canım çok geçmiş olsun bende de bu tarz sorunlar olmuştu zamanın da sana çok vitaminli bir tavsiyem bu çok işe yarıyor yeşil limon bi kilo kadar her birini kabuklarını küçük küçük dilimle üzerine şeker serp 1 veya 2 saat beklet sonra elinle ez iyicene ezildikten sonra çıkan posanın üzerine 1 bardak su koy ve biraz beklet onuda iyicene ez diğer limon suyu ile karıştır böbrekleri temizliyor üstünede bol bol c vitamini var kabuğuyla yaptığın içinde çok faydalı bunu mandalina portakalllada yapabilirsin ben ekşi mandalinaları yapıyorum çok güzel oluyor.
bende aranıza yeni katıldım kızlar merhaba hepinize :)
Naz gelmiş gitmiş bile.Allah şifa versin canım bazen ay dönümünde bulantı yogunlasabiliyor...
Keske dinlenebilsen,dikkat et canım kendine ,kıymetline :)
İzin günümde okuduklarımı ekledim bende canım allahım kabul etsin inşallah.
29 ekim için doktoruma randevu aldım.
Oğluşumu göreceğim çok mutlu oldumm :)
İnşallah keyfi yerindedir paşamın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-6.html
İlk 41 Yasin-i Şerifi Naz ve Seda'nın bebekleri için okuyoruz canım.
Kızlar dün kocişle dişçiye gittik
Eşimin dişi için kanal tedavısıne baslandı
hazır gıtmısken bende bır baktırayım dedım benım kı o kadar kotu degıl ama doktor dolgu yapılması lazım dedı
doktoruma sorucam eger olur derse dolgu yaptırıcam
esım dısını kaybedıyordu az daha tutturdu sende yaptır dıye
doktor onay versede hamısken dolgu yaptırmak ıcıme sınmıyor
sızce ne yapmalıyım?
bu arada kıyamam kuzuma yemek yemeden gıtmısdık ac kaldı kocısım
omzuma yasladı basını oyle uyuya kaldı dısı fena sıstı
kocıs bana bebeğimsın der ama dun fark ettım benım koca bebegım kocısım aslında
doktora sordum sıgara ıcmıcekmıssın dedım ınandı bana
sonra kıyamadım sormadım hayatım ama sen yınede ıcme dedım
Tamam canım benim.
Evde okuduğumda onlar için niyet ederek okumuşdum zati.
İçime doğmuş demek ki.
Haber alamyınca dua okudukça rahatladım.
Allahım kabul etsin.
Neden böyle oldun acaba canım?Doktora gittin mi?
Ben iyiyim çok şükür canım atlattım artık.Bugun akşama kadar burdayım tahminen 17:00 gibi çıkarım.
Yarın izinliyim olucam haftaya salıya kadar iş yok.
Sen evde misin işde misin?İzne ne zaman çıkıcaksın?
Teşekkür ederim canım, çok üzüldüm, ben de bugün mide bulantısından şikayetçiyim, bugüne kadar daha hiç kusmadım ama acı sona doğru yaklaşıyor olabilirim.
işe gitmemişsindir umarım, evde misin? Dinleniyor musun?
Ha ha ha ha babydoll mu
canım acaba mideni mi üşüttün? ilk defa böyle oldum diyorsun ya aklıma o geldi.
yapacak bişey yok canım mecbur arayacağım.
Benim çıkışa da 3 saat 40 dakika var
Çok uykum geldi yaaÇıkışa son 2 saat 15 dk.
İnşallah yine dolmuşda yer verirler:)
ha ha aha siz de mi benim gibi saat sayıyorsunuz ama benim çıkışım saat 7 say say bitmiyor. :)
Allah razı olsun canım sağolun ağzına sağlık ALLAH KABUL ETSİN eve okadar geç ulaşıyorum ki akşam anlatamam daha 1 tane bile okuyamadım ama okuyup bildireceğim inşallah.
ohhh haydi hayırlı haberler al inşallah oğluşundan :) ne güzel yakında göreceksin.
geçmiş olsun canım eşine de sana da doktora bir sor ama bana serbest dedi dişçi hoş sıra gelmedi daha gidip baktıramadım ama.
tekrar binlerce teşekkürler
yok canım işteyim malesefanneme sordum normal dedi :) bugüne kadar efedersiniz hep çok fenalaşıyordum ama kendimi zor tutuyordum çıkartmamak için çıkartsam çıkartırdım yani öğürüp duruyordum hamileliğimin ilk gününden beri. ama sabah artık kaç ay sonra tutamadım . yokse ters birşey olduğunu sanmıyorum yani hamilelikle ilgili işte hepinizin aylardır yaşadıkları çok fenaymış başa gelmeyince okadar anlamıyor insan. Yarın çalışmayacakmışız sanırım daha doğrudüzgün açıklamadılar ama öyle bir söylenti var.
Benim çıkışa da 3 saat 40 dakika var
ha ha aha siz de mi benim gibi saat sayıyorsunuz ama benim çıkışım saat 7 say say bitmiyor. :)
çıkışa son 2 saat :)
ama benim evde de mesaim var o ayrı. oğluşum kardeş olayını duyduğundan beri biraz kaprisli; sadece onunla ilgilenmemi istiyor; uyuyuncaya kadar beraber oyun oynuyoruz,resim yapıyoruz, bahçeye çıkıyoruz vs... kardeş kıskançlığı olayını nasıl aşacağız bilemiyorum. biz küçükken annemizden o kadar korkardıkki kıskançlık falan nerdeeeee :) annem canıma okurdu walla.
Allah Allah herkes ne kadar da beğenmişNeresini beğendiniz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?