2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Rabbim tüm annişlere ve bebişlere sağlık versin,iyilik haberleri vermeyi nasip etsin,korusun,esirgesin inşallah...

Canım öncelikle günaydın. Benim kilo 75 oldu

Canım benim yarasın kuzucuğumuza

Bebiş büyüyor gelişiyor annişi

(İlk düzenlemede ekleyeceğim)

laterne cnm doktor beni detaylı ultrason için devlet hastanesine yolladı ama benim bildiğim esk de belli kişilerde var bu ultrason seni yönlendirdilermi

Senin ki yine tek ikiz Bende dün 2 defa ikiz 1 tane de tek doguruyordum:))))
Rüyamda bile gayretliyim.
Doguma kadar göreceğiz boyle.ama tarih ve isimler aklında bulunsun o tarihte artık nst ye girmeler baslar :))

Senin ki yine tek ikiz Bende dün 2 defa ikiz 1 tane de tek doguruyordum:))))
Rüyamda bile gayretliyim.
Doguma kadar göreceğiz boyle.ama tarih ve isimler aklında bulunsun o tarihte artık nst ye girmeler baslar :))

naptın bacım sen ben tek ikizi doğurdumda dünyayı kurtardım sandım. tamam 18 martta ne olacak bakalım...

Tatlim detaylı ultrason siyah beyaz aklına kahverengi bebeği gördüğün gelmesin.ona genelde 19-20. Haftalarda bakılır.detayli usg yine siyah beyaz ama beyninden midesine hersey bakılır her hastane her Dr da vardır.O kahverengi görüntüleyen sadece her Dr yok

kızlar günaydın...

öncelikle sedag iyi olmana çok sevindim.. bir daha o korkuları hiçbirimizin bebeği için yaşamayız inşallah..

çok komik bir şey oldu iş yerine gelene kadar güldüm sabah..
dün hanipeks in öğrencisi yaralanmıştı.. bende geçmişte benzer birsey yaşamıştım benim veli onunkiler kadar anlayışlı değildi çok sıkıntı olmuştu o gün nöbetçiydim vs.. neyse işte.. dün gece rüyamda hanipeksin öğrencisinin büyüdüğünü ama alnında yara kaldığını ona alnındaki izin hesabını sormaya geldiğini gördüm :) nasıl etkisinde kaldıysam artık... eşim diyor sana interneti yasaklayacağım :)) artık forumdakiler adına da rüyalar görüyorsun :)

mergencim bende bilgilerimi ekleyeyim sen hazır burdayken 54 le hamile kalmıştım şimdi 58 kiloyum.. kızımın adı da YAREN olacak inşallah :))

ayy saol cnm benim walla doğuma kadar kadın doğum uzmanı olacağız

günaydın arkadaşlar

nasılsınız? benim bugün hiç keyfim yok.öksürüyorum, boğazım ve kulaklarım kaşınıyor. sanırım grip oluyorum.hiçbir şey yapmamama rağmen kasıklarımdada sancı var.

Son düzenleme:

cnm benim ya sorma walla bende hep eşime anlatıyorum bi gün bende gireceğim siteye diyor mergencim artık benim yawrumunda bi kimliği var bizide ekle teyzesi bu arada 54 kilocuk olmuşum

naptın bacım sen ben tek ikizi doğurdumda dünyayı kurtardım sandım. tamam 18 martta ne olacak bakalım...

:))))) ay bende ki bu gayretle çekirdek ailelikten çıkacağım
K.validem tembih koydu dogurunca kordonlarimi baglattiracakmisim :)) pamuk kaynanam ya.

kızlarrr günaydınn dün doktordaydık ve bi oğlumuz daha geliyormuş başta biraz mırınladım da kız çok istiyordum ama oğlumada hemencik ısındım hemen gidip tulum aldık ananesiyle babası havalara uçtu hastanede hemen yazmaya çabaladım ama tel dandik dediğim gibi açılmadı net yazamadımm bayramınız iyi geçmiştir inşallah kızlar valla hanüz okuyamadım hepinizi çok öptümm sedagg inan o kadar mutlu oldum ki sesli güldüm =))) dedikodulara katılcam durun az okuyayım yazılanları

çok şükür canım çok sevindim iyi olmanıza allah kızını sana ve eşine bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı naz arkadaşımızın başına inşallah ondan da iyi haberler gelecek

:))))) ay bende ki bu gayretle çekirdek ailelikten çıkacağım ,
K.validem tembih koydu dogurunca kordonlarimi baglattiracakmisim :)) pamuk kaynanam ya.
oooo canım seninkide bişey mi dermişim
benim bir tanıdığım var kadın normal yolla dördüze hamile kalıyor. daha sonra 2si kendiliğinden sonlanıyor. kadın ikiz doğuruyor.
ikizler 5 aylıkken bidaha hamile kalıyor. tek gebelik onu da doğuruyor. kordonlarını bağlatıyor. ama güya ters bağlanmış.
kadın kordonlarım bağlı diye korunmuyor bidaha hamile kalıyor ve yine dördüz. 3 tane sezeryan olduğu için doktorlar dördüzleri doğuramayacağını söylüyor.
kadın kürtaj oluyor. düşünsene 7 tane çocuk

Sedaacım çok geçmiş olsun iyi haberlerle dönmene çok sevindim. Allah bir daha böyle üzüntüler yaşatmasın İnşallah. Nazlı kızın hayırlı uğurlu olsun Allah annesine babasına bağışlasın.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bu hava değişimi döneminde vücut direncimiz düşüyor, dinlenmeye çok ihtiyacımız var. Uyku düzenine ve bol meyve yemeye dikkat et.

cnm benim allah hayırlısını versin sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hem bizim kızlarımızada damat lazım aaaaa

walla sen anlattıkça gözlerim fal taşı gibi açıldı resmen allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…