kızlar telefon numaralarını toplama işini nasıl yapacağız?fikri olan var mı?
haber alamadığımızda birbirimizi çok merak ediyoruz o sebeple gerekli bence;ama liste yapıp her isteyene yollamak da biraz riskli gibi göründü bana
İkea kesinlikle...Başka bakma bile.
Ben diğer türleri sevemedim.oglumunki bundan di kahvesi.kizimin ki baby2go park yatak.
Oğlumun ki tas gibi kizinki beşik gibi bile değil egis bugus oluyor bebek buyudukce.
telefon numarası ile ne olur ki bu formu okuyan rahatsız edicek bir erkek olurmu? ben zaten özele msj atamıyormuşum burdan yazıcağım artık :)))
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
fındıklarımmm hepinize günaydın..iyisiniz inşallah..
egomegocum ve sedagg cım cinsiyetleri sizde öğrendiniz sonunda..Allah hayırlı evlatlar olmasını hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin..
sedacım sonuclarının temiz olucagına çok inandık ve başardık..Çok şükür Rabbime için ferahladı..bunla beraber son olur darısıda naza olur inşallah..
hasta olan arkadaşlarada acil şifalar diliyorum..çok geçmiş olsun kızlar..
kızlarrr günaydınn dün doktordaydık ve bi oğlumuz daha geliyormuş başta biraz mırınladım da kız çok istiyordum ama oğlumada hemencik ısındım hemen gidip tulum aldık ananesiyle babası havalara uçtu hastanede hemen yazmaya çabaladım ama tel dandik dediğim gibi açılmadı net yazamadımm bayramınız iyi geçmiştir inşallah kızlar valla hanüz okuyamadım hepinizi çok öptümm sedagg inan o kadar mutlu oldum ki sesli güldüm =))) dedikodulara katılcam durun az okuyayım yazılanları
günaydın arkadaşlar
nasılsınız? benim bugün hiç keyfim yok.öksürüyorum, boğazım ve kulaklarım kaşınıyor. sanırım grip oluyorum.hiçbir şey yapmamama rağmen kasıklarımdada sancı var.
çok şükür canım çok sevindim iyi olmanıza allah kızını sana ve eşine bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı naz arkadaşımızın başına inşallah ondan da iyi haberler gelecek
Canım benim 41 maşallah prensesimize,gözümüz aydınAllah sağlığını,iyiliğini daim etsin inşallah. Çok sevindim,darısı Nazcığım başına,Allah'ın izniyle ondanda böyle hayırlı haberler alacağız inşallah.
ewt ya walla öğrenir öğrenmez naz geldi aklıma hemen inş başı en çektim mutlu haberlerin devamı gelecek korkulacak bi dönem değil iyikide milleti dinleyip yaptırmamazlık yapmadım en azından kafam rahat şimdi
türlü türlü insan var canım,sahte isimlerle üye olup kovulanlar varburadan bilgi paylaşmak kesinlikle doğru değil;üstelik yönetim de izin vermiyor..
cnm benim aynı korkular bendede var çalıştığım için biri sürekli bizde olacak bebeğe bakmak için biz şimdi eşimle battaniyeyi altında sarılıp tv izlemeyi çok seviyoruz ama böle şeyler yaşayamıcaz o karışmalar kesin olur zaten herkes bi laf söler orası amenna bade ismi çok güzel bence anlamını falan iyice araştır tatlım çünkü gerçekten bi insan anlamını çok yansıtıo
olabilir tabi haklısınız,o zaman önce birbirimizi daha fazla tanımaya çalışalım önce mesela facebookta ekleyebiliriz birbirimizi :)) veya msn falan olur oradan telefon veririz istediğimize
teşekkürlerr.. iyiki sormuşum.. park daha cici bici geliyordu gözüme kararsızdım.. döndük ikea'ya :)
Canim benim iğne farklı ama her kan iğnesi acitiyor maalesef.ben ömür boyu olacağım tatlım ama sadece hapa donebilirim.birde kan serumu alacagim oda iyi iğneden.tek dileğim kan almamak o berbat yabenim ekstradan Demir depom dolmuyor dolmuyor dolmuyor.
İnşallah kuzularım kanlı canlı olur.
3 hafta önce kontrolde sacımı sordum herkesin çıkmış benle tedavi olan.cildiyeye gönderdi meger ben asiri stresten birde sac kiran olmuşum ondan çıkmıyormuş.tebrikler dedi Dr kendini yeterince sıkıntıya sokmussun vücudun isyan ediyor sana dedi.kansizlikta eklenince bal kaymak.Agzimdada aftlar vardı paterji testi yapıldı Behçet için değilmiş.b12 berbat evin yolunu iyi buluyorum Allah tan.
Bazen basımı alıp kendimden bile gitmek istiyorum.ben ne kadar güçlü olmaya çalışırsam eksiliyorum.
günaydın kızlar... öncelikle sonuçları temiz çıkanlara ve cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı olsun diyorum... ben de bişey sorcam hala benim gibi iştahsız olan canı bişey yemek istemeyen arkadaşlar var mızorla yiyorum ben... siz nasıl besleniyosunuz günlük neler yiyosunuz??
günaydın kızlar,
sedaggcım gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam, gerçi biliyoduk zaten ama tescillenmiş oldu işte,
benim midem çok kötü ya iki gündür , midem yanıyo çok kavruluyo resmen, süt falan içiyorum ama fayda etmiyo işte, karnım da kocaman oldu bu ara kesin çok kilo aldım zaten 2 gündür sürekli abur cubur yiyorummutsuuzum bugün dedim artık yeter, arkadaşım poğaça almış gelmiş, biri de izmite gitmiş pişmaniye getirmiş
ya beni bi korku sardı kızlar, bakamıycakmışım, herkes çok karışıcakmış, hiç bi hayatım kalmıycakmış gibi geliyo, ben normalde yalnızlığa ve özgürlüğe çok düşkünümdür o yüzden heralde, çok korkuyorum şimdi
bu arada mergencim bizim bebeğin adı bade olucak herhalde, babası başka bişe istemiyo:)nası sizce kızlar?
canım benim Allaha şükürler olsun kızımızın sağlık haberini aldık;darısı Naz'ımın başına inşallah
prensesimize 41 kere maşallahtabi güzel anneciğine de
detaylı ultrasona ben 3 hafta sonra gideceğim;ümit sağlık'ta radyoloji bölümünde Ahmet Uysal varmış doktorum ona yönlendirdi beni..
canım tetanoz aşısının 1. dozu 16. ve 20. haftalar arasında yapılıyormuş. sağlık ocağında kağıt vermişlerdi bu haftalar arasında gelirsin diye. bende ordan biliyorumselam kızlar sabah sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım elevitim bitmişti doktor randevumuza da var malum bayram girdi araya neyse sağlık ocağındaki benim gebelik durumumu takip eden hemşireye tetanoz aşısını sordum 20. haftada yapılacak dedi sanki burda bazıları 16. haftada aşısını vuruldu gibi hatırlıyorum aşısını yaptıran varmı? kimler yaptırdı?
Bu beşikte iyi ama sunu duşun bebek biraz toparlaninca tutunup kalkar elini hemen çekmeceye atar bebeklerin elleri inanılmaz güçlü oluyor.cok sıkıştırır elini.sallaniyor birde.
Mezopotamya nin gösterdiğinin öndeki koruma alcaliyor bebeği rahat koyup alıyorsun .4-5 yasına kadar rahat yatıyor.
sedag hayırlı olsun :))
kızlar günaydın...
çok komik bir şey oldu iş yerine gelene kadar güldüm sabah..
dün hanipeks in öğrencisi yaralanmıştı.. bende geçmişte benzer birsey yaşamıştım benim veli onunkiler kadar anlayışlı değildi çok sıkıntı olmuştu o gün nöbetçiydim vs.. neyse işte.. dün gece rüyamda hanipeksin öğrencisinin büyüdüğünü ama alnında yara kaldığını ona alnındaki izin hesabını sormaya geldiğini gördüm :) nasıl etkisinde kaldıysam artık... eşim diyor sana interneti yasaklayacağım :)) artık forumdakiler adına da rüyalar görüyorsun :)
kızlarrr günaydınn dün doktordaydık ve bi oğlumuz daha geliyormuş başta biraz mırınladım da kız çok istiyordum ama oğlumada hemencik ısındım hemen gidip tulum aldık ananesiyle babası havalara uçtu hastanede hemen yazmaya çabaladım ama tel dandik dediğim gibi açılmadı net yazamadımm bayramınız iyi geçmiştir inşallah kızlar valla hanüz okuyamadım hepinizi çok öptümm sedagg inan o kadar mutlu oldum ki sesli güldüm =))) dedikodulara katılcam durun az okuyayım yazılanları
kızlarr bende bu aralar çok sabırsızlık var doğurmak ve totosunu ısırmak istiyorum bebikimin..çok vahşi anne olcam sanırım
kızlar demir hapı ve vitamin hapını ne zaman bırakacağız. benim doktora gitmeme daha 2 hafta var. ilaçlarımda bitmek üzere sağlık ocağında yazdırsam mı acaba?en son doktora gittiğimde biten ilacın varsa yazayım demişti. o zaman devam edecek miyim diye sormayı unutmuşum. sizler devam ediyor musunuz?
kızlar telefon numaralarını toplama işini nasıl yapacağız?fikri olan var mı?
haber alamadığımızda birbirimizi çok merak ediyoruz o sebeple gerekli bence;ama liste yapıp her isteyene yollamak da biraz riskli gibi göründü bana
teşekkürlerr.. iyiki sormuşum.. park daha cici bici geliyordu gözüme kararsızdım.. döndük ikea'ya :)
olabilir tabi haklısınız,o zaman önce birbirimizi daha fazla tanımaya çalışalım önce mesela facebookta ekleyebiliriz birbirimizi :)) veya msn falan olur oradan telefon veririz istediğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?