ewt ya walla öğrenir öğrenmez naz geldi aklıma hemen inş başı en çektim mutlu haberlerin devamı gelecek korkulacak bi dönem değil iyikide milleti dinleyip yaptırmamazlık yapmadım en azından kafam rahat şimdi
Canım öncelikle günaydın. Benim kilo 75 oldu
Canım hoşgeldinnnnn. İyi haberlerine çok sevindim. Kızın hayırlı uğurlu olsun.
Senin ki yine tek ikiz Bende dün 2 defa ikiz 1 tane de tek doguruyordum:))))
Rüyamda bile gayretliyim.
Doguma kadar göreceğiz boyle.ama tarih ve isimler aklında bulunsuno tarihte artık nst ye girmeler baslar :))
Tatlim detaylı ultrason siyah beyaz aklına kahverengi bebeği gördüğün gelmesin.ona genelde 19-20. Haftalarda bakılır.detayli usg yine siyah beyaz ama beyninden midesine hersey bakılır her hastane her Dr da vardır.O kahverengi görüntüleyen sadece her Dr yok
kızlar günaydın...
öncelikle sedag iyi olmana çok sevindim.. bir daha o korkuları hiçbirimizin bebeği için yaşamayız inşallah..
çok komik bir şey oldu iş yerine gelene kadar güldüm sabah..
dün hanipeks in öğrencisi yaralanmıştı.. bende geçmişte benzer birsey yaşamıştım benim veli onunkiler kadar anlayışlı değildi çok sıkıntı olmuştu o gün nöbetçiydim vs.. neyse işte.. dün gece rüyamda hanipeksin öğrencisinin büyüdüğünü ama alnında yara kaldığını ona alnındaki izin hesabını sormaya geldiğini gördüm :) nasıl etkisinde kaldıysam artık... eşim diyor sana interneti yasaklayacağım :)) artık forumdakiler adına da rüyalar görüyorsun :)
mergencim bende bilgilerimi ekleyeyim sen hazır burdayken 54 le hamile kalmıştım şimdi 58 kiloyum.. kızımın adı da YAREN olacak inşallah :))
günaydın arkadaşlar
nasılsınız? benim bugün hiç keyfim yok.öksürüyorum, boğazım ve kulaklarım kaşınıyor. sanırım grip oluyorum.hiçbir şey yapmamama rağmen kasıklarımdada sancı var.
naptın bacım sen ben tek ikizi doğurdumda dünyayı kurtardım sandım. tamam 18 martta ne olacak bakalım...
kuşburnu falan içtim.kahvaltımı edeyim daha sonra meyvemide yerim canım.kuzum benim dikkat et kendine bol bol meyve ye
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
oooo canım seninkide bişey mi dermişim:))))) ay bende ki bu gayretle çekirdek ailelikten çıkacağım,
K.validem tembih koydu dogurunca kordonlarimi baglattiracakmisim :)) pamuk kaynanam ya.
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
nasılsınız? benim bugün hiç keyfim yok.öksürüyorum, boğazım ve kulaklarım kaşınıyor. sanırım grip oluyorum.hiçbir şey yapmamama rağmen kasıklarımdada sancı var.
kızlarrr günaydınn dün doktordaydık ve bi oğlumuz daha geliyormuş başta biraz mırınladım da kız çok istiyordum ama oğlumada hemencik ısındım hemen gidip tulum aldık ananesiyle babası havalara uçtu hastanede hemen yazmaya çabaladım ama tel dandik dediğim gibi açılmadı net yazamadımm bayramınız iyi geçmiştir inşallah kızlar valla hanüz okuyamadım hepinizi çok öptümm sedagg inan o kadar mutlu oldum ki sesli güldüm =))) dedikodulara katılcam durun az okuyayım yazılanları
oooo canım seninkide bişey mi dermişim
benim bir tanıdığım var kadın normal yolla dördüze hamile kalıyor. daha sonra 2si kendiliğinden sonlanıyor. kadın ikiz doğuruyor.
ikizler 5 aylıkken bidaha hamile kalıyor. tek gebelik onu da doğuruyor. kordonlarını bağlatıyor. ama güya ters bağlanmış.
kadın kordonlarım bağlı diye korunmuyor bidaha hamile kalıyor ve yine dördüz. 3 tane sezeryan olduğu için doktorlar dördüzleri doğuramayacağını söylüyor.
kadın kürtaj oluyor. düşünsene 7 tane çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?