Canim benim ne yaptın sen ? ben seni sapa sağlam gönderdim:))
Allah şifa versin hepinize,cok gecmis olsun.
Günaydın Kızlar, doktordan geldik hemen bilgisayarı açtım, size haber vermek için. Kızımız olacakmış :)
%80 dedi doktor, 4'lü test yaptırdı bir de haftaya pazartesi sonucunu almaya gideceğiz o zaman daha büyük bir ultrasona girecekmişim, onda %100 belli olacakmış.
Böylelikle çin takvimi ve üzerimde denenen diğer tüm yöntemler de doğru sonuç vermiş oldu
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Boyu,kilosu herşeyi iyiymiş çok şükür. Elevit ve gynoferon kullanıyordum, aynen devam edeceğim.
Göz muayenesi için sakınca yok ama diş tedavilerini çok aciliyeti yoksa 20. haftadan sonra öneriyoruz dedi.
Darısı benim gibi meraktan çatlayan, öğrenemeyenlerin başına :)
Kızlarrr, arefe günü dr.gitiştim. Dr. önce 16. haftada ancak söylerim ben dedi. Ama sonra baktı %90 kız bebek dedi :))bacak arası parlaklık görülüyor bakın dedi :))) Canım kızım benim kızlar hep saklar derler eşime diyorum bizimkisi açtı koydu ortaya :))))
Ama kimseye söylemedim annemlere dahi. Diğer muayeneyi bekliyorum.
Dr. dedki Kız çocukları seninki gibi kanamalarda en çok direnen bebeklerdir. Erkeklerde düşük yaşanırdı bu kanamaya . Herşeyde hayr vardır ya ben bunu yaşayacaktım Rabbimde bana bu hediyeyii vermiş Kız vermiş ki dayansın diye ..
ben de bugun oğrendim. bizim de bir kızımız olacakmış. şimdilik sağlıklı gözüküo çok şükür... Allah hepimize yardım etsin.
Günaydın kızlar, herkesin geçmiş kurban ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Bendeki haberlerden bahsediyim biraz, ev taşıdığımız için önce vaktim olmadı sonra da evde netimiz olmadığından giremedim, taşındık anladığınız üzre:)zor oldu tabi ama annemler ve arkadaşlarım saolsun yardıma geldiler, ancak işte yeni yeni yerleştim diebiliirm,bu arada kayınvalidem aramadı bile, ben de bayramda astım suratımı oturdum anladı bozulduğumu, ay işte annemi bırakamadım falan dedi ama bilmiyorum olabilir dedim sadece. (bu arada eşimin anneannesi yatalak falan değil, kalkıyo kendi işini yapıyo , yine de başında biri olsun dedilerse,biri heralde bikaç saatini ayırabilirdi) Eşim de annesini savunduğu için (aynısebeple anneannesini bırakamadığı için )onunla da 3 gün konuşmadım, sonra gene kendi kendime barıştım napiyim can sıkıntısından:)
Bebeğimiz kesin kız bu arada:)doktor saolsun tüm anatomik yapısını anlattı, kızımın şeyinin:)ayıp ya:)
Öle işte aklıma gelirse bişeler yine paylaşırım, çok özledim sizi:)
kızlarr günaydınlar..hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..umarım herkes iyidir..
ben çok şükür iyiyim..bebişimizin cinsiyeti kesinleşti..erkek olucakmıs..Allah tüm isteyenlere nasip etsin..
hanipeks sende hoşgeldin.. sen nasılsın bebişin nasıl ? bir sonraki bayram kucaklarımızda olacaklar inşallah bu bayram hep bunu düşündüm :)
günaydın tatlım. biz iyiyiz sen nasılsın, bebiş nasıl?
slm kızlar günaydın... bu topiği yeni gördüm rabbim herkese yardım etsin sağlıcakla kucaklarımıza versin inşallah bebeklerimizi...
sedacım hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah. iyi haberlerini bekliyoruz.kızlar sonuçlarım çıkmış bana şans dileyin ne olur gidiyorum doktora gelince yazarım inş aksi bişey çıkmazsa
aramıza hoş geldin canım,Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin[/QUOT
teşekkürler canım..hepimize inşallah..
yüksek voltaj canım benim en samimi çocukluk arkadaşım eşimden hoşlanıyormuş hatta bir ara görüşmüşler ama arkadaş gibi flört etme yok. o dönemde ben de başka bir şehirde üniversitede okuyorum bu olanlardan haberim yok. sonra eşim okulu bitiriyor ve bursadan ayrılıyor. seneler sonra kader bizi eşimle ankarada karşılaştırıyor. ikimizde benim çocukluk arkadaşımdan habersisiz. çocukluk arkadaşım kaçarak evleniyor ve iletişimimiz kopuyor. bizim nişanımızda benim eşim ve arkadaşım karşılaşıyor. nişandan sonra öğreniyoruz herşeyi. ben bunu bildiğim için onun ahını mı aldım diye bu yüzden düşünüyorum. sakın yanlış anlama nolur.
​ Hoşbulduk canım arkadaşlarım. İyiyim şükür, 1buçuk haftadır çok öksürüyorum ve öksürürken boğazım çok acıyor
Migrenim de tatil esnasında 2-3 kere tuttu şükür. Genel olarak rahat bir tatil geçirdim diyebilirim. Sizler nasılsınız bakiyim? geçmiş olsun canım. bende de öksürük var ciğerlerim dışına çıkacakmış gibi oluyor. sinüzit olduğu için geniz akıntım var o da öksürük yapıyor
afedersin bi de öksürürken idrarımı tutamadım 2, 3 kez. sizde de oluyor mu böyle kızlar?
evet canım kesinleşti kızımız geliyo inş.:)
kilo almam kötü bi boyutta bence 3.5-4 kilo arası aldım zannediyorum kaldıki ben zaten kilolu başlamıştım, ilk 4 ay hiç kilo alamayablirsn demişti doktorum ama öle olmadı bu yemeyle daha da alırım yani dün sırf abur cubur yediminanılmaz canım istedi, bayram desen börekler çörekler falan para olsa kesin giderim bende, sen kaç kilo aldın, neler yiyip içiyosun?
Kızlar ne diyecektim ben size, gecen Facebook'ta bir şey okudum birisi 41 hamile kadından 1 er ayetel kursi okumalarını istiyorum yardım edin diye yazmış bir sayfada , acaba bunun hikmeti nedir ?
canım benımde aynı.hızla kılo alıorum.sanırım benımde 3-4 kilo oldu.ilk ay kılo vermıştım.şimdi aldım tekrar.benım doktorrum kılo uzarınde hiç durmuyo.en son gıttiğimde dedim.ben sizin ağzınızdan bişiler duymak ıstıyorum 74 oldum dedım.onun uzreıne bi korkuttu benı.sen böle gidersen 30 kılo alırsın falan filen:)abarttı yanı bu seferde.ama diyetisyene git dedı.bende devlette dıyetisyene gıdıcem.canım umarım kızını sağlıkla sıhatle elıne alırsın.bakıyorum okadar çok şeyımız benızyoki.kıpırtılar nasıl?sen şuan kaç kılosun?boyun kaç?
benim boyum 1.58 kilom 65.5 civarı falan canım ama doktorun tartısında nerdeyse 2 kilo fazla çıkıyorum ve sinir oluyorum, devlete gitme imkanın varsa valla gitsene , ben çalıştığım için imkansız ama gidersen burdan da paylaşırsın listeleri süper olur, senin ilk bebek miydi?daha hiç kıpırtı hissetmedim cnm, inş.cnm senin cinsiyet neydi kusura bakma?
Canım hayırlı olsun canım oglusun.Saglikla kucağına al :)
canım ben 74 kiloyum:)benım ilk bebek.cinsiyet konusunda netlik yok.yaa canım sende geç döllenme gibi bişi varmıydı?konuşmuyduk?senin kaçıncı çocuk?
kızlar sonuçlarım çıkmış bana şans dileyin ne olur gidiyorum doktora gelince yazarım inş aksi bişey çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?