2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım hoşgeldin iyi olduğuna sevindim. Bebişimizin testi de güzel çıkmış çok şükür :) maşallah.

Evet kuzu oğlum olacak inşallah valla doruk ismine basta babası istedi ama sonra ısındım öyle sesleniyor şimdi herkes duya duya ısındım valla kulak aşinalıgı olmaya basladı gecen ananesi hırka örüyor dedim kime o hırka kuzende atladı doruk yağıza die düşünüyorum ki kimdi o diye sonra dedi ki neyi düşünüon acaba dedim o kimdi abi ya die oha oğlunun adını mı unuttun falan bayaa gırgır olmustu ama simdi iyiyizz koç burcu olacağı için koçun liderliğini isminde olsun istedim

biz de seni özledik tatlım ( arada gir haber et kendinden bebişten..
sıkı giyin hava yarından itibaren daha da soğuyacakmış,üşütme birde densizler yüzünden (

valla öyle tek derdi yalakalık yapmıyoruz die valla kar botlarımı giydim işkence allaha havale ediyorum çok ağırlar nefes nefese kalıyorum tasıyamıyorum ayakkabıları ama converselede donuyorum sancım oluyor montla oturuyoruz bide dalga geciyor bu havada üşünür mü diye sivasın ayazı yedi dümende biliniyor salak adam ya =) eskinin esrarcısını başımıza müdür etmişler şarapçıymış adam olsun die işe sokmuşlar kendini adam sanıyor simdi sarapcı pis=)

hayatım nerdesin ki sen bilmiyorlar türkçe

canım salat-ı tefriciye okuyoruz,onu latince harfler ile okuyabiliyoruz üstelik namaz abdestli olmakta gerekmiyor

bu arada bilmeden okuduklarını Allah kabul eder tatlım kalbini bozma sen

Mergen hosgeldin.sukur iyiymissin,yavrularında iyiymis.merak etmiştik seni.

Slm kızlar nasılsınız bugün işlerim yoğun pek yazamıorum okumaya çalışıorum onuda yapamıcam galiba okumam gereken 50 den fazla sayfa olmuş...kendinize iyi bakınnn

Hanipeks gelmemiş galiba,gerçi 1,5 taydı randevusu yanlış hatırlamıyorsam .
Sağlıklı hayırlı haberle dönsün inşallah.

ohhh çok şükür bitirdim geçmişi..

mergen ve ersnil gelmişler.. hoşgelmişler..

hanipeksden de cinsiyet haberi hala bekleniyor sanırım..

herkesler iyidir umarım?

hanipeks hadi gel artık seni bekliyorum cinsiyeti öğrenip öğlen uykusuna yatıcam.

mergenimmmmm ikizlerimin anasıııııııııııı hoşgeldinnn çok özledikkk seniiiiiiiiiiiiii
bidaha özletme nolurrr testin sonuclarıda güzel gelmiş şükürler olsun..
ben ne 3 lü ne 4 lü hiç bişi yaptırmadım düşünmüyorum zaten..

wosgicim sen gel geçmişi okuma önemli bişi varsa biz sana özet geçeriz kuzucum..muhabbetinizden yoksun ediyosunuz vallahi..size ihtiyacımız var ama

sağol canım ozaman bana kaç tane düşüyor bildirirsen bari ona katılayım canım.

tatlım dün paylaştık ( ama ben de okuyayım istersen ve yarın öğlenden önce tamamlayabilirsen al 100 tane tamamlamayanlardan düşeriz :)) yada haftaya cuma için de toplayacağız ona katıl,nasıl istersen

Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi

vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana

canım salat-ı tefriciye okuyoruz,onu latince harfler ile okuyabiliyoruz üstelik namaz abdestli olmakta gerekmiyor

bu arada bilmeden okuduklarını Allah kabul eder tatlım kalbini bozma sen

ya kızlar ben anlamadım latince harflerle nasıl okuyorsunuz yada aklınıza öyle okumak nerden geldi ??

Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi

vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana
aman da aman çınarın mı geliyormuş. gözünaydın canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

canım sende mi bursalısın yoksa? Benim de annecim bursada; bir tek oraya gidince dinleniyorum ben de.

canım bende bursadayım ve şanslıyımki ailemde bursada şayet bursaya gelirseniz tanışmayı çok isterim:)

kızlar bende bursalıyım ama izmire evlendim annemler bu ara sık geldiler ama ben bursayı çok özlüyorum nerde 16 plaka görsem burnumun direği sızlıo şuan bile gözlerim doldu insanın memleketi gibisi yok nerde olursak olalım

iyi geceler tatlım adam gibi rüya gör hee,sabah sorarım ne gördün diye ona göre :))
hehehe rüya falan görmedim bu gece,
ohhh yün battaniyenin altında sıcacık uyumuşum

ya kızlar bişey sorucam hepiniz kan ilacı ve vitamin kullanıyomusunuz hergün
birde markaları ne
ben hala emin olamadım hergün kullansammı kullanmasammı diye

elevit hergün yarım kullanıyorum, kilom fazla olunca doktorum yarım verdi bana canım,
bide gyno ferro 1 tane, doktorun nasıl diyosa öyle kullan canım bence aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…