2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hepsi değildir belki.. Ama böyle söylediler.. 3 ü doğuma kadar 3 ü doğumdan sonraymış.. Senin önceki gebeliklerinde nasıldı ?? Doğumdan sonra da vuruldun mu aşı ?

ilk gebelikte aşı kartına göre 5-6 doz vuruluyorsun iğneyi ebe seni yönlendiriyor zaten benim son dozum halileyken denk geldi kaldı tabi vurunamadım geçen gün gittim ebenin yanına 16-20 haftalar arası olucam bir daha olmayacaksın dedi ilk gebelikte uygulanıyormuş 5-6 doz iyi oldu çünkü sevmiyorum tetanoz aşısını çok can yakıo

canlarım benim işler çok yoğun oluyor sık sık nete giremiyorum hepinizi merak ediyorum umarım iyisnizdir geçmişi tam okuyamadım ama sedagg çok güzel haberler almışın hayırlı olsun canım naz dan bu güzel haberi alıcaz eminim kendinize çok çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

teşekkür ederim canım bilgiler için.. evet çok acıtıyo gerçekten

özel dediğin hangisi tatlım,nereye gideceksin? benim 3 hafta sonra gitmem gerekiyordu zaten, o nedenle doktorun istediği yere gitmem daha uygun

cnm turgay şener var ona gideceğim cnm doktorun orayı önerdiyse oraya git cnm zaten 20 haftaya kadar bekleyeceğiz mecburen aşı olayını ne yaptın aradılarmı asm den

özel dediğin hangisi tatlım,nereye gideceksin? benim 3 hafta sonra gitmem gerekiyordu zaten, o nedenle doktorun istediği yere gitmem daha uygun

cnm turgay şener var ona gideceğim cnm doktorun orayı önerdiyse oraya git cnm zaten 20 haftaya kadar bekleyeceğiz mecburen aşı olayını ne yaptın aradılarmı asm den

aradılar;gidip kaydımı yaptırdım,aşı için 16 kasıma gün verdiler bana tatlım.. sen gittin mi sağlık ocağına?

hayırrrrrrrrrr :))) hadi konuşalım.. bugün yemek yapmak içimden hiç gelmiyor.. bildiginiz pratik birsey var mı ? dışardan yemekten bıktık ikimizde

Ah canım benim vallahi yakın olsan hergun verirdim sana yemek :))Ben dışardan cok zor yerim mecbursun galiba.
Ben günlük yapıyorum yemekleri

Ah canım benim vallahi yakın olsan hergun verirdim sana yemek :))Ben dışardan cok zor yerim mecbursun galiba.
Ben günlük yapıyorum yemekleri

ayyy vermiş kadar oldun inan okuyunca içim ısındı... ben gurbetteyim.. bu bölgenin yemeklerine hala alışamadım herşey etli yağlı.. bazen güzel geliyor ama hamilelikte çok tiksindim.. evde zaten kaç aydır bulantıdan bırsey yapamıyorum eşim geç geldiği için işten dışardan hazır getirmek kolayına geliyor..yoksa o da güzel yemek yapar.. ses etmiyor ama belli o da sıkıldı dışardan yemekten.. benim bulantılar 2 hafta oldu geçeli ufaktan başladım evde birseyler yapmaya.. ama işten çıkınca uzun yollu halim olmuyo böyle kolayından fırına vereceğim şeyleri tercih ediyorum genelde. hem kokusu az çıkıyo :))) bugün diyorum şöyle beni zorlamayacak ne yapsam evde ??

bende hergün ne yemek yapıcamı şaşırdım hızlı ve kolay olsucak yemekler yapıyorum uff eve gidince pestilim çıkıyor bugün yine merdiven in çık azcık kilo almıştım onuda bugün vericem herhalde

kızlar bende karyola almayı düşünüyorum ama bir de portatif beşik veya park yatak alıcam. bunlarada bakar mısınız portatif beşikler nasıl?

Portatif beşik - GittiGidiyor

Canım park yatak cok büyük , yerin varsa olabilirde yinede sepet türü beşikler var karyolaya gecene kadar yatağının yanına koyabilirsin Buda küçük duruyor sen birde sepetlere bak istersen.

merhabalar,
3 saat önce telefonda doktorum 4lü testimin sonucunun kötü çıktığını haber verdi. yani 3 saattir arada su içme molası vererek ağlıyorum trizomi 21 (downsendromu) riski 1/270 den büyük olması gerekirken bende 1/86 çıkmış. yarın amniyosentez yaptırıcam. aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir olasılık ama şimdi birşey çıkarsa bu yavruya nasıl kıyarım diye kara kara düşünüyorum. daha önce hiç kendimi bu kadar aciz hissetmemiştim. rabbime bana sabır versin katlanma gücü versin diye dua ediyorum. test sonucu 2 haftada çıkar diyorlar; 2 hafta uyku yok demek bana

Fırın tepsisine;tavuk inciklerini,elma dilimi patatesleri,mantarı,julyen doğranmış biberleri dizin.Üzerine iki domates doğrayın,tuz,minik minik doğranmış margarin,salçalı su ilave edin,frında pişirin.Afiyet olsun.

Pratik fırın yemeği denince ilk aklıma bu geldi.:87:

kızlar bende karyola almayı düşünüyorum ama bir de portatif beşik veya park yatak alıcam. bunlarada bakar mısınız portatif beşikler nasıl?

Portatif beşik - GittiGidiyor

ben sabah tecrübeli annelere sordum canım daha sağlam şeyleri tavsiye ediyorlar. ama sende benim gibi tayincisin.. bu seni idare eder bence.. gittiğin yerde alırsın sağlam birsey zaten o zamana kadar bebek toplamış olur genç odası falan alırsın belki de :)))) bunlarda zaten en fazla 1 yaşına kadar idare edebilirsin gibi gözüküyor

bende kararsızdım yüksek voltaj sayesinde netleştim şunu alıcam kesin. hem netten sipariş veriliyor..

bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

canım stres yapma sen stres yaptıkça bebekte etkilenir iyi düşün iyi olsun ben bu testlere pek güvenemiyorum etrafımda tanıdığım bi çok kişiyi yanılttı içini ferah tut kıyamam sana ağlama lütfen iyi olucak dularım seninle ağlama ne olur üzme kendini

Cnm saglik ocagindaki hemşire bana 10. Haftada gel dedi..

beğendim.. iş çıkışı markete uğrarım bunu hazırlamak vakitte almak.. teşekkürler canım ya iyiki siz varsınız ..

lais bak bu güzel sende yap bu akşam yemekler aynı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…