bugünmus meger.aglayamadim cok donuk konuştum az konuştuk zaten.gecen Mart'ta gelmişti en son.o vakit terliklerini unutmuştu,1 hafta o terliğe sarılıp uyumuştum inanın.
Onları aldım yine koklaya koklaya ağladım bağıra bağıra.İlk defa bu kadar cocuktum,bu kadar aciz.

Herkes yanında .Ben hariç...O basımda hastanede kanım da canımda senin dedi.Ben diyemedim,göremedim...Koklayamadim...

Günaydın kızlar

Bu hafta bayram haftası
Dilerim hayırlı,sağlıklı,keyifli,neşeli,bereketli bir hafta olur...

teşekkürler mergen, bende listedeyim artık

herkese hayırlı bayramlar olsun inşallah, şehir dışına gidecekler, kazasız belasız dönerler inşallah

Canimmm neler yasiyosun ve ben yasadiklarin karsisinda aglamaktan ve uzulmekten.baska birsey yapamiyorumBenimde ceyizlerimdeki nevresim takimlarimi annem yikamisti her carsaf degistirdigumde o yumusaticinin kokusu annemin kokusu diye koklaya koklaya uyurum anne olmak baska kiz evlat olnak da bambaska Rabbim annene acil sifalar versin yavrusuna kizina torunlarina bagislasin iyi olacak insallah Bacim dularimiz annenle

kızlar yine bayagı bi konusmussunuz ersnil hosgeldin canım gecmiş olsun.kızımla işe gittik geldik yemegimizi yedik onunla yaptıgım hersey cok güzel

canım çap olarak ne kadardı bilmiyorum ben, zaten 6. haftanın sonunda gitmiştim ben dr.a , inşallah hakkında hayırlısı olsun, bol bol dinlen en iyisi sen

Canım benimm ben de bol bol dua edeceğim annen için.
Konu anneler olunca herşey bambaşka oluyor. Kaç yaşında olursak olalım hep sevgilerine,şevkatlarine muhtacız.
Sen yanında olamadım diye üzülme ama onun tek isteği senin iyi olmandır. Yanında olsan, üzüldüğünü görse o daha çok üzülürdü.
En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.

kızlar yaa bebişinin hareketlerinii hisseden yok mu hala ?

ben çok endişe ediyodum bu konuda, geçen hafta rüyamda şöyle gördüm, elim karnımdaydı, bebeğim bir o yana bi bu yana gidip gidip geliyo ve karnımda hareketlerini hissetmiştim,olimpik havuz sandı sanırım göbeğimi :)

sadece gece uzanınca hafif bağırsak hareketi gibi saniyelik bişi hissediyorum ama emin değilim, 20. haftadan sonra hissediliyo diye biliyorum

merhabalar,
biz de bugün cinsiyet öğrendik; kızımız olacakmış. 4 yaşında bir oğlum var; allah bir de kız evlat nasip etti, öncelikle sağlıklı olmasına çok mutlu oldum ama ne yalan söyleyeyim bir tane kızım olsun isterdim zaten oldum olası. annem şanslı kadının kızı olur derdi :))

rabbim tüm anne adaylarına kız-erkek farketmez yavrularını sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. eşim kız olacağını duyunca kendini kaybetti mutluluktan; telefonda sesi titredi kuzumun. adını selin koymayı düşünüyorum; oğlumla uyumlu olsun (oluşun adı "derin")

bu arada ikincilerde hareketler daha erken anlaşılıyor; ben de baya bir hissediyorum.

şimdiden herkese iyi bayramlar

Hanipeks gecmis olsun demekki hem migren hem rutin gebelik yuzunden yasanan bas agrilari birlesip seni bu hale getirdi ben olmadigini fark ettim. Ama cepten girdigim icin bende yok sayilirim arada yazip cikiyorum gecmisi okuyamiyorum yoksa merak edilmez misin ask olsun Insallah tez zamanda gecerCherryfee iyi olmana cok sevindim canim arada ben iyiyim diye yaz yeter bize kuzumuza ve kendine iyi bak canim iyi olacaksiniz tez zananda insallah

ben de doktordan geldim,bebisin kalp atislarini dinletti sadece doktor normal dedi ultrasona almadi :/ neyse sagligi yerinde olsunda gormesem de olur...

5 hafta sonra cagirdi 3 boyutlu ultrasona alcaklarmis cinsiyetini de soylecekler insallah :)) 5 hafta nasil gecer simdi bilmiyorum :)

canım niye gitmişken usg ile bakmadı cinsiyetini söyleyebilirdi erken değil tam vakti aslında.hayırlısı artık 5 haftada bayaa bi uzun allah sabır versin :)

cok gecmis olsun, bas agrisi cok zor Allah yardimcin olsun insallah...

Uzulme sen uzuldukce karnindaki de uzulur iyi olur annen Allahin izniyle sen de gorur konusursun rahat rahat

canım niye gitmişken usg ile bakmadı cinsiyetini söyleyebilirdi erken değil tam vakti aslında.hayırlısı artık 5 haftada bayaa bi uzun allah sabır versin :)

ben ABD de yasiyorum canim burda biraz farkli gidiyor isler, onlar istemedikce ya da acil durum olmadikca sen talep etmiyorsun usg :/

hamile oldugumu ogrendigimde de hemen cagirmadilar randevuya 8. haftada cagirdilar,bi hafta keseyi gormeye gidelim bi hafta kalp atisini dinlemeye gidelim gibi bi surec de yasamadim o yuzden, meraktan catlamistim doktora gidene kadar hamileyim ama bebek icerde mi iyi mi diye...

biraz garanticiler sanirim cinsiyeti de 20. haftada soylemeleri bu yuzden :))

Hanipeks bende uzun zamandır giremiyorum çok geçmiş olsun yeni gördüm
İnşallah sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik geçiririz bundan sonra bende yarın
doktora gitcem bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz herkese hayırlı akşamlar

ah canım bu günler de geçecek hiç merak etme inşallah bak atlatmış çok şükür en kısa zamanda görürsün konuşursun üzülme ne olursu
n Allah senden de razı olsun canım dua etmekten başka yardımımız dokunamıyor malesef.

İşte çocuklar insana yaşama kuvveti ve azmi veriyorlar Allah çocuklarını eşini yanından aileni de başından eksşk etmesin canım inşallah. Bence annen çok iyi şuanda merak etme Allah korusun kötü olsaydı kimse o durumda senin üzülüp üzülmeyeceğini falan düşünemezdi. Hep sevdiklerimizin yanında olamıyoruz malesef her istediğimizde Allahtan yanlız değil ve en kısa sürede iyi olacak inşalllah Allahın izni ile ne güzel sesini duymuşsun ona çok ssevindim. Ne olursun üzme daha fazla kendini kıyamam sana vallahi.

ohh maşallah ne güzel olmuş Allah oğlunu da bağışlasın minik kızını da kucağına almayhı nasip etsin sağlıkla inşallah.Sana da iyi bayramlar canım sağol.

ohh çok şükür aynen sağlığının yerinde olduğunu bilelim de minişlerimizin nasıl bakarlarsa baksınlar. sayılı gün çabuk geçer canım ben de daha öğrenemedim bekleşiyoruz işte :)Allah gönlüne göre versin canım.

arkadaşların dediğine aynen katılıyorum.dualarımız yüksek voltajla annelerin yeri çok başka Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.

ayyyy canım heyecandan uyuyamazsın sen şimdi ne güzel :) maşallah. yaa ben de öğrenmek istiyorum artıkkk
:)iNŞALLAH SAĞLIKLA GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN.

Ah canımmmmm sonuç güzel olsun da önemli olan o herşey gönlünce olsun :)

canım çoook çoook geçmiş olsun benim annem basit bir ameliyat geçirmişti de oy oyy oyyy.... canımız kanımız onlar bizim... tabii ki aklın onda tabiii ki onu görüp koklamadan rahat edemezsin ama bak geçti bitti işte bu kadar artık iyileşme sürecinde çok şükür Rabbim başka sıkıntı vermesin size bundan sonra... annen için dua edeceğim tez iyileşsin diye öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…