kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
oğlum küçük olduğu için bilgisayar başına geçmem neredeyse imkansız bir hal alıyor. umarım tüm anne ve melekleri iyidir. tüm arkadaşlarımın meleklerinin ve ailelerinin geçmiş bayramlarını kutlarım. bu arada cinsiyet öğrenen varmı aranızda bilmiyorum ama bende yazayım cinsiyetimizi oğluma bir kız kardeş gelecek inşallah hayırlısıyla. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Günaydın Kızlar, doktordan geldik hemen bilgisayarı açtım, size haber vermek için. Kızımız olacakmış :)
%80 dedi doktor, 4'lü test yaptırdı bir de haftaya pazartesi sonucunu almaya gideceğiz o zaman daha büyük bir ultrasona girecekmişim, onda %100 belli olacakmış.
Böylelikle çin takvimi ve üzerimde denenen diğer tüm yöntemler de doğru sonuç vermiş oldu
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Boyu,kilosu herşeyi iyiymiş çok şükür. Elevit ve gynoferon kullanıyordum, aynen devam edeceğim.
Göz muayenesi için sakınca yok ama diş tedavilerini çok aciliyeti yoksa 20. haftadan sonra öneriyoruz dedi.
Darısı benim gibi meraktan çatlayan, öğrenemeyenlerin başına :)
ben de bugun oğrendim. bizim de bir kızımız olacakmış. şimdilik sağlıklı gözüküo çok şükür... Allah hepimize yardım etsin.
ayyy çocuğun sonuçlarının iyi çıkmasına çok mu çok sevindim çok şükür gözün aydın canım. Ayrıca yazamadım birtürlü göbüşün bebişin çok tatlı olmuş :) pantalonun da çok yakışmış.
Maşaallah canım artık iyice hamile gibi görünüyoruz be güzel :))
Kızlar herkeslere merhaba
Ben ocak annesiyim. Allah ın izniyle bizim doğumlarımıza az kaldı.
Biraz sizin yazdıklarını okudum da. İkili testler, cinsiyet belirlemeler, diş eti kanamaları. Ne heyecanlar. O günlerimi hatırladım ben de.
Yarabbim sizlere de hayırlı hamilelik süreci, hayırlı doğumlar versin inşallah.
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
günaydın kızlar, çok sık giremiyorum bu ara... seda dan hala haber yok gördüğüm kadarıyla bizi merakta bırakmazdı ama hayırlısı bakalım. :18:
gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. hemde ikiz doktor aylarca görememiş meğerse ben ikize hamileymişim. çocuklar doğunca anlıyoruz. bu arada erken doğumla 18 martta yapıyorum doğumu. biri kız biri erkek bebeklerin ama birbirine pek benzemiyolar, ikiside sarışın ama. biz erkek olacak diye hazırlandığımız için ikisinede mavili şeyler giydiriyoruz. öleee bir rüya işte.
gününüz güzel geçsin, görüşürüz...
sedacım gözünaydın, gözümüzaydın. maşallah kızımızarabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. nasıl sevindim anlatamam.
Cok şükür canım benim gözün Aydın ya İnan ki cok mutlu oldum.detaylida midesine bağırsağına beynine vs heryere bakıyor birde ardından renkli olan varya ona girersin görürsün kuzucunu.
Cok cok sevindim sedagg hep mutlu haberle gel inşallah.darisi tüm bekleyenlere...
günaydın kızlar, çok sık giremiyorum bu ara... seda dan hala haber yok gördüğüm kadarıyla bizi merakta bırakmazdı ama hayırlısı bakalım. :18:
gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. hemde ikiz doktor aylarca görememiş meğerse ben ikize hamileymişim. çocuklar doğunca anlıyoruz. bu arada erken doğumla 18 martta yapıyorum doğumu. biri kız biri erkek bebeklerin ama birbirine pek benzemiyolar, ikiside sarışın ama. biz erkek olacak diye hazırlandığımız için ikisinede mavili şeyler giydiriyoruz. öleee bir rüya işte.
gününüz güzel geçsin, görüşürüz...
Canım benim 41 maşallah prensesimize,gözümüz aydınAllah sağlığını,iyiliğini daim etsin inşallah. Çok sevindim,darısı Nazcığım başına,Allah'ın izniyle ondanda böyle hayırlı haberler alacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?