oğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))
canımız çok kıymetli ondan böyleyiz aslında..çok düşünmemeye çalış..kimbilir bebek uzun zamandır ölü ama önlemini almadıkları için kalbi durdu bebeğin..biz öyle değiliz..çok şükür her ay kontrollerimize gidiyoruz..kimbilir kadın neler tasıdı nasıl yanlıs hareket yaptı o yüzden düşünme seni hiç bir şeyin etkilemesine izin verme..Ben ilk üç ay çok taktım kafama her taraftan bebek düştü haberi geliyordu bence açıkcası bekliyordum..Rabbim korudu sımsıkı tutundu minikim..o yüzden herkesde olacak diye bizdede olucak gözüyle bakma..Teveekkülü elden bırakmamak lazım..Ne gelirse Allahtan .. ne kadr engellesekte olacagın önüne geçilmez..o yüzden korkularını at üzerinden..ben doğumdanda korkmuyorum..yaradılışımız böyle acıyı çekmek zorundayız muhakkak o acınında bi sebebi oldugunu biliyorum..ALlah hangi nesneyi hangi insanı hani bitkiyi sebepsiz yaratmış ki? kendi kendimizin doktoru psikoloğu olmak zorundayız..Ne kadar rahat bırakırsak kendimizi bebeklerimiz o kadar stressiz gelirler dünyaya..
ya kızlar ben anlamadım latince harflerle nasıl okuyorsunuz yada aklınıza öyle okumak nerden geldi ??
Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi
vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana
Latin alfabesi iste ... ' Bismillahirrahmanirrahim' diye okuyoruz ya ondan bahsediyoruz dilimiz sürçmüş, şimdi türkce desek meali anlaşılır diye :))hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım..
Bence de..benim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti (şimdi, burnumdan geliyor o başka) hamile olduğumu unutum mutfak tezgahından filan hop atlıyordum yere,eşim dr.a şikayet etmişti beni hatta,çocuk zarar görcek çok riskli haraketler yapıyor diye..arkadaşlarım bile sen düşük yaparsın böyle giderse diyorlardı.Ama Allahtan birşey olmadı bana rağmen doğurdum sağlıkla oğlumu..Çok fazla takmayın kafanıza olacakların önüne geçilemez,iyi şeyler düşünün iyi olsun herşey.Çevrenizde olanalar sizin de başınıza gelecek diye bir şey yok,doğa öyle güzel bir mekanizma ki herşeyi ayarlıyor...
Latince harf dedikleri türkçe dir canım...ben öyle anladım,yoksa bu kadar kişi latince biliyor olabilir mi??..
Tebrikler,ilk öğrenilen anın heyecanı bambaşka..bulutlarda geziyor anneler o gün..
benim şansımdanmı bilmiyorum oğlum 38 haftalık doğdu nts ye 1 kere bağlandım ve hiç çatı muayenesine gitmedim ayda 1 kontrele gidiyordum tam 2 haftada 1 e düştü kontroler ben doğum yaptım. Sancı odası kalabalık oluyor 8 kişi falan vardı doğumhanede paravanlar var kimseyi görmüyorsun ayrıca özelde de olsa devlette olsa o çocuk oradan bir şekilde çıkacak benim durumum buna müsayit bende isterim doğum anına kadar eşim yanımda olsun doğduğunda yanımda olsun sadece bayan alıyorlar refakatci ve yine şanslıyım öğlen doğum yaptım akşama evdeydim bence allah dağına göre kar veriyor hakkımızda hayrlısı
vermek isterseniz ne demek hamen duselim 100 tane senin icin birinden500 alanlardan azaltmak isteyen biri varsa ondan duselim yoksa yine benden alabilirsiniz
Latin alfabesi iste ... ' Bismillahirrahmanirrahim' diye okuyoruz ya ondan bahsediyoruz dilimiz sürçmüş, şimdi türkce desek meali anlaşılır diye :))
latince bilme olayına koptum bu arada
sağol canım şimdi herkes aldı ben sonradan çıktım diye birde bugün biraz latince okumak falan konu oldu ondan öyle dedim akşama hallederim okurum Allahın izniyle
kızlar ben çok kötüyüm.midem bulanıyor. 5 saatlik uykuyla duruyorum gece çok geç yattık ufaklık erken uyanınca bizde erken uyandık. şimdide tam uyumaya hazırlanırken markafoniye girdim. yine bişeyler sipariş ettim.
laterna canım ben 100 tane okusam bu seferlik olur mu akşam okuyayım diyordum ama gerçekten çok kötüyüm. okuman lazım dersen yinede elimden geleni yaparım tatlım.
sağol canım şimdi herkes aldı ben sonradan çıktım diye birde bugün biraz latince okumak falan konu oldu ondan öyle dedim akşama hallederim okurum Allahın izniyle
ersnil ciğim aras çok güzel bir isim canım içinize sindiyse hiiç kurcalama.
bende emre ismini çook beğenirdim çocukluğumdan beri ilk bebeğimin oğlan olduğunu öğrendik bir iki düşündük emre dedim eşim tamam dedi oldu bitti. 16 haftalıktan beri adı emre :)) ama bunda aklımda hiç isim yok gibi bişey. kerem diyorum eşim çok sıcak bakmıyor, aras çok hoş ama tam içime sindiremedim öyle böyle ısınamadım hiç bir isme.
o yüzden ismi beğendiyseniz bitmiştir bence hem bi kaç söyleyişten sonra iyice diliniz alışır bi daha başka isim düşünmezsiniz bile :))
ya kızlar aklınızdan geçen güzel isimleri paylaşsanız ya. ya da mesela etrafınızdaki bebişlerden hoşunuza gidenleri falan söyleyin de bize de fikir olsun(
canım benim favori ismim eşimi ikna edebilsem bende oğlumun adını aras koyucam ama biz doğuda yaşıyoruz burda çok ilginç isimler var eşim onlardan biri olsun diyor farklılık olur anlamları güzel ama ben arasa taktım kafayı
ben sana basından beri söylüyorum vazgeçme bu isimden çok güzel , sen daha öğrenmeden cihan Aras dıyordun cihan olmadı tamam ama Aras niye kesin değil de seçenek oldu ki ?
Benim kız isimlerim : ela, masal, nehir, gülin , alya
erkek isimleri : eymen, tuğra, pars , Demir , doruk
ya benim anlamadıgım bu latince demek dğeilki..
arapça kelimelerin türkçe yazılışı..
Dertsiz rahatsızMis canım o yüzden alabiliyorsan onun 100ü al ?
Dertsizim gecmis olsun zorlama kendini kalan olursa 100 de okuyamazsan söyle ben tamamlarım
kusuruma bakmayın kızlar nolur. ben kendimi iyi sanıyorum herşeyi bir anda yapayım istiyorum ama bebiş ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana. yanlış anlamayın olur mu? 100 tane ben okuyayım o zaman bidahaki sefere daha fazla okurum söz. çorbada benimde tuzum olsun istiyorum. 100 taneyi okurum yarın sabah.gecmis olsun canim, madem sen rahatsizsin senin 100unu zapzupa verelim olur mu? Laternenin yerine cevap verdim ama arada kaynamasin
oğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))
4 gün sonra kocişimle evliliğimizin 1. yılını bitirmiş oluyoruz.
Nasıl bir süpriz yapsam acaba vede hediye ne alsam.Siz ne yapmışdınız 1. yılınızda?
kusuruma bakmayın kızlar nolur. ben kendimi iyi sanıyorum herşeyi bir anda yapayım istiyorum ama bebiş ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana. yanlış anlamayın olur mu? 100 tane ben okuyayım o zaman bidahaki sefere daha fazla okurum söz. çorbada benimde tuzum olsun istiyorum. 100 taneyi okurum yarın sabah.
Nasıl bir süpriz yapsam acaba vede hediye ne alsam.Siz ne yapmışdınız 1. yılınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?