2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar kusuruma bakmayın bugün mahvoldum burda yoğunluktan tam işlerim hafifledi internet gitti tek tek yazamadım

- cinsiyetleri netleşen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah :) gözünüz aydın :)

- kasıkları ağrıyan arkadaşlar bence normal benim de ağrı var rahmimi hissediyorum resmen genişliyor diye oluyor bence

- dişleri ağrıyanlar kanayanlar bende de oldu zaten kötü olan herşey mutlaka bende de var :) tövbe yarabbim. Doktor dişçiye müsade etti ama benim içime sinmedi birşey yaptırmaya.

- bayramda yorulan arkadaşlar inşallah dinlenirsiniz. Ben de çok dinlenemedim.

Kızlar canım çok sıkkın aslında 2 saattir. Öğrencilerimizden biri bahçede düşüp başını dış demir kapıya çarptı. Odama getirdiklerinde nasıl kanıyordu anlatamam. Atladım arabaya çocuğu üniversite hastanesine acil'e götürdüm. Annesi de o hastanede çalışıyordu. Röntgen çekildi sonuç temiz çıktı ama beyin cerrahı tomografi istedi, dikişe gerek yok dedi. Elim ayağım titredi hastanede, tansiyon oynadı yerinden. Tetanoz aşısı yapıldı önlem amaçlı, kapı demir olduğu için. Küflü değildi hatta gıcır gıcır yeni boyalıydı. Az önce geldim okula. o trafikte bilmediğim yollarda o heyecanla nasıl araç kullandım gidip döndüm aklım almıyor şuan. Allah beni de öğrencimi de korudu

Ah canım yaaaa geçmiş olsun emanet çocuğa çok üzülüyor insan yaaaa birşey olmaz allahın izni ile üzülme olur böyle şeyler sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın çok şükür kötü birşey yok.

Sedagg gelmedi mı daha ? Ya söyle durumlarda cep telefonuna bağlanabilsek süper olacak aklım fikrim onda :18:

Kesinlikle katılıyorum sana. Hangi annelerin topiğinde okumuştum hatırlamıyorum ama tel noları vardı birbirlerinde. Neden olmasın? Bizde bir liste yapsak, bir kişide biriktirsek noları özel mesajla, ya da açık açık yazsak :)

Ya bende sedagg için girdim gelmemiş
Tlf dan nete giremiyor mu acaba ? İse donmedi galiba direkt eve mı gitti ki?
Hayirlica bir gelseydi.

Nazz hosgeldin nasilsin ?
Ozlettin kendini.Ah canım yorulmuş isi cokmus
Yedin mı kavurmaları :))))))

iyi akşamlar herkese ben bebeğimin hareketlerini daha yeni yeni hissediyorum bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar acaba siz cinsiyetini ve hangi tarafta hissettiğinizi yazabilir misiniz cinsiyetini hala öğrenemeyenlerdenim de ben sağ tarafımda hissediyorum göz seyirmesi gibi bir şey ama göbeğimin sol tarafı daha şiş ne bileyim bir yorum yapamadım inş bu cuma gidince öğrenirim sabretmek zor gerçekten

çok geçmiş olsun o duyguyu çok iyi bilirim Allah korumuş.. o stres seni de epey zorlamıştır. ailesi sorun cıkarmadı inşallah.. bazı veliler hırçınlaşabiliyor bu durumlarda ??

çok geçmiş olsun o duyguyu çok iyi bilirim Allah korumuş.. o stres seni de epey zorlamıştır. ailesi sorun cıkarmadı inşallah.. bazı veliler hırçınlaşabiliyor bu durumlarda ??

​Yok canım, anlayışlıydı, 3 yıllık velimiz kendisi. Hatta etmediği dua kalmadı hastaneye getirdiğim için, sandalye ayarladı sağlığımla yakından ilgilendi. Hala bitmedi işleri hastanede demekki, arayacaklardı.

Canim çok gecmis olsun zor valla isin , cocuk iste düşe kalka büyüyor onlar bizden daha sağlam ve çabuk atlatıyorlar çok şükür sende canını sıkma yapılacak herseyi yapmışsınız gecmis olsun
ben varım yoksa meraktan gidicez

iyi buna sevindim.. bi de onlar sorun çıkarsa tam problem olurdu.. Allah beterlerinden korusun tekrar geçmiş olsun canım

Sedagg İstanbul da mı?Ben öyle hatırlıyorum sanki.
Hangi hastaneye gidiyordu acep gerçi bilsek arayıp nick'inden soracaktık herhalde

slm kızlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız.hanipeks canım pantolonun çok yakışmış göbüşünü sevsinler yaa kızlar akşamları gaz vs. derken 6-7 aylık gibi oluyor göbüşüm ve aynaya bakmak istemiyorum sizdede böyle şeyler oldu mu sanırım depresyona giriyorum

Anaaa ben Büyüse diye bakıyorum sana bak Hergüne aynanın karşısındayim ben :)))

Anaaa ben Büyüse diye bakıyorum sana bak Hergüne aynanın karşısındayim ben :)))

ne bileyim sanırım yarım dünya olmaktan korkuyorum.top gibi yuvarlanarak giderim artık işe hayırlısıyla bebeğim sağlıkla doğsunda katlanıcam artık

vitamincim benimde akşamları epeyce çıkıyor.. ama daha da çıkacak sorun etme.. geçen haftalarda bikaç gün salıverdim kendimi kötü hissediyorum diye ama çabuk toparladım.. akşam eşim gelmeden makyaj yapmaya güzel giyinmeye başladım, toparladım kendimi :))) bütün gün işte vasat durumdayım ama eve gelince yorgun da olsam toparlamaya çalışıyorum :) kötü rüyalar görmeye başladım da :) sabahları azap oluyorum eşime rüyaların tesiriyle.. garibim idare ediyor :) göbeğin ne kadar çıkarsa çıksın sen kendine özen iyi hissedeceksin canım :)

Bende ailemin yanına gittiğimde annemle ablam uyardı beni , salmışsin kendini hoş değil dediler o yüzden artık dikkat ediyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum gercekten

Bende ailemin yanına gittiğimde annemle ablam uyardı beni , salmışsin kendini hoş değil dediler o yüzden artık dikkat ediyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum gercekten

evet biz içinde farketmiyoruz canım demek ki.. annem de geldiğinde uyarmıştı beni.. iş ev derken bazen kendimizi unutuyoruz..

iyi buna sevindim.. bi de onlar sorun çıkarsa tam problem olurdu.. Allah beterlerinden korusun tekrar geçmiş olsun canım

Ohh aradilar az once tomografi sonuclari temiz cikmis, 1 hafta banyo yapamayacakmis ve gun icerisinde algida bi gariplik hafiza sorunu vb yasanirsa hemen acile goturulecekmis. Oh sukurler olsun canim yavrum ucuz atlatti.

Tesekkur ederim canim. Aynen benim de oyle. Aksamlari cok daha sis oluyor hele ki 3-4 gunde bir tuvalete cikinca daha da sis olmus oluyorum.

Ben de kendimi cok biraktim. Okul kurucumuz da bu durumdan hosnut degil arada cok daginik gorunuyorsun diyor uzuluyorum. Sozlesmemde bile bakimli olunmali giyim kusama dikkat edilmeli maddesi var. Yakinda uyarirlar beni. Silkinsem iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…