2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Aynı benimde saçlarım kaşlarım hatta dökülüyor ama vücut tüylerim hızla büyüyor ve arttı göbeğimde siyahlaşan bir çizgim ve her yeri tüylerle kaplanıyor araştırdım dökülüyormuş sonra inşaallah epilasyona gerek kalmaz (

Beni, saclarım zaten dokuluyordu arttı maalesef göbeğimde de tüylerim vardı ama belirgin olmaya başladı iyice , sınır oluyorum ben zaten yılda iki defa falan alıyordum ama şimdi alamam korkarım birşey olur diye

E peki sorun neymiş canım neden öyle oldu ki daha iyi mısın şimdi

Bebekte sorun olmadığını, suyumun iyi olduğunu söyledi. Plesenta da yukardaymış. Eğer gece kanamam olursa ya da suyum felan gelirse hemen atlayıp gelmem gerektiğini söyledi. Şükür sağlıklı bir gece geçirdim. Bir de idrar tahlili yaptırdık, çok korktum idrar yolu enfeksiyonu felan çıkar diye şükür çıkmadı.

maşallah annesi maşallah yesinler o parmakları oyyyyyyy

Geçmiş olsun sen bebişini özlemişsin göresin gelmiş galiba maşallah ona :)) Bişey olmamasına sevindim

Onun parmaklarını gebertirim ben ya, ısırırım ya. Evet çok özlemişim bu arada. 3 haftadır görmüyordum. Randevum haftaya çünkü. :)

Arkadaşlar aslında normalde saçlar dökülmemeye ve daha hızlı uzamaya başlar hamilelikte. Benim avuç avuç dökülürken artık azıcık tarakta kalıyor taradığımda.

ei​Göbek tüyleri da ultrason jeli yüzünden kalınlaşıyor ve siyahlaşıp çoğalıyor. Usg jeli besliyormuHemşireye sormuştum dr a gittiğimde. Bu neden böyle oldu diye. Geçer inşş.ş tüyleri

Günaydın mis kokulu anneler...
Nasılsiniz,haliniz ,keyfiniz nasil?

Ben cok üşüyorum ,artık kombiler açılacak galiba...
Battaniyemizi aldık kizimla,uzandık ç.film seyrediyoruz:)))

ewt kuzum gerçekten güzel isim ama babasına beğendirmek mesele dün kaç tane isim buldum yok

Günaydııın annişler,teyzoşlar,tatlışlar

Güzel,hayırlı,sağlıklı,mutlu birgün olması dileğiyle....

Canım benim geçmiş olsun İyi olmana,bir sorun çıkmamasına sevindim.Kendine dikkat et.

İkinci trimester süresinde, alt karın veya kasık bölgesinde sancılara yaşayabilirsiniz. Bu 'yuvarlak ligament ağrısı' olarak adlandırılır, alt kasık ve karının en derinlerinde kısa, keskin bir bıçaklama hissi veya ağrı hissedersiniz. Bunun nedeni, rahmin büyüdükçe gerilmesi ve yuvarlak ligament olarak bilinen bir grup kas tarafından destekleniyor olmasıdır. Yuvarlak ligamentler sizin labyanız için rahmin üstüne katılır. Bu ağrılarla karşılaştığınızda, biraz rahatsız olabilir; fakat 24 hafta sonra geçmiş olmaları gerekir. Ayaktayken veya hareket ederken yuvarlak ligament ağrısıyla ilişkili sancılar genellikle yoğunlaşır. Yürürken, öksürüyorsanız ya da pozisyonunuzu değiştiriyorsanız (mesela arabadan inerken) meydana gelebilir. Bu hafifletmek için, ara verin ve otururken, karnınızın üstündeki basıncı azaltmak için ayaklarınızı uzatmayı deneyin. Ayrıca, sıcak bir banyo yapabilir, kasıklarınıza sıcak su torbası koyabilir ve geçinceye kadar oturabilirsiniz. Ağrı sadece birkaç saniye sürmelidir. Böyle ateş, kusma, karında ağrılı kramplar, kanama veya sırt ağrısı gibi ağrıları sürekli yaşıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden, hemen doktorunuzla veya ebenizle irtibata geçin. Herhangi bir durumda, teşhis için aile doktorunuzla görüşmek iyi bir fikirdir. Böyle yaparak hissettiğiniz rahatsızlığın yuvarlak ligament ağrısı olup olmadığını anlamış olursunuz.

günaydın annişleer :) hanipeks çok geçmiş olsun. bende grip oldum yaa 2. hastalanışım çok halsizim ((

Kaşıntılar artmiş hakikaten hart hart kasiniyorsaniz gecmis olsun.bende tırnak değmesin diye duydum,elime ne geçerse onla kasirdim :)) meger kasimayin demeyi kastediyorlarmış

Saclarınız 6. Aydan sonra gurlesir,nemlenir,parlaklasir...
Doğumun 4. Ayından itibaren dökülür,dökülür ...
Hatta kocakari tabiride bebek seni tanıyor artık derler :))

Canım benim geçmiş olsun İyi olmana,bir sorun çıkmamasına sevindim.Kendine dikkat et.

Çok teşekkür ederim canım.

Ay işte bu benim yaşadığımm. Ayaktayken daha kötü ve uzanırken, gerildiği için diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim canım bu bilgi için. Ellerine sağlık.

günaydın annişleer :) hanipeks çok geçmiş olsun. bende grip oldum yaa 2. hastalanışım çok halsizim ((

Çok teşekkür ederim canım, sana da çok geçmiş olsun.

ahhh ah MErgencim.. bu ligament ağrısından bu hafta ıkı kez farklı doktorlara gittim.. biri korkuttu düşük tehlikesi diye.. kendi doktorum baktı birşey yok genişliyorsun dedi :) ama ilk oldugunda öyle korktum ki doğum yapıyorum sandım.. alt tarafta inanılmaz bir baskı ayyy Allahım ne kötüydü..

Doğru söyledin, dün ben de resmen doğum yaptığımı düşündüm

Doğru söyledin, dün ben de resmen doğum yaptığımı düşündüm

geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir ağrıydı.. beni doğumdan soğuttu diyebilirim bu kadarına bile dayanmak çok zor .. ağrı eşiğimiz mi düştü anlamadım herşeye ah off ediyorum artık ben ya

Bende de bir haftadır bariz şekilde bu tip ağrılar var.

Özellikle akşamları daha çok oluyor sanki,kendimi direkt duşa atıyorum,iyi geliyor bir nebze...

Aynen dediğin gibi canım insanı korkutuyor.Allah korusun hepimizi,bebeklerimizi inş.

günaydın güzel annelerrrr mutlu bir geçirirn inşallah ağrısız sancısız bulantısız uykusuz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…