2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Çok gecmis olsun, iyi olmasına sevindim yumurcagin :))
calisana daha zor valla bak bu haftaları iyi değerlendir enerjimiz yüksek olacakmış hep kendini o sekilde duşun , gebeliğin en güzel aylarına girdik tadını çıkarmalıyız

İnsallah toparlanirim en kisa zamanda. Sacimi taramaya bile raziyim. Su tel isini ne yapalim?

Hanipeks tatlım çok geçmiş olsun,çocuğun iyi olmasına çok sevindim. Allah kuzuları ve öğretmenlerini kazalardan belalardan korusun inşallah ( amin)
tel işi benim de kaç kez aklıma geldi valla,çok iyi olur..
ben varım

Tesekkur ederim canim amin. Tamam o zaman ozelden liste hazirlayalim isteyenlere de listeyi ozel msjla gonderelim.

evetttt küçük dokunuşlar bile yetiyo canım :)) tel işi nedir onu kaçırdım ??

Birbirimizi cok merak ettigimiz icin telefon numaralarimizi listeleyelim dedik tatlim.

​Tamam o zaman arzu edenler tel numaralarini bana ozel mesajla gondersin, ben de listeleyip isteyenlere gondereyim.

kızlarrr 3lü test yaptıran var mı tavsiye ediyor musunuz ben gecen hafta ikili yaptırdım cok şükür iyi cıktı haftaya 3lü yapalım dedi doktorum ama hep duyuyorum 3lü gereksizmiş, ikili iyi cıktıysa 3lüye gerek yokmus ve cogu zaman 3lü yanlış cıkıyormus...kafam karıstı..

ayyy çocuğun sonuçlarının iyi çıkmasına çok mu çok sevindim çok şükür gözün aydın canım. Ayrıca yazamadım birtürlü göbüşün bebişin çok tatlı olmuş :) pantalonun da çok yakışmış.

arkadaşım bana ilk başta doktor demişti ki daha ikiliyi yaparken sormuştum 3 lü 4 lü vs yapılacak mı diye onların bir anlamı yok hadi ikili iyi çıktı mesela 3 lü kötü çıktı hangisine inanıcaz falan gibi birşeyler demişti.

ben de öyle duymustum canım cok sagol hiç içimden gelmiyor yaptırmak zaten

canım ağır taşımışsın ağrıların geçti değil mi merak ettim. gündüz hiçbirşey yazamadım hem çok yoğundum hem de internet gitti geldi yazdım yazdım silindi falan

Kızlar herkeslere merhaba

Ben ocak annesiyim. Allah ın izniyle bizim doğumlarımıza az kaldı.

Biraz sizin yazdıklarını okudum da. İkili testler, cinsiyet belirlemeler, diş eti kanamaları. Ne heyecanlar. O günlerimi hatırladım ben de.

Yarabbim sizlere de hayırlı hamilelik süreci, hayırlı doğumlar versin inşallah.

ya evet öyle oluyo herkes bir şeyler söylüyor sonra sende öyleymiş diyorsun ona göre düşünüyorsun her şeyi sonra pat doktor kesin olmadan konuşuyor kesin olsa dediğin gibi sağlıklı olsun hiç sorun yok ben de senin bebişin cinsiyetini merak ettim doğrusu bir çatlamadan öğrenelim gene yazışırız evet ya bir belli olsun bende artık bir şeyler almak istiyorum bakalım hayırlısı[/QUOTE]

bu cuma kontrolüm var inşallah öğrenirim hemen burdan da haber veririm sizlere çok merak ediyorum, son bir haftadır annemde misiafirler vardı kalabalıktan mı bayram telaşından mıdır bilmiyorum ama hamile değilmişim gibi hissediyorum, hayrolsun inşallah

Kızlar ben de inat ettim yemedim kahvaltı.Gerçi sonuç yine benim zararıma oldu.Onlar yapıp kaldırdılar...

her evin ve her kadının düzeni başka canım, annenin özenini bekleme kayınvalideden, sen aç kalma bebeğinide aç bırakma, sen açamıyorsan da eşinden iste ekmek arası bişeyler hazırlasın sana nasıl olsa annesinin evi
kızlar neden hala kasıklarımda agrı oluyor sızdede oluyormu:44:

benimde hızlı yürüyünce bıçak saplanır gibi oluyo arada, doktora gidince sorucam unutmazsam eğer
ayyy bebişimin duruşuna bakın teyzeleri;karmakarışık olmuş yavrum

kıyamam ben ona yaaa, eminim keyfi yerindedir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…