sağol canım.kuzucum bana hiç ilaç vermedi düne kadar dünde kan hapı verdi kan hapına başlayalım dedi benim değerlerim falan iyiydi çayla kahveyle pek aram olmadıgı için demir oranımda iyiydi ama sen doktor bitirelim diyene kadar devam et hatta ara doktorunu sor
en iyisi doktorumu arayıp sorayım.canım ben dün gittim doktoruma.. demir hapını kestik.. sadece elevit kullanıyorum.. kalsiyum kullanıyordum onu da kesti.. sadece elevit devam dedi..
kayıt yaptırdım canım. ama bizim burdaki aile hekimi kafasına göre davranıyor ona pek güvenmiyorum. demir hapımı 2 ye çıkarmıştı ama kendi doktorum kesinlikle 1 tane içeceksin demişti. canım bende kan iğnesi yaptırmıştım. hemoglobin 7.2ydi. bayılıp duruyordum. 20 tane jectofer yapıldı nasıl acıdığını çok iyi biliyorum. allah yardımcın olsun. hergün mü yaptırıyorsun kan iğnesini ve doğuma kadar mı sürecek?Canım sen asm ye kayıt yaptırdın mı?yaptirdiysan Dr seni takip edecek o gerir guzelce.vitamin 4-5 aylikken artık pek verilmiyor dogum yapınca kullanacaksın ama kan ilacı doguma kadar.keske bende sadece kan hapı veya tüplerden kullansam
Kan İğnesi cok acitiyor ya titriyorum resmen :)) ben bu ay serumada başlayacağım yanlış hatırlamıyorsam.
Birde saglık Ocağı'na kayıt yaptırın kızlar tetanoz asımız geliyor :)) 29 Kasım'da benim ki :))
günaydın kızlar,
sedaggcım gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam, gerçi biliyoduk zaten ama tescillenmiş oldu işte,
benim midem çok kötü ya iki gündür , midem yanıyo çok kavruluyo resmen, süt falan içiyorum ama fayda etmiyo işte, karnım da kocaman oldu bu ara kesin çok kilo aldım zaten 2 gündür sürekli abur cubur yiyorummutsuuzum bugün dedim artık yeter, arkadaşım poğaça almış gelmiş, biri de izmite gitmiş pişmaniye getirmiş
ya beni bi korku sardı kızlar, bakamıycakmışım, herkes çok karışıcakmış, hiç bi hayatım kalmıycakmış gibi geliyo, ben normalde yalnızlığa ve özgürlüğe çok düşkünümdür o yüzden heralde, çok korkuyorum şimdi
bu arada mergencim bizim bebeğin adı bade olucak herhalde, babası başka bişe istemiyo:)nası sizce kızlar?
evetttttttt :))
benim aşım geçen hafta yapıldı kızlar.. aklınızda bulunsun banyo yapıp gidin 3 gün banyo yokmuş.. ve kolunuz 4-5 gün çok acıyor bilginiz olsun..
ayyy canım sende bizim gibisin demekki. taşınmak zor gerçekten. inşallah kendi evine taşınırsın son olur bitanem.ben de şuan burda doğum yapıcam diyorum ama zaman ne göstericek bilmiyorum. bizim aileler konuşmuyorlar. eşimin memleketine gitsem benim ailem oraya gelemez. bursaya gitmeme kayınvalidemler razı olmaz. inşallah herşey yolunda giderde burda doğum yaparım.
aklıma ne geldi size de anlatayım. bayramda ev sahibim iadeyi ziyarete geldi. kayınvalidemde bizdeydi o zaman.
kayınvalidemlerin 5 tane evleri var. ev sahibime diyor ki. oğlanların üstüne ev falan vermeyiz biz.(sanki ev isteyen var)
allah korusun bişey olsa gelinlere mi kalacak.
yuhhhhh dedim içimden kadın neyi düşünüyor bakar mısınız ya?
rabbim beni onlara muhtaç etmesin hiçbir zaman.
Canım söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim.Pıhtı iğnemi kolumdan yapıyorum berbat durumda,dinlendireyim o halde...
kızlarrr günaydınn dün doktordaydık ve bi oğlumuz daha geliyormuş başta biraz mırınladım da kız çok istiyordum ama oğlumada hemencik ısındım hemen gidip tulum aldık ananesiyle babası havalara uçtu hastanede hemen yazmaya çabaladım ama tel dandik dediğim gibi açılmadı net yazamadımm bayramınız iyi geçmiştir inşallah kızlar valla hanüz okuyamadım hepinizi çok öptümm sedagg inan o kadar mutlu oldum ki sesli güldüm =))) dedikodulara katılcam durun az okuyayım yazılanları
kusura bakılacak bişey yok canım aynen dediğin gibiler.Senin kayınvaliden kusura bakma ama tam bir densiz canım
Allah korusun evladına birsey olsa insanın gözü ev,mal,mülk mü görür,düşünür
günaydın kızlar,
sedaggcım gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam, gerçi biliyoduk zaten ama tescillenmiş oldu işte,
benim midem çok kötü ya iki gündür , midem yanıyo çok kavruluyo resmen, süt falan içiyorum ama fayda etmiyo işte, karnım da kocaman oldu bu ara kesin çok kilo aldım zaten 2 gündür sürekli abur cubur yiyorummutsuuzum bugün dedim artık yeter, arkadaşım poğaça almış gelmiş, biri de izmite gitmiş pişmaniye getirmiş
ya beni bi korku sardı kızlar, bakamıycakmışım, herkes çok karışıcakmış, hiç bi hayatım kalmıycakmış gibi geliyo, ben normalde yalnızlığa ve özgürlüğe çok düşkünümdür o yüzden heralde, çok korkuyorum şimdi
bu arada mergencim bizim bebeğin adı bade olucak herhalde, babası başka bişe istemiyo:)nası sizce kızlar?
canım benim Allaha şükürler olsun kızımızın sağlık haberini aldık;darısı Naz'ımın başına inşallah
prensesimize 41 kere maşallahtabi güzel anneciğine de
detaylı ultrasona ben 3 hafta sonra gideceğim;ümit sağlık'ta radyoloji bölümünde Ahmet Uysal varmış doktorum ona yönlendirdi beni..
o zaman gelsin bakıcaz artık. ama burda yapmak istediğimi söyledim kayınvalidem de duydu bişey demedi. biz nişaylıyken kayınvalidem anneme doğum yapınca kız annesi bakar demiş. annemde bişey derse söylediği lafı söylerim diyor. kayınvalidemin yanında bacak bacak üstüne bile atmıyorum ben onun yanında yatamam kendide o rahatlığı vermez zaten. rabbim hayırlısını versin.Benimkilerde kuslerdi.annem bir günlüğe geldi gitti.kaynana gelmedi ama gelecek diye ben nasil paniğim ön önden arka arkadan yanıyorum bir taraftan kaynanaya sayıyorum :)))) şimdi cok gülüyorum halime.
O evler onada kalmaz.evet doğru soylemissin gelinlere kalacak o zaman kafanızı dönüp bakmak istemezsiniz bile.evi bırakmıyorda yaslaninca hangi evde kalacağını hesaplamis mı?
Sen hiç birini düşünme kendini nerde rahat hissedeceksen orda doğur kendi evin daha iyidir.Dr sorunu var galiba.canim kaynanan da doguracaksan 2 güne evine geçersin annen kuşun kanadında gelir o zaman.
kusura bakılacak bişey yok canım aynen dediğin gibiler.
dinleri imanları para para para
bayramda bana diyor ki ev kiramız 600 bizim.
ücretli öğretmenlik yapsaydın hiç değilse kirayı öderdin.
2 yıl boyunca ücretli öğretmenlik yaptım ama eve bir katkım olmadı ki
köy okullarıydı öğrenciler yardıma muhtaç kışın yerde yarım m kar var sandaletle okula gelenler vardı.
göz görürken nasıl yardım etmem ki onlara.
eşim bana zararın olmasında ne yaparsan yap aldığın maaşı nereye harcarsan harca diyordu.
onlar için herşey para. yatırım yapılacak arsa ev dükkan alınacak boğazdan kısılacak kıyafet alınmayacak
allahtan eşim onlara benzemiyor. yemeğe gittiğimizi bile saklıyoruz onlardan. dışarıdayken aradıklarında açmıyor eşim teli.
canım ya yemek işini dert etme valla yememek daha kötü bebeklerimiz doğunca istediğimiz gibi spor yapıp veririz hiç ama hiç takma.. miden için gaviskon denedin mi ? bana yanma için bu şurubu verdi doktor ıyı de geldi.. kafama dikiyorum bazen çok yanınca..
bebeğini kucağına alınca herşey geçecek nasıl güzel baktığına kendin bile şaşıracaksın.. yaşın kaç bilmiyorum ama 18 yaşında doğurup bakanlar var biz mi bakamayacağız be :)) şöyyyyyle bir kendine gel ve giyin süslen makyaj yap süper hissedeceksin.. şahsen bu bana iyi geliyo en kötü ruh halimde bile.. istersen telefon numaralarımızı hanipeks te topluyoruz ben seni her gün ararım konuşmak iyi gelirse böyle hissetme ya nolurrr çık bu ruh halinden..
canım dikkat et kendine.sen eşine çocuklarına lazımsın. biz burda senden çok ders aldık. kendini koyverme böyle. saç kıran için sarımsak falan sürüyorlar belki duymuşsundur. b12 içinde bol bol kırmızı et tüketmek gerekiyor. aman canım sağlığın herşeyden önemli. hiçbişeyi kafana takmaCanim benim iğne farklı ama her kan iğnesi acitiyor maalesef.ben ömür boyu olacağım tatlım ama sadece hapa donebilirim.birde kan serumu alacagim oda iyi iğneden.tek dileğim kan almamak o berbat yabenim ekstradan Demir depom dolmuyor dolmuyor dolmuyor.
İnşallah kuzularım kanlı canlı olur.
3 hafta önce kontrolde sacımı sordum herkesin çıkmış benle tedavi olan.cildiyeye gönderdi meger ben asiri stresten birde sac kiran olmuşum ondan çıkmıyormuş.tebrikler dedi Dr kendini yeterince sıkıntıya sokmussun vücudun isyan ediyor sana dedi.kansizlikta eklenince bal kaymak.Agzimdada aftlar vardı paterji testi yapıldı Behçet için değilmiş.b12 berbat evin yolunu iyi buluyorum Allah tan.
Bazen basımı alıp kendimden bile gitmek istiyorum.ben ne kadar güçlü olmaya çalışırsam eksiliyorum.
tatlım fiyat sormadım,birazdan randevu alacağım o zaman sorarım sana bilgi veririm mutlakahımmm anladım cnm ben özelde bi doktora yönlendiriolar die biliıodum oda 200 tl ondan sordum sen normal muayene ücretimi vereceksin
yüksek voltajcım güngören hastanesinde hangi doktora gittin?ben orayı iyi bilirim..
evetttttttt :))
benim aşım geçen hafta yapıldı kızlar.. aklınızda bulunsun banyo yapıp gidin 3 gün banyo yokmuş.. ve kolunuz 4-5 gün çok acıyor bilginiz olsun..
y.voltaj sen deneyimlisin sana şu yatak işini sorucam.. iki seçenekte kaldım ben sana zahmet bakar mısın bebek için ve sonrası ıcın hangısı kullanışlı oluyor ??
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Canim benim iğne farklı ama her kan iğnesi acitiyor maalesef.ben ömür boyu olacağım tatlım ama sadece hapa donebilirim.birde kan serumu alacagim oda iyi iğneden.tek dileğim kan almamak o berbat yabenim ekstradan Demir depom dolmuyor dolmuyor dolmuyor.
İnşallah kuzularım kanlı canlı olur.
3 hafta önce kontrolde sacımı sordum herkesin çıkmış benle tedavi olan.cildiyeye gönderdi meger ben asiri stresten birde sac kiran olmuşum ondan çıkmıyormuş.tebrikler dedi Dr kendini yeterince sıkıntıya sokmussun vücudun isyan ediyor sana dedi.kansizlikta eklenince bal kaymak.Agzimdada aftlar vardı paterji testi yapıldı Behçet için değilmiş.b12 berbat evin yolunu iyi buluyorum Allah tan.
Bazen basımı alıp kendimden bile gitmek istiyorum.ben ne kadar güçlü olmaya çalışırsam eksiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?