hepsi değildir belki.. Ama böyle söylediler.. 3 ü doğuma kadar 3 ü doğumdan sonraymış.. Senin önceki gebeliklerinde nasıldı ?? Doğumdan sonra da vuruldun mu aşı ?
ilk gebelikte aşı kartına göre 5-6 doz vuruluyorsun iğneyi ebe seni yönlendiriyor zaten benim son dozum halileyken denk geldi kaldı tabi vurunamadım geçen gün gittim ebenin yanına 16-20 haftalar arası olucam bir daha olmayacaksın dedi ilk gebelikte uygulanıyormuş 5-6 doz iyi oldu çünkü sevmiyorum tetanoz aşısını çok can yakıo
özel dediğin hangisi tatlım,nereye gideceksin? benim 3 hafta sonra gitmem gerekiyordu zaten, o nedenle doktorun istediği yere gitmem daha uygun
özel dediğin hangisi tatlım,nereye gideceksin? benim 3 hafta sonra gitmem gerekiyordu zaten, o nedenle doktorun istediği yere gitmem daha uygun
cnm turgay şener var ona gideceğim cnm doktorun orayı önerdiyse oraya git cnm zaten 20 haftaya kadar bekleyeceğiz mecburen aşı olayını ne yaptın aradılarmı asm den
sohbet etmek için benim uyuyakalmamı mı bekliyorsunuz yaaaa
hayırrrrrrrrrr :))) hadi konuşalım.. bugün yemek yapmak içimden hiç gelmiyor.. bildiginiz pratik birsey var mı ? dışardan yemekten bıktık ikimizde
Ah canım benim vallahi yakın olsan hergun verirdim sana yemek :))Ben dışardan cok zor yerimmecbursun galiba.
Ben günlük yapıyorum yemekleri
kızlar bende karyola almayı düşünüyorum ama bir de portatif beşik veya park yatak alıcam. bunlarada bakar mısınız portatif beşikler nasıl?
Portatif beşik - GittiGidiyor
kızlar bende karyola almayı düşünüyorum ama bir de portatif beşik veya park yatak alıcam. bunlarada bakar mısınız portatif beşikler nasıl?
Portatif beşik - GittiGidiyor
merhabalar,
3 saat önce telefonda doktorum 4lü testimin sonucunun kötü çıktığını haber verdi. yani 3 saattir arada su içme molası vererek ağlıyorumtrizomi 21 (downsendromu) riski 1/270 den büyük olması gerekirken bende 1/86 çıkmış. yarın amniyosentez yaptırıcam. aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir olasılık ama şimdi birşey çıkarsa bu yavruya nasıl kıyarım diye kara kara düşünüyorum. daha önce hiç kendimi bu kadar aciz hissetmemiştim. rabbime bana sabır versin katlanma gücü versin diye dua ediyorum. test sonucu 2 haftada çıkar diyorlar; 2 hafta uyku yok demek bana
selam kızlar sabah sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım elevitim bitmişti doktor randevumuza da var malum bayram girdi araya neyse sağlık ocağındaki benim gebelik durumumu takip eden hemşireye tetanoz aşısını sordum 20. haftada yapılacak dedi sanki burda bazıları 16. haftada aşısını vuruldu gibi hatırlıyorum aşısını yaptıran varmı? kimler yaptırdı?
Fırın tepsisine;tavuk inciklerini,elma dilimi patatesleri,mantarı,julyen doğranmış biberleri dizin.Üzerine iki domates doğrayın,tuz,minik minik doğranmış margarin,salçalı su ilave edin,frında pişirin.Afiyet olsun.
Pratik fırın yemeği denince ilk aklıma bu geldi.:87:
Cnm saglik ocagindaki hemşire bana 10. Haftada gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?