ya kızlar aklınızdan geçen güzel isimleri paylaşsanız ya. ya da mesela etrafınızdaki bebişlerden hoşunuza gidenleri falan söyleyin de bize de fikir olsun(
ersnil ciğim aras çok güzel bir isim canım içinize sindiyse hiiç kurcalama.
bende emre ismini çook beğenirdim çocukluğumdan beri ilk bebeğimin oğlan olduğunu öğrendik bir iki düşündük emre dedim eşim tamam dedi oldu bitti. 16 haftalıktan beri adı emre :)) ama bunda aklımda hiç isim yok gibi bişey. kerem diyorum eşim çok sıcak bakmıyor, aras çok hoş ama tam içime sindiremedim öyle böyle ısınamadım hiç bir isme.
o yüzden ismi beğendiyseniz bitmiştir bence hem bi kaç söyleyişten sonra iyice diliniz alışır bi daha başka isim düşünmezsiniz bile :))
ya kızlar aklınızdan geçen güzel isimleri paylaşsanız ya. ya da mesela etrafınızdaki bebişlerden hoşunuza gidenleri falan söyleyin de bize de fikir olsun(
selam bende izmirliyim hangi hastaneye gidiyorsun ben bucatıp hastanesinde aylin hanıma gidiyorum çok tatlı bir kadın senin doktorun nasıl birde doğum ücretlerini sordun mu ne kadar dediler bizimkinde 1500 doğum ücreti
yarın doktor kontrolümüz var bebişim için geçen ay kıza benziyor sanki dedi bu ay kesin cinsiyeti öğrenicem işallah ve ayrıca dörtlü testimiz var işallah iyi çıkar bebişimde bende üzülmeyiz eşim testler kötü olursa aldıracağız demişti ilk başlarda ama ben aldırmak istemiyorum rabbim yardımcı ol diye dua ediyorum onun hareketlerini hissederken vazgeçemem erkekler bize göre daha katı oluyor keşke elini koyduğunda oda onun hareketini hissetse belki beni anlar ama anlamak zorunda benim bebişim nur topu gibi olacak
canım ben kemalpaşa devlet hastanesine gidiyorum oğlumu ege doğum evnde normal doğurdum özele gitmiorum yani ssk da ücretsiz doğuruyorum yine orda yapıcam doğumumu
kızlar tefriciyeyi yarına kadar okuyacağız dedikte tam olarak saat kaça kadar? yani mesela sabaha kadar mı öğleye kadar mı??
Bas yarama bas yarin öğreneceğimi bal gibi biliyorsunDünden beri meraklanmistik.İyi oldu bebis anasından azarı yeyince gösterdi :))
Bebeci seninki daha belli değilmiş yalisteden gördüm .Aaaa aaa
Senin evin tam olarak nerede :)Esrasm sıra senle,gulimier de ay pardon birde bebeci var oda daha öğrenmemiş
ben sana basından beri söylüyorum vazgeçme bu isimden çok güzel , sen daha öğrenmeden cihan Aras dıyordun cihan olmadı tamam ama Aras niye kesin değil de seçenek oldu ki ?Aras nehri Türklerin ilk yerleştikleri yer .bu sebeple her Türk için anlamlı bir isim
Sizce aras nasıl kızlar?
Cuma vaktine kadar canım.
Kiz dur sabaha kadar sana isim aradım :)))
Kerem güzelde sanırım ben sana yagiz Birde alp ismini bulmuştum tepkini beklerken uyaniverdim
Hala diyorum ki Buda mı iki isim :)))
Helal olsun bende katılıyorum bende düşük tehlikesi döneminde neler duydum okudum duyduklarıma okuduklarıma baksaydım bu haftaya gelemezdim plesantada kanama olunca da neler okudum ama hiç korkutmadım kendimi geçecek dedim dualara sığındım çok şükür gecti herkes gibi bizde doğurcaz iste biz nasıl dünyaya geldiysek onlarda öyle dünyaya gelecek
hem benim deneyimli annelerden duyduğuma göre artık son ay o kadar bunalıyorsun ki ve çocuğunu görmek istiyormuşsun ki dogum umrunda olmuyormuş keseceklerde de kessinler diyormuşsun bana da mantıklı geldi Rabbim o gücü verecek bize :)
benimm yeni doğum yapan bir arkadasım son güne kadar ise gitmişti çünkü doktordu , ve kendi çalıştığı hastanede dogum yapacaktı hatta twitterda yazmıştı "" bana hala neden çalışıyorsun diyorlar evde birşey olsa ilk gelecegim yerdeyim neden çalışmayayım" yazmıştı çok hoşuma gitmişti valla[/QUOT Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.bende katılıyorum kızlar size ben 3 defa düşük yaptım bu benim dördüncü gebeliğim evet yapılması gerekenleri yapıyorum şuan ancak takdir Allahın hamd olsunki dördüncü ayımıza girdik gereksiz vesveselerden uzak dırmaya çalışıyorum hamileliğimin tadına varmak için:))
canım izmiri bilemem ama istanbulda devlet hastanesinde doğurmak çok zor..
Refakatçı bile zor giriyo içeri..
Arkadasım anlatıyo çatı muayenesi yapılacak hepimizi sıraya dizdiler..olacak şeymi allah aşkına yaa..
valla canım arkadasın bebeği adı egemen
benim sevdiklerim korhan ,ali ömer, duhan,buğra, agâh,mahir,tuğra,asrın..
daha böyle birsürü isim gönderdim begendiremedim herüfüme
sen iki can tasiyosun olcak okadarben senin gobisi merak ediyorum cok buyudumu :)) bi arkadasim var oda ikizlere hamile 4 aylikken karni 5 6 aylik gibiydi masallah
Canım benim göbüş büyük ama nasıl tarif etsem böyle top gibi...
Belim hala ince,kalçalarım vs.aynı...
Aynen benimde haftamı duyan şaşırırıyor,daha büyük durduğunu söylüyor...
Cuma vaktine kadar canım.
Canım benim göbüş büyük ama nasıl tarif etsem böyle top gibi...
Belim hala ince,kalçalarım vs.aynı...
Aynen benimde haftamı duyan şaşırırıyor,daha büyük durduğunu söylüyor...
Benim de midem büyüdü e normal durmuyor boğazımanladim canim masallahbende de oyle belde kalcada bisey yok olan mide ve gobek kisminda:))
bende tefriciye okumak istiyorum ama daha önce okumadım ve türkçesini okuyabilirim vermek isterseniz 100 tane verin cumartesi benimde kontrolüm var hem kendim için hem hepimiz için okumuş olurum benim de çorbada tuzum olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?