canım her hastane bir olmuyo ne güzel o konuda şanslısın..ikincisinide hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun..hijyen olsun nerede olursa olsun farketmez..yoksa bende hep devlet istemiştim ama hijyen olmadıgını düşünüyorum malum istanbul çok kalabalık..ama izmir insanına sağlığa değer veriyo..o açıdan şanslısın
Görümcemin ismi Havva , bas ağrıları çok oluyormuş hocaya götürmüşler ismini taşınamıyor demiş hoca ne kadar doğru bilemem ama bende bunu duyduktan sonra korktum açıkcası,Kızlar Yasin ve Furkan ismi gerçi pek kalmadı ama onları koymayın ağır geliyor .
Kizlardanda duru naz ve ecrin bunlar nasil geliyor bilmem ama bizim sitede hangi kapıyı çalsanız biri var.
kusuruma bakmayın kızlar nolur. ben kendimi iyi sanıyorum herşeyi bir anda yapayım istiyorum ama bebiş ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana. yanlış anlamayın olur mu? 100 tane ben okuyayım o zaman bidahaki sefere daha fazla okurum söz. çorbada benimde tuzum olsun istiyorum. 100 taneyi okurum yarın sabah.
4 gün sonra kocişimle evliliğimizin 1. yılını bitirmiş oluyoruz.
Nasıl bir süpriz yapsam acaba vede hediye ne alsam.Siz ne yapmışdınız 1. yılınızda?
Görümcemin ismi Havva , bas ağrıları çok oluyormuş hocaya götürmüşler ismini taşınamıyor demiş hoca ne kadar doğru bilemem ama bende bunu duyduktan sonra korktum açıkcası,
Ela da çok kisi de var galiba
kızlar ben çok kötüyüm.midem bulanıyor. 5 saatlik uykuyla duruyorum gece çok geç yattık ufaklık erken uyanınca bizde erken uyandık. şimdide tam uyumaya hazırlanırken markafoniye girdim. yine bişeyler sipariş ettim.
laterna canım ben 100 tane okusam bu seferlik olur mu akşam okuyayım diyordum ama gerçekten çok kötüyüm. okuman lazım dersen yinede elimden geleni yaparım tatlım.
Dertsiz rahatsızMis canım o yüzden alabiliyorsan onun 100ü al ?
Dertsizim gecmis olsun zorlama kendini kalan olursa 100 de okuyamazsan söyle ben tamamlarım
gecmis olsun canim, madem sen rahatsizsin senin 100unu zapzupa verelim olur mu? Laternenin yerine cevap verdim ama arada kaynamasin
ne güzel.. ne heyecanlı..
ben kocamla maalesef ekonomik sebeplerden dolayı ayrıydım..
yeni ev almıştık ve maaşdan elimize 200 tl para kalıyordu kredi ödedikten sonra.. o da bu sıkıntılı günlerde büyük fedakarlıkla beni annemlere göndermişti.. 2 ayımı orda geçirdim. o sırada eşim iş değiştirdi filan falan.. ama düşünceli kocişim o dar zamanda bile koskocaman gül buketi göndermişti bana.. öyle mutlu olmuştum ki..
sonraki sene de de süslenip püslenip yemeğe çıkmıştık.. evde süpriz bişey yapamadım diye de ertesi gün iş gelişinde anahtarla gel evde yokum demiştim.. kapıdan yatak odasına kadar her yeri mumlarla süslemiş onu beklemiştim.. ahahahah bu noktadan sonrası pek mühtehcen caaanııımmm
yani kısacası öyle pek de mükemmel kutlamalar yapamamıştık.. eldeki imkanlar dahilinde en azından unutmadan geçiriyoruz o mutlu günlerimizi
izmirdeki hastaneler o kadar güzel değil canım tuvaletleri falan her yer leş gibi wosgi ilçede kemalpaşa da onun gitti hastane iyi demekki ben geçen cuma yeşilyurt araştırma hastanesine gittim akşam acile her yer leş gibiydi gitmem bir daha zaten i,nsanla ilgilenmiyorlar azarlıyorlar wosgi şaslısın değerini bil
Benim daha 9 ay var birinci yılın olmasına :) o yüzden nişanımızı kutluycaz biz o da pazar gunü bende ne yapsam diye düşünüyorum evlenmeden önce masa hazırlamak yetiyordu şimdi hep hazirliyoruz zaten o yüzden ben hediye alıcam yemeği de o ayarlasın hediye için de bir Planim yok
Ay maasallah nice yıllara.citirsiniz daha :)
Ben ilk yilimda kol saati ve alyans almistim klasik ama kilo aldığı için degisim yaptım .
Ama onun bana ne aldığını ne sen sor ne ben soyleyim
yeni ev almıştık ve maaşdan elimize 200 tl para kalıyordu kredi ödedikten sonra.. o da bu sıkıntılı günlerde büyük fedakarlıkla beni annemlere göndermişti.. 2 ayımı orda geçirdim. o sırada eşim iş değiştirdi filan falan.. ama düşünceli kocişim o dar zamanda bile koskocaman gül buketi göndermişti bana.. öyle mutlu olmuştum ki..
sonraki sene de de süslenip püslenip yemeğe çıkmıştık.. evde süpriz bişey yapamadım diye de ertesi gün iş gelişinde anahtarla gel evde yokum demiştim.. kapıdan yatak odasına kadar her yeri mumlarla süslemiş onu beklemiştim.. ahahahah bu noktadan sonrası pek mühtehcen caaanııımmm
yani kısacası öyle pek de mükemmel kutlamalar yapamamıştık.. eldeki imkanlar dahilinde en azından unutmadan geçiriyoruz o mutlu günlerimizi
ben unutmustumhala oturuyor icime, ben turkiyeye gitmistim ozaman okulum icin esim burdaydi, o gunde dersimin finali vardi sabahlamistim kafam gitmisti tamamen tarihin falan farkinda degildim, aksam esim arayip bugun bizim evlilik yildonumuz canim diyince kafamdan asagi kaynar sular dokuldu neyseki o takilmiyo cok, o unutmus olsaydi ben canina okurdum
2. yilima heralde onceden en istedigi seyi almaya calisirim boyle guzel bi paket yaparim, sevdigi yemeklerden yaparim, bi de yaspasta yaparim ustune biseyler yazarim falan :) cok da alternatifim yok o zamana yavrumda 2 aylik olcak insallah zaten belki bunlari bile zor yaparim
Acaba eskiden de bu kadar isim yoktu sorun oluyor muydu ki , belki de şimdi İnternetten dolayı gözümüze batıyor yoksa ismi ayse Fatma olup da çok arkadasım var hiç düşünmedim ama isimleri aynı amma çok var diyeEvet yasinle furkanda cook yaramaz oluyor.
ya amaan evet derin öykü buglem masal...kızımın doğduğu yılda berra ve Zeynepkıyamet gibi.
Senin cinsiyet belli olaydı Allah'ın izniyle isim kolay
Bizim de eylüldeydi ilk yıl dönümümüz. Yemeğe şık bir yere gittik, hediye almadık birbirimize.
Bir sonraki hafta da eşimin doğum günü var. Bir siteye sipariş verdim bugün, özel bir bebek bodysi yaptırıyorum.
Önünde pembe bir kalp ve üzerinde de "ilk aşkım babam" yazacak.
Eminim çok sevinecek :)
canım dualarımız seninle kuzuma eşşek deme ya inşalalh gösterir annesi çok aç gitme aç gidince kıpırdamıyorlar benimki aç olduğumda eli kafasında kara kara düşünüyor garibim ah annem ne zaman yemek yiyecek diye
Hadi bakalım hanipeks, sıra sende nihayet :)
İnşallah gizlemez de öğreniriz.
Böyle saklıyor falan ya, kız gibi geliyor bana, hayırlısı bakalım.
hanipeks in bana da kız gibi gelio:)
banada öyle geliyor
dur kız heyecan yapma :)
bizde heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini tatlım,hadi bakalım hayırlısı inşallah
heyecanlanma canım benim inşallah hayırlsı haberlerle döneceksin Amin.
Hanipeks gelmemiş galiba,gerçi 1,5 taydı randevusu yanlış hatırlamıyorsam .
Sağlıklı hayırlı haberle dönsün inşallah.
ohhh çok şükür bitirdim geçmişi..
mergen ve ersnil gelmişler.. hoşgelmişler..
hanipeksden de cinsiyet haberi hala bekleniyor sanırım..
herkesler iyidir umarım?
hanipeks hadi gel artık seni bekliyorum cinsiyeti öğrenip öğlen uykusuna yatıcam.
aman da aman çınarın mı geliyormuş.gözünaydın canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
41 kere maşallah Çınar'ımıza
canım benim ya hayırlı olsun sende öğrendin sonunda. çınar bebek hayırlı uğurlu gelsin yuvanıza inşallah :)
ohhh öğrendin sende sonunda.. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
hayırlı olsun canım,benimde aklımdan erkek geçiyordu*:)dermişim
arkadaşımın bebeğinin adı çınar,hatta ona keçeden çınar yaprağı şekilli kapı süsü yapmıştım:))
(*kız dedim aslında tutturamadım)
Gözün Aydın canım,, saglikla gelsin yavrun.
Oğlan mı hmm oglanmis,sen gorevini biliyorsun hatirlatmayim :))
Hayırlı olsun tatlım Allah sağlıkla kavuştursun bizim oğlanlara bi arkadaş daha geliyor maşaallah
Kizlar uclu test sonuclarimi aldim cok sukur iyi cikti darisi alacaklarin basina
Hanipeks oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah geride bi ben kaldim cinsiyetini ogrenmeyen galiba :2:
Ben dAyanamadim telefonla öğrendim whatsapp sagolsun hanipekscim doktorun yanında bildirdi
Oyle bir ogluuuumm yazmış ki çığlık attım valla yeğenimden sonra ikinci çınarım geliyor yani :)
sirf ondan önce heyecanlanip size söylemiyim diye foruma girmedim valla, zamanımı da değerlendirdim tefriciye sayım 200 oldu kaldı 50 onu da birazdan okuyacağım inşallah
Oy oy yerim ben onun o minik ellerini=)
Bende cam silmeyi hiç sevmem ama oğluşum yaparsa seve seve silerim hiç sorun değil =)
Allahım hayırlısıyla bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kendini çok yorma canım benim.
41 kere maşallah hayırlı olsun canım.
Oğluşun mu?İnanamıyorummm bir paşamız daha mı geliyor çok sevindim ya =)
Oy oy yerim ben onu ya.Çok sevindim tatlım
ay ay masallah Cinaraabana da oglan olcak gibi geliyordu :))
dedim yuksek_voltaj gene tutturdu masallahin var valla
Maşallah paşamıza,sağlığı daim olsun inş.Çok sevindim canım gözün aydın,hayırlı olsun...
hanipeks canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin Çınar Paşa :))
oohhhh ne güzel sen de öğrendin en sonunda oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım benim. sağlıkla inşallah. Darısı henüz öğrenemeyen arkadaşların başına.
hanipeksin oğluşu olacakmıs kız hissedenler benim gibi foss
hayırlı olsunnn Allah kucagına almayı nasip etsin Çınarın annesiii
bende eşime birsürü erkek isimleri begendim..arasından 1 tane begenmiş bu adam beni çıldırtacak
canım oğluşun olucakmış 41 kere maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah kızslar arada iş yoğunluğundan gidiyorum kusura bakmayın işler çok birikmiş yine
canım hayırlı uğurlu olsun, alırsın artık pipipedleri:)
Tebrikler,ilk öğrenilen anın heyecanı bambaşka..bulutlarda geziyor anneler o gün..
Ay ne hoş bir süpriz yaaa :)
Hediyeyi açınca naapacak çok merak ediyorum.
Şu anda ben böyle bir hediye alsam hüngür hüngür ağlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?