2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Yasarsam o günlere dek (inşallah) saglikla , İnan kac yasında olursa olsun öper severim.
hala okul çıkışında kapıdan çıkar çıkmaz sarılıp opusuruz biz.pel pel etraftan bakan eden olsa bile hiiiic takmam valla.art niyetle bakanin kinayanin anasını eşek kovalasın

Amin canım,inşallah sağlıkla yaşar torunlarına da doyarsın..
biz de öyleyiz tatlım hala indirmezsem inmez kucağımdan ama ne kadar sürer ki ( erkek çocukları çok farklı sonuçta,ergen olduktan sonra da sevdirirler mi dersin??

Kızlar nasıl gidiyo bakalım hamilelik bir haftadır giremiyordum sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitiremedim :)

Canlar kizimizi..anasi babasi geldi bende.dedim davet isini aradan cikarayim hem kiza baktim hem ziyafet hazorladim valla :) ilk davetim sayilir bu :) ama yormusum kendimi su an onlar sohbet.ediyor ben.cepten kacamak yapiyorum seyim agriyor benim ya alttan alttan uykumda geldi
Yuksek voltajim sinirim gecti valla oglusum geliyor daha ne olsun kucuk gorumceme soyledim dun olanlari anasina kizdi birde erkek bulana kadar.ne cekmis ne sacmalamis dedi neyse.artik sen gel ben.sana hazirlarim kisir pasta kurabiye sen iste :)
Erkek cocuk konusunda abimi ornek verebilirim hala annemin kucagina yatar saclarini oksatir , evli olmasi cocuk.sahibi olmasi degistirmedi onu , benim esimde annesini hic kirmaz sarilir oper gidiklar kime ne yani , esske kadar olsalarda onlar bizim ogluslarimiz yeter ki biz sicak olalim

kızlar aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Benim hamile kalmadan önce de vardı ama arada oluyordu 3 gündür akşamları uyuyamıyorum ağrısından (( gerçi ağrı da değil ya garip bi his bacaklarım atıp duruyor fenalıklar basıyo off

huu huu kız anası tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini;yüzü güzel bahtı güzel hayırlı bir evlat olsun inşallah..
41 kere maşallah

​Kız annesi kız annesi, yok mu bunun bir çaresi? miydi neydi öyle bir tekerleme vardı :) Hayırlı uğurlu olsun canım yavrun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Amin.

Gülimier bebişin hayırlı olsun.. bir gelin adayı daha belirdi

laterna , hanipeks, tuncss sağolun kızlar, inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız
Yahu martlilarda ne cok Nisan annesi var benimki 11 nisan ama 10 gün ila 2 hafta erken aliniyor sezaryende.Mart sonu olacak ama ne bileyim ben yinede sıkacağım dişimi Nisan'a kadar

sakın haa sık dişini nisanda doğur diycem ama diş sıkmaklada olmuyoki bu işler

canım benim acılı şalgam, bol yeşillik ve ev yapımı etsiz çiğköfte göndereyim mi ben sana

çooooooooooook güzel çiğköfte yaparım, bugün de herşeyini hazırladım eşim yoğurdu tabi bu sefer ama erkek kuvveti denen şey bu olsa gerek 1 kilo bulguru 20 dakikada macun yaptı adam, ben yapınca 1 saat yogğur yoğur canım çıkıyodu

tatlı sevmem dedin bebişler mi çilek reçeli seviyo yoksa, onlar ,için mi istedin annesi?
adresini yaz sen göndereyim ben canım sana, tabi reçel için çileklerin çıkmasını bekliycez, hala pazarda çilek var mı bilmiyorum gerçi uzun süreden beri çarşı pazar yapmıyorum ben

ayyy yavrum yaaaa, çok duygulandım ben,
bende bunları yaşamak istiyorummm ve çok çok yaşamak istiyorum öyle bir iki değil, Rabbim gönlümdeki çocuk sayısını hakkımda hayırlı eylesin inşallah

o nasıl bişey oluyo canım?
uyurken mi yoksa otutrurken mi oluyo?
ben uyurken arada tüm vücudum irkiliyomuşum gibi titriyomuş eşim öle diyo, bu dediğim öyle bişey mi acaba?

Benim bugun misafirim vardi, muhabbet guzeldi ama temizligiydi yemegiydi belim koptu yahu

Yarina gecer bu bel agrisi insallah

Amaaa bool bool kokla yerime havasını . Heryer soğuk olur Ankara ayaz olur :) yazı yaz kisi kıs . Cok özledim cok
Güle güle giy canım hayırlı olsun şimdiden .

günaaaaaaaaaaydın;
ben yine hava durumu ile başlayayım. ankara güne güneşli başladı. yani benim geçmişi okuyup hemen yürüyüşe çıkmam lazım şu bulutlar güneşin önünü kapatmadan.

teşekkür ederim voltajcım. daha güzelleri sizin olsun. çalışıyor olmaktan sanırım ya da benim görmemişliğim kıyafet sorun oluyor. hem hamile kıyafeti giymek istemiyorum hem de bu işin başka yolu yok. hamile mankenleri bile 36 beden yahu, sadece göbüşleri var. neyse sonuç ben yine kiloma, bedenime ve görünüşüme taktım ama doğuma kadar beni idare edecek birkaç şey bulsam yeter. günce yazar gibi yazdım ama idare edin lütfen

şimdi hızlıca geçmişi okuyalım

ilk defa duyuyorum canım. kasıklarda yada göbüşün alt taraflarında batma benzeri bi ağrı var ama kalkarken falan olan, bacaklarda bir sorun yok şimdilik. geçmiş olsun forumda bilen biri mutlaka vardır ama dayan yardım gelir birazdan

ay güzelim üzüldüm valla geçmiş olsun arkadaşımda da var ve şimdi hamile :)
hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordu ama bildiğim kadarıyla kalkıp yürümek dışında şuan yapabileceğin hiç bir şey yok

minik misafirin sana iyi gelmiş tatlım çok sevindim :)) aferin görümcene de takdir ettim valla
erkek çocuklar için verdiğin örneklere bayıldım inşallah bizim kuzularımız da öyle olur
dün çok yorulmuşsun bugün iyi dinlen kocaman öptüm seni erkek anası

günaydınnnn....isim bulamıyoruz bizim oğlana..kızlar yardımcı olursanız sevinirim..çok zormuş çocuğa isim vermek..dini boyutunu düşününce daha zorlaşıyor..

Rüyamda bu sefer annem keske kız olsaydı diyor ortalığı yıkıyorum resmen takmişim ben bu konuya ya, hayret birşey :))
dun belim koptu valla yorumunda direk bele vuruyor sonra da alttan sancım oldu şimdi İyiyim uyudum bu saatte kadar artık gezmeye gidebilirim kocamla :) ben adam olmam:))
lsen nasıl oldun canım daha iyi mısın iki erkek anası :)

günaydınnnn....isim bulamıyoruz bizim oğlana..kızlar yardımcı olursanız sevinirim..çok zormuş çocuğa isim vermek..dini boyutunu düşününce daha zorlaşıyor..
ben sanırım eymen koyacağım cennet kapısı, hayırlı, uğurlu, kutlu demek , amcası bulmuştu erkek olmasına en çok o sevindiğine gore koyabilirim :)

günaydın iyi pazarlar güzel anneler

biz kızımla cumartesi nöbetçiydik ve aşırı yorulduk.kociş beni işten gelip aldı ve alışverişe çıktık.evin genel mutfak alışverişini yaparken kızımın ilk bebek bezini şampuanını sabununu vs.. onlarıda aldık hepsi çok tatlı.minicik bi biberonda aldık su içmesi için.beni o reyondan zor ayırdı çok zevkliymiş kızlar bayılırım zaten alışverişe

Günaydın canım bende almak istiyorum bendee bendeee :) çıkınca alayım bari hihii :)))

Tesekkur ederim tatlim ay berbat bisi bu

Sagol tatlim evet dolasmak ve ovalamaktan baska carem yok sanirim arkadasin icin de hem tebrikler hem gecmis olsun onu en iyi anlayanlardanimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…