Çok gecmis olsun, iyi olmasına sevindim yumurcagin :))Ohh aradilar az once tomografi sonuclari temiz cikmis, 1 hafta banyo yapamayacakmis ve gun icerisinde algida bi gariplik hafiza sorunu vb yasanirsa hemen acile goturulecekmis. Oh sukurler olsun canim yavrum ucuz atlatti.
Tesekkur ederim canim. Aynen benim de oyle. Aksamlari cok daha sis oluyor hele ki 3-4 gunde bir tuvalete cikinca daha da sis olmus oluyorum.
Ben de kendimi cok biraktim. Okul kurucumuz da bu durumdan hosnut degil arada cok daginik gorunuyorsun diyor uzuluyorum. Sozlesmemde bile bakimli olunmali giyim kusama dikkat edilmeli maddesi var. Yakinda uyarirlar beni. Silkinsem iyi olur.
Çok gecmis olsun, iyi olmasına sevindim yumurcagin :))
calisana daha zor valla bak bu haftaları iyi değerlendir enerjimiz yüksek olacakmış hep kendini o sekilde duşun , gebeliğin en güzel aylarına girdik tadını çıkarmalıyız
İnsallah toparlanirim en kisa zamanda. Sacimi taramaya bile raziyim. Su tel isini ne yapalim?
Hanipeks tatlım çok geçmiş olsun,çocuğun iyi olmasına çok sevindim. Allah kuzuları ve öğretmenlerini kazalardan belalardan korusun inşallah ( amin)
tel işi benim de kaç kez aklıma geldi valla,çok iyi olur..
ben varım
evetttt küçük dokunuşlar bile yetiyo canım :)) tel işi nedir onu kaçırdım ??
Tesekkur ederim canim amin. Tamam o zaman ozelden liste hazirlayalim isteyenlere de listeyi ozel msjla gonderelim.
Birbirimizi cok merak ettigimiz icin telefon numaralarimizi listeleyelim dedik tatlim.
kızlarrr 3lü test yaptıran var mı tavsiye ediyor musunuz ben gecen hafta ikili yaptırdım cok şükür iyi cıktı haftaya 3lü yapalım dedi doktorum ama hep duyuyorum 3lü gereksizmiş, ikili iyi cıktıysa 3lüye gerek yokmus ve cogu zaman 3lü yanlış cıkıyormus...kafam karıstı..
arkadaşım bana ilk başta doktor demişti ki daha ikiliyi yaparken sormuştum 3 lü 4 lü vs yapılacak mı diye onların bir anlamı yok hadi ikili iyi çıktı mesela 3 lü kötü çıktı hangisine inanıcaz falan gibi birşeyler demişti.
ben de öyle duymustum canım cok sagol hiç içimden gelmiyor yaptırmak zaten
benim eşimde beni ilk öğrendiğimiz andan beri erkek olacak diye o kadar havaya soktu ki, oğlum diye seviyo babası, şimdi bebek kız diyenlere çok inanasım gelmiyo açıkçası,ablam eltim görümcem hepsi kız diyo, rüyada erkek diye görenler de var kız diyegörenler de, benim içime hiç bişey doğmuyo çok enteresan, benim için sağlıklı olsun bebişim, anneyi endişe ettirmesin o önemli, haftaya benim de kontrolüm var, bi öğreneyim hemen alışverişe başlıycam
Kızlar ben de inat ettim yemedim kahvaltı.Gerçi sonuç yine benim zararıma oldu.Onlar yapıp kaldırdılar...
kızlar neden hala kasıklarımda agrı oluyor sızdede oluyormu:44:
ayyy bebişimin duruşuna bakın teyzeleri;karmakarışık olmuş yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?