(AMİN)kızlar bende claxan 4ooo kullanıyorum aslında once doktorum 3 ay kullan bırak dedı ama tansıyonum yuksek cıktı gebelıge baglı hıpertansıyon dedı doktor ıgneyı doguma kadar kullanacaksın dedı gobegım mosmor kolumdan yapamıyorum cunkı korkuyorum hayırlısıyla saglıklı dogumlar yapmayı nasıp etsın allahım hepımıze ınsallah sedegg gozun aydın bu arada rabbım mınık melegıne uzun omur versın saglık versın ınsallah
canım allah nasip ederse 2 yıl burda kalıp burdan batıdan batıya tayin olucaz.ordada 2 yıl kalıcaz. sonra doğuya gidicez ve 2 yılda doğuda kalıcaz.burdan giderken bebeğim 14 aylık olacak. 2.yi batıda doğurmam lazım. doğuda da hakkari veya şırnak' a gideriz diyor eşim. orda doktor sıkıntısı var. bakalım hayırlısı olur inşallah.
amin canım. ama eşyan, evin neredeyse oraya alışıyorsun. yeterki eşim yanımda olsun nerde olduğumun hiç önemi yok. rabbim eşimle gidebileceğim yerler nasip etsin.Canım Allah yardımcınız olsun.Taşınmak ayrı dert,oraya alışmak bir düzen kurmak ayrı dert,imkanların kısıtlı olmasının verdiği sıkıntılar ayrı dert...Kolay değil...Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.
canım allah nasip ederse 2 yıl burda kalıp burdan batıdan batıya tayin olucaz.ordada 2 yıl kalıcaz. sonra doğuya gidicez ve 2 yılda doğuda kalıcaz.burdan giderken bebeğim 14 aylık olacak. 2.yi batıda doğurmam lazım. doğuda da hakkari veya şırnak' a gideriz diyor eşim. orda doktor sıkıntısı var. bakalım hayırlısı olur inşallah.
Ben rüyalara fazla takılma derim kuzum çünkü tamamen bilinç altıyla alakalı çok düşünüyoruz ve rüyada görüyoruz eşinle beraber mükemmel bi isim bul bak ben kız olsaydı almina ece koyacaktım ece naz koyabilirsin senin ki nazlı bir kraliçe çünkü
Gozun Aydın canım saglikla gelsin.O abi olacak evin erkeği olacak :))
Bir daha ki sefere kızın da olur inşallah :)
evet abi olacak paşam benim inşallah valla iki düşünüyorum zaten allahım diğerini de bir oğlum bir de kızım olur ohhh miss=)
fındıklarımmm hepinize günaydın..iyisiniz inşallah..
egomegocum ve sedagg cım cinsiyetleri sizde öğrendiniz sonunda..Allah hayırlı evlatlar olmasını hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin..
sedacım sonuclarının temiz olucagına çok inandık ve başardık..Çok şükür Rabbime için ferahladı..bunla beraber son olur darısıda naza olur inşallah..
hasta olan arkadaşlarada acil şifalar diliyorum..çok geçmiş olsun kızlar..
kızlarr bende bu aralar çok sabırsızlık var doğurmak ve totosunu ısırmak istiyorum bebikimin..çok vahşi anne olcam sanırım
yihahaha bende bende bende çok teşekkür ederim hayatım valla öğrendik işte çok daha fazla hissediyorum anne olacağımı sabah hayal kuruyorum oğlumu ananeye bırakcas bis işe gitces falan sanki doğmuş gibi düşünüyorum falan süper bir his annelik
yok kuzum düşünmedik ben cinsiyeti belli olmadan rüyamda ismini minel olarak gördüm ama babamız razı değil o ismi bilmiorum koymam gerekirmi acaba o ismi
kızlar demir hapı ve vitamin hapını ne zaman bırakacağız. benim doktora gitmeme daha 2 hafta var. ilaçlarımda bitmek üzere sağlık ocağında yazdırsam mı acaba?en son doktora gittiğimde biten ilacın varsa yazayım demişti. o zaman devam edecek miyim diye sormayı unutmuşum. sizler devam ediyor musunuz?
kuzucum bana hiç ilaç vermedi düne kadar dünde kan hapı verdi kan hapına başlayalım dedi benim değerlerim falan iyiydi çayla kahveyle pek aram olmadıgı için demir oranımda iyiydi ama sen doktor bitirelim diyene kadar devam et hatta ara doktorunu sor
kızlar demir hapı ve vitamin hapını ne zaman bırakacağız. benim doktora gitmeme daha 2 hafta var. ilaçlarımda bitmek üzere sağlık ocağında yazdırsam mı acaba?en son doktora gittiğimde biten ilacın varsa yazayım demişti. o zaman devam edecek miyim diye sormayı unutmuşum. sizler devam ediyor musunuz?
ayyy canım sende bizim gibisin demekki. taşınmak zor gerçekten. inşallah kendi evine taşınırsın son olur bitanem.ben de şuan burda doğum yapıcam diyorum ama zaman ne göstericek bilmiyorum. bizim aileler konuşmuyorlar. eşimin memleketine gitsem benim ailem oraya gelemez. bursaya gitmeme kayınvalidemler razı olmaz. inşallah herşey yolunda giderde burda doğum yaparım.Taşınmak zor canim allah yardim etsin.3 taşınma bir deprem derler.bu benim4. Sehrim 9. Evim inşallah 10. Evim kendi evim olur.(âmin)
Ankarada olmama ragmen Dogum zamanı oğlumda Yozgat'a acil ziyarete gittim Dr yola çıkma dedi oğlum Yozgatlı :))) hiç gormesede :)
Kizimdada Ankara'daydim hala 33. Haftamda istanbula taşındım haftasına doğdu.o zamanda methini duyduk bir hastane nin Güngören de doğdu :))
Bir Ankara'da doguramadim ya :)))
ayyy canım sende bizim gibisin demekki. taşınmak zor gerçekten. inşallah kendi evine taşınırsın son olur bitanem.ben de şuan burda doğum yapıcam diyorum ama zaman ne göstericek bilmiyorum. bizim aileler konuşmuyorlar. eşimin memleketine gitsem benim ailem oraya gelemez. bursaya gitmeme kayınvalidemler razı olmaz. inşallah herşey yolunda giderde burda doğum yaparım.
aklıma ne geldi size de anlatayım. bayramda ev sahibim iadeyi ziyarete geldi. kayınvalidemde bizdeydi o zaman.
kayınvalidemlerin 5 tane evleri var. ev sahibime diyor ki. oğlanların üstüne ev falan vermeyiz biz.(sanki ev isteyen var)
allah korusun bişey olsa gelinlere mi kalacak.
yuhhhhh dedim içimden kadın neyi düşünüyor bakar mısınız ya?
rabbim beni onlara muhtaç etmesin hiçbir zaman.
Canım sen asm ye kayıt yaptırdın mı?yaptirdiysan Dr seni takip edecek o gerir guzelce.vitamin 4-5 aylikken artık pek verilmiyor dogum yapınca kullanacaksın ama kan ilacı doguma kadar.keske bende sadece kan hapı veya tüplerden kullansam
Kan İğnesi cok acitiyor ya titriyorum resmen :)) ben bu ay serumada başlayacağım yanlış hatırlamıyorsam.
Birde saglık Ocağı'na kayıt yaptırın kızlar tetanoz asımız geliyor :)) 29 Kasım'da benim ki :))
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
günaydın kızlar,
sedaggcım gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam, gerçi biliyoduk zaten ama tescillenmiş oldu işte,
benim midem çok kötü ya iki gündür , midem yanıyo çok kavruluyo resmen, süt falan içiyorum ama fayda etmiyo işte, karnım da kocaman oldu bu ara kesin çok kilo aldım zaten 2 gündür sürekli abur cubur yiyorummutsuuzum bugün dedim artık yeter, arkadaşım poğaça almış gelmiş, biri de izmite gitmiş pişmaniye getirmiş
ya beni bi korku sardı kızlar, bakamıycakmışım, herkes çok karışıcakmış, hiç bi hayatım kalmıycakmış gibi geliyo, ben normalde yalnızlığa ve özgürlüğe çok düşkünümdür o yüzden heralde, çok korkuyorum şimdi
bu arada mergencim bizim bebeğin adı bade olucak herhalde, babası başka bişe istemiyo:)nası sizce kızlar?
günaydın kızlar, çok sık giremiyorum bu ara... seda dan hala haber yok gördüğüm kadarıyla bizi merakta bırakmazdı ama hayırlısı bakalım. :18:
gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. hemde ikiz doktor aylarca görememiş meğerse ben ikize hamileymişim. çocuklar doğunca anlıyoruz. bu arada erken doğumla 18 martta yapıyorum doğumu. biri kız biri erkek bebeklerin ama birbirine pek benzemiyolar, ikiside sarışın ama. biz erkek olacak diye hazırlandığımız için ikisinede mavili şeyler giydiriyoruz. öleee bir rüya işte.
gününüz güzel geçsin, görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?