ya kızlar ben anlamadım latince harflerle nasıl okuyorsunuz yada aklınıza öyle okumak nerden geldi ??
wosgi beni unutmuşsun ben de bursalıyım.kızlar bende bursalıyım ama izmire evlendim annemler bu ara sık geldiler ama ben bursayı çok özlüyorum nerde 16 plaka görsem burnumun direği sızlıo şuan bile gözlerim doldu insanın memleketi gibisi yok nerde olursak olalım
canım benim kuran bilmeyenler Türkçe telaffuza çevrilmiş yazıdan okuyor(
Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi
vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana
Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi
wosgi beni unutmuşsun ben de bursalıyım.
wosgi beni unutmuşsun ben de bursalıyım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende viyanadayim 17+2 haftalik hamileyim nisan annesi olacagim insallah bir olum olacak
merhaba hanımlar,
nasılsınız ben misafirlerimi uğurladım.
temizlik beni bekliyor şu an. tatlı mı tatlı bir oğulları vardı.
her yerim havuç ve salatalık kırıntısı oldu. annesi toplamaya çalıştı ama yine de var.
kadıncağız ıslak mendille gezdi etrafında.
camlarımda küçücük el izleri var. yağmura bakıcakmış ufaklık.
bu arada bizim bebişimizde kısmetli olacak galiba.
her gelen bir hediye getiriyor. gelen arkadaşlarda albüm almışlar.
rabbim nice güzel fotoğraflar koymayı nasip etsin inşallah.
ben de biraz sonra okumaya başlıcam.
keşke deseler canımcım :)) her sabah ne işkenceyle o yataktan çıktığımızı görseler belki acırlar :)) artık hafta sonlarım pek bi kıymetli oldu. valla şimdi böyleyiz aylar ilerledikçe daha çok zorlanacağız sanırımdoğumdan bi gün önceye kadar çalıştım diyen tipler var onları ayakta alkışlamak istiyorum ben daha bu aydan pert durumdayım
bende cam silmekten nefret ederim. ama yeter ki o elleri bi göreyim herşeyi yaparım. önceki gün hastanede tanık olduğum ,şu 9 aylık bebeği karnında ölen kadın beni çok etkiledi. her harekette ödüm kopuyo bebeğim için..
oğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))
tepkiler farklı oluyor canım tok oluncada içerde dans ediyor kereta kıpır kıpır bide ben hissetsem o kıpırdılar çok güzel olucak
kızlar hastane seçerken yetişkinler için yoğun bakım ünitesi ve bebek içinde yenidoğan ünitesinin olmasına dikkat edin.
sizin dualarınız sayesinde ben ve oğluşum iyiyiz. ben de harıl harıl yasin okuyordum 41'i tamamlayıp bebiş kardeşlerine armağan etmek istemişti benim bebişim ama bu latince konusunu okudum makbule geçmeyecek diye korktum.latince okuyabileceğim ne var ben arapça bilmiyorum
ya içlerinde çok fazla vitamin varya bazı vitaminler fazla alındığında zehirlenme etkisi yapıyomuş a d e
vitaminleri o yuzden diyorum acaba yediklerimizle o oranı geçermiyiz diye korkuyorum o yuzden arada bir içiyorm vitamin hapını
sende hem iyi beslenip hemde haplarını ihmal etmeden kullanıyomusun
Gözün Aydın canım,, saglikla gelsin yavrun.
Oğlan mı hmm oglanmis,sen gorevini biliyorsun hatirlatmayim :))
bende viyanadayim 17+2 haftalik hamileyim nisan annesi olacagim insallah bir olum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?