2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
laterne ciğim diğer konuya yazdım ama buraya da yazayım haberin olsun 150 okudum kalanı yarın öğleye kadar okurum canım

oğluşumuz oluyor bizimde teyzeleri:))))

hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım..

Bence de..benim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti (şimdi, burnumdan geliyor o başka) hamile olduğumu unutum mutfak tezgahından filan hop atlıyordum yere,eşim dr.a şikayet etmişti beni hatta,çocuk zarar görcek çok riskli haraketler yapıyor diye..arkadaşlarım bile sen düşük yaparsın böyle giderse diyorlardı.Ama Allahtan birşey olmadı bana rağmen doğurdum sağlıkla oğlumu..Çok fazla takmayın kafanıza olacakların önüne geçilemez,iyi şeyler düşünün iyi olsun herşey.Çevrenizde olanalar sizin de başınıza gelecek diye bir şey yok,doğa öyle güzel bir mekanizma ki herşeyi ayarlıyor...

ya kızlar ben anlamadım latince harflerle nasıl okuyorsunuz yada aklınıza öyle okumak nerden geldi ??

Latince harf dedikleri türkçe dir canım...ben öyle anladım,yoksa bu kadar kişi latince biliyor olabilir mi??..

Ay mahvoldum heyecandan bebikim cok saglikli 1 ay sora 4 lu test yapcaz ayrintilari anlatirim telden giriom simdi

vee Cinarim oglusum geliyor kurban olurum yaradana

Tebrikler,ilk öğrenilen anın heyecanı bambaşka..bulutlarda geziyor anneler o gün..

Latin alfabesi iste ... ' Bismillahirrahmanirrahim' diye okuyoruz ya ondan bahsediyoruz dilimiz sürçmüş, şimdi türkce desek meali anlaşılır diye :))
latince bilme olayına koptum bu arada

kızlar ben çok kötüyüm.midem bulanıyor. 5 saatlik uykuyla duruyorum gece çok geç yattık ufaklık erken uyanınca bizde erken uyandık. şimdide tam uyumaya hazırlanırken markafoniye girdim. yine bişeyler sipariş ettim.

laterna canım ben 100 tane okusam bu seferlik olur mu akşam okuyayım diyordum ama gerçekten çok kötüyüm. okuman lazım dersen yinede elimden geleni yaparım tatlım.

Son düzenleme:

canım her hastane bir olmuyo ne güzel o konuda şanslısın..ikincisinide hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun..hijyen olsun nerede olursa olsun farketmez..yoksa bende hep devlet istemiştim ama hijyen olmadıgını düşünüyorum malum istanbul çok kalabalık..ama izmir insanına sağlığa değer veriyo..o açıdan şanslısın

vermek isterseniz ne demek hamen duselim 100 tane senin icin birinden 500 alanlardan azaltmak isteyen biri varsa ondan duselim yoksa yine benden alabilirsiniz

sağol canım şimdi herkes aldı ben sonradan çıktım diye birde bugün biraz latince okumak falan konu oldu ondan öyle dedim akşama hallederim okurum Allahın izniyle

Latin alfabesi iste ... ' Bismillahirrahmanirrahim' diye okuyoruz ya ondan bahsediyoruz dilimiz sürçmüş, şimdi türkce desek meali anlaşılır diye :))
latince bilme olayına koptum bu arada

ya benim anlamadıgım bu latince demek dğeilki..
arapça kelimelerin türkçe yazılışı..

sağol canım şimdi herkes aldı ben sonradan çıktım diye birde bugün biraz latince okumak falan konu oldu ondan öyle dedim akşama hallederim okurum Allahın izniyle

Dertsiz rahatsızMis canım o yüzden alabiliyorsan onun 100ü al ?
Dertsizim gecmis olsun zorlama kendini kalan olursa 100 de okuyamazsan söyle ben tamamlarım

gecmis olsun canim, madem sen rahatsizsin senin 100unu zapzupa verelim olur mu? Laternenin yerine cevap verdim ama arada kaynamasin

Benim içime sindide eşim sağlıkla kucağımıza almadan karar veremeyecek gibi:)
Ama beni kırmayacağına eminim.İşde bende kendimi alıştırdım galiba.
Aras ismi en yakın arkadaşlarımın ve benim aklımıza gelen ilk isimlerden.
Kesin dediğimde çok sevindiler.Hatta biri isim teyzesi mi oldum şimdi diye havalara uctu:)

İlk oğluşunun ismini çok rahat seçmişsiniz darısı ikincisinin başına inşallah.

Hahaha sende benim gibi takıldın desene :) İçine siniyorsa hiç düşünme.
Eşinde elbet ikna olur :)

ben sana basından beri söylüyorum vazgeçme bu isimden çok güzel , sen daha öğrenmeden cihan Aras dıyordun cihan olmadı tamam ama Aras niye kesin değil de seçenek oldu ki ?

Benim kız isimlerim : ela, masal, nehir, gülin , alya
erkek isimleri : eymen, tuğra, pars , Demir , doruk

Maşallah kuzucum seçeneklerini azaltmışsın.

Kızdan,masal,ela,alya çok beğendim.
Erkekden ise,eymen,doruk,ve tuğra.

Bu arada Aras ismi kesin kuzucum.
Ama biliyorsun katinamm anlamını paylaşınca şaşırmışdım.
Arkadaşlarıma söyledim farklı isim bakalım anlamı buymuş diye.
Onlar araştırdılar anlamının o olmadığı söylediler.Öyle yine döndüm arasa :)

Anlamıda önemli çünküm =)

Dertsizim gecmis olsun zorlama kendini kalan olursa 100 de okuyamazsan söyle ben tamamlarım

ya benim anlamadıgım bu latince demek dğeilki..
arapça kelimelerin türkçe yazılışı..

katinam gözden kaçırdın sanırım bikaç sayfa önce yazmıştım sana..
Atatürk latin harflerinden bir alfabe oluşturdu bizim için.. kullandığımız harfler latin alfabesinden alınma..
o nedenle latince dedi arkadaşlar.. Türkçe deselerdi meal filan anlaşılır diye latince dediler.. yoksa ortada latince filan yok :)))

4 gün sonra kocişimle evliliğimizin 1. yılını bitirmiş oluyoruz.
Nasıl bir süpriz yapsam acaba vede hediye ne alsam.Siz ne yapmışdınız 1. yılınızda?

Kızlar Yasin ve Furkan ismi gerçi pek kalmadı ama onları koymayın ağır geliyor .
Kizlardanda duru naz ve ecrin bunlar nasil geliyor bilmem ama bizim sitede hangi kapıyı çalsanız biri var.

gecmis olsun canim, madem sen rahatsizsin senin 100unu zapzupa verelim olur mu? Laternenin yerine cevap verdim ama arada kaynamasin
kusuruma bakmayın kızlar nolur. ben kendimi iyi sanıyorum herşeyi bir anda yapayım istiyorum ama bebiş ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana. yanlış anlamayın olur mu? 100 tane ben okuyayım o zaman bidahaki sefere daha fazla okurum söz. çorbada benimde tuzum olsun istiyorum. 100 taneyi okurum yarın sabah.

Nasıl bir süpriz yapsam acaba vede hediye ne alsam.Siz ne yapmışdınız 1. yılınızda?

Benim daha 9 ay var birinci yılın olmasına :) o yüzden nişanımızı kutluycaz biz o da pazar gunü bende ne yapsam diye düşünüyorum evlenmeden önce masa hazırlamak yetiyordu şimdi hep hazirliyoruz zaten o yüzden ben hediye alıcam yemeği de o ayarlasın hediye için de bir Planim yok

ne kusuru canim olur mu, sen dinlen kendine gel

Ay maasallah nice yıllara.citirsiniz daha :)
Ben ilk yilimda kol saati ve alyans almistim klasik ama kilo aldığı için degisim yaptım .
Ama onun bana ne aldığını ne sen sor ne ben soyleyim

ne güzel.. ne heyecanlı..
ben kocamla maalesef ekonomik sebeplerden dolayı ayrıydım..
yeni ev almıştık ve maaşdan elimize 200 tl para kalıyordu kredi ödedikten sonra.. o da bu sıkıntılı günlerde büyük fedakarlıkla beni annemlere göndermişti.. 2 ayımı orda geçirdim. o sırada eşim iş değiştirdi filan falan.. ama düşünceli kocişim o dar zamanda bile koskocaman gül buketi göndermişti bana.. öyle mutlu olmuştum ki..
sonraki sene de de süslenip püslenip yemeğe çıkmıştık.. evde süpriz bişey yapamadım diye de ertesi gün iş gelişinde anahtarla gel evde yokum demiştim.. kapıdan yatak odasına kadar her yeri mumlarla süslemiş onu beklemiştim.. ahahahah bu noktadan sonrası pek mühtehcen caaanııımmm

yani kısacası öyle pek de mükemmel kutlamalar yapamamıştık.. eldeki imkanlar dahilinde en azından unutmadan geçiriyoruz o mutlu günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…