Dertsiz rahatsızMis canım o yüzden alabiliyorsan onun 100ü al ?
Dertsizim gecmis olsun zorlama kendini kalan olursa 100 de okuyamazsan söyle ben tamamlarım
kusuruma bakmayın kızlar nolur. ben kendimi iyi sanıyorum herşeyi bir anda yapayım istiyorum ama bebiş ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana. yanlış anlamayın olur mu? 100 tane ben okuyayım o zaman bidahaki sefere daha fazla okurum söz. çorbada benimde tuzum olsun istiyorum. 100 taneyi okurum yarın sabah.
katinam gözden kaçırdın sanırım bikaç sayfa önce yazmıştım sana..
Atatürk latin harflerinden bir alfabe oluşturdu bizim için.. kullandığımız harfler latin alfabesinden alınma..
o nedenle latince dedi arkadaşlar.. Türkçe deselerdi meal filan anlaşılır diye latince dediler.. yoksa ortada latince filan yok :)))
Ersnil Yavuz Bingöl un cd sinı almış.bizimde cd câları arkadaşına hediye etmişti 1 ay oncesine.sinirimden aglayacaktim sanki kankasiyim.ben ardından başka bisey bekledim ama nanay.
Cd çalar yokta içindekilerden yazıları okurum dedim.derken sesim bile keman gibi gidip geldi.sonra cok pişman oldu vs.şimdi unutmazsa cok kallavi hediyeler aliyorda,unutmasa...
Ay mutlaka bizimlede paylaş.
Bilsem pazartesi gününe yetişecek bende böyle bir şey düşünebilirdim.
Belki bende eşime aldığım hediyenin aynısından oğluşumada alırım.
Baba oğul giyerler.Eşimede ikisini birden veririm:)
:):)
Canım benim sınavın varmış kafan dağılmış olabilir.
Bende eşim unutsa kıyameti koparırdım.Ama erkekler bizim kadar önem vermiyebiliyorlar.
Darısı 2. yılınızın başına inşallah.Bebişin izin verdiği durum dahilince yaparsın süprizini.
Ki en güzel mucizede bebişin zaten.Düşünsene 2. yılınızda 3 kişilik aile olmuş olucaksınız.
Ben dün karıştırdım da bugün de sen karıştırdın galibaanladım canım yazını görmedim inan şimdi görüyorum..ahhh bebeciii ahh karıstırdın ortalığı
Nerede yüzeceksek:) brokoli de yiyin kızlar bol bol hazırlaması 10 dk salatasını çok faydalı
Nerede yüzeceksek:) brokoli de yiyin kızlar bol bol hazırlaması 10 dk salatasını çok faydalı
:):)
Kız ne güzel işde daha ne olsun.
Benim alternatiflerimde bundan fazlası olmucak.
Tabi biz yatak odamıza geçtiğimizde uyku modunu almış olucaz.
Malum oğluşum önceliğimiz =)
Evde kalmış kızlar gibi yazının sonunda kikirdedim resmen bana noluyorsa , çok güzel fikrms ben o mumları yapsam ama sonu uykuya bitebilir hihi
Bütün arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı. Hepinizden Allah razı olsun.
Ay mutlaka bizimlede paylaş.
Bilsem pazartesi gününe yetişecek bende böyle bir şey düşünebilirdim.
Belki bende eşime aldığım hediyenin aynısından oğluşumada alırım.
Baba oğul giyerler.Eşimede ikisini birden veririm:)
Ben dün karıştırdım da bugün de sen karıştırdın galibaLatince olayını herkes anlayıp açıkladı bende dahil ama sen atladın sanırım sonunda gördün neyse ki
kızlar ne çok kaynattınız bugün ara girip hep okudum ama yazamadım dua okuyunca kendimi buraya veremiyorum
ben bugün oğlumu görmeye gittim ani bir kararla çok şükür herşey yolundaymış
benim hissettiğim şey sanırım bebeğim değil kızlar bağırsak damarlarım atıyormuş şuanda hissedemezsin dedi:26::26::26:20.-21.haftalarda hissetmeye başlayabilirsin dedi...detaylı ultrasyon için 2 hafta sonra gidicez bebeğim iyi olsunda geç hissetsemde olur...
sen bide 19. haftasin ne kalmis 20 ye sen hissedemezsen biz hic hissedemeyiz ozaman, hos ben zaten bagirsak hareketi bile hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?