2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

izmirdeki hastaneler o kadar güzel değil canım tuvaletleri falan her yer leş gibi wosgi ilçede kemalpaşa da onun gitti hastane iyi demekki ben geçen cuma yeşilyurt araştırma hastanesine gittim akşam acile her yer leş gibiydi gitmem bir daha zaten i,nsanla ilgilenmiyorlar azarlıyorlar wosgi şaslısın değerini bil

Kızlar Yasin ve Furkan ismi gerçi pek kalmadı ama onları koymayın ağır geliyor .
Kizlardanda duru naz ve ecrin bunlar nasil geliyor bilmem ama bizim sitede hangi kapıyı çalsanız biri var.
Görümcemin ismi Havva , bas ağrıları çok oluyormuş hocaya götürmüşler ismini taşınamıyor demiş hoca ne kadar doğru bilemem ama bende bunu duyduktan sonra korktum açıkcası,
Ela da çok kisi de var galiba

Dertsiz nasilsin canım benim ben seni bugün görmedim gerçi bende bugün molali girdim.

4 gün sonra kocişimle evliliğimizin 1. yılını bitirmiş oluyoruz.
Nasıl bir süpriz yapsam acaba vede hediye ne alsam.Siz ne yapmışdınız 1. yılınızda?

ben unutmustumhala oturuyor icime, ben turkiyeye gitmistim ozaman okulum icin esim burdaydi, o gunde dersimin finali vardi sabahlamistim kafam gitmisti tamamen tarihin falan farkinda degildim, aksam esim arayip bugun bizim evlilik yildonumuz canim diyince kafamdan asagi kaynar sular dokuldu neyseki o takilmiyo cok, o unutmus olsaydi ben canina okurdum

2. yilima heralde onceden en istedigi seyi almaya calisirim boyle guzel bi paket yaparim, sevdigi yemeklerden yaparim, bi de yaspasta yaparim ustune biseyler yazarim falan :) cok da alternatifim yok o zamana yavrumda 2 aylik olcak insallah zaten belki bunlari bile zor yaparim

Evet yasinle furkanda cook yaramaz oluyor.

ya amaan evet derin öykü buglem masal...kızımın doğduğu yılda berra ve Zeynep kıyamet gibi.

Senin cinsiyet belli olaydı Allah'ın izniyle isim kolay

Dertsiz rahatsızMis canım o yüzden alabiliyorsan onun 100ü al ?
Dertsizim gecmis olsun zorlama kendini kalan olursa 100 de okuyamazsan söyle ben tamamlarım

gecmis olsun canim, madem sen rahatsizsin senin 100unu zapzupa verelim olur mu? Laternenin yerine cevap verdim ama arada kaynamasin

dertsiz tatlım senin 100'üne talip var bak sen dinlen tatlım,misafir ağırlamak zor iş

zapzup sana 100 yazdık tatlım;2013 nisan annelerinin ve bebeklerinin sağlığı ve kolay doğum için niyet ettik bilgin olsun..
şimdiden Allah kabul etsin

bence çok güzel olmuş canım kutlamanız,öyle anlarda ortaya konulan sevgi çok daha kıymetli oluyor bence...

İzmirlimisin sende zapzup?yoksa ben mi yanlış anladım..İzmir'de olan hamişler bana hangi özel hastaneye gittiklerini söyleyebilir mi?

Bizim de eylüldeydi ilk yıl dönümümüz. Yemeğe şık bir yere gittik, hediye almadık birbirimize.

Bir sonraki hafta da eşimin doğum günü var. Bir siteye sipariş verdim bugün, özel bir bebek bodysi yaptırıyorum.
Önünde pembe bir kalp ve üzerinde de "ilk aşkım babam" yazacak.
Eminim çok sevinecek :)

Biz kızımıza Nehir veya Meriç ismi düşündüyoruz.Eşim Nehir diyor ben Meriç , karar veremiyoruz daha hangisi olacak diye ama ben Meriç daha çok istiyorum..

:):)

Ayy ne hoş ya nişanı kutlamanız =)
Zaman su gibi akıp geçiyor bir bakmışsın ki 1. yılınız doluvermiş.

Ay maasallah nice yıllara.citirsiniz daha :)
Ben ilk yilimda kol saati ve alyans almistim klasik ama kilo aldığı için degisim yaptım .
Ama onun bana ne aldığını ne sen sor ne ben soyleyim

:):)

Ay merak ettim ama ben şimdi ne almışdı ki?
Hiç unutmam kocişim doğum günümde bana çanta almış.
Dolabın içine saklamış.Çamaşır katlarken gördüm.
Bakdım çok sevindim aynen paketi koydum yerine.
Neyse saat nerdeyse 12 ye gelecek kociş hala hediyemi vermedi.
Şirkete çiçek gönderdi tamam ama hediye kimin?
Ay benim içim içimi yiyor tabi.Acaba başkasına mı aldı diye :)
Ben dişlerimi fırçalarken yatagın üzerine koymuş kocişim.
Görünce nasıl sevindim anlatamam.Tabi sen vermeden önce gördüm aklıma bunlar geldi demedim =)
Kocişim ya çok seviyorum çokkk =)

Kız ne güzel işde daha ne olsun.
Benim alternatiflerimde bundan fazlası olmucak.
Tabi biz yatak odamıza geçtiğimizde uyku modunu almış olucaz.
Malum oğluşum önceliğimiz =)

Canım benim sınavın varmış kafan dağılmış olabilir.
Bende eşim unutsa kıyameti koparırdım.Ama erkekler bizim kadar önem vermiyebiliyorlar.
Darısı 2. yılınızın başına inşallah.Bebişin izin verdiği durum dahilince yaparsın süprizini.
Ki en güzel mucizede bebişin zaten.Düşünsene 2. yılınızda 3 kişilik aile olmuş olucaksınız.

Evde kalmış kızlar gibi yazının sonunda kikirdedim resmen bana noluyorsa , çok güzel fikrms ben o mumları yapsam ama sonu uykuya bitebilir hihi
Evet yasinle furkanda cook yaramaz oluyor.

ya amaan evet derin öykü buglem masal...kızımın doğduğu yılda berra ve Zeynep kıyamet gibi.

Senin cinsiyet belli olaydı Allah'ın izniyle isim kolay
Acaba eskiden de bu kadar isim yoktu sorun oluyor muydu ki , belki de şimdi İnternetten dolayı gözümüze batıyor yoksa ismi ayse Fatma olup da çok arkadasım var hiç düşünmedim ama isimleri aynı amma çok var diye

Ay ne hoş bir süpriz yaaa :)

dertsizim geçen gün de söylemiştim enerjinize aldanmayın diye;niye büyük sözü dinlemiyorsunuz ki
dikkat et tatlım,kendini günlük işlere kaptırıp gereksiz yere yorma
yemeğini ye bir güzel dinlen,uyanık bile olsan uzan kalkma,azcık kendine gelsin vücudun

Hadi bakalım hanipeks, sıra sende nihayet :)
İnşallah gizlemez de öğreniriz.
Böyle saklıyor falan ya, kız gibi geliyor bana, hayırlısı bakalım.

hanipeks in bana da kız gibi gelio:)

banada öyle geliyor

dur kız heyecan yapma :)
bizde heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini tatlım,hadi bakalım hayırlısı inşallah

heyecanlanma canım benim inşallah hayırlsı haberlerle döneceksin Amin.

Hanipeks gelmemiş galiba,gerçi 1,5 taydı randevusu yanlış hatırlamıyorsam .
Sağlıklı hayırlı haberle dönsün inşallah.

ohhh çok şükür bitirdim geçmişi..

mergen ve ersnil gelmişler.. hoşgelmişler..

hanipeksden de cinsiyet haberi hala bekleniyor sanırım..

herkesler iyidir umarım?

hanipeks hadi gel artık seni bekliyorum cinsiyeti öğrenip öğlen uykusuna yatıcam.

aman da aman çınarın mı geliyormuş. gözünaydın canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
41 kere maşallah Çınar'ımıza

canım benim ya hayırlı olsun sende öğrendin sonunda. çınar bebek hayırlı uğurlu gelsin yuvanıza inşallah :)

ohhh öğrendin sende sonunda.. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..

Gözün Aydın canım,, saglikla gelsin yavrun.

Oğlan mı hmm oglanmis,sen gorevini biliyorsun hatirlatmayim :))

Hayırlı olsun tatlım Allah sağlıkla kavuştursun bizim oğlanlara bi arkadaş daha geliyor maşaallah

Kizlar uclu test sonuclarimi aldim cok sukur iyi cikti darisi alacaklarin basina
Hanipeks oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah geride bi ben kaldim cinsiyetini ogrenmeyen galiba :2:

ay ay masallah Cinaraa bana da oglan olcak gibi geliyordu :))
dedim yuksek_voltaj gene tutturdu masallahin var valla

Maşallah paşamıza,sağlığı daim olsun inş. Çok sevindim canım gözün aydın,hayırlı olsun...

hanipeks canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin Çınar Paşa :))

oohhhh ne güzel sen de öğrendin en sonunda oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım benim. sağlıkla inşallah. Darısı henüz öğrenemeyen arkadaşların başına.

canım oğluşun olucakmış 41 kere maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah kızslar arada iş yoğunluğundan gidiyorum kusura bakmayın işler çok birikmiş yine

canım hayırlı uğurlu olsun, alırsın artık pipipedleri:)

Tebrikler,ilk öğrenilen anın heyecanı bambaşka..bulutlarda geziyor anneler o gün..

Bütün arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı. Hepinizden Allah razı olsun.

Ersnil Yavuz Bingöl un cd sinı almış.bizimde cd câları arkadaşına hediye etmişti 1 ay oncesine.sinirimden aglayacaktim sanki kankasiyim.ben ardından başka bisey bekledim ama nanay.

Cd çalar yokta içindekilerden yazıları okurum dedim.derken sesim bile keman gibi gidip geldi.sonra cok pişman oldu vs.şimdi unutmazsa cok kallavi hediyeler aliyorda,unutmasa...

Kısss iş yeri karmaşasından yazamadım.
Çınarımız sağlıkla doğsun, analı babalı büyüsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Biz arkandan kız dedik ama yine voltaj tecrübesini konuşturdu, onun tahmini çıktı.

Hediyeyi açınca naapacak çok merak ediyorum.
Şu anda ben böyle bir hediye alsam hüngür hüngür ağlarım :)

Ay mutlaka bizimlede paylaş.
Bilsem pazartesi gününe yetişecek bende böyle bir şey düşünebilirdim.
Belki bende eşime aldığım hediyenin aynısından oğluşumada alırım.
Baba oğul giyerler.Eşimede ikisini birden veririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…