2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende 4 boyutlu ult.da her gördüğümde o ton ton göbüşlerini,miniş ellerini ,ayaklarını ısırmak istiyorum.:97:

kızlar bende claxan 4ooo kullanıyorum aslında once doktorum 3 ay kullan bırak dedı ama tansıyonum yuksek cıktı gebelıge baglı hıpertansıyon dedı doktor ıgneyı doguma kadar kullanacaksın dedı gobegım mosmor kolumdan yapamıyorum cunkı korkuyorum hayırlısıyla saglıklı dogumlar yapmayı nasıp etsın allahım hepımıze ınsallah sedegg gozun aydın bu arada rabbım mınık melegıne uzun omur versın saglık versın ınsallah

(AMİN)

Canım "Hirudoid Forte Krem" kullanabilirsin gönül rahatlığıyla sertlik / ödem dağıtıyor,o bölgeyi epey rahatlatıyor.Kola geçmek istiyorsan eşine yaptır işe gitmeden

kızlar demir hapı ve vitamin hapını ne zaman bırakacağız. benim doktora gitmeme daha 2 hafta var. ilaçlarımda bitmek üzere sağlık ocağında yazdırsam mı acaba?en son doktora gittiğimde biten ilacın varsa yazayım demişti. o zaman devam edecek miyim diye sormayı unutmuşum. sizler devam ediyor musunuz?

kızlar demir hapı ve vitamin hapını ne zaman bırakacağız. benim doktora gitmeme daha 2 hafta var. ilaçlarımda bitmek üzere sağlık ocağında yazdırsam mı acaba?en son doktora gittiğimde biten ilacın varsa yazayım demişti. o zaman devam edecek miyim diye sormayı unutmuşum. sizler devam ediyor musunuz?

Canım Allah yardımcınız olsun.Taşınmak ayrı dert,oraya alışmak bir düzen kurmak ayrı dert,imkanların kısıtlı olmasının verdiği sıkıntılar ayrı dert...Kolay değil...Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.

amin canım. ama eşyan, evin neredeyse oraya alışıyorsun. yeterki eşim yanımda olsun nerde olduğumun hiç önemi yok. rabbim eşimle gidebileceğim yerler nasip etsin.

Taşınmak zor canim allah yardim etsin.3 taşınma bir deprem derler.bu benim4. Sehrim 9. Evim inşallah 10. Evim kendi evim olur.(âmin)
Ankarada olmama ragmen Dogum zamanı oğlumda Yozgat'a acil ziyarete gittim Dr yola çıkma dedi oğlum Yozgatlı :))) hiç gormesede :)
Kizimdada Ankara'daydim hala 33. Haftamda istanbula taşındım haftasına doğdu.o zamanda methini duyduk bir hastane nin Güngören de doğdu :))
Bir Ankara'da doguramadim ya :)))

Son düzenleme:

canım ben dün gittim doktoruma.. demir hapını kestik.. sadece elevit kullanıyorum.. kalsiyum kullanıyordum onu da kesti.. sadece elevit devam dedi..

günaydın kızlar,

sedaggcım gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam, gerçi biliyoduk zaten ama tescillenmiş oldu işte,

benim midem çok kötü ya iki gündür , midem yanıyo çok kavruluyo resmen, süt falan içiyorum ama fayda etmiyo işte, karnım da kocaman oldu bu ara kesin çok kilo aldım zaten 2 gündür sürekli abur cubur yiyorummutsuuzumbugün dedim artık yeter, arkadaşım poğaça almış gelmiş, biri de izmite gitmiş pişmaniye getirmiş

ya beni bi korku sardı kızlar, bakamıycakmışım, herkes çok karışıcakmış, hiç bi hayatım kalmıycakmış gibi geliyo, ben normalde yalnızlığa ve özgürlüğe çok düşkünümdür o yüzden heralde, çok korkuyorum şimdi

bu arada mergencim bizim bebeğin adı bade olucak herhalde, babası başka bişe istemiyo:)nası sizce kızlar?

ayyy canım sende bizim gibisin demekki. taşınmak zor gerçekten. inşallah kendi evine taşınırsın son olur bitanem.ben de şuan burda doğum yapıcam diyorum ama zaman ne göstericek bilmiyorum. bizim aileler konuşmuyorlar. eşimin memleketine gitsem benim ailem oraya gelemez. bursaya gitmeme kayınvalidemler razı olmaz. inşallah herşey yolunda giderde burda doğum yaparım.

aklıma ne geldi size de anlatayım. bayramda ev sahibim iadeyi ziyarete geldi. kayınvalidemde bizdeydi o zaman.
kayınvalidemlerin 5 tane evleri var. ev sahibime diyor ki. oğlanların üstüne ev falan vermeyiz biz.(sanki ev isteyen var)
allah korusun bişey olsa gelinlere mi kalacak.
yuhhhhh dedim içimden kadın neyi düşünüyor bakar mısınız ya?
rabbim beni onlara muhtaç etmesin hiçbir zaman.

Canım sen asm ye kayıt yaptırdın mı?yaptirdiysan Dr seni takip edecek o gerir guzelce.vitamin 4-5 aylikken artık pek verilmiyor dogum yapınca kullanacaksın ama kan ilacı doguma kadar.keske bende sadece kan hapı veya tüplerden kullansam
Kan İğnesi cok acitiyor ya titriyorum resmen :)) ben bu ay serumada başlayacağım yanlış hatırlamıyorsam.

Birde saglık Ocağı'na kayıt yaptırın kızlar tetanoz asımız geliyor :)) 29 Kasım'da benim ki :))

Senin kayınvaliden kusura bakma ama tam bir densiz canım

Allah korusun evladına birsey olsa insanın gözü ev,mal,mülk mü görür,düşünür

evetttttttt :))
benim aşım geçen hafta yapıldı kızlar.. aklınızda bulunsun banyo yapıp gidin 3 gün banyo yokmuş.. ve kolunuz 4-5 gün çok acıyor bilginiz olsun..
y.voltaj sen deneyimlisin sana şu yatak işini sorucam.. iki seçenekte kaldım ben sana zahmet bakar mısın bebek için ve sonrası ıcın hangısı kullanışlı oluyor ??
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

canım benim Allaha şükürler olsun kızımızın sağlık haberini aldık;darısı Naz'ımın başına inşallah
prensesimize 41 kere maşallah tabi güzel anneciğine de
detaylı ultrasona ben 3 hafta sonra gideceğim;ümit sağlık'ta radyoloji bölümünde Ahmet Uysal varmış doktorum ona yönlendirdi beni..

Canım benim meleğin hayatına öyle güzel anlamlar katacak ki,şuanda aklından geçenleri düşünüp güleceksin.

Bade güzel bir isim,hayırlı olsun inş.ilk düzenlemede eklerim.

canım benim rüyan hayırlara vesile olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…