2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Dünden beri meraklanmistik.İyi oldu bebis anasından azarı yeyince gösterdi :))
Bebeci seninki daha belli değilmiş ya listeden gördüm .Aaaa aaa

Mergen hosgeldin.sukur iyiymissin,yavrularında iyiymis.merak etmiştik seni.

Canım çok teşekkür ederim.

Canım benim çok teşekkür ederim.Arada girmeye çalıştım ama bağlantıda + sitede problem vardı hayatım.

Benim doktorum ne kadar test varsa gönderiyor.Bende tedavi döneminden alışığım sesimi çıkarmıyorum.

Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi

vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana

Maşallah paşamıza,sağlığı daim olsun inş. Çok sevindim canım gözün aydın,hayırlı olsun...

Allahım kabul etsin tatlım.

Esrasm sıra senle,gulimier de ay pardon birde bebeci var oda daha öğrenmemiş

Bende oğluşumun ismini ARAS düşünüyorum hala =)

Detaylı araştırma yapıyorum =)

-Hazar denizine dökülen ırmak.
-Hayranlık uyandıran.
-Tören.
-İlahiyatta, cennetin 4 kutsal nehrinden biridir ve suları şifa veren anlamına gelir.
-Sahip çıkılan buluntu.
-Kalın yün, talih, baht.
-Aras Havzası, Türklerin ilk yayıldığı yerdir.
-Aras Nehri, Cennette akan 4 ırmaktan birisidir. Rivayete göre her gün bu dört nehre Cennetten birer damla damladığı için suları bu kadar gür ve bereketli akmaktadır.

Aras nehri Türklerin ilk yerleştikleri yer .bu sebeple her Türk için anlamlı bir isim

Sizce aras nasıl kızlar?

tamam canım yarına kadar 100 tane aldım :) teşekkürler yarın okudum diye bildiricem inşallah.

tatlım dün paylaştık ( ama ben de okuyayım istersen ve yarın öğlenden önce tamamlayabilirsen al 100 tane tamamlamayanlardan düşeriz :)) yada haftaya cuma için de toplayacağız ona katıl,nasıl istersen

oohhhh ne güzel sen de öğrendin en sonunda oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım benim. sağlıkla inşallah. Darısı henüz öğrenemeyen arkadaşların başına.

Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi

vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana

sağol canım benim mahallemize senle benden 2 oğlan geliyor :)

Oğluşun mu?İnanamıyorummm bir paşamız daha mı geliyor çok sevindim ya =)

:

Ersnil esinde sende beğeniyorsanız hiç kurcalama.inceledikce karışırsın .
Hele doğduğunda yüzüne bakınca sanki o isim ona cuk oturmuş Yada soğuk geliyor.
Saglikla gelsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…