kızlar bulantıları hala devam eden var mı. benim 16. haftam ama gündüzleri eskisi kadar olmasa da akşamları yemekten sonra aynen devam. sırf mide bulantımı hissetmeyeyim diye 7 de 8de uyuyorumhayattan hiç zevk almaz oldum. gündüz okulda kafa ağrısı akşam da git yemek yap ye yat eşim devamlı dışarı çıkalım diyo eskiden çok sosyaldik ama benim içimden gelmiyo misafir bile gelsin istemiyorum aynı durumda olan var mı ? hiç geçmicek mi acaba
canım benimde devam ediyor. bende sabahları istifra ediyorum. akşam çok fazla sorunum yok ama sabah yataktan kalkıp zor yetişiyorum lavaboya. inşallah bulantılarımız bu hafta son bulur.kızlar bulantıları hala devam eden var mı. benim 16. haftam ama gündüzleri eskisi kadar olmasa da akşamları yemekten sonra aynen devam. sırf mide bulantımı hissetmeyeyim diye 7 de 8de uyuyorumhayattan hiç zevk almaz oldum. gündüz okulda kafa ağrısı akşam da git yemek yap ye yat eşim devamlı dışarı çıkalım diyo eskiden çok sosyaldik ama benim içimden gelmiyo misafir bile gelsin istemiyorum aynı durumda olan var mı ? hiç geçmicek mi acaba
pazar günü yaptım canım. çok sever hem de.Dertsiz canım esın severmi bilmem de krep yapsan hem doyurucu hem kahvaltı , yemek herbiri yerine.
kızlar eşim 12 de yemeğe geliyor.
offf yemek yapmaktan bıktım artık öğle yemeği akşam yemeği
bugün aklıma bişey gelmiyor.
kahvaltı hazırlasam onuda yemez. yanına değişik bişey ister.
pratik bir tarifi olan var mı? kahvaltıda hazırlayabileceğim bişey var mı?
mezopotamya cnm halden anlayanlar nasıl belli oluyor:))
yine olmadı canım yabu akşam gezmeye gidicez zamanım yok ama yarın akşam eklicem hem diğer aldıklarımıda çekerim hepsini eklerim
aaa olur canım çok sağol ya.sarımsak koymadan yapabilirim onu. bi de patates yapayım dedim. küçük küçük doğrayıp çok az yağ koyup kısık ateşte pişirip daha sonra da üzerini düzeltip yumurta kırayım.onu da sever eşim. ohh bugün de buldumcanım köy biberi varya onu yagda kızart çarlistonda olur..
sonra üzerine 3 tane domates rendele 1 diş sarımsak..ımmm enfes oluyo canım çekti
aaa olur canım çok sağol ya.sarımsak koymadan yapabilirim onu. bi de patates yapayım dedim. küçük küçük doğrayıp çok az yağ koyup kısık ateşte pişirip daha sonra da üzerini düzeltip yumurta kırayım.onu da sever eşim. ohh bugün de buldum
yok henüz hareket hissetmiyorum siz hissettiniz mi ?
bakalım bu hafta sonu yazık eşim ikimiz de çok stresli günler geçirdik diye sapancada bi otele rezervasyon yaptırmış inşallah orda bi kendime gelirim moralimi de çok etkiliyo çünkü bu durum.
stresli günler geçirmemizin sebebi de isim mevzusu benim çok erken belli oldu 10. haftada söyledi dr erkek diye yani yaklaşık 1.5 aydır kayınbabamın ismini koyup koymama mevzusu vardı güzel bi isim olsa koycaktım ama ramazan ismieşim de arada kaldı onlar istiyo ben istemiyorum neyse ki bayramda hallettik koyulmayacak:) beni her gün ağlattıkları ile kaldılar işte
aaa olur canım çok sağol ya.sarımsak koymadan yapabilirim onu. bi de patates yapayım dedim. küçük küçük doğrayıp çok az yağ koyup kısık ateşte pişirip daha sonra da üzerini düzeltip yumurta kırayım.onu da sever eşim. ohh bugün de buldum
yok henüz hareket hissetmiyorum siz hissettiniz mi ?
bakalım bu hafta sonu yazık eşim ikimiz de çok stresli günler geçirdik diye sapancada bi otele rezervasyon yaptırmış inşallah orda bi kendime gelirim moralimi de çok etkiliyo çünkü bu durum.
stresli günler geçirmemizin sebebi de isim mevzusu benim çok erken belli oldu 10. haftada söyledi dr erkek diye yani yaklaşık 1.5 aydır kayınbabamın ismini koyup koymama mevzusu vardı güzel bi isim olsa koycaktım ama ramazan ismieşim de arada kaldı onlar istiyo ben istemiyorum neyse ki bayramda hallettik koyulmayacak:) beni her gün ağlattıkları ile kaldılar işte
Vitamin güle güle kullan canım ağız tadiyla.ah o tulumlar ne kullanılır ne kullanılır.altini cok rahat değiştirirsin.dertsizde almış onun ki kadife sanırım onlar sahane oluyor.diger topicte.baby center da bu konuda mükemmel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?