maşallah canım, 28 inde 3. çocuk, 19 umda evlensem planlarım gerçekleşirdi belki ama kısmet 24 ümde aşk kapımı çaldıgeçen eşimde diyo ki ' hatun hakikaten geç kaldık biz herşeye' aramızda 10 yaş var eşimle,peşpeşe olsun istiyorum bende inşallah
isteyipde olmamasından daha iyidir heralde canım yaaa anaç olman
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar gerçekten, yazdıkların beni de de çok üzdü canım benim yaaa gözlerim doldu, videoda izlediğim görüntü aklıma geldi, nasıl dayandın aklım almıyo, çok çok çok çok geçmiş olsun, psikolojik olarak insan zaten harap oluyo birde üstüne bu acı, doktoruna çok kızdım ama ben şimdi, seni üzmek istemezdim canım hakkını helal et lütfen,
ama şimdi diyorum ki keşke o zaman haberim olsaydı kk dan, burda dertleşirdim analtıp rahatlardım belki, kiloluydum o zmanda en yakımlarım bile çok üzüleceğim şeyler söyledi bana bu konuda kilomdan dolayı olsun herşey geçiyo biz şimdi bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günün sevinciyle mutlu olalım, destek olalım birbirimize dua edelim
Ohhh evi temizledim bütûn işler bitti yarın gelsin misafirler ...
oh masallah..bende tatliyla sarma mi yapsam diyorum ama pek halim yok gozum kesmiyo :) kalkarda biri gelirse napcam ama onu da bilmiyorum :))
selam kızlar günaydın diyecem ama geç oldu galiba biraz tünaydın diyim ozaman bişey sorcam karnı çok büyüyen var mı benimki kocaman
bende eczanede çalışıyorum bende yardımcı olurum sizlere :))
Canım benim sadece bayramlarda değil bütün tatillerde doğumevlerinin ve diğer hastanelerin Acil servisleri açık olur. Kötü bir durumda acil servise başvurursun gerekli hallerdeuzman doktoru çağırırlar zaten. Bu arada bende sağlıkçıyım kızlar. Yardımcı olabileceğim konularda yardımcı olmaya çalışırım sizlere
hanipeks iyi olmana sevindim canım birkaç gndür benimde akşamları başağrım oluyor.
kızlar bayramda ben de arasıra gelirim eşimden fırsat kalırsa tabi.(pcyi ele geçirmezse) alışverişe gidicez kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüz arkadaşlar.
canım şimdi dr umla görüştüm hanipeksin sözünü dinleyipçok kötü değilsen rutin ishal diyeti uygula dedi yağsız tatlıdan uzak bol sulu istersen reflor kullanabilirsin dedi ki evde vardı zaten kötüleşirsen gel yine ama telaş yapmana gerek yok dedi rahatladım şimdi... herkese teşekkürler sizde dikkat edin bayramda az et az tatlı kızlar tamam???
ben yiyemeyeceğim ya siz de yemeyin
Sen anlatırken ne cok şey gommusum icime dedim...
Annelerin icine bu konuyu anlatmak istemezdim ama her anın kıymetini hatırlatmak adına anlatacağım.
Bende ilk geceden hamile kaldım bana korunma sekilleri sökmüyor cok anaç 'im :))
3. Ayında kalbi durdu bebegimin aynı zamanda tas dokuyordum.
4 Dr gittim hepsinin gözünün icine baktım resmen,olmayınca olmuyor.o zaman kürtaj nasil yapılır bilmiyordum , ne uyusturma ne birsey.Birde kıpırdama diyor ya Dr , sadece tırnaklarımı bacaklarıma sapladim,agliyordum için için .her vakumda canımdan can gitti deyimini yasadım .bittiginde orayı kapattılar yürüyerek gidebilirsin dedi.yanindaki kiz kürtajda yüzünü kapatıyor ay vay diyor aptalca hareketler.
Dr kapıyı açtığında esim yaslanmış içeri girdi pat diye.nasil ağlamış gülüm icim yandı cok inledin dedi.
Giderken caddeyi gecene kadar yürüdüm ama 4 buklum.esim ara sokakta kucağına aldı arabaya koşarak götürdü.
Hiç bir belirtim yoktu artık,hersey bitmişti.en cok icime oturan 2 gün evveline canım güveç istemişti yiyemedim.
Gulimier bu benim icimde bir mezarmis.Cok kötü oldum suan.Cok üzgünüm ...
Ayyyy ben annemin hazirladigi seyleri yerken siz neler yazmissiniz boyle
Yaaa ama saka bi yana yazik bana ben yeni ayrildim ailemden siz alistiniz belki yeni hayatlariniza ama ben hala agliyorum ozluyorum diye
Merhaba, Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım..
Ben 14 haftayı doldurdum ama 5 kilo aldım bu normal mi acaba?
Slm kizlarrrrr iyi bayramlar hepinizeer)
İyi Bayramlarr :)))
Kizlar mübarek gün bol bol dua edelim rabbim bebeklerimizi sag salim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kolay dogum nasip etsin hepimize. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Dua ederken benim icinde dua edin neolur hamilelerin duasi kabul olurmus su evden hatta su semtten tasinayim dogumdan önce insallah tasinirim :))
Esimi ikna edemiyorum yaaa ne inat adam ya. Neeseee allahim hepimiz icin hakkimizda hayirli olani versin insallah :)))
Hepiniiiize mutlu bayramlar güzel anneler
Amin canımHepinize huzurlu,mutlu,sağlıklı bayramlar olsun :)
Eki Görüntüle 539570
Bebişlerimiz & sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle inşallah...
Gönül dolusu sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?