Arkadaşlaarr dün ilk defa net bir şekilde kızımın hareketini hissettim :)) düne kadar acaba gaz mı vs mi diye şüpheye düşüyordum ama dün ilk defa emin oldum :)) Dirseklerimi dizlerime dayamış koltukta oturup tv seyrediyordum. Öne doğru oturduğum için aradaki boşluklar doldu heralde hooppp diye döndüğünü hissettim :))) çok acayip bir duyguydu. Eşim gelince ona da anlattım hemen elini karnıma koydu hissetmek için. Ben zar zor hissediyorum sen hiç hissedemezsin dedim. O da çok hevesleniyir hissetmek için :)) Sabret, biraz daha büyüsün sen de tekmelerini hissedeceksin dedim.
Bir daha ne zaman hissederim diye sürekli kendimi dinlemeye başladım :) Biraz daha büyüsünler de heran hissedelim meleklerimizi..
Arkadaşlaarr dün ilk defa net bir şekilde kızımın hareketini hissettim :)) düne kadar acaba gaz mı vs mi diye şüpheye düşüyordum ama dün ilk defa emin oldum :)) Dirseklerimi dizlerime dayamış koltukta oturup tv seyrediyordum. Öne doğru oturduğum için aradaki boşluklar doldu heralde hooppp diye döndüğünü hissettim :))) çok acayip bir duyguydu. Eşim gelince ona da anlattım hemen elini karnıma koydu hissetmek için. Ben zar zor hissediyorum sen hiç hissedemezsin dedim. O da çok hevesleniyir hissetmek için :)) Sabret, biraz daha büyüsün sen de tekmelerini hissedeceksin dedim.
Bir daha ne zaman hissederim diye sürekli kendimi dinlemeye başladım :) Biraz daha büyüsünler de heran hissedelim meleklerimizi..
29 kız 19 erkek bebişlerimiz var..kızlar erkekleri burdada solladı yahu
kızlar atağa geçti demek erkekler çoğunlukta gidiyordu haydi hayırlısı bakalım.
daha çok hissedersin benimki de evde fazla hareket etmiyor gezmeye gidince en fazlada işe gidince hareket ediyor gezenti olacak sanırım tatlı bişeyler yedikten sonra hareket ediyorlar birde çok acıktın ve yemek yiyorsun o zman da hareket ediyor çok güzel hissetmek kim bilir ne kadar büyüdü araya bayram girdi kontrol sarktı 10 kasıma zaman çabuk geçse bari
Hadi gözün Aydın :)) artik hissedilir.aslında erkek bebek sahiplerinin cogu da hissediyordur (gaz bu gaz :)) )
Benimki dort donuyor :))) bazen uzanip karnima kumanda koyuyorum disardan belli mi diye.henuz o kadar guclu degil:))
Daha hickirdigini bile hissedeceksiniz o daha da eğlenceli :)))
Yok ben öyle çok hissedemiyorum daha :) Benim kontrolüm de 15 Kasım da. Daha çok var
Sabırsızlanıyoruuummmmm :))))
kızlar bu arada bende lcw dan 3 tane pantolon aldım çok rahatlar..tavsiye ederim..
Amin,sağol tatlım teşekkür ederim :)Canim benim ne yaptın sen ? ben seni sapa sağlam gönderdim:))
Allah şifa versin hepinize,cok gecmis olsun.
kızlar sonuçlarım çıkmış bana şans dileyin ne olur gidiyorum doktora gelince yazarım inş aksi bişey çıkmazsa
Sırt üstü yatarken derince bir nefes al karnın şişsin verirken nasil oynadığını görürsün :))
İlerleyen donemde Dr ultrasonda rahat bakma için öyle yapardı nefesi verirken takla atıyor resmen , yat hemen :)))))
Sesli güldüm ya :)))Denediiimmmmm :)))) ilk nefes verişimde bir şey pıt etti sanki :) Ama ben suyunu çıkarıp üstüste on kere yapınca bisey hissedemedim. Bir hafta daha büyüsün daha net hissederim inşallah :)) ara ara deniyim nen bunu :)) çoook teşekkürler :)
Amin,sağol tatlım teşekkür ederim :)
bayram telaşına,gezmelerine kaptırdım kendimi ama ağzımın payını aldım :)
kızlar bu arada bende lcw dan 3 tane pantolon aldım çok rahatlar..tavsiye ederim..
laternenin neyi varki ne olmus kuzuma
selam kızlarr; biz geldik bebeğimle. geçmiş bayramınız kutlu olsun Allah tekrarını nasip etsin inşallah.
geçmişi okuyamadım henüz inşallah herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür de sanırım bayramda çok yoruldum dün sabahtan beri kasıklarımda ani batma gibi sancılarım var.
sürekli olmuyor ama ayakta kalınca falan başlıyor hemen sık sık giriyor kramp gibi. yorgunluktan olduğunu düşünüyorum doktor kontrolümüz önümüzdeki hafta ama
devam ederse doktoru arayıp soracağım inşalalh hemen geçer.
dün gece sırt üstü yattım bekledim bekledim sonunda küçücük bi kıpırtı hissettim gibi. yada bana öyle geldi. 1 hafta önce falan hissetmiştim artık yavaş yavaş artar diyordum ama
nerdeee bekleyip duruyorum ama hala hissetmiyorum bebeğimi çok mu erken acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?