2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
amin canım. ay bitanem ya sen çöp poşetini unutmadın mı maşallah ne kadar dikkatli okuyorsun.

normalde bu hamilelik bende hafıza falan bırakmadı ama o senin korkun falan aklımdan çıkmıyo canım.. neymiş karpuzun suyu akacakmış :)))) ay ne olursa olsun hiçbirşey onlardan değerli değil artık :)))

normalde bu hamilelik bende hafıza falan bırakmadı ama o senin korkun falan aklımdan çıkmıyo canım.. neymiş karpuzun suyu akacakmış :)))) ay ne olursa olsun hiçbirşey onlardan değerli değil artık :)))
o bana ders oldu canım. bidaha mı tövbe... hiçbişey ellemiyorum. o bayan için çok üzüldüm.benim arkadaşımın başınada böyle bir olay geldi ama arkadaşım erken doğum yaptı bursada özel bir hastanede. 2004 yılında 5000 lira verdi doğum parası ama küvez olmadığı için bebeğimizi solunum yetersizliğinden kaybettik.arkasından bir düşük daha. allah kimseye yaşatmasın kızcağız zor toparlandı. şimdi sağlıklı bir oğlu daha var.

kızlar hastane seçerken yetişkinler için yoğun bakım ünitesi ve bebek içinde yenidoğan ünitesinin olmasına dikkat edin.

canımız çok kıymetli ondan böyleyiz aslında..çok düşünmemeye çalış..kimbilir bebek uzun zamandır ölü ama önlemini almadıkları için kalbi durdu bebeğin..biz öyle değiliz..çok şükür her ay kontrollerimize gidiyoruz..kimbilir kadın neler tasıdı nasıl yanlıs hareket yaptı o yüzden düşünme seni hiç bir şeyin etkilemesine izin verme..Ben ilk üç ay çok taktım kafama her taraftan bebek düştü haberi geliyordu bence açıkcası bekliyordum..Rabbim korudu sımsıkı tutundu minikim..o yüzden herkesde olacak diye bizdede olucak gözüyle bakma..Teveekkülü elden bırakmamak lazım..Ne gelirse Allahtan .. ne kadr engellesekte olacagın önüne geçilmez..o yüzden korkularını at üzerinden..ben doğumdanda korkmuyorum..yaradılışımız böyle acıyı çekmek zorundayız muhakkak o acınında bi sebebi oldugunu biliyorum..ALlah hangi nesneyi hangi insanı hani bitkiyi sebepsiz yaratmış ki? kendi kendimizin doktoru psikoloğu olmak zorundayız..Ne kadar rahat bırakırsak kendimizi bebeklerimiz o kadar stressiz gelirler dünyaya..

doğuma kadr çalışanlara bende maşallah diyorum helal olsun..ben şubat 4 de vınn..kimse tutamaz valla burda beni ..2 ay hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum ben

vayyy katinamm vayyy çok cengaver gördüm seni.. eğilmiş okuyodum böyle okudukça bi dikleştim sandalyede şöyle :)))) Allah razı olsun böyle şeyleri duymaya ihtiyacımız var demek ki biri dile getirince kendine geliyo insan :) yerim senin cesaretini :) daim olsun bu tevekkülün inşallah canım

Kızlar merhaba

Nasılsınız?İnşallah herkes iyidir...:109:

Birkaç gündür yoğun bir koşuşturma halindeyim,fırsat bulup giremedim.:126:

Helal olsun bende katılıyorum bende düşük tehlikesi döneminde neler duydum okudum duyduklarıma okuduklarıma baksaydım bu haftaya gelemezdim plesantada kanama olunca da neler okudum ama hiç korkutmadım kendimi geçecek dedim dualara sığındım çok şükür gecti herkes gibi bizde doğurcaz iste biz nasıl dünyaya geldiysek onlarda öyle dünyaya gelecek
hem benim deneyimli annelerden duyduğuma göre artık son ay o kadar bunalıyorsun ki ve çocuğunu görmek istiyormuşsun ki dogum umrunda olmuyormuş keseceklerde de kessinler diyormuşsun bana da mantıklı geldi Rabbim o gücü verecek bize :)

benimm yeni doğum yapan bir arkadasım son güne kadar ise gitmişti çünkü doktordu , ve kendi çalıştığı hastanede dogum yapacaktı hatta twitterda yazmıştı "" bana hala neden çalışıyorsun diyorlar evde birşey olsa ilk gelecegim yerdeyim neden çalışmayayım" yazmıştı çok hoşuma gitmişti valla

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et.

merak ettik tatlım seni ( hayırdır ne koşturması vardı??

Canım benim Allah razı olsun,arada girmeye çalıştım ama bağlantı hep hata verdi...Yapmam gereken,biriken öyle çok iş vardı ki,onları hallettim...

Çok şükür üçlü test sonucumuzuda aldık hayırlısıyla,iyi çıktı.Darısı bekleyenlere inşallah...

sizin dualarınız sayesinde ben ve oğluşum iyiyiz. ben de harıl harıl yasin okuyordum 41'i tamamlayıp bebiş kardeşlerine armağan etmek istemişti benim bebişim ama bu latince konusunu okudum makbule geçmeyecek diye korktum. latince okuyabileceğim ne var ben arapça bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…