2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Şimdi yorumlarımı yaptım günaydın arkadaslar deme sırası :)))
gunaydin teyzoslar :)
be im bugün misafirim var görümcemin kızı bende 4 yasında dayısına asık beni arada kıskanıyor ama belli etmiyor peşimden de ayrılmaz :) annesi çalışıyor o yüzden babaannede ananede kızcağız babanne hasta ananede gunü var oraya götürme bana gelsin dedim , annesine demiş ki anne ben sabahları kalkıyorum sen yoksun yorgana sarılıyorum sen diye demiş zaten söyledi ağladım resmen şimdi isten çıkmayı düşünüyor eşi isleri duzeltirse, ne acı ya çok üzülüyorum böyle anne hasreti çeken cocuklara (
Bugun onunla beraber tatlılar yapicaz objeler surucez, buz devrini izliycez şimdi çizgi film izliyor bende arada yazıyorum o yüzden çok giremem buraya arada kaçarım öpüyorum cok sizi

Sagol canım benim.kisir olsa fena olmaz ,yanında turşu ,pogaca(canınız istedi mı )

Senin kutu uzun bir süre boş gibi :)))

Siyatikte care yok evet ama aspirin cok iyi geliyordu saglam mide varsa.ama cabral diye bir hapı var şiddetle öneririm .

Nasilsin bugün azaldimi kızgınlığın,ben yatarken bile saydiriyordum :)))))Rüyamda görürüm dedim ya şükür görmedim kavgasiz uyandım

Bebecimmm aşkolsun olur mu hiç öyle şey ( ne kadar teleşlı ve heyecanlı bir gün yaşadığınızı tahmin edebiliyorum;üstelik cinsiyet tebriklerini alırken ki stresini de
bazı insanlar çok bencil ve patavatsız olabiliyor malesef onları da öyle kabul edeceğiz hiç takma kafana sen :))
ama voltajın lafına bayıldım;bir daha kız bekliyorduk diyen olursa sende biz tebrik bekliyorduk diye yapıştır cevabı

oyy kıyamam kuzuya ben (
çok güzel bir gün geçirin inşallah tatlım,sen de çocuklaş azcık kafan dağılsın keyfin yerine gelsin

Bende oglumda yasadım onu süt birikiyor ağrıyor ben birde mecbur kaldım bel fıtığından tedavimi 1 yıl ertelemistim.2. Yas gunünde kestim ama cok ağladı bende.biberon almadı emzik zaten kullanmadım zordu.
Kızım 15 aylıktan sonra günde 2 Yada 3 kez emdi.isin açığı sıkılmıştım da oynuyor,ısırıyor,birsey bulamazsa emmee diye dolanıyordu.
Dinen öyle ama 3 ay bile emmeyen bebekler var.bebekten bebeğe fark olur o zamana gelelim belki kendi bırakır.

eminimki bu konudada bize fikir verebilecek tecrübeye sahipsin:)) çatlak oluşumunu önlemek için ne kullanmalıyız

dimi ama bekleyip görelim :)
bekara karı boşamak kolay gelirmiş ya benim ki tam o hesap oldu
büyüdüklerinde acıkmadan yada can sıkıntısından emmek istemeleri bazen sinir bozucu olsa da;hasta olduklarında yada canları yandığında anne sütüyle her şeyi unutmaları da hiç bir şeye değişilmeyecek bir duygu (

yeniden yaşayacaklarımı düşününce bu minik mucizeye görmeden aşık oldum şuan ben

kıs hanipeks ne çok düğün var sizin çevrede:))ben koca yaz 3 düğüne gittim,2si sünnet:))
ben zamandan verebilirim canım,benimde 25.gün gelir şaşmaz:))30 olsa bari

ablamdan biliyorum,yazın iice zor geliyomuş emzirmek,süt olur vede emerse 15 aylıkken yaz gelio.. çok hesapladım demi:))))

herkesler dışarda heralde,
bugün 8de çıktık evden,tören vardı,törenden sonra çarşıya gittik,öle çok dolaştıkki şu an üzerimde tonlarca yük war sanki
çok gezmeyin benden sölemesi:))

Canım ben sana şalgam göndereyim o zaman :)

Amaaa bool bool kokla yerime havasını . Heryer soğuk olur Ankara ayaz olur :) yazı yaz kisi kıs . Cok özledim cok
Güle güle giy canım hayırlı olsun şimdiden .

Benim yerime de koklayın, çok özledim, çok

sagol hayatım geliyor çınarın arkadaşı :) Bakırköy yorumuna hala kopuyorum :)))

ben kız görmüştüm hemde iki defa ama pipiyi bulduk benim rüyalar ters galiba :))

Pozları öyle şekerim

ohhhh ön deneyim olacak bu sana, Allah şeker kızımızın yengesinden razı olsun ona baktığı için

kıs hanipeks ne çok düğün var sizin çevrede:))ben koca yaz 3 düğüne gittim,2si sünnet:))

Canım sorma çıldırcam artık, gına geldi. Bugün de eşimin arkadaşları ile gün'ümüz var. 4 te işten çıkcam, hediye bakacaz, iade edeceğim çizmeler vardı geçen sene aldığım, onlarla uğraşıp hazırlanıp akşama yine gezmeye

herkesler dışarda heralde,
bugün 8de çıktık evden,tören vardı,törenden sonra çarşıya gittik,öle çok dolaştıkki şu an üzerimde tonlarca yük war sanki
çok gezmeyin benden sölemesi:))

Ay canım dikkat et, ayaklarının altına yastık koy, uzan biraz.

Paylaşım yapıldığı zaman okuyamamıştım ve hep merak etmiştim. Tek tek geçmişi taradım, buldum, okudum. Hüngür hüngür oldum tabi şuan

eminimki bu konudada bize fikir verebilecek tecrübeye sahipsin:)) çatlak oluşumunu önlemek için ne kullanmalıyız
Tatlım ben oğlumda 2 . Aydan itibaren lierac kullandım ama oğlum cok iriydi ondan mı bilmem ama sezaryen dikişinin olduğu yerde minik minik var biraz.ya bünye çatlamaya musaitse yağ icinde yatsanda çaresi yok.ama düzenli kullanın belki daha cok catlayacaktim.

Aynen öyle tatlım o sabrı verir Rabbim .

Ben hiç salgam içmedim hayatım ama teklifin için Cook teşekkür ettim.olurda Adana'ya gelirsem seni bulur kebap isterim.
Paylaşım yapıldığı zaman okuyamamıştım ve hep merak etmiştim. Tek tek geçmişi taradım, buldum, okudum. Hüngür hüngür oldum tabi şuan

Bak unutmuştum aklıma geldi oğluma anaokulunda birsey yapmışlardı.gecen camda izden falan bahsedilirken ekleyecektim unuttum,hatırlattın gülüm,bakayım ekleyim onu.

Anneler gunünden evvel öğretmeni oglumla benim kucaklastigimiz bir resim çekti .
Ogün geldiginde mezuniyet kıyafeti,kepi elinde kirmizi kurdelali rulo seklinde diplomasi vardı.iceri geçtik vs.
Oglumun elinde ,Kırmızı büyük kalın bir dosya var.Bana verdi elimi öptü Allah'ım arkadada candan ercetinin annem şarkısı çalıyor.
Dosya nin bir tarafında oglumla benim resmim,diğer tarafında parmak boyasını eline surmuş onuda bastırmış ogretmen.altinda da aynen su yazıyor.

Canım anneciğim;
İste sana evin her köşesinde , mobilyalarda,duvarlarda,aynada,camda,sehpada her gün temizlemekten biktigin kirli parmak izlerim.Simdi 6 yasimdayim,gün geçtikçe buyuyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor.Onun için sana büyüdüğüm zaman ozleyecegin küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.

Seni seviyorum annem,anneler gunün kutlu olsun.

Simdi olctum buyumus.Hala cok duygulaniyorum ya

henüz tıbbın sırrını çözemediği en etkili ağrı kesicidir EVLAT GÜLÜMSEMESİ

Eklentiler

• $297369_443236395718885_1518136518_n.webp
    8 KB · Görüntüleme: 42

voltajım yaa ben çok kötü oldum,bu kadar çabuk büyümeleri ve aslında çok değerli anların tadını yaşarken çıkaramamak çok acı (
istediğim zaman sarılıp öpemeyeceğim kucağıma alamayacağım günlerin yaklaştığını düşündükçe içim daralıyor (

Anamm bu ise cok sevindim, bende cok fena oluyorum hastalaninca

Evlenince gecer dediler gecmedi

Dogum kontrol hapi kullandigim sirada gecmisti, bebek istiyoruz diye biraktim gene hastanelere dustum

Insallah temelli biter dogumdan sonra

abooooo:)kıs naaptın,evede uğrayın bi ara:) ben walla direk uzanıp uyumuşum,yeni kalktım,bi taraftan da diorumki kendi kendime "hıı uyu uyu,bebek gelince görücem ben seni":)
bide benim bi tezim war,bilmiyorum doğrumu,böle hamilelikte çok gezersen bebeğinde hareketli oluyo,yatasan bebekte sessiz oluyo die,bakalım tutucak mı,benim arkadaşım sorunluydu zaten hamileliği hep yattı,bi uslu bi uslu bebeği daha ağladığını duymadık,ablamda son güne kadar gezdi,yeğen çok seviyo gezmeyi,evin bahçesi bile yetmiyo,hep sokağa zorluyo:)

ben zaten anneme çok düşkünüm,hanginize ağlıym bilemedim,anneye mi yavrusuna mı:)ne güzel kıs maşallah,Allah uzun ömürler versin..

torun ondan mı tatlı oluyo dio büyükler,yavrunun tadını alamıyon,torunda hep sev hep sev:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…