Canım benim Allah razı olsun,arada girmeye çalıştım ama bağlantı hep hata verdi...Yapmam gereken,biriken öyle çok iş vardı ki,onları hallettim...
Çok şükür üçlü test sonucumuzuda aldık hayırlısıyla,iyi çıktı.Darısı bekleyenlere inşallah...
Ay gelmedi daha doktor, kalbim duracak
nazcım umarım sende en kısa zamanda hissedersin canım benim..Ayın 20 sini hepimiz dört gözle bekliyo olucaz..annende kalıyorsun değilmi hala ?derineserle beraber seninde güzel haberler verecegınden eminiz Allahın izniyle..
egomegocum sen arada gir biz iyiyiz de yeterli..çok özletme kendini..oğluşun olucak demekki..adıyla yaşasın canım benim..
biz de seni özledik tatlım( arada gir haber et kendinden bebişten..
sıkı giyin hava yarından itibaren daha da soğuyacakmış,üşütme birde densizler yüzünden(
hepinize günaydınnnn annecikler .. dün akşama doğru kaşıntıyla birlikte kızarıklık olduğundan bahsetmiştim işten çıkar çıkmaz hastaneye gittim.. başınıza gelirse diye söylüyorum benimkinin cevizden olduğunu düşündü doktor çünkü son günlerde yediğim tek farklı şey cevizdi. eskiden çok yerdim bir reaksiyon göstermemiştim doktor hamilelikte bazı gıdalara tepki gösterir vücut normal dedi. bi krem verdi çok azaldı Eki Görüntüle 547190
böyle göbeğin sadece sağ üst ve sol üst kısmında yoğundu
bir de kızlar dün çok moralim bozuldu. bu kaşıntı için doktora gittim ya. zaten geç saatti. bir kadını getirdiler, doğum haftası falan filan diye önce onu aldılar içeri o esnada bende odaya girdim hazırlanmak için.. neyse doktor ultrasonda bakmaya başladı sesleri geliyo iç odadan işte suyun çok azalmış bilmem ne derken birden dedi ki bebeğin kalbi durmuş. o an ben bayılacak gibi oldum.. çok zavallı biriydi canım yatürkçe zaten hiç bilmiyo orda birileri doktorun dediklerini çeviriyo ona.. bu hafta doğum haftasıymış ve bebek karnında ölmüş ( öyle kötü oldum ki.. bu gece almak zorundayız dedi doktor ailesi hala eve götürelim diyo , doktor da kızdı kadını zehirleyip öldürecek bu gece alacağız bebeği dedi. cehalet bi yanda imkansızlıklar bi yanda.. adam soruyo ne kadar olur burda doğum falan diye. içim parçalandı.. doktor dedi normal doğumla alırız bir sey ödemezsiniz..
sonra ben tabi kaşıntı falan unuttum doktor bakıyo alerjı olmuş diyo ama umrumda değil o an kaşıntı. baktı çok fena oldum. bebek iyi midir dedim anladı halimden zaten ultrasonu açtı gösterdi çok şükür rabbime kalbi güm güm atıyordu kızım secde pozisyonu almış yatıyo..
ama kadının tesirinden çıkamadım bi türlü. eşim işten geldi yalvardım nolur bi gidip bakalım hastaneye diye.. ama izin vermedi.. burası farklı bir bölge sonuçta. insanların hangi hareketten ne anlam çıkaracağını bilemezsin dedi. iyi niyet başını belaya sokacak, niye ilgilendiğini sorgulayacaklar zaten iletişim kuramazsın türkçe bilmiyorlar falan filan diye bırakmadı ama sabaha kadar aklım kadında kaldı. ölü bir bebeği doğurmak zorunda olmak çok acı olmalı rabbim sabır versin acısını dindirsin diye dua edip durdum.. Rabbim hepimizi korusun canlarım yahem kendinize hem bebişlerinize çok iyi bakın.. hepsi Allaha emanet..
canım hoşgeldin iyi olduğuna sevindim. Bebişimizin testi de güzel çıkmış çok şükür :) maşallah.
canım salat-ı tefriciye okuyoruz,onu latince harfler ile okuyabiliyoruz üstelik namaz abdestli olmakta gerekmiyorsizin dualarınız sayesinde ben ve oğluşum iyiyiz. ben de harıl harıl yasin okuyordum 41'i tamamlayıp bebiş kardeşlerine armağan etmek istemişti benim bebişim ama bu latince konusunu okudum makbule geçmeyecek diye korktum.latince okuyabileceğim ne var ben arapça bilmiyorum
canım salat-ı tefriciye okuyoruz,onu latince harfler ile okuyabiliyoruz üstelik namaz abdestli olmakta gerekmiyor
bu arada bilmeden okuduklarını Allah kabul eder tatlım kalbini bozma sen
sağol canım ozaman bana kaç tane düşüyor bildirirsen bari ona katılayım canım.
canım salat-ı tefriciye okuyoruz,onu latince harfler ile okuyabiliyoruz üstelik namaz abdestli olmakta gerekmiyor
bu arada bilmeden okuduklarını Allah kabul eder tatlım kalbini bozma sen
aman da aman çınarın mı geliyormuş.Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi
vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana
canım sende mi bursalısın yoksa? Benim de annecim bursada; bir tek oraya gidince dinleniyorum ben de.
canım bende bursadayım ve şanslıyımki ailemde bursada şayet bursaya gelirseniz tanışmayı çok isterim:)
pufff gözlerim doldu okurkenbizim de öyle curcuna olur; akrabalar,komşular, benim lise arkadaşlarım... Annemin evi dolar dolar boşalır; her gelen oğluşuma bişey getirir; o da şımarır :) bazen keşke başka şehire evlenmeseydim diyorum ama nasip kısmet işte. Benimki de istanbuldaymış demekki. Annesi yanında olanlara çok imreniyorum o yüzden.
Sabah sabah memleket hasretim depreşti sanırım :)
Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi
vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana
heheheiyi geceler tatlım adam gibi rüya gör hee,sabah sorarım ne gördün diye ona göre :))
ya kızlar bişey sorucam hepiniz kan ilacı ve vitamin kullanıyomusunuz hergün
birde markaları ne
ben hala emin olamadım hergün kullansammı kullanmasammı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?