2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar tefriciyeyi yarına kadar okuyacağız dedikte tam olarak saat kaça kadar? yani mesela sabaha kadar mı öğleye kadar mı??

canım hayırlı uğurlu olsun, alırsın artık pipipedleri:)

ya kızlar aklınızdan geçen güzel isimleri paylaşsanız ya. ya da mesela etrafınızdaki bebişlerden hoşunuza gidenleri falan söyleyin de bize de fikir olsun (

valla canım arkadasın bebeği adı egemen
benim sevdiklerim korhan ,ali ömer, duhan,buğra, agâh,mahir,tuğra,asrın..
daha böyle birsürü isim gönderdim begendiremedim herüfüme

Kiz dur sabaha kadar sana isim aradım :)))
Kerem güzelde sanırım ben sana yagiz Birde alp ismini bulmuştum tepkini beklerken uyaniverdim
Hala diyorum ki Buda mı iki isim :)))

canım ben kemalpaşa devlet hastanesine gidiyorum oğlumu ege doğum evnde normal doğurdum özele gitmiorum yani ssk da ücretsiz doğuruyorum yine orda yapıcam doğumumu

canım ben kemalpaşa devlet hastanesine gidiyorum oğlumu ege doğum evnde normal doğurdum özele gitmiorum yani ssk da ücretsiz doğuruyorum yine orda yapıcam doğumumu

canım izmiri bilemem ama istanbulda devlet hastanesinde doğurmak çok zor..
refakatçı bile zor giriyo içeri..
arkadasım anlatıyo çatı muayenesi yapılacak hepimizi sıraya dizdiler..olacak şeymi Allah aşkına yaa..

Dünden beri meraklanmistik.İyi oldu bebis anasından azarı yeyince gösterdi :))
Bebeci seninki daha belli değilmiş ya listeden gördüm .Aaaa aaa
Bas yarama bas yarin öğreneceğimi bal gibi biliyorsun Bir de göstermermiş girmem foruma

Esrasm sıra senle,gulimier de ay pardon birde bebeci var oda daha öğrenmemiş
Senin evin tam olarak nerede :)

Aras nehri Türklerin ilk yerleştikleri yer .bu sebeple her Türk için anlamlı bir isim

Sizce aras nasıl kızlar?
ben sana basından beri söylüyorum vazgeçme bu isimden çok güzel , sen daha öğrenmeden cihan Aras dıyordun cihan olmadı tamam ama Aras niye kesin değil de seçenek oldu ki ?

Kiz dur sabaha kadar sana isim aradım :)))
Kerem güzelde sanırım ben sana yagiz Birde alp ismini bulmuştum tepkini beklerken uyaniverdim
Hala diyorum ki Buda mı iki isim :)))

ikisi de çok güzelmiş canım dur akşam kocaya sorayım bakayım ne diyecek :)) valla iki isim olup olmayacağı doğum zamanı belli olacak artık ya herro ya merro :))

benim şansımdanmı bilmiyorum oğlum 38 haftalık doğdu nts ye 1 kere bağlandım ve hiç çatı muayenesine gitmedim ayda 1 kontrele gidiyordum tam 2 haftada 1 e düştü kontroler ben doğum yaptım. Sancı odası kalabalık oluyor 8 kişi falan vardı doğumhanede paravanlar var kimseyi görmüyorsun ayrıca özelde de olsa devlette olsa o çocuk oradan bir şekilde çıkacak benim durumum buna müsayit bende isterim doğum anına kadar eşim yanımda olsun doğduğunda yanımda olsun sadece bayan alıyorlar refakatci ve yine şanslıyım öğlen doğum yaptım akşama evdeydim bence allah dağına göre kar veriyor hakkımızda hayrlısı

sen iki can tasiyosun olcak okadar ben senin gobisi merak ediyorum cok buyudumu :)) bi arkadasim var oda ikizlere hamile 4 aylikken karni 5 6 aylik gibiydi masallah

Canım benim göbüş büyük ama nasıl tarif etsem böyle top gibi...

Belim hala ince,kalçalarım vs.aynı...

Aynen benimde haftamı duyan şaşırırıyor,daha büyük durduğunu söylüyor...

ee canım tabi büyük olacak bizde bi tane sende 2 tane farkları olsun değil mi :))

Cuma vaktine kadar canım.

bende tefriciye okumak istiyorum ama daha önce okumadım ve türkçesini okuyabilirim vermek isterseniz 100 tane verin cumartesi benimde kontrolüm var hem kendim için hem hepimiz için okumuş olurum benim de çorbada tuzum olsun.

anladim canim masallah bende de oyle belde kalcada bisey yok olan mide ve gobek kisminda:))

vermek isterseniz ne demek hamen duselim 100 tane senin icin birinden 500 alanlardan azaltmak isteyen biri varsa ondan duselim yoksa yine benden alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…