- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
voltajım yaa ben çok kötü oldum,bu kadar çabuk büyümeleri ve aslında çok değerli anların tadını yaşarken çıkaramamak çok acı(
istediğim zaman sarılıp öpemeyeceğim kucağıma alamayacağım günlerin yaklaştığını düşündükçe içim daralıyor(
Yasarsam o günlere dek (inşallah) saglikla , İnan kac yasında olursa olsun öper severim.
hala okul çıkışında kapıdan çıkar çıkmaz sarılıp opusuruz biz.pel pel etraftan bakan eden olsa bile hiiiic takmam valla.art niyetle bakanin kinayanin anasını eşek kovalasın
huu huu kız anası tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini;yüzü güzel bahtı güzel hayırlı bir evlat olsun inşallah..
41 kere maşallah
​Kız annesi kız annesi, yok mu bunun bir çaresi? miydi neydi öyle bir tekerleme vardı :) Hayırlı uğurlu olsun canım yavrun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Amin.
Gülimier bebişin hayırlı olsun.. bir gelin adayı daha belirdi
Yahu martlilarda ne cok Nisan annesi varbenimki 11 nisan ama 10 gün ila 2 hafta erken aliniyor sezaryende.Mart sonu olacak ama ne bileyim ben yinede sıkacağım dişimi Nisan'a kadar
Ahaha:))) canım benim .
İnanirmisin ben tatlı,çikolata,dondurma vs hiç sevmem.6 ay yemesem tatlı birsey aklıma gelmez.esim cok kızar gümbür gümbür ye kalk diye.olmuyor basım ağrıyor ağır geliyor.
Dün aksam eve geldiginde inanır misin 3 kutu afedersiniz pismaniye almış.tevafuk dedim neden falan dedibiri hanipeksin,biri bebecinin,biride gulimierin niyetine :)) kalbiniz,kalbimiz temiz mis :))
Eline saglık tatlım ancak bu kadar olur :)
Anneler gunünden evvel öğretmeni oglumla benim kucaklastigimiz bir resim çekti .
Ogün geldiginde mezuniyet kıyafeti,kepi elinde kirmizi kurdelali rulo seklinde diplomasi vardı.iceri geçtik vs.
Oglumun elinde ,Kırmızı büyük kalın bir dosya var.Bana verdi elimi öptü Allah'ım arkadada candan ercetinin annem şarkısı çalıyor.
Dosya nin bir tarafında oglumla benim resmim,diğer tarafında parmak boyasını eline surmuş onuda bastırmış ogretmen.altinda da aynen su yazıyor.
Canım anneciğim;
İste sana evin her köşesinde , mobilyalarda,duvarlarda,aynada,camda,sehpada her gün temizlemekten biktigin kirli parmak izlerim.Simdi 6 yasimdayim,gün geçtikçe buyuyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor.Onun için sana büyüdüğüm zaman ozleyecegin küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Seni seviyorum annem,anneler gunün kutlu olsun.
Simdi olctum buyumus.Hala cok duygulaniyorum ya
o nasıl bişey oluyo canım?kızlar aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Benim hamile kalmadan önce de vardı ama arada oluyordu 3 gündür akşamları uyuyamıyorum ağrısından(( gerçi ağrı da değil ya garip bi his bacaklarım atıp duruyor fenalıklar basıyo off
Amaaa bool bool kokla yerime havasını . Heryer soğuk olur Ankara ayaz olur :) yazı yaz kisi kıs . Cok özledim cok
Güle güle giy canım hayırlı olsun şimdiden .
kızlar aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Benim hamile kalmadan önce de vardı ama arada oluyordu 3 gündür akşamları uyuyamıyorum ağrısından(( gerçi ağrı da değil ya garip bi his bacaklarım atıp duruyor fenalıklar basıyo off
kızlar aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Benim hamile kalmadan önce de vardı ama arada oluyordu 3 gündür akşamları uyuyamıyorum ağrısından(( gerçi ağrı da değil ya garip bi his bacaklarım atıp duruyor fenalıklar basıyo off
Canlar kizimizi..anasi babasi geldi bende.dedim davet isini aradan cikarayim hem kiza baktim hem ziyafet hazorladim valla :) ilk davetim sayilir bu :) ama yormusum kendimi su an onlar sohbet.ediyor ben.cepten kacamak yapiyorum seyim agriyor benim ya alttan alttan uykumda geldi
Yuksek voltajim sinirim gecti valla oglusum geliyor daha ne olsun kucuk gorumceme soyledim dun olanlari anasina kizdi birde erkek bulana kadar.ne cekmis ne sacmalamis dedi neyse.artik sen gel ben.sana hazirlarim kisir pasta kurabiye sen iste :)
Erkek cocuk konusunda abimi ornek verebilirim hala annemin kucagina yatar saclarini oksatir , evli olmasi cocuk.sahibi olmasi degistirmedi onu , benim esimde annesini hic kirmaz sarilir oper gidiklar kime ne yani , esske kadar olsalarda onlar bizim ogluslarimiz yeter ki biz sicak olalim
Rüyamda bu sefer annem keske kız olsaydı diyor ortalığı yıkıyorum resmen takmişim ben bu konuya ya, hayret birşey :))minik misafirin sana iyi gelmiş tatlım çok sevindim :)) aferin görümcene de takdir ettim valla
erkek çocuklar için verdiğin örneklere bayıldım inşallah bizim kuzularımız da öyle olur
dün çok yorulmuşsun bugün iyi dinlen kocaman öptüm seni erkek anası
ben sanırım eymen koyacağım cennet kapısı, hayırlı, uğurlu, kutlu demek , amcası bulmuştu erkek olmasına en çok o sevindiğine gore koyabilirim :)günaydınnnn....isim bulamıyoruz bizim oğlana..kızlar yardımcı olursanız sevinirim..çok zormuş çocuğa isim vermek..dini boyutunu düşününce daha zorlaşıyor..
Günaydın canım bende almak istiyorum bendee bendeee :) çıkınca alayım bari hihii :)))günaydın iyi pazarlar güzel anneler
biz kızımla cumartesi nöbetçiydik ve aşırı yorulduk.kociş beni işten gelip aldı ve alışverişe çıktık.evin genel mutfak alışverişini yaparken kızımın ilk bebek bezini şampuanını sabununu vs.. onlarıda aldık hepsi çok tatlı.minicik bi biberonda aldık su içmesi için.beni o reyondan zor ayırdıçok zevkliymiş kızlar bayılırım zaten alışverişe
ilk defa duyuyorum canım. kasıklarda yada göbüşün alt taraflarında batma benzeri bi ağrı var ama kalkarken falan olan, bacaklarda bir sorun yok şimdilik. geçmiş olsun forumda bilen biri mutlaka vardır ama dayan yardım gelir birazdan
ay güzelim üzüldüm valla geçmiş olsunarkadaşımda da var ve şimdi hamile :)
hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordu ama bildiğim kadarıyla kalkıp yürümek dışında şuan yapabileceğin hiç bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?