2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

telefon numarası ile ne olur ki bu formu okuyan rahatsız edicek bir erkek olurmu? ben zaten özele msj atamıyormuşum burdan yazıcağım artık :)))

İkea kesinlikle...Başka bakma bile.
Ben diğer türleri sevemedim.oglumunki bundan di kahvesi.kizimin ki baby2go park yatak.
Oğlumun ki tas gibi kizinki beşik gibi bile değil egis bugus oluyor bebek buyudukce.

teşekkürlerr.. iyiki sormuşum.. park daha cici bici geliyordu gözüme kararsızdım.. döndük ikea'ya :)

telefon numarası ile ne olur ki bu formu okuyan rahatsız edicek bir erkek olurmu? ben zaten özele msj atamıyormuşum burdan yazıcağım artık :)))

türlü türlü insan var canım,sahte isimlerle üye olup kovulanlar var buradan bilgi paylaşmak kesinlikle doğru değil;üstelik yönetim de izin vermiyor..

canım var ya dünyanın en mutlu insanın oldum bu haberle :) maşallah :) ohhh çok şükür gece de girdim baktım çok merak ettik seni. Internet gitti sabah habaeri okudum ama yazamadım kaç gündür sıkıntılı internet. Ahhh kızımız ne üzdü biziiiiii. Bakalım darısı bizimkinin başına inşallah bana da çok moral oldu vallahi :) sayende yarın değil öbür gün daha moralli giricem amniyosentee inşallah. Çünkü seninle değerlerimiz aynıydı ikili testte demek ki benim de iyi çıkma ihtimalim var :) tekrar ailece gözünüz aydın canım çok çok sevindim artık bundan sonra tadını çıkaracaksın inşallah kızınla eşinle birlikte hamileliğinin. :) ayağını güzel sürüdün darısı başıma olsun :)

çok teşekkür ederim canım sağol eksik olma zaten sayenizde dualarınızla oluyor güzel ne oluyorsa :)

ayyy canımmmm öğrendiniz demek oğluşunuz hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok sağol canım benim eksik olma Allah hepinizden razı olsun.

canım benim yaaaa çok teşekkür ederim gönülden dualarınız için ağzınıza sağlık.

aqh canım benimmmm ben de hemen şimdi eşime yazıcam bebişinin iyi olduğunu haber bekliyordu benden :) çok şükür sağolasın.

türlü türlü insan var canım,sahte isimlerle üye olup kovulanlar var buradan bilgi paylaşmak kesinlikle doğru değil;üstelik yönetim de izin vermiyor..

olabilir tabi haklısınız,o zaman önce birbirimizi daha fazla tanımaya çalışalım önce mesela facebookta ekleyebiliriz birbirimizi :)) veya msn falan olur oradan telefon veririz istediğimize

Haklisin laterne.dr bana demişti senin bu Hastalığı'na icli insan hastaligi diyoruz diye.insan herseyin icinde kalacağını sanıyor,kalmıyormuş... Dua dan başka elden birsey gelmiyor.gidecek başka kapımız yok Rabbim yardımcımız olsun...

Görelim mevlam ne eyler...

cnm anlamını araştırdık işte orası bayağı karışık bak şimdi tasavvuf edebiyatında aşk demekmiş,aynı zmanda aşıkların bir üst mertebeye erişmek için içtikleri içecek ama içki olarak değil , farsçada içki demek, arapçada kuranda ise bağlaç olarak sonrasında anlamında kullanılıyomuş, şimdi bi tek farsçada içki die koymamak da var, o da kafamı karıştırıyo aslında aklımda başka isimler de var ama eşim yok bu güzel diyo:)

olabilir tabi haklısınız,o zaman önce birbirimizi daha fazla tanımaya çalışalım önce mesela facebookta ekleyebiliriz birbirimizi :)) veya msn falan olur oradan telefon veririz istediğimize

bence de kızlar bölesi daha iyi

teşekkürlerr.. iyiki sormuşum.. park daha cici bici geliyordu gözüme kararsızdım.. döndük ikea'ya :)

Evet bende ustunde 2 tavsanla bir muzik kutusuna tav oldum:))
Öyle seyleri seviyorsan oyun halıları var canım ondan alırsın .onlarda civilin mı , minikbaby nin mı sitesinde uygun oluyorlar.50-60 liralık seylere sakın fazla verme iyi takipte ol:)) anne baba hevesli diye kakaliyorlar resmen.

Bebek arabası icinde öyle sakın 2000-3000 liraya kiyma derim :))

ahh kıyamam tatlım yaaaaaa üzülme Allahım çaresiz dertler vcermesin derman aratmasın inşallah. Sen bize güçlü duruşunla örneksin inşallah hayatının sonuna kadar çok güzel günler seni bekliyor çocuklarınla ve eşinle birlikte.

bende de hala iştah yok sabah yumurtamı zor yedim mesela bugün.

ah canım geçmiş olsun hazım problemi yaşıyorsun herhalde ondan yanıyor miden üzüldüm. bade ismi çok güzel :) mutsuz olma bitanem yaaa mutsuz olacak birşey yok Allahın izni ile çok güzel günler göreceğiz.

canım benim çok sağol ağzınıza sağlık gönlünüze yğüreğinize sağlık Allah razı olsun. ayyyy ne güzel detaylı göreceksin bebeişini :)

okadar bölük pörçük takip edebiliyorum ki unuttuğum arkadaş varsa ne olur kusuruma bakmayın bir taraftan işler çok yoğun birt araftan internet gidip geliyor

Bu beşikte iyi ama sunu duşun bebek biraz toparlaninca tutunup kalkar elini hemen çekmeceye atar bebeklerin elleri inanılmaz güçlü oluyor.cok sıkıştırır elini.sallaniyor birde.
Mezopotamya nin gösterdiğinin öndeki koruma alcaliyor bebeği rahat koyup alıyorsun .4-5 yasına kadar rahat yatıyor.

selam kızlar sabah sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım elevitim bitmişti doktor randevumuza da var malum bayram girdi araya neyse sağlık ocağındaki benim gebelik durumumu takip eden hemşireye tetanoz aşısını sordum 20. haftada yapılacak dedi sanki burda bazıları 16. haftada aşısını vuruldu gibi hatırlıyorum aşısını yaptıran varmı? kimler yaptırdı?

canım tetanoz aşısının 1. dozu 16. ve 20. haftalar arasında yapılıyormuş. sağlık ocağında kağıt vermişlerdi bu haftalar arasında gelirsin diye. bende ordan biliyorum

Çekmeceleri düşünmemiştim ama korkuluk yükseliyor diye istedim bende kalkıp inmeye çalışmasın diye.
Bende ilk önce Mezopotamyanın gösterdiğiden beğenmiştim sonra biraz daha uzun ömürlü alırım diye düşündüm. Emin değilim daha mağaza dolaşmadım bakalım.

He he he he :) Neyseki benim cocuk başının arkasından yaralandı. Saçı kapatır iz kalsa bile :)

Oğlan haberlerini özlemiştik yahu, iyi oldu. Hayırlı uğurlu olsun bebişin kuzucum.
kızlarr bende bu aralar çok sabırsızlık var doğurmak ve totosunu ısırmak istiyorum bebikimin..çok vahşi anne olcam sanırım

Ben de ben de ben de ben deeeeeeeeeeeee. Sabırsızlanıyorum eşimin yanaklarını sıkıyorum. Eşim de bebeğe böyle yaptırtmam acır yanişi diyor :)

Ben demir hapını 1 aydır kullanamıyorum midemi çok bulandırıyor.

Evet, katılıyorum. Bir ölçüt belirlemek gerekebilir.

İKEA evimizin her şeyi :) Bence de ikeadaki güzel.

Telefondaki amaç internete giremeyecek durumda olanlara ulaşmak. Msn facebook a giren kk ya da girebilir zaten bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…