2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ah canım nasıl merak ettim nerdesin sen yaaa en son ikiliye gidiyorum dedin gittin sürekli bizrbirimize sorduk merak ettik adını bilsem doktordan sorucam yani okadar. ersnil de kaybolmuştu o da çıktı neyse bugün inan evde bile eşime diyorum böyle sizlerden uzun süre haber alamayınca inşallah kötü birşey olmamıştır diye hatta o da soruyor haber çıktı mı diye. İkili testinin güzel geçmesine çok sevindim benim riskli çıktı amniyosentez yaptıracağım bayramdan sonra bakalım hayılrısı ile. hakan ben sana cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi ikilide bana birşey demedi biz sorduk biliyorsun %50 kız % 50 erkek dedi raporun neden devam ediyor kanama kesilmedi mi? iyisin değil mi? aşerme değişikmiş gerçekten de :) senden haber aldığımıza sevindim.[/QUOTE]

:)) İnan benimde aklım sende .. Evde annemlerede hep bahsediyorum. Aynı dr. a gidince ayrı bir merak uyanıyor dimi :) Sana özelden yazayım istedim ama özel mesaj hakım yokmuş hala 100 mesaj olması gerekmiş . Amiyo sentezden hiçç korkma benim bir akrabamda oldu. Göztepe Şafakta Bebeği almaya kalktılar . Sonra Koşuyolunda Özel bir klinik var oraya gitti aile ordaki dr. testlerden sonra hiç korkmayın dedi Test sonuçları yaş ve kiloyla değerlendirildiği için riskli çıkmış olabilir.

Hakan beye ben sormayacaktım taktiğini bildiğim için ama kardeşim dayanamadı sordu %50 kız dedi bizimki havalara sıçradı anlamadı ilk espriyi :) Dedim ben biliyorum sizin yöntemi Arkadaşımdan tecrubeliyim :)) Ama Nazcım biz fotoğraflardan incelediğimizde erkek gibi gördük yani bacak arasında bir şey var hattta cd yi hiç izlememiştik birkaç gün önce izledik resmen sallanıyor orda birşey ama ben göbek bağı dır diyorum annem göbek bağı değil diyor bakalım ne zaman belli olacak bizimkisi. .

Ben arefe günü yine kontrole gidiyorum. Raporum uzadı hala kanamam geliyor . İçteki kanama alanı küçülmüş yarıya inmiş. Bu arada bulantılarım azaldı en azından kusmalarım kanamayla durumu daha riskli hale getiriyordu kasılıyordum korkuyordum artık kusmayaŞimdi hala kokulardan etkileniyorum ama birkaç gündür kusmuyorum Rabbime şükür.

Bugünde kendini iyi hissetmiyorsun ama hi merak etme bu dönemde güne bağlı değişik hal alabiliyor vücut. Bulantı kusmaya Leyla hn. çok doğal sen hamllesin dedi hep bana. Bebek büyüdüğğü için sende başlarda olmadı belki şimdi yapıyordur. Kendini dinlendir canım .

Cok şaşırdım canım bana bilhassa narenciye ve tuzlu peynir yasaktı.
Faydasını gorduysen ne mutlu sana ...

Canım benim kanama küçüldüyse hiç korkma.
Benim kuzenimin eşininde her ay kanaması oluyormuş.
Ama kızçesi gayet sağlıklı doğumunada çok az kaldı.
Sen bol bol dinlen kendini hiç yorma.Allahın izniyle kısa zamanda tamamen bitecek o kanama inşallah.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

herhalde öyle oldu canım yaaa bütün arkadaşlarda ilk 3 ayda olan şikayetler şimdi bende başladı vallahi çok teşekkür ederim canım. Annenden hayırlı haberler geldi ya çok şükür gece girip baktım evde ameliyat oldu atlattı diye duyunca eşimle birlikte çok sevindik ona da söylemiştim çünkü. O da çok geçmiş olsun diyor.

Naz gelmiş gitmiş bile.Allah şifa versin canım bazen ay dönümünde bulantı yogunlasabiliyor...
Keske dinlenebilsen,dikkat et canım kendine ,kıymetline :)

Allah razı olsun canım sağolun ağzına sağlık ALLAH KABUL ETSİN eve okadar geç ulaşıyorum ki akşam anlatamam daha 1 tane bile okuyamadım ama okuyup bildireceğim inşallah.

İzin günümde okuduklarımı ekledim bende canım allahım kabul etsin inşallah.

ohhh haydi hayırlı haberler al inşallah oğluşundan :) ne güzel yakında göreceksin.

29 ekim için doktoruma randevu aldım.
Oğluşumu göreceğim çok mutlu oldumm :)
İnşallah keyfi yerindedir paşamın :)

Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım okadar nazik okadar incesiniz ki hepinizi çok seviyorum beni çok duygulandırıyorsunuz. hakkınızı ödeyemem. Ben de okuyup bildiricem.

geçmiş olsun canım eşine de sana da doktora bir sor ama bana serbest dedi dişçi hoş sıra gelmedi daha gidip baktıramadım ama.

tekrar binlerce teşekkürler

Tamam canım benim.
Evde okuduğumda onlar için niyet ederek okumuşdum zati.
İçime doğmuş demek ki.
Haber alamyınca dua okudukça rahatladım.
Allahım kabul etsin.

yok canım işteyim malesef anneme sordum normal dedi :) bugüne kadar efedersiniz hep çok fenalaşıyordum ama kendimi zor tutuyordum çıkartmamak için çıkartsam çıkartırdım yani öğürüp duruyordum hamileliğimin ilk gününden beri. ama sabah artık kaç ay sonra tutamadım . yokse ters birşey olduğunu sanmıyorum yani hamilelikle ilgili işte hepinizin aylardır yaşadıkları çok fenaymış başa gelmeyince okadar anlamıyor insan. Yarın çalışmayacakmışız sanırım daha doğrudüzgün açıklamadılar ama öyle bir söylenti var.

çok sağol canımmm inşallah sana olmaz acı son.çok fenaymış.

canım benim çok sağol evet üşütmüşümdür belki hamilelik bulantısına ek olarak.

canım acaba mideni mi üşüttün? ilk defa böyle oldum diyorsun ya aklıma o geldi.

yapacak bişey yok canım mecbur arayacağım.

Canım ben spiralle hamile kaldım ve kese spiralin ustundeydi.%50 kayıp ihtimalle çekildi . 3 kez kanamam oldu , ve tamamen kese alti etrafi kanla kapliydi.herkes bozulur bu gebelik dedi Dr ve ben bekleyeceğiz dedik.ta ki 9. Hafta kese göründü 11. Haftada kalbi duyduk.en son gittiğimde kıpır kıpırdi.kanamali alan dağılmıştı.

Rabbim onu bana nasip etti cok inatçı bu bebis.Az zaman sonra göreceksin hersey yoluna girecek annesi,o seni bırakmayacak...

çıkışa son 2 saat :)

ama benim evde de mesaim var o ayrı. oğluşum kardeş olayını duyduğundan beri biraz kaprisli; sadece onunla ilgilenmemi istiyor; uyuyuncaya kadar beraber oyun oynuyoruz,resim yapıyoruz, bahçeye çıkıyoruz vs... kardeş kıskançlığı olayını nasıl aşacağız bilemiyorum. biz küçükken annemizden o kadar korkardıkki kıskançlık falan nerdeeeee :) annem canıma okurdu walla.

Ne demek canım benim.
Burda hepimiz birbirimize can yoldaşı olduk biliyorsun.
Aynı şekilde karşılık alırdım sizden eminim.
Kim derdi ki komşumla nisan anneleri topiginde karşılaşıcaz.
Artık bizim orda kimseyi tanımıyorumda demem :)

Evet canım benim.Doktor bayramdan sonra gel dedi.
Bende hemen ptesi aldım randevuyu.29 ekim dolayısıyla evde olucakdım zaten çok iyi oldu.
Oğluşumu çok özledim.

Bende o zaman doktoruma sorayımda ona göre önlemimi alayım canım.
Hamilelikde zaten dişler daha çok etkileniyor.Bende dişlerimden olmiyim.

Oy oy kıyamam sana.Üşütmüşde olabilirsin canım.
Benim haftalardır olmuyordu ama bugunlerde benimde var mide bulantım üşütmenin etkisi kanımca.
Allahım yardımcımız olsun.

İnşallah yarın çalışmasınızda dinlenirsin tatilinde bol bol.

İş eve uzakdı galiba,eşin alıyordu değil mi?allahım yardımcın olsun.

Ben dün 18:25 de köprüdeydim :) Dolmuşlar çok dolu geldi biraz oyalandım ama eve vardığımda 18:40 dı.
Şükür metro gelince rahatladım.

selam nısan 2013 ANNELERI BEN DE nısan 2012 annesıyım bı kızım var allah bagıslarsa ne zaman hamılelık haberı duysam cok heyecanlanıyorum ınsallah sorunsuz gecer hamılelıklerınız benım cok zordu allahım onu bana bagısladı.

Naz;
Esinden de senden de Allah razı olsun canım cok rahatladım...
Topragım ya :)))
Adı ustunde Nazlı bugün , olsun yakışır :))

Kıyamam oğluşuna ya.
Çalışan anne olmak da zor.Tüm gün yanında değilsin birde şimdi kardeş krizi var oy oy yerim ben onu.
Allahım yardımcımız olsun gerçekden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…