2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

amin kuzum amin emin ol hiç bişey çıkmayacak bak gör boşuna kuruntu yapıoruz teyzesi bi görsen mışıl mışıl yatıo hiççç canını sıkma sende herkesin kötü çıkacak die bişey yok

inş. cnm inş. çok güzel günlerimiz olacak:)

söylediğin çok çok iyi oldu.. aynen dediğin gibiyim cicili bicili herşeye atlıyorum..bebek arabası fiyatlarına zaten şok olduk. eşim kaskosuz trafiğe çıkarmayacakmış bizi öyle dedi :)

Son düzenleme:

ben gittim yaptırdım geçen hafta.. hatta yazdım buraya sabah görmeyenler için tekrar edeyim.. mutlaka banyo yapıp gidin cunku birkaç gün su vurmak yasakmış ve 4-5 gün kolunuz acımaya devam ediyor..

canım tetanoz aşısının 1. dozu 16. ve 20. haftalar arasında yapılıyormuş. sağlık ocağında kağıt vermişlerdi bu haftalar arasında gelirsin diye. bende ordan biliyorum
teşekkürler canım
ben gittim yaptırdım geçen hafta.. hatta yazdım buraya sabah görmeyenler için tekrar edeyim.. mutlaka banyo yapıp gidin cunku birkaç gün su vurmak yasakmış ve 4-5 gün kolunuz acımaya devam ediyor..

ayy ben görmedim kaçırmışım demekki ok banyo yapar giderim hemşire bişey demedi tok karna gel dedi iyi oldu söylediğin teşekkürler canım ay çocuklar gibi aşılı kolla gezeceğiz

evetttt :) ve ben ağladım biliyo musun o derece çocuk gibiydim yani :))) iğne değil ama ilaç çok acıttı..

Bana mesaj atan arkadaşlarımızın tel nolarını listeledim. Arzu edenler bana özel mesaj atabilir. Herkese dağıtıp dağıtmama konusunda herkesin fikirlerini bekliyorum. Özellikle arada sıkıntı yaşayan ve nete her zaman giremeyen arkadaşlarımdan tel nolarını bekliyorum çünkü çok merak ediyoruz. örneğin cherryfe ve temmuz lütfen girdiğinizde mesaj atın bana tel numaralarınızı. Sizler merak edilenlerin başındasınız.

Son düzenleme:
sedagg tatlım detaylı için ümit'den randevu aldım fiyatı 140 TL.. epey yoğunlar galiba 3 buçuk hafta sonrasına gün alabildim

söylediğin çok çok iyi oldu.. aynen dediğin gibiyim cicili bicili herşeye atlıyorum..bebek arabası fiyatlarına zaten şok olduk. eşim kaskosuz trafiğe çıkarmayacakmış bizi öyle dedi :)

:))))) evet farki plakası eksik taktirin kiz havanız olsun:)))
Cok cok iyi markalara (hepsi değil tabi) sakın aldanmayın.2 cocugu 3 bebek arabasıyla büyüttüm inşallah buna almam :)))

Aşiyada cok güldüm ya :)) ben ilkte oldum 2. De yapmadılar ilkte doğumdan hemen sonrada bacağımdan vurmuslardi hehe :)) hart
Bunda yapacaklar bakalım .

tatlım liste şimdilik sadece sende olsun,ayrıca numaramızı vermek istediğimiz biri olursa özelden msj atıp verelim kime istiyorsak..
sen buluşma noktası ol

tek doz değil ki !! aşı 6 doz yapılacak dediler. aşı kartı verdiler.. doğumdan sonra da devam edecekmiş ben iğneden cok korkuyorum oldum olası hamilelik başından beri kevgire döndüm..
plaka işini çok tuttum akşam eşime söyleceğim.. kendisi zaten araç satışı yapıyor çakma bi plaka yaparız kendimize artık :)))

Niye altiymis bismillah ilk defa duydum :S
2 doz oluyor.emin misin Dr a bir göster bence hepsi tetanoz değildir belki.

Niye altiymis bismillah ilk defa duydum :S
2 doz oluyor.emin misin Dr a bir göster bence hepsi tetanoz değildir belki.

hepsi değildir belki.. ama böyle söylediler.. 3 ü doğuma kadar 3 ü doğumdan sonraymış.. senin önceki gebeliklerinde nasıldı ?? doğumdan sonra da vuruldun mu aşı ?

hepsi değildir belki.. ama böyle söylediler.. 3 ü doğuma kadar 3 ü doğumdan sonraymış.. senin önceki gebeliklerinde nasıldı ?? doğumdan sonra da vuruldun mu aşı ?

Tamam oldu şimdi:) biri 16-20 hafta arasında biride yapıldığından 4 hafta sonrası.birde 4 ay sonra diyorda zaten doguruyorsun o zamana:))en son doğumdan çıkınca biri sildi alkolle iki parmaginin arasina sıkıstirdi hart :)))) hala aklımda vuruşu .
2. De her gelenin gözüne baktım varmi diye yok dediler :)))
Koldan kalçadan neysede bacak nedir ya cok gicik birseydi.

ay canım yaaaaa gözün aydın çok sevindimmmmmmmmmm

bacak mııııı!!! Allahımmm bacaktan niye yaaa ( sen atlattın demek ki ilkinde oluyo.. hadi hayırlısı artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…