2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah sana Çınar.. anneciğin nasılda keyifle anlatmış..
tekrar hayırlı olsun.. sağlıklı, hayırlı evlat olsun cümlemizinki..

canım bozma moralini sakın.. bu durumlarla karşılaşmamak adına ikiliden sonra hiçbir testi kabul etmedim. sadece 21. haftamda detaylı usg çektireceğim. o da doğum anında müdahale edilmesi gereken bir durum varsa ortaya çıkması için, Allah korusun tabii..
hamileliğinin geri kalanını tedirginlik içinde geçireceksen amniyosentez düşünebilirsin, ama eğer ben bunu kafaya takmam rahat olurum dersen -ki öyle olmalısın- lütfen sakinol.. bebişini de üzme anneciği.. sağlıkla dünyaya gelecek inşallah. Rabbim'e sığın bol bol dua et..

ohh valla pek güzel geldi bi an gözüme.. bir kez denedim yapamadım pastörize sütten.. günlük pastörize deneyeceğim en kısa zamanda.. tarifini yazdım bi kenara..
birde marka tercihin varsa yazarsan sevinirim.. ellerine sağlık..

** kızlar selam.. biz markete gittik akşam.. dayanamadım bebişime bir sürü cici aldım ilk fırsatta ekleyeceğim fotoları..

herkese iyi geceler diliyorum

marka tercihim horizon canim Turkiyede degilim ben hangisi iyi tutar bilmiyorum, ama yuksek_voltaj pınarin ve sutasin iyi oldugu soylemisti onlarla deneyebilirsin insallah tutar seninkide

hayirli olsun cicilerin

marka tercihim horizon canim Turkiyede degilim ben hangisi iyi tutar bilmiyorum, ama yuksek_voltaj pınarin ve sutasin iyi oldugu soylemisti onlarla deneyebilirsin insallah tutar seninkide

hayirli olsun cicilerin

teşekkür ederiz teyzesi.. daha iyileri, güzelleri size olsun inşallah..
hmm ben pınardan başka süt almıyorum zaten.. içimi de en güzel süt bence.. ama tekrar deneyeyim bakayım belki bu sefer tuttururum :))
şimdilerde ev tipi yoğurtlar üretiliyor marketlerde var.. son zamanlarda onu tercih ediyorum. ama yine de evdeki gibi olmuyor..

kizlar yogurtlar tutmazsa kaynatip lor peynir yapabilirsiniz, boreklere super oluyor

amma beceriklisin yaaww, lor çıkardın şimdi bide.. nasıl olcek ki acep o?

benim yarın kontrolüm var sabah erkenden 8 de gidicem, doktor çok yoğunmuş araya sıkıştırıcaklar inşallah cinsiyetini öğrenirim artık yaaa

dün kuruyemiş yerken baya enerji oldu bebişime pıt pıt pıt yaptı hep,

bugün de öğlen Kuranı Kerim okudum kendim duyacak kadar nasıl hareketlendi pıt pıtları duyan içerde harp oluyo sanır, içimden dedim ki heralde bebişim anne sesini yükselt bende duyayım demek istiyor biraz yüksek sesle okuyunca pıt pıtlar kesildi sakinleşti yavrum dinledi annesini,
eeeee hatim onun hatmi duymak hakkı yavrumun

yarın anneme geçicem doktordan sonra kocişim ayyy peti (burda görgüsüzlüğümüze atıfta bulunayım voltaj ) verirse ordan yazarım size sonucu öğrenebilirsek

şimdi geçmişi okuyayım ben 1040 da kalmıştım, inşallah uyumadan bitirebilirim, öptüm hepinizi şekerler

Heyytt bree pehlivan !!! Her gece yağlı pehlivan gibiyim :)) eğer çatlarsam yanarım yanarım bu uğraştığına yanarım :-( Bişey keşfettim bu arada önceden havlu sarıyordum yağlanınca şimdi straplez tişörtü göbeğime giyiyorum mis gibi oldu

yok ya Turkiyede olsam marketten aliverirdim heralde burda olunca mecbur ogrendim, yogurtlarin tadi cok kotu krem gibi

onu en son Ramazanda yapmistim hatirladigim kadariyla soyle yaptiydim, yogurdu tencereye koyup suyla karistirip ayran kivamina getirdim sonra bi guzel kaynattim, kaynamaya baslayinca azcik sirke doktum, zaten kaynadikca peynir kesiliyor goruyosun, peynir iyice yuzeyde toplandiginda kapat altini sogut yine suyunu suz

suzgeci tencereye oturtum, suzgecin icine de gibi tulbent koydum peyniride icine koydum, suyu daha kolay aksin diye ustune agir bisey de koyabilirsin, 3 4 saate oluyodu heralde, sonra peyniri biraz tuzla dolaba koy bu kadar bi kac gun icinde kullanmayacaksan difrize atarsin

mergen listeyi güncellemişsin.. ellerine sağlık..

eveeettt topicin en şişkosu geldi hanııııııımmmmm

iyiki boyum uzun yoksa yemiştim ayvayı

kimseye kaptırmam en şişko anne olmayı canım, 95 kiloyla başladım hamileliğe boyum 160
87 ye düştüm ama bakalım bu aydan sonra ne olur

tatlım testler ihtimal veriyo ve biçok etmene göre hesap yapılıyo hiç canını sıkma dua et bizde edelim sana inşallah, eğer bebeğinden vazgeçmeyeceksen yaptırma, onun da çok riski var Rabbime sığın bak kaç arkadaşımız yaptırdı endişeleri boş çıktı hayırlı haberleri aldık, ben hiçbirini yaptırmadım, benim kilom 95 di ve eşimin yaşı 36 bizim sonuçlar zaten çok normal çıkmaz o tahmiinlere göre, sakın üzme kendini

Cocuk oluncada fincanda mayalardim günlük yesin diye ne azimmis yarabbim :)

anaaaammmm maşallah ne marifetli hatunlar her eve lazımsınız,

bende turşu reçel yapıyorum diye kendimi kadın sayıyorum

cnm bnm vitaminim elevit

Merhaba Kizlar, uzun zamandir takipteyim ancak ilk kez yazabiliyorum. Evet ben de nisan annesi olucam insallah ama erken dogum riskiyle mart hatta subat annesi bile olabilirmisim.(allahim korusun) 17 hafta 5 gunlugum bgn 4 lu test sonucumu aldim dunya basima yikildi bi önce, AFP degerim 3,17mom cikmis yani noral tup defekti oranim 1/9 cikmis normali 1/720.Hemen Dr umu aradim neyseki icimi rahatlatti , kan verdigim gun detayli ultrasonda yapmisti, ben herhangi bir sorun gormedim, olsa gorunurdu dedi. Bir de benim hala kanamam var. Gebeligi kanamli gecenlerde bu test yuksek cikiyormus sizin de aklinizda olsun. Hatta down sendromu riskini de artirabiliyormus ama benim o testte sorun yok cok sukur. Yabanci kaynaklardan da arastirdim hakikaten oyle yaziyor. Kanamaniz varsa test sahte pozitif cikabilirmis. Suan kafama hic takmiyorum zaten riskli bir gebeligim var bebegimi hersekilde istiyorum Allahin izniyle. Hepimize saglikli bebisler

herkese günaydın kızlarrr ooo evde yoğurtlar lorlar havada uçuşmuş desene.bende evde yoğurt yaparım arada.bazen istediğim katılıkta tutmuyor ama şimdi bi teyzemizle anlaştık o yapıyor ondan alıyoruz.tadıda çok güzel kıvamıda.lor yapacaksanızda günü geçmiş sütlede çok güzel oluyor zaten sütü ocaga koyunca çökmeye kesilmeye başlayacak.süt ve yogurdu(ayranı) karıştırıp yapın tadı mükemmel oluyor.ayyy kızım acıktı yaaa hadi biz kaçtık

Günaydın anneciikler herkes yoğurt flan demiş ama ben daha yeni ev hanımı olduğum için pek anlamıyorum bşr kere yaptım yoğurt ama pek olmadı sonra bir daha denemedim zaten :)))

Günaydın mis kokulu anneler.gunumuz huzurlu mutlu geçsin inşallah.

Gulimier aypetin batmasın.haberini 4 göz bekliyorum :18:

Laterne takvimin artık gobisinde cok hasetlendim benim tam 2 haftam var gobosimde görünmesine.(saka suka doğuracağız kiz )

Esrasm bugün rüyamda seni görüyorum yaa (
sana süt(aman orda süt içme diyorum) ,ekmek ,yaprak basmıştım onu eriste ve hırka koyuyorum cok üzülüyorum ya orda yesin diye anne edasıyla dün kar yağar bura soğuk dedin bak icime oturmuş üüü.daha diyorum bir dünya şey eksik kaldı.

Canım benim sıkma kendini, bunlar tahmini değerler biliyorsun, bak beraberce neleri atlattık, bunu da atlatacağız inşş.

he he he o da bizim 4 yıllık çınarımız teyzesi, daha yıllar yıllar yaşayacak çınar ağacı gibi yavrum inşş. Amin.

hanipeks cim Çok güzel yazmıssın bugunku olanları bebeğini şimdiden elime alıp ısırasım var..Adıyla büyüsün inşallah..

Teşekkür ederim canım, inşş. Ah bi doğsun her yerini ısırcam ben de .

canım Allah çınarını sağ salim kuçağına almayıda nasip etsin inş harika duygular yaşıyoruz minikler sayesinde ben doğum gercekleştiğinde naparız diye merak ediyorum kafayı yemessek iyidir:))

Haklısın gördüğümüz anda aklımız uçuyor ayaklarımız yerden kesiliyor, bir de doğunca ne yapacağız?

merhaba arkadaşım; benim de ikili testim iyi çıktığı halde 4lü de tr21 kötü çıkmıştı; hatta seninki iyi bence benimki 1:86 çıkmıştı! ben de endişeli bir tip olduğum için amniyosentez yaptırdım ve ilk gelen sonuçlara göre tr21 de risk falan yokmuş. hiç boşuna kendini üzme. bu testler sadece bilgisayar programıyla hesaplanan olasılıklar. üstelik esas güvenilir sonucu veren 2li test; ben de keşke diğer testi hiç yaptırmasaydım diyorum şimdi.

gönlünü ferah tut; sağlıkla kucaklarsın bebeğini allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…