amin canım. ay bitanem ya sen çöp poşetini unutmadın mı maşallah ne kadar dikkatli okuyorsun.
Allah kabul etsin canım,ağzına sağlıkben şuana kadar 25 yaptım 100 e ulaşınca topiğe yazıcam kuzum..
:):)
Çok güldüm ya.Benim oğluşda şu anda isyanlarda bence =)
sağlıkla gelsin inşallah paşan,41 kere maşallahoğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))
o bana ders oldu canım. bidaha mı tövbe... hiçbişey ellemiyorum. o bayan için çok üzüldüm.benim arkadaşımın başınada böyle bir olay geldi ama arkadaşım erken doğum yaptı bursada özel bir hastanede. 2004 yılında 5000 lira verdi doğum parası ama küvez olmadığı için bebeğimizi solunum yetersizliğinden kaybettik.arkasından bir düşük daha. allah kimseye yaşatmasın kızcağız zor toparlandı. şimdi sağlıklı bir oğlu daha var.normalde bu hamilelik bende hafıza falan bırakmadı ama o senin korkun falan aklımdan çıkmıyo canım.. neymiş karpuzun suyu akacakmış :)))) ay ne olursa olsun hiçbirşey onlardan değerli değil artık :)))
oğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.oğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))
keşke deseler canımcım :)) her sabah ne işkenceyle o yataktan çıktığımızı görseler belki acırlar :)) artık hafta sonlarım pek bi kıymetli oldu. valla şimdi böyleyiz aylar ilerledikçe daha çok zorlanacağız sanırımdoğumdan bi gün önceye kadar çalıştım diyen tipler var onları ayakta alkışlamak istiyorum ben daha bu aydan pert durumdayım
bende cam silmekten nefret ederim. ama yeter ki o elleri bi göreyim herşeyi yaparım. önceki gün hastanede tanık olduğum ,şu 9 aylık bebeği karnında ölen kadın beni çok etkiledi. her harekette ödüm kopuyo bebeğim için..
canımız çok kıymetli ondan böyleyiz aslında..çok düşünmemeye çalış..kimbilir bebek uzun zamandır ölü ama önlemini almadıkları için kalbi durdu bebeğin..biz öyle değiliz..çok şükür her ay kontrollerimize gidiyoruz..kimbilir kadın neler tasıdı nasıl yanlıs hareket yaptı o yüzden düşünme seni hiç bir şeyin etkilemesine izin verme..Ben ilk üç ay çok taktım kafama her taraftan bebek düştü haberi geliyordu bence açıkcası bekliyordum..Rabbim korudu sımsıkı tutundu minikim..o yüzden herkesde olacak diye bizdede olucak gözüyle bakma..Teveekkülü elden bırakmamak lazım..Ne gelirse Allahtan .. ne kadr engellesekte olacagın önüne geçilmez..o yüzden korkularını at üzerinden..ben doğumdanda korkmuyorum..yaradılışımız böyle acıyı çekmek zorundayız muhakkak o acınında bi sebebi oldugunu biliyorum..ALlah hangi nesneyi hangi insanı hani bitkiyi sebepsiz yaratmış ki? kendi kendimizin doktoru psikoloğu olmak zorundayız..Ne kadar rahat bırakırsak kendimizi bebeklerimiz o kadar stressiz gelirler dünyaya..
doğuma kadr çalışanlara bende maşallah diyorum helal olsun..ben şubat 4 de vınn..kimse tutamaz valla burda beni..2 ay hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum ben
oğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))
Helal olsun bende katılıyorum bende düşük tehlikesi döneminde neler duydum okudum duyduklarıma okuduklarıma baksaydım bu haftaya gelemezdim plesantada kanama olunca da neler okudum ama hiç korkutmadım kendimi geçecek dedim dualara sığındım çok şükür gecti herkes gibi bizde doğurcaz iste biz nasıl dünyaya geldiysek onlarda öyle dünyaya gelecekcanımız çok kıymetli ondan böyleyiz aslında..çok düşünmemeye çalış..kimbilir bebek uzun zamandır ölü ama önlemini almadıkları için kalbi durdu bebeğin..biz öyle değiliz..çok şükür her ay kontrollerimize gidiyoruz..kimbilir kadın neler tasıdı nasıl yanlıs hareket yaptı o yüzden düşünme seni hiç bir şeyin etkilemesine izin verme..Ben ilk üç ay çok taktım kafama her taraftan bebek düştü haberi geliyordu bence açıkcası bekliyordum..Rabbim korudu sımsıkı tutundu minikim..o yüzden herkesde olacak diye bizdede olucak gözüyle bakma..Teveekkülü elden bırakmamak lazım..Ne gelirse Allahtan .. ne kadr engellesekte olacagın önüne geçilmez..o yüzden korkularını at üzerinden..ben doğumdanda korkmuyorum..yaradılışımız böyle acıyı çekmek zorundayız muhakkak o acınında bi sebebi oldugunu biliyorum..ALlah hangi nesneyi hangi insanı hani bitkiyi sebepsiz yaratmış ki? kendi kendimizin doktoru psikoloğu olmak zorundayız..Ne kadar rahat bırakırsak kendimizi bebeklerimiz o kadar stressiz gelirler dünyaya..
doğuma kadr çalışanlara bende maşallah diyorum helal olsun..ben şubat 4 de vınn..kimse tutamaz valla burda beni..2 ay hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum ben
merabalar kızlar,
ben de 10 günlük bi rapor süreci içindeyim şu an gebelik kesesi fıtıklaşma yaptığından doktorum dinlenmem gerektiğini yoksa su kesesinin patlayıp düşük olabileceğini söyledi..ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum. okulda neredeyse hiç oturmuyorum sürekli ayakta ders anlatmam ve nöbetler etkiledi sanırım. 3 lü testimizi de verdik haftaya alacağız. okula devam edip etmeyeceğim de kontrol de belli olacak inşallah iyi şeyler duyarız bu sefer...bi de çok hızlı kilo almışım aslında çok zayıftım önceden şu an normal kiloma ulaştım ama bu kiloya hamilelikte ulaşmam normal değilmiş ama kızlar ne yersm yarıyo o kadar da hareketli olmama rağmen
Kızlar merhaba
Nasılsınız?İnşallah herkes iyidir...:109:
Birkaç gündür yoğun bir koşuşturma halindeyim,fırsat bulup giremedim.:126:
Ay gelmedi daha doktor, kalbim duracak
merak ettik tatlım seni( hayırdır ne koşturması vardı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?