2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlaarr dün ilk defa net bir şekilde kızımın hareketini hissettim :)) düne kadar acaba gaz mı vs mi diye şüpheye düşüyordum ama dün ilk defa emin oldum :)) Dirseklerimi dizlerime dayamış koltukta oturup tv seyrediyordum. Öne doğru oturduğum için aradaki boşluklar doldu heralde hooppp diye döndüğünü hissettim :))) çok acayip bir duyguydu. Eşim gelince ona da anlattım hemen elini karnıma koydu hissetmek için. Ben zar zor hissediyorum sen hiç hissedemezsin dedim. O da çok hevesleniyir hissetmek için :)) Sabret, biraz daha büyüsün sen de tekmelerini hissedeceksin dedim.

Bir daha ne zaman hissederim diye sürekli kendimi dinlemeye başladım :) Biraz daha büyüsünler de heran hissedelim meleklerimizi..

daha çok hissedersin benimki de evde fazla hareket etmiyor gezmeye gidince en fazlada işe gidince hareket ediyor gezenti olacak sanırım tatlı bişeyler yedikten sonra hareket ediyorlar birde çok acıktın ve yemek yiyorsun o zman da hareket ediyor çok güzel hissetmek kim bilir ne kadar büyüdü araya bayram girdi kontrol sarktı 10 kasıma zaman çabuk geçse bari

Hadi gözün Aydın :)) artik hissedilir.aslında erkek bebek sahiplerinin cogu da hissediyordur (gaz bu gaz :)) )
Benimki dort donuyor :))) bazen uzanip karnima kumanda koyuyorum disardan belli mi diye.henuz o kadar guclu degil:))
Daha hickirdigini bile hissedeceksiniz o daha da eğlenceli :)))

daha çok hissedersin benimki de evde fazla hareket etmiyor gezmeye gidince en fazlada işe gidince hareket ediyor gezenti olacak sanırım tatlı bişeyler yedikten sonra hareket ediyorlar birde çok acıktın ve yemek yiyorsun o zman da hareket ediyor çok güzel hissetmek kim bilir ne kadar büyüdü araya bayram girdi kontrol sarktı 10 kasıma zaman çabuk geçse bari

kızlar atağa geçti demek erkekler çoğunlukta gidiyordu haydi hayırlısı bakalım.

Oylamada da öyle görünüyordu .40+ kisi daha ogrenememis daha hayırlısı bakalım :))
Ben Kasım'ın ilk haftası öğreneceğim .aserme ve hareketleri erkek gibi ama ben kiz hissediyorum sanki Yada kiz istediğimden
Kızıma arkadas olur oğlum yalnizdi kızım bacisiyla olsun :))

Yok ben öyle çok hissedemiyorum daha :) Benim kontrolüm de 15 Kasım da. Daha çok var

Sabırsızlanıyoruuummmmm :))))

Yok ben öyle çok hissedemiyorum daha :) Benim kontrolüm de 15 Kasım da. Daha çok var

Sabırsızlanıyoruuummmmm :))))

Sırt üstü yatarken derince bir nefes al karnın şişsin verirken nasil oynadığını görürsün :))
İlerleyen donemde Dr ultrasonda rahat bakma için öyle yapardı nefesi verirken takla atıyor resmen , yat hemen :)))))

kızlar bu arada bende lcw dan 3 tane pantolon aldım çok rahatlar..tavsiye ederim..

:)))) ay bu Nisan anneleri fakfukfon dan giymiş gibi olacak bende ordan aldım herkes gibi.lcw nin pantolonları cok rahat hakikaten biri kot ama cok hostu.birde cotondan aldım halbuki sorduğumda yok demislerdi buldum o bayağı büyük 3 artık 6-7 de ancak olur.

Denediiimmmmm :)))) ilk nefes verişimde bir şey pıt etti sanki :) Ama ben suyunu çıkarıp üstüste on kere yapınca bisey hissedemedim. Bir hafta daha büyüsün daha net hissederim inşallah :)) ara ara deniyim nen bunu :)) çoook teşekkürler :)

Aman laterne sen bize ve kuzularına lazimsin :) bununla gecer inşallah...

Sesli güldüm ya :)))
Heh o ilk pit eder sonra pitir pitir :)))

kızlar bu arada bende lcw dan 3 tane pantolon aldım çok rahatlar..tavsiye ederim..

evetttttt bende aldım :)) hatta bu sefer elbiseler gelmişti iki tane de elbise aldım.. çok şirin gözüküyorlar gözüme :) iyiki LCW var hamile kıyafeti bulmak cok zor.. bi de küçük şehirlerde imkansız gibi.. large alıyorum bu sefer emanet duruyo.. kış gelse bir de montları çıksa diyorum :) mevcut kaban ve ceketlerimin önü şimdiden zor kapanıyor yakında hiç kapanmazlar

laternenin neyi varki ne olmus kuzuma

tatlım geçmiş olsun,aynı sancılar bende de oldu dinlenince geçmeyince dr acile yönlendirdi serum takıldı ve iğne yapıldı.. yorgunluktan olmuş,dr bol bol dinleneceksin dedi.. çok şükür kanamamız olmadı bak dikkat et sende dinlenmeye çalış

Clexane veya Fraxiparine gibi iğneler kullanan pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar,iğneniz 0.4 mü,0.6 ve aynı zamanda coraspin kullanıyormusunuz?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…