sedagg gelmedi mı daha ? Ya söyle durumlarda cep telefonuna bağlanabilsek süper olacak aklım fikrim onda :18:
kızlar canım çok sıkkın aslında 2 saattir. öğrencilerimizden biri bahçede düşüp başını dış demir kapıya çarptı. Odama getirdiklerinde nasıl kanıyordu anlatamam. Atladım arabaya çocuğu üniversite hastanesine acil'e götürdüm. Annesi de o hastanede çalışıyordu. Röntgen çekildi sonuç temiz çıktı ama beyin cerrahı tomografi istedi, dikişe gerek yok dedi. Elim ayağım titredi hastanede, tansiyon oynadı yerinden. Tetanoz aşısı yapıldı önlem amaçlı, kapı demir olduğu için. Küflü değildi hatta gıcır gıcır yeni boyalıydı. Az önce geldim okula. O trafikte bilmediğim yollarda o heyecanla nasıl araç kullandım gidip döndüm aklım almıyor şuan. Allah beni de öğrencimi de korudu
Sedagg gelmedi mı daha ? Ya söyle durumlarda cep telefonuna bağlanabilsek süper olacak aklım fikrim onda :18:
Kızlar canım çok sıkkın aslında 2 saattir. Öğrencilerimizden biri bahçede düşüp başını dış demir kapıya çarptı. Odama getirdiklerinde nasıl kanıyordu anlatamam. Atladım arabaya çocuğu üniversite hastanesine acil'e götürdüm. Annesi de o hastanede çalışıyordu. Röntgen çekildi sonuç temiz çıktı ama beyin cerrahı tomografi istedi, dikişe gerek yok dedi. Elim ayağım titredi hastanede, tansiyon oynadı yerinden. Tetanoz aşısı yapıldı önlem amaçlı, kapı demir olduğu için. Küflü değildi hatta gıcır gıcır yeni boyalıydı. Az önce geldim okula. o trafikte bilmediğim yollarda o heyecanla nasıl araç kullandım gidip döndüm aklım almıyor şuan. Allah beni de öğrencimi de korudu
çok geçmiş olsun o duyguyu çok iyi bilirimAllah korumuş.. o stres seni de epey zorlamıştır. ailesi sorun cıkarmadı inşallah.. bazı veliler hırçınlaşabiliyor bu durumlarda ??
Canim çok gecmis olsun zor valla isin , cocuk iste düşe kalka büyüyor onlar bizden daha sağlam ve çabuk atlatıyorlar çok şükür sende canını sıkma yapılacak herseyi yapmışsınız gecmis olsunKızlar canım çok sıkkın aslında 2 saattir. Öğrencilerimizden biri bahçede düşüp başını dış demir kapıya çarptı. Odama getirdiklerinde nasıl kanıyordu anlatamam. Atladım arabaya çocuğu üniversite hastanesine acil'e götürdüm. Annesi de o hastanede çalışıyordu. Röntgen çekildi sonuç temiz çıktı ama beyin cerrahı tomografi istedi, dikişe gerek yok dedi. Elim ayağım titredi hastanede, tansiyon oynadı yerinden. Tetanoz aşısı yapıldı önlem amaçlı, kapı demir olduğu için. Küflü değildi hatta gıcır gıcır yeni boyalıydı. Az önce geldim okula. o trafikte bilmediğim yollarda o heyecanla nasıl araç kullandım gidip döndüm aklım almıyor şuan. Allah beni de öğrencimi de korudu
ben varım yoksa meraktan gidicez
Kesinlikle katılıyorum sana. Hangi annelerin topiğinde okumuştum hatırlamıyorum ama tel noları vardı birbirlerinde. Neden olmasın? Bizde bir liste yapsak, bir kişide biriktirsek noları özel mesajla, ya da açık açık yazsak :)
​Yok canım, anlayışlıydı, 3 yıllık velimiz kendisi. Hatta etmediği dua kalmadı hastaneye getirdiğim için, sandalye ayarladı sağlığımla yakından ilgilendi. Hala bitmedi işleri hastanede demekki, arayacaklardı.
Anaaa ben Büyüse diye bakıyorum sana bakslm kızlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız.hanipeks canım pantolonun çok yakışmış göbüşünü sevsinleryaa kızlar akşamları gaz vs. derken 6-7 aylık gibi oluyor göbüşüm ve aynaya bakmak istemiyorum sizdede böyle şeyler oldu mu sanırım depresyona giriyorum
Anaaa ben Büyüse diye bakıyorum sana bakHergüne aynanın karşısındayim ben :)))
slm kızlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız.hanipeks canım pantolonun çok yakışmış göbüşünü sevsinleryaa kızlar akşamları gaz vs. derken 6-7 aylık gibi oluyor göbüşüm ve aynaya bakmak istemiyorum sizdede böyle şeyler oldu mu sanırım depresyona giriyorum
Bende ailemin yanına gittiğimde annemle ablam uyardı beni , salmışsin kendini hoş değil dediler o yüzden artık dikkat ediyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum gercektenvitamincim benimde akşamları epeyce çıkıyor.. ama daha da çıkacak sorun etme.. geçen haftalarda bikaç gün salıverdim kendimi kötü hissediyorum diye ama çabuk toparladım.. akşam eşim gelmeden makyaj yapmaya güzel giyinmeye başladım, toparladım kendimi :))) bütün gün işte vasat durumdayım ama eve gelince yorgun da olsam toparlamaya çalışıyorum :) kötü rüyalar görmeye başladım da :) sabahları azap oluyorum eşime rüyaların tesiriyle.. garibim idare ediyor :) göbeğin ne kadar çıkarsa çıksın sen kendine özen iyi hissedeceksin canım :)
Bende ailemin yanına gittiğimde annemle ablam uyardı beni , salmışsin kendini hoş değil dediler o yüzden artık dikkat ediyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum gercekten
Canim çok gecmis olsun zor valla isin , cocuk iste düşe kalka büyüyor onlar bizden daha sağlam ve çabuk atlatıyorlar çok şükür sende canını sıkma yapılacak herseyi yapmışsınız gecmis olsun
ben varım yoksa meraktan gidicez
iyi buna sevindim.. bi de onlar sorun çıkarsa tam problem olurdu.. Allah beterlerinden korusun tekrar geçmiş olsun canım
slm kızlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız.hanipeks canım pantolonun çok yakışmış göbüşünü sevsinleryaa kızlar akşamları gaz vs. derken 6-7 aylık gibi oluyor göbüşüm ve aynaya bakmak istemiyorum sizdede böyle şeyler oldu mu sanırım depresyona giriyorum
vitamincim benimde akşamları epeyce çıkıyor.. ama daha da çıkacak sorun etme.. geçen haftalarda bikaç gün salıverdim kendimi kötü hissediyorum diye ama çabuk toparladım.. akşam eşim gelmeden makyaj yapmaya güzel giyinmeye başladım, toparladım kendimi :))) bütün gün işte vasat durumdayım ama eve gelince yorgun da olsam toparlamaya çalışıyorum :) kötü rüyalar görmeye başladım da :) sabahları azap oluyorum eşime rüyaların tesiriyle.. garibim idare ediyor :) göbeğin ne kadar çıkarsa çıksın sen kendine özen iyi hissedeceksin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?