- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ben dAyanamadim telefonla öğrendim whatsapp sagolsun hanipekscim doktorun yanında bildirdi
Oyle bir ogluuuumm yazmış ki çığlık attım valla yeğenimden sonra ikinci çınarım geliyor yani :)
sirf ondan önce heyecanlanip size söylemiyim diye foruma girmedim valla, zamanımı da değerlendirdim tefriciye sayım 200 oldu kaldı 50 onu da birazdan okuyacağım inşallah
Mergen hosgeldin.sukur iyiymissin,yavrularında iyiymis.merak etmiştik seni.
mergenimmmmm ikizlerimin anasıııııııııııı hoşgeldinnn çok özledikkk seniiiiiiiiiiiiii
bidaha özletme nolurrrtestin sonuclarıda güzel gelmiş şükürler olsun..
ben ne 3 lü ne 4 lü hiç bişi yaptırmadım düşünmüyorum zaten..
wosgicim sen gel geçmişi okuma önemli bişi varsa biz sana özet geçeriz kuzucum..muhabbetinizden yoksun ediyosunuz vallahi..size ihtiyacımız var ama
Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi
vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana
Ben dAyanamadim telefonla öğrendim whatsapp sagolsun hanipekscim doktorun yanında bildirdi
Oyle bir ogluuuumm yazmış ki çığlık attım valla yeğenimden sonra ikinci çınarım geliyor yani :)
sirf ondan önce heyecanlanip size söylemiyim diye foruma girmedim valla, zamanımı da değerlendirdim tefriciye sayım 200 oldu kaldı 50 onu da birazdan okuyacağım inşallah
Esrasm sıra senle,gulimier de ay pardon birde bebeci var oda daha öğrenmemiş
tatlım dün paylaştık( ama ben de okuyayım istersen ve yarın öğlenden önce tamamlayabilirsen al 100 tane tamamlamayanlardan düşeriz :)) yada haftaya cuma için de toplayacağız ona katıl,nasıl istersen
Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi
vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana
Oğluşun mu?İnanamıyorummm bir paşamız daha mı geliyor çok sevindim ya =)
:
Aras nehri Türklerin ilk yerleştikleri yer .bu sebeple her Türk için anlamlı bir isim
Sizce aras nasıl kızlar?
benim randevum tee 26 kasimda2 haftada o liste baya dolar bana gelene kadar
bence çok hoş.. ilkokulda aşıktım sıra arkadaşıma adı da aras :))) çok ağırbaşlı çocuktu :)))))))
Bakalım benim kuzucuklarım ne zaman gösterecek :106:
Bakalım benim kuzucuklarım ne zaman gösterecek :106:
:):)
İnşallah benim oğluşumda ağır başlı olur.
Aras ismine takıldım kaldım.Detaylı isim anlamı arastırınca hoşumada gitti.
Hayırlısı olur inşallah.
canım benim kuran bilmeyenler Türkçe telaffuza çevrilmiş yazıdan okuyor(
Erkek seninki
Pismaniyemi gonderemezsin , neyse senin Can'ın sagolsun.ben senin adına alır yerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?