2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsiz rahatsızMis canım o yüzden alabiliyorsan onun 100ü al ?
Dertsizim gecmis olsun zorlama kendini kalan olursa 100 de okuyamazsan söyle ben tamamlarım

alırım canım teşekkürler

dertsiz geçmiş olsun canım sana bende okumak istiyordum zaten bende nasiplendim çok çabuk iyileşirsin işallah

anladım canım yazını görmedim inan şimdi görüyorum..ahhh bebeciii ahh karıstırdın ortalığı

Gülümsettin beni hee kıyamam=)

​Kış hamilelerine özel 10 kural !

1. Ispanak, pırasa beslenme listenizde olsun.
2. Sabah portakal mandalina, akşam muz.
3 Balık, kemik ve diş gelişimi için önemli.
4. Karbonhidratı azaltın.
5. Bulaşıcı hastalıklara karşı kapalı mekânlara dikkat.
6. Pasif sigara içiciliği hamilelikte riskleri attırır.
7. Çatlaklardan ve cilt enfeksiyonlarından korunun.
8. Kıyafet ve ayakkabı seçimi sağlığınızı yansıtsın.
9. Yürüyüş ve yüzme sizin için en ideal spor.
10.Kalorifer in kuruttuğu havayı evinizi nemlendirin.

O da çok güzel olur canım, bayılır bence.
Benim de hep hevesim vardır öyle aynı spor ayakkabıyı giymek falan gibi.
Benimkilerin küçüğünden alıcam ben de kızıma :)

insallah canim Rabbim nasip eder insallah o gunleri

anladım canım yazını görmedim inan şimdi görüyorum..ahhh bebeciii ahh karıstırdın ortalığı
Ben dün karıştırdım da bugün de sen karıştırdın galiba Latince olayını herkes anlayıp açıkladı bende dahil ama sen atladın sanırım sonunda gördün neyse ki

:):)

Kız ne güzel işde daha ne olsun.
Benim alternatiflerimde bundan fazlası olmucak.
Tabi biz yatak odamıza geçtiğimizde uyku modunu almış olucaz.
Malum oğluşum önceliğimiz =)

bizde de durumfarklı değil artık.. bebeğimiz iyi olsunda deyip kardeş kardeş uyuyoruz

Evde kalmış kızlar gibi yazının sonunda kikirdedim resmen bana noluyorsa , çok güzel fikrms ben o mumları yapsam ama sonu uykuya bitebilir hihi

valla da billa da bende resmen kahkaha attım bunu okuyunca

Bütün arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı. Hepinizden Allah razı olsun.

cümlemizden canım benim..

eee çok geç değil ki? düz beyaz bir bebek bodysi al.. gidip bir tuhafiyeden de keçe al.. kağıttan kalıplar yapıp keçeyi istediğin şekilde kes ve body üzerine farklı renk iplerle dik.. hem görsel olarak da güzel olur hem de kendi ellerinden çıkmış olur.. ama tabii kocacığın cumartesi çalışıyor sen çalışmıyorsan yapabilirsin bunu bi an kendim gibi evde pinekleyen hatun gibi düşündüm seni de..
bak çok bi hoşuma gitti bu fikir.. yılbaşında kocişime hediye yapayım..
birde kotonda geçen gün gördüm erkek gömleklerinin minyatürleri de vardı.. hem kocana hem oğluna alabilirsin

Ben dün karıştırdım da bugün de sen karıştırdın galiba Latince olayını herkes anlayıp açıkladı bende dahil ama sen atladın sanırım sonunda gördün neyse ki

kuzucum valla çok üzerinde durmadım..çünkü konu hakkında bilgim yoktu..sanıyorum bebeci latince biliyor ona göre sordu sandım..
hatta kıza sen hangi dine mensupsun diye sordum..ay gülmekten yarıldım şuannn

Hanipeks kiz duyunca ne yaptin kocacin sevindi mı ay sizde bugün heyecan hiç bitmez.

kızlar ne çok kaynattınız bugün ara girip hep okudum ama yazamadım dua okuyunca kendimi buraya veremiyorum

ben bugün oğlumu görmeye gittim ani bir kararla çok şükür herşey yolundaymış
benim hissettiğim şey sanırım bebeğim değil kızlar bağırsak damarlarım atıyormuş şuanda hissedemezsin dedi:26::26::26:20.-21.haftalarda hissetmeye başlayabilirsin dedi...detaylı ultrasyon için 2 hafta sonra gidicez bebeğim iyi olsunda geç hissetsemde olur...

sen bide 19. haftasin ne kalmis 20 ye sen hissedemezsen biz hic hissedemeyiz ozaman, hos ben zaten bagirsak hareketi bile hissetmiyorum

Bir heyecan bir heyecan bizim doktor 2'ye 10 kala geldi, artist, kendileri hastane sahiplerinden olunca kafasına göre takılıyor, diğer kadın doğumcular ctesi de çalışırken bizimki çalışmıyor.

Neyse girdik içeri, ben eşim ve kayınbabam, geçen kontrolde kayınbabam da demiş sonra da ben gideyim göreyim diye sağolsun benden müsade istediler ben de ne demek dedim. Önce doktora soracağım soruları sordum,
:26:

1) 2 haftadır öksürüyorum geçmedi dedim - kulak burun boğaza yönlendirdi.

2) Maltofer demir hapını ne çiğneyerek ne de yutarak kullanamıyorum dedim - onun yerine gynoferon verdi.

3) Nöral tüp defekti taraması istedim - 2'li testinin içinde vardı dedi, ama o down ve trizomi dedim yok ona da bakılır dedi ama bence salladı :) istediğim için ısrarla 4'lü test yapacak kan verdim ölçümleri yaptı. 170gr olmuş dedi :) diğer ölçüleri söylemedi.
:26:

4) Kramplarım çok oluyor dedim son zamanlarda azıcık azaldı magnezyum takviyesi mi alsam dedim. - calcium tablet verdi.

5) Süt içemiyorum dedim - o zaman mutlaka sütünü alıp yoğurdunu mutlaka evde yapıp yiyeceksin dedi (haydaaaaaa)

Sonuç olarak kullandığım ilaçlar: 1. elevit, 2. Cal-D-Vita suda gazoz gibi eriyenden, 3. active probiotic kabızlığım için ve pekmeze devam, yeni eklenenler 4. calcium tablet, 5. gynoferon tablet demir hapı.

Usg ile bakarken dr bu sefer cinsiyeti hakkında bilgi verip vermeyeceğini sordum, yüzde yüz görmezsem söylemem dedi. Böylede bir kötü huyum var dedi.
Dr ailede kız mı yoksa erkek mi bekleniyor, yorumlarınız var mı dedi, ben tabi söyler miyim hepimiz kız bekliyoruz diye. Hayatta söylemem biliyorum doktorun huyunu. Yok dedim tahmin ve bir isteğimiz yok dedim, ilk çocuk hangisi olursa herkes sevinecek dedim, inandı. O zaman bakalım dedi. İlk başta yan duruyordu, sonra birden poposuna doğru döndürdü dr elindeki aleti, ay dedim önümde kocaman bir pipi, oğlum açmış bacaklarını pipisi ortada utanmazın, 2 ayrı pozisyonda baktı doktor, her seferinde de pipiyi beraber gördük. Ben bastım çığlığı. Ay dedim sonra tansiyonum ölçülürken (12-7 çıktı bu arada) aslında herkes kız bekliyordu siz erkek görürseniz söylemezsiniz diye size söylemedim dedim. :92:Bak sen sen beni kandırırsın ha dedi dr he he he.

Canım yavrum Çınarım. Seni çok seviyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

İşte oğlum teyzeleri, kocaman olmuş, elini çenesine koymuş kara kara düşünüyor bu forumun kızlarını nasıl tavlayacağım diye

ayy kızlar sonunda kızımla oturabildik.sabahtan beri misafirim vardı kayınvalidemler geldiler kahvaltı,öglen yemeği,çay vs derken akşam oldu.ve çok yoruldum.arada bakındım ne yazdınız diye

Hanipeks tatlim Allah bozmasin mutlulugunuzu :)

bu arada bende sut icemedigimden yogurt yiyorum, evde yogurt yapmak cok kolay aslinda ben yapiyorum hem bereketli hem saglikli oluyor hic katki maddesi yok icinde, bol sutten yaparsan 1 2 hafta gidiyor, denemek istersen anlatirim

Son düzenleme:
sen bide 19. haftasin ne kalmis 20 ye sen hissedemezsen biz hic hissedemeyiz ozaman, hos ben zaten bagirsak hareketi bile hissetmiyorum

sanırım ilk gebelikte herkes bunu yaşıyor canım bebek hareketleri sanıyoruz ama değilmiş 2 hafta sonra falan gerçekten hissedebilicem bende inşallahhhsonra sıra sizlere gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…