tatlım oğluşunun resmi pek güzelmiş maşallahkocaman olmuş anneciği yaa ne güzelll
yeni ilaçların hayırlı olsun şekerim;yoğurt çal akşamları evde doktorun dediklerini unutma
Allah Çınar'ını sağ salim kucağına almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım
kızlar ya cherryfe'yi ben kaç gündür görmedim denk gelen var mı hiç??
Hanipeks tatlım o numarasını verdi mi sana??valla bizim acil yardım hattımız oldun fıstığım:)
hanipeks iyiyiz diyim çok şükür fazla takip edemiyorum o yüzden sadece günaydın demekle kalıyorum bugün ilk defa kızımın hareketini şiddetli bi şekilde hissettim :)))
takip edebildiğim kadar edicem ama bundan sora sınavlarım var onunla meşgulüm biraz yine de buralardayım iyi geceleer herkesee :))))
maşallah sana Çınar.. anneciğin nasılda keyifle anlatmış..
tekrar hayırlı olsun.. sağlıklı, hayırlı evlat olsun cümlemizinki..
ohh valla pek güzel geldi bi an gözüme.. bir kez denedim yapamadım pastörize sütten.. günlük pastörize deneyeceğim en kısa zamanda.. tarifini yazdım bi kenara..
birde marka tercihin varsa yazarsan sevinirim.. ellerine sağlık..
** kızlar selam.. biz markete gittik akşam.. dayanamadım bebişime bir sürü cici aldımilk fırsatta ekleyeceğim fotoları..
herkese iyi geceler diliyorum
Heyytt bree pehlivan !!! Her gece yağlı pehlivan gibiyim :)) eğer çatlarsam yanarım yanarım bu uğraştığına yanarım :-( Bişey keşfettim bu arada önceden havlu sarıyordum yağlanınca şimdi straplez tişörtü göbeğime giyiyorum mis gibi oldu
Merhaba Kizlar, uzun zamandir takipteyim ancak ilk kez yazabiliyorum. Evet ben de nisan annesi olucam insallah ama erken dogum riskiyle mart hatta subat annesi bile olabilirmisim.(allahim korusun) 17 hafta 5 gunlugum bgn 4 lu test sonucumu aldim dunya basima yikildi bi önce, AFP degerim 3,17mom cikmis yani noral tup defekti oranim 1/9 cikmis normali 1/720.Hemen Dr umu aradim neyseki icimi rahatlatti , kan verdigim gun detayli ultrasonda yapmisti, ben herhangi bir sorun gormedim, olsa gorunurdu dedi. Bir de benim hala kanamam var. Gebeligi kanamli gecenlerde bu test yuksek cikiyormus sizin de aklinizda olsun. Hatta down sendromu riskini de artirabiliyormus ama benim o testte sorun yok cok sukur. Yabanci kaynaklardan da arastirdim hakikaten oyle yaziyor. Kanamaniz varsa test sahte pozitif cikabilirmis. Suan kafama hic takmiyorum zaten riskli bir gebeligim var bebegimi hersekilde istiyorum Allahin izniyle. Hepimize saglikli bebisler
anaaaammmm maşallah ne marifetli hatunlar her eve lazımsınız,
bende turşu reçel yapıyorum diye kendimi kadın sayıyorum
herkese günaydınkızlarrr ooo evde yoğurtlar lorlar havada uçuşmuş desene.bende evde yoğurt yaparım arada.bazen istediğim katılıkta tutmuyor ama şimdi bi teyzemizle anlaştık o yapıyor ondan alıyoruz.tadıda çok güzel kıvamıda.lor yapacaksanızda günü geçmiş sütlede çok güzel oluyor zaten sütü ocaga koyunca çökmeye kesilmeye başlayacak.süt ve yogurdu(ayranı) karıştırıp yapın tadı mükemmel oluyor.ayyy kızım acıktı yaaa hadi biz kaçtık
Günaydın anneciikler herkes yoğurt flan demiş ama ben daha yeni ev hanımı olduğum için pek anlamıyorum bşr kere yaptım yoğurt ama pek olmadısonra bir daha denemedim zaten :)))
Günaydın mis kokulu anneler.gunumuz huzurlu mutlu geçsin inşallah.
Gulimier aypetin batmasın.haberini 4 göz bekliyorum :18:
Laterne takvimin artık gobisindecok hasetlendim benim tam 2 haftam var gobosimde görünmesine.(saka suka doğuracağız kiz )
Esrasm bugün rüyamda seni görüyorum yaa(
sana süt(aman orda süt içme diyorum) ,ekmek ,yaprak basmıştım onu eriste ve hırka koyuyorum cok üzülüyorum ya orda yesin diye anne edasıyladün kar yağar bura soğuk dedin bak icime oturmuş üüü.daha diyorum bir dünya şey eksik kaldı.
günaydın kızlarr; ben yine berbat bir gece geçirdim söylememe bile gerek yok zaten siz alıştınız.
ya kızlar Allah rızası için kaza,bela kovucu bildiğiniz dualar, tesbihler var mı söyleyin (Kur'an okumayı bilmiyorum, türkçe okuyabileceğim dualar yani) bu aralar üstümüzde bişey var her gecemiz ayrı bir vukuat. 1 haftada 3. acil vakasını yaşadık siz düşünün artık. gerçekten korkmaya başladım artık(
Ben tupperware de mayaliyorum genelde,tencerede oluyor fazla bulaşık olmaması adına.
Yalnız ben mayalarkenmayasina bir fiske Tuzla seker de atıyorum. ağzını tamamen kapatmıyorum.
tencerenin Yada kabın ağzına kevgir veya ince bir bezim var onu koyup kapatıyorum.cok terletmiyor,doğal olarak cok sulanmıyor.
Süt pınar iyi hem yağlı hemde kaliteli.2. Tercih sutas.
Bu kez bimin sütunu deneyeceğim,bakalım haber veririm :)
Cocuk oluncada fincanda mayalardimgünlük yesin diye ne azimmis yarabbim :)
Mergencim sutum coksa tencerede birakiyorum, sigcak gibiyse tuppera dokuyorum ben
kabi agzina bez koymak iyi fikirmis kapakta su damlaciklari oluyor cunku bende deneyim
yok ya Turkiyede olsam marketten aliverirdim heraldeburda olunca mecbur ogrendim, yogurtlarin tadi cok kotu krem gibi
onu en son Ramazanda yapmistim hatirladigim kadariyla soyle yaptiydim, yogurdu tencereye koyup suyla karistirip ayran kivamina getirdim sonra bi guzel kaynattim, kaynamaya baslayinca azcik sirke doktum, zaten kaynadikca peynir kesiliyor goruyosun, peynir iyice yuzeyde toplandiginda kapat altini sogut yine suyunu suz
suzgeci tencereye oturtum, suzgecin icine de gibi tulbent koydum peyniride icine koydum, suyu daha kolay aksin diye ustune agir bisey de koyabilirsin, 3 4 saate oluyodu heralde, sonra peyniri biraz tuzla dolaba koy bu kadarbi kac gun icinde kullanmayacaksan difrize atarsin
benim yarın kontrolüm var sabah erkenden 8 de gidicem, doktor çok yoğunmuş araya sıkıştırıcaklar inşallah cinsiyetini öğrenirim artık yaaa
geçmişi falan okumadan girdim umarım herkes iyidir bugün;ben dünden beri hiç iyi değilimdua okurken oturacağım diye kendimi zorladım galiba bilmiyorum belimi doğrultamıyorum akşam ağrıdan erkenden uyuyakalmışım şimdide sırf size yazayım diye kalkabildim
sürekli bir dinlenme halindeyim ama yine de olmuyor normale dönemiyorum çok moralim bozuk bugün
voltaj tatlım tefriciyelerin bağışlamasını sen yapabilir misin?ben arada girer okuyanları listeye yazarım toplanınca sana hem burdan hem özel msjdan hatırlatırım.. olur mu acaba?ne olur kusuruma bakmayın bugün
sağol tatlım,ben okuyanları ekledim dua topiğinin ana sayfasında ki doğru şuan;yarım saat sonra bir daha bakarım okuyan varsa eklerim.. hiç doğrulamıyorum inşallah geçerGecmis olsun canım Allah şifa versin su mübarek gün.
Bağışlarım tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?