2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım ya yemek işini dert etme valla yememek daha kötü bebeklerimiz doğunca istediğimiz gibi spor yapıp veririz hiç ama hiç takma.. miden için gaviskon denedin mi ? bana yanma için bu şurubu verdi doktor ıyı de geldi.. kafama dikiyorum bazen çok yanınca..
bebeğini kucağına alınca herşey geçecek nasıl güzel baktığına kendin bile şaşıracaksın.. yaşın kaç bilmiyorum ama 18 yaşında doğurup bakanlar var biz mi bakamayacağız be :)) şöyyyyyle bir kendine gel ve giyin süslen makyaj yap süper hissedeceksin.. şahsen bu bana iyi geliyo en kötü ruh halimde bile.. istersen telefon numaralarımızı hanipeks te topluyoruz ben seni her gün ararım konuşmak iyi gelirse böyle hissetme ya nolurrr çık bu ruh halinden..

evetttttttt :))
benim aşım geçen hafta yapıldı kızlar.. aklınızda bulunsun banyo yapıp gidin 3 gün banyo yokmuş.. ve kolunuz 4-5 gün çok acıyor bilginiz olsun..

Canım söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim.Pıhtı iğnemi kolumdan yapıyorum berbat durumda,dinlendireyim o halde...

Benimkilerde kuslerdi.annem bir günlüğe geldi gitti.kaynana gelmedi ama gelecek diye ben nasil paniğim ön önden arka arkadan yanıyorum bir taraftan kaynanaya sayıyorum :)))) şimdi cok gülüyorum halime.

O evler onada kalmaz.evet doğru soylemissin gelinlere kalacak o zaman kafanızı dönüp bakmak istemezsiniz bile.evi bırakmıyorda yaslaninca hangi evde kalacağını hesaplamis mı?
Sen hiç birini düşünme kendini nerde rahat hissedeceksen orda doğur kendi evin daha iyidir.Dr sorunu var galiba.canim kaynanan da doguracaksan 2 güne evine geçersin annen kuşun kanadında gelir o zaman.

tebrik ederim tatlım sağlıkla gelsin inşallah paşamız;41 kere maşallah

Senin kayınvaliden kusura bakma ama tam bir densiz canım

Allah korusun evladına birsey olsa insanın gözü ev,mal,mülk mü görür,düşünür
kusura bakılacak bişey yok canım aynen dediğin gibiler.
dinleri imanları para para para
bayramda bana diyor ki ev kiramız 600 bizim.
ücretli öğretmenlik yapsaydın hiç değilse kirayı öderdin.
2 yıl boyunca ücretli öğretmenlik yaptım ama eve bir katkım olmadı ki
köy okullarıydı öğrenciler yardıma muhtaç kışın yerde yarım m kar var sandaletle okula gelenler vardı.
göz görürken nasıl yardım etmem ki onlara.
eşim bana zararın olmasında ne yaparsan yap aldığın maaşı nereye harcarsan harca diyordu.
onlar için herşey para. yatırım yapılacak arsa ev dükkan alınacak boğazdan kısılacak kıyafet alınmayacak
allahtan eşim onlara benzemiyor. yemeğe gittiğimizi bile saklıyoruz onlardan. dışarıdayken aradıklarında açmıyor eşim teli.

cnm benim aynı korkular bendede var çalıştığım için biri sürekli bizde olacak bebeğe bakmak için biz şimdi eşimle battaniyeyi altında sarılıp tv izlemeyi çok seviyoruz ama böle şeyler yaşayamıcaz o karışmalar kesin olur zaten herkes bi laf söler orası amenna bade ismi çok güzel bence anlamını falan iyice araştır tatlım çünkü gerçekten bi insan anlamını çok yansıtıo

kızlar telefon numaralarını toplama işini nasıl yapacağız?fikri olan var mı?
haber alamadığımızda birbirimizi çok merak ediyoruz o sebeple gerekli bence;ama liste yapıp her isteyene yollamak da biraz riskli gibi göründü bana

hımmm anladım cnm ben özelde bi doktora yönlendiriolar die biliıodum oda 200 tl ondan sordum sen normal muayene ücretimi vereceksin

o zaman gelsin bakıcaz artık. ama burda yapmak istediğimi söyledim kayınvalidem de duydu bişey demedi. biz nişaylıyken kayınvalidem anneme doğum yapınca kız annesi bakar demiş. annemde bişey derse söylediği lafı söylerim diyor. kayınvalidemin yanında bacak bacak üstüne bile atmıyorum ben onun yanında yatamam kendide o rahatlığı vermez zaten. rabbim hayırlısını versin.

Canim benim iğne farklı ama her kan iğnesi acitiyor maalesef.ben ömür boyu olacağım tatlım ama sadece hapa donebilirim.birde kan serumu alacagim oda iyi iğneden.tek dileğim kan almamak o berbat ya benim ekstradan Demir depom dolmuyor dolmuyor dolmuyor.
İnşallah kuzularım kanlı canlı olur.
3 hafta önce kontrolde sacımı sordum herkesin çıkmış benle tedavi olan.cildiyeye gönderdi meger ben asiri stresten birde sac kiran olmuşum ondan çıkmıyormuş.tebrikler dedi Dr kendini yeterince sıkıntıya sokmussun vücudun isyan ediyor sana dedi.kansizlikta eklenince bal kaymak.Agzimdada aftlar vardı paterji testi yapıldı Behçet için değilmiş.b12 berbat evin yolunu iyi buluyorum Allah tan.
Bazen basımı alıp kendimden bile gitmek istiyorum.ben ne kadar güçlü olmaya çalışırsam eksiliyorum.

("Herkes kendi içinde taşır cennetini...Ve sen istemedikçe kimse cehenneme çeviremez o cenneti")

Bırak onlar zaten bu dünyada kendi içlerindeki cehennemi yaşıyorlar,niyetleriyle,amelleriyle...

Maddeye yapılan yatırım neye,kime hizmet eder bu kafayla...

İçlerindeki boşluğu böyle dolduruyorlar belli ki...

günaydın kızlar... öncelikle sonuçları temiz çıkanlara ve cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı olsun diyorum... ben de bişey sorcam hala benim gibi iştahsız olan canı bişey yemek istemeyen arkadaşlar var mı zorla yiyorum ben... siz nasıl besleniyosunuz günlük neler yiyosunuz??

Gaviskon denemedim cnm, doktor daha mide yanmalarımdan habersiz bişe yazmadı o yüzden ben de bekliycem bi kaç gün belki bişw dokunmuştur die, sonra deenrim olmazsa, evet kucağa alınca kesin unutucam bu sölediklerimi, ben de tel.imi bırakiyim ay süper olur valla, umarım çıkarım bu ruh halinden

canım dikkat et kendine.sen eşine çocuklarına lazımsın. biz burda senden çok ders aldık. kendini koyverme böyle. saç kıran için sarımsak falan sürüyorlar belki duymuşsundur. b12 içinde bol bol kırmızı et tüketmek gerekiyor. aman canım sağlığın herşeyden önemli. hiçbişeyi kafana takma

yüksek voltajcım güngören hastanesinde hangi doktora gittin?ben orayı iyi bilirim..

Canım ben Güngören haznedarda meltem hastanesinde doğurdum Necla ulker di Dr.nuray vardı oda devamlı ilgilendi .ama bana uzak o zamanlar hicbiryeri bilmiyordum esim netten bulmuştu .cok güzel baktılar.

İkea kesinlikle...Başka bakma bile.
Ben diğer türleri sevemedim.oglumunki bundan di kahvesi.kizimin ki baby2go park yatak.
Oğlumun ki tas gibi kizinki beşik gibi bile değil egis bugus oluyor bebek buyudukce.

canım benim yaa kıyamam ben sana güçlü olmaya çalışırken kendini yeme lütfen;çözümü senin elinde olmayan hiç bir şey için kendini yiyip bitirme.. dünya telaşı bitmez,insanlar çeşit çeşit hepsini anlamaya gönül yetmez;bu hayatta uzun ve rahat yaşayanlar güçlüler değil gamsızlar unutma sakın
ne kadar direnirsek direnelim hayat bildiğini okuyor;Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…