2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Teşekkür ederim tatlım evet büyüdü paşam :) ilaç ilaç ilaç bıktım ama süt bulursam artık yapacaağım inşş.

kızlar ya cherryfe'yi ben kaç gündür görmedim denk gelen var mı hiç??
Hanipeks tatlım o numarasını verdi mi sana??valla bizim acil yardım hattımız oldun fıstığım:)

cherryfe zaten seyrek giriyor canım, li,stede numarası yok ne yazık ki

Tamam canım iyi olda sen. Sınavlarında da başarılar şimdiden. Bir de her cips yediğimde ya da gördüğümde aklıma sen geliyorsun

Nasıl keyiflendim sorma arkadaşım :) Çok teşekkür ederim. Günlük süt olarak sütaşı ve seki öneririm. Anaokulunda pınar ile çalışıyorum ama değiştireceğim, en güzeli günlük ve sütaş ya da sek. Yüksek voltaj bim i deneyeceğini söylemiş. Dost süt ve peynir vb süt ürünleri de harika

Ay çok güldüm ay bayılacam gülmekten, pehlivan diyosun ya ha ha ha o kadar vahim mi durum sizde?

Allah korusun canım benim iyi düşünelim iyi olsun. Bak doktorun ne güzel açıklamış, bizimle de paylaşarak çok iyi ettin, hepiimiz aynı stresleri yaşıyoruz, beraber öğrenip bilgileniyoruz.

Ben spina bifidalı bir anneyim, şükür ki anne de bu durumun olması bebeğinde de nöral tüp defekti olma ihtimalini arttırmıyor. Lise yıllarımdan beri arada sırada ara versemde folik asit almaya vücuduma depolamaya başladım. Benim de test sonucum haftaya çıkacak inşş.

anaaaammmm maşallah ne marifetli hatunlar her eve lazımsınız,

bende turşu reçel yapıyorum diye kendimi kadın sayıyorum

Bence marifet , benim komşum 50 yasına yakın 3 yıldır ben yapıyorum tursusunu artık ogrenemedimi , ısı bana mı iteliyor bilemedim :))
Turşu ve reçel tarifini bekleriz.mesela reçeli meyvesiylemi kaynatiyorsun,şerbetine sonradan mı katıyorsun daha neler neler.bilmeyen annelerimizde faydalanır.

Bebis kızsa çilek reçelimi isterim

Günaydın anneciikler herkes yoğurt flan demiş ama ben daha yeni ev hanımı olduğum için pek anlamıyorum bşr kere yaptım yoğurt ama pek olmadı sonra bir daha denemedim zaten :)))

Sizlere de günaydın kızlar

Wosgiii seninkide kiz.dun araya kaynamış.Senden ne isteyecegime henüz karar veremedim

Hanipeks nasilsin kiz oglusunla ,öğrendin kurtuldun.Darisi ogrenemeyenlerin basına diyeceğimde bir bebeci kaldı

günaydın kızlarr; ben yine berbat bir gece geçirdim söylememe bile gerek yok zaten siz alıştınız.
ya kızlar Allah rızası için kaza,bela kovucu bildiğiniz dualar, tesbihler var mı söyleyin (Kur'an okumayı bilmiyorum, türkçe okuyabileceğim dualar yani) bu aralar üstümüzde bişey var her gecemiz ayrı bir vukuat. 1 haftada 3. acil vakasını yaşadık siz düşünün artık. gerçekten korkmaya başladım artık (

Günaydın kızlar :79:

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olması dileğiyle...

Gecmis olsun canım .arada gelir öyle üst üste imtihanlar.yatarken 7 ayetel kursi ve devamlı lâ havle velâ kuvvete illâ billâhîl alîyyil azîm zikret .Allah yardımcın olsun canım.inanki bu imtihan bile seni güçlendirmek için.

günaydın kızlar,

herkes marifetini saymış ben de söyliyeyim bari. hıhhh
çok güzel yufka açarım, baklava yaparım, hamurişlerimi çok beğenirler
hayalimde pastane açmak var zaten.

şaka bir tarafa kızlar ben niye böyle oluyorum ya.
kalorifer yanmıyor üşüyorum, kalorifer yanıyor menopozlu kadınlar gibi kapıyı pencereyi açıyorum.
sürekli burnum tıkanık deniz suyu kullanıyorum akşam nasıl becerdiysem kulağıma kaçırdım.
akşamdan beri de kulağım ağrıyor. kusmalarımı söylemiyeyim bari foş foş gidiyor.
kusarken arada idrar kaçıyor offf ya ne kadar problemliyim ben.

geçmişi falan okumadan girdim umarım herkes iyidir bugün;ben dünden beri hiç iyi değilim dua okurken oturacağım diye kendimi zorladım galiba bilmiyorum belimi doğrultamıyorum akşam ağrıdan erkenden uyuyakalmışım şimdide sırf size yazayım diye kalkabildim
sürekli bir dinlenme halindeyim ama yine de olmuyor normale dönemiyorum çok moralim bozuk bugün
voltaj tatlım tefriciyelerin bağışlamasını sen yapabilir misin?ben arada girer okuyanları listeye yazarım toplanınca sana hem burdan hem özel msjdan hatırlatırım.. olur mu acaba?ne olur kusuruma bakmayın bugün

Teşekkür ederim Voltajım bugün deneyeceğim.

Cocuk oluncada fincanda mayalardim günlük yesin diye ne azimmis yarabbim :)

Anneciğimde bize fincanda,çay bardağında mayalarmış :97:

Mergencim sutum coksa tencerede birakiyorum, sigcak gibiyse tuppera dokuyorum ben

kabi agzina bez koymak iyi fikirmis kapakta su damlaciklari oluyor cunku bende deneyim

Çok teşekkür ederim canım

Hey maşallah.İlk fırsatta deneyeceğim,merak ettim,teşekkürler

benim yarın kontrolüm var sabah erkenden 8 de gidicem, doktor çok yoğunmuş araya sıkıştırıcaklar inşallah cinsiyetini öğrenirim artık yaaa

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Gecmis olsun canım Allah şifa versin su mübarek gün.
Bağışlarım tabii ki.

günaydın kızlar.

dün iş yerindekilere kafam attı. Canım çok sıkıldı. Bende doktora gidecem diye uydurdum işten izin aldım. Evimin ordaki sağlık ocağına gittim. Ufak bir aleti var ordaki ebenin bana kalp atışlarını dinletti. Tabi bende sinir sitres kalmadı. Mutlu oldum.Ben net bir şekillde hareketlerini hissedemiyom henüz. Gazoz köpürür ve baloncuklar oluşturur ya. Sanki içimde pıt pıt o baloncuklar patlıyor. Net bir tekme falan hissetmedim. Ayın 24 ünde ayrıntılı ultrasonum var. Geçmiyor zaman.

okuyanlar da listede adları ve okudukları doğru şekilde yazıyor mu diye kontrol etsin lütfen Allah korusun yanlış yapıcam diye çok korkuyorum bu gün sizden çok şey istiyorum hakkınızı helal edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…