2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsiz canım esın severmi bilmem de krep yapsan hem doyurucu hem kahvaltı , yemek herbiri yerine.

inşalah geçer canım senin ki ama benim her sabah miğdem hala bulanıyor ve hep aynı saatte de kusuyorum sabahlarıgün içinde kusmarım da ara ara oluyor şimdi:26::26::26:halsizlik ve yorgunluk bende de var ben yemek yapamıyorum halsizlikten allah razı olsun kayınvalidemde yapıyo orda yiyip eve gidiyoruz bu konuda şansıyım allahtan

canım benimde devam ediyor. bende sabahları istifra ediyorum. akşam çok fazla sorunum yok ama sabah yataktan kalkıp zor yetişiyorum lavaboya. inşallah bulantılarımız bu hafta son bulur.

canım köy biberi varya onu yagda kızart çarlistonda olur..
sonra üzerine 3 tane domates rendele 1 diş sarımsak..ımmm enfes oluyo canım çekti

mezopotamya cnm halden anlayanlar nasıl belli oluyor:))

evet canım ya o kadar çektim ki.. sabahlara kadar kucağımda poşetle oturuyordum.. kusmak neyse ama o sürekli kusacakmış hissi ile yaşamak berbattı. hep serum hep serum. sonlara doğru çorba içebilmeye başlamıştım. öyle mutluydum kı .burda kızlar tarif verıyordu hemen gidip yapıyordum. yemek yemenın kıymetını anladım resmen. su içebilmek bile nimetmiş.. Allah tez zamanda kurtarsın bunu çekenleri.. çok zor

kızlar kızımın ilk kıyafetini aldımm..

bu patiği

bu da ilk tulumu

unnado dan aldım bilginize..

yok henüz hareket hissetmiyorum siz hissettiniz mi ?
bakalım bu hafta sonu yazık eşim ikimiz de çok stresli günler geçirdik diye sapancada bi otele rezervasyon yaptırmış inşallah orda bi kendime gelirim moralimi de çok etkiliyo çünkü bu durum.
stresli günler geçirmemizin sebebi de isim mevzusu benim çok erken belli oldu 10. haftada söyledi dr erkek diye yani yaklaşık 1.5 aydır kayınbabamın ismini koyup koymama mevzusu vardı güzel bi isim olsa koycaktım ama ramazan ismi eşim de arada kaldı onlar istiyo ben istemiyorum neyse ki bayramda hallettik koyulmayacak:) beni her gün ağlattıkları ile kaldılar işte

cicek1986 kullanıcısından alıntı

kızlar bulantıları hala devam eden var mı. benim 16. haftam ama gündüzleri eskisi kadar olmasa da akşamları yemekten sonra aynen devam. sırf mide bulantımı hissetmeyeyim diye 7 de 8de uyuyorum hayattan hiç zevk almaz oldum. gündüz okulda kafa ağrısı akşam da git yemek yap ye yat eşim devamlı dışarı çıkalım diyo eskiden çok sosyaldik ama benim içimden gelmiyo misafir bile gelsin istemiyorum aynı durumda olan var mı ? hiç geçmicek mi acaba

canım benımde bulantılarım akşam oluyo.eve gidip yemeğin başına geçince birden başım dönüyo miğdem bulanıyo.ya kusuyorum yada yatıp sızıp kalıyorum.eşimle hiç ilgilenemiyorum.bide buaralar akşamları baş ağrısı peydah oldu.misafirm geldiği gün resmen bayılcak gıbı oluyorum.nerdeyse gıtsinler dıye gözünün içine bakıyorum.ama bu bahsettiğim rahatsızlıklaım hep akşam oluyo.gunduz tek sıkıntım uykusuzluk.
birde bu hafta iştaım okadar açıldıki.gündüz doymak bilmiyorum.bugun sabah ballı kaymaklı ekmek peynir yumurta yedım kahvaltıda.sonra işte 2 mandalina kuruyemiş yarım paket krake yedim ve hala açım.hızla kılo almaktan korkuyorum.sizler nasılsınız?bu haftalarda bu şekilde iştah artması yaşayan varmı?benım acıkmam bide okadar yoğun oluyorkı.yani birden çok şiddetli acıkıyorum. o an bişi yemessem bayılcak gibi oluyroum.o an yemem lazım yanı.ama akşamda tam tersi çok az yiyebbiliyorum halsızlıkden.hatta elime aldığım bir elmayı bile kemıre kemıre yarım saatte ya bitiriyorum yada yarım bırakıyorum.miğdem okadar kötü oluyor.

canım köy biberi varya onu yagda kızart çarlistonda olur..
sonra üzerine 3 tane domates rendele 1 diş sarımsak..ımmm enfes oluyo canım çekti
aaa olur canım çok sağol ya.sarımsak koymadan yapabilirim onu. bi de patates yapayım dedim. küçük küçük doğrayıp çok az yağ koyup kısık ateşte pişirip daha sonra da üzerini düzeltip yumurta kırayım.onu da sever eşim. ohh bugün de buldum

eşin sarımsak sevmiyorsa evet koyma ama sarımsak ona acayip lezzet veriyo..kendine yaparken aklında olsun..
yumurtalı papatesi bende severim bende yapayım hafta sonu..iyi hatırlattın

benim kızım kıpır kıpır dönüyo içimde :))) sapanca benim memleketim ( çok özledim oralarıı. cennet gibidir gör bak sana süper gelecek.. ve sana bi yer söyleyeyim aracınız varsa gidin mutlaka. kıyı restoran.. alkolsüz çok hoş bir mekandır. (orda alkollü mekanlar hem sorunlu hem çok kazıktır da) :) kıyıya git hamakta iki sallan göl kıyısında kendıne gelirsin inan :)) isim konusunun halledilmesi de iyi olmuş :)

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

Son düzenleme:
ayy kızlar hamilelikten midir nedir her şeyi kafama takar oldum acaip sinir patlaması yaşayacakmış gibi oluyorum. eşimin her hareketi gözüme batıyor ailesi desen keza. normalde gülüp geçeceğim şeylere bile acaip sinirleniyorum. hamilelikte duygusallık had safhada olur da bu kadar sinir olur muydu hatırlayamadım valla (

Vitamin güle güle kullan canım ağız tadiyla.ah o tulumlar ne kullanılır ne kullanılır.altini cok rahat değiştirirsin.dertsizde almış onun ki kadife sanırım onlar sahane oluyor.diger topicte.baby center da bu konuda mükemmel.

Bence sana saka yapmışlardır.el kadar bebeğe Ramazan demeye insan Allah'tan korkar.
Esın dusunceliymis maasallah.Tadini çıkar canım.cocuksuz tatil yapmanın da tadını çıkar

Laterne nerde acep.Girdi çıktı mı ben mı görmedim .
Mergen de yok .

Ahh bu doğumlar olsun cogumuz giremeyiz bile :)

teşekkür ederiz teyzesi.inş güzel güzel kullanmak nasip olur.baby center a bi bakayım sağolasın

Az evvel geldim dr.dan,üçlü test için kan verdim...bir de ultrasonla bakıldı.beyni,ayakları,bağırsakları,ciğerleri filan herşeyini inceledi dr.elleri ve ayakları çok şeker ama en çok suratını görünce sevindim bu kadar mı güzel olurr..:)) eeevvveettt kızlar beni de yazın bakalım kızlar hanesine...bir kızım olacak...çok mutluyum çokkk...sürekli sırıtıyorum,milllet deli sanacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…