siyatik en yakın arkadasımda var ne kötü birşey o , birde çaresi yok bildigim kadarıyla gecmis olsun , bu arada yağmur ben uyurken yağdı galiba güne gördüm ne duydum :)
hahha sesli güldüm benim kutumda ne hissediyorsun bende kaç bende kaç :)
Ayy aklına da biz gelirmişiz :)) sen iste biz sana eksili seyler de göndeririz yarasın pismaniyeler :))
Şimdi yorumlarımı yaptım günaydın arkadaslar deme sırası :)))
gunaydin teyzoslar :)
be im bugün misafirim var görümcemin kızı bende 4 yasında dayısına asık beni arada kıskanıyor ama belli etmiyor peşimden de ayrılmaz :) annesi çalışıyor o yüzden babaannede ananede kızcağız babanne hasta ananede gunü var oraya götürme bana gelsin dedim , annesine demiş ki anne ben sabahları kalkıyorum sen yoksun yorgana sarılıyorum sen diye demiş zaten söyledi ağladım resmenşimdi isten çıkmayı düşünüyor eşi isleri duzeltirse, ne acı ya çok üzülüyorum böyle anne hasreti çeken cocuklara (
Bugun onunla beraber tatlılar yapicaz objeler surucez, buz devrini izliycez şimdi çizgi film izliyor bende arada yazıyorum o yüzden çok giremem buraya arada kaçarım öpüyorum cok sizi
kız sen böyle yazınca aklımdan geçenler yüzünden vicdanım sızladı
benim sütüm boldu,emzirmeyi bıraktırdıktan sonra bile 4-5 ay geldi;zor gelen bir buçuk yaşından sonra emzirmekti( aklı her bir şeye eriyordu,çişini bile öğretmiştim;çocuk tarafından kullanıldığımı düşünmeye başladım son aylarda
şimdi yine sütüm olduğu halde ben 1 yada 1 buçuk yaşında kesmek istesem günah mı olur(
daha oğlumu kucağıma almadan böyle düşündüğüm için çok kötü hissettim şimdi(
Ay çok ama çok heyecanlandım ben yaYerim bebişini.
Canım bugün de girmeseydin arayacaktım, dün akşam yine düğün vardı, eve geç döndük, tedirgin oldum arasam mı aramasam mı diye. Sabah ararım artık gelmezse dedim. Daha iyi olduğuna sevindim, çok çok geçmiş olsun.
ben zamandan verebilirim canım,benimde 25.gün gelir şaşmaz:))30 olsa bari:)) benimde bir arkadaş süt korur diye saldığı anda 4. ayında hamile kaldı :))
benim de sancılarım çok olur, ama baş ağrısı tutar bende.. adet migreni.. serumsuz asla kendime gelemem tuttumu..
polikistik over var bende.. düzenli adetlerim olmuyor.. hatta hayatım boyunca ilaçsız max 10 kez adet olmuşumdur.. doktorum biliyor tabii ki.. artık doğum sonrası bakacağız bir çaresine.. ama emzirirsem eğer muhtemelen ilaç kullanamayacağım.. en azından 1 yaşına dek emzirmem lazım.. bu durumda da bana stresli bol sıkıntılı gergin günler gözüküyor ahahaha
kız sen böyle yazınca aklımdan geçenler yüzünden vicdanım sızladı
benim sütüm boldu,emzirmeyi bıraktırdıktan sonra bile 4-5 ay geldi;zor gelen bir buçuk yaşından sonra emzirmekti( aklı her bir şeye eriyordu,çişini bile öğretmiştim;çocuk tarafından kullanıldığımı düşünmeye başladım son aylarda
şimdi yine sütüm olduğu halde ben 1 yada 1 buçuk yaşında kesmek istesem günah mı olur(
daha oğlumu kucağıma almadan böyle düşündüğüm için çok kötü hissettim şimdi(
Ahaha:))) canım benim .
İnanirmisin ben tatlı,çikolata,dondurma vs hiç sevmem.6 ay yemesem tatlı birsey aklıma gelmez.esim cok kızar gümbür gümbür ye kalk diye.olmuyor basım ağrıyor ağır geliyor.
Dün aksam eve geldiginde inanır misin 3 kutu afedersiniz pismaniye almış.tevafuk dedim neden falan dedibiri hanipeksin,biri bebecinin,biride gulimierin niyetine :)) kalbiniz,kalbimiz temiz mis :))
Eline saglık tatlım ancak bu kadar olur :)
Amaaa bool bool kokla yerime havasını . Heryer soğuk olur Ankara ayaz olur :) yazı yaz kisi kıs . Cok özledim cok
Güle güle giy canım hayırlı olsun şimdiden .
sagol hayatım geliyor çınarın arkadaşı :) Bakırköy yorumuna hala kopuyorum :)))
ben kız görmüştüm hemde iki defa ama pipiyi bulduk benim rüyalar ters galiba :))
Şimdi yorumlarımı yaptım günaydın arkadaslar deme sırası :)))
gunaydin teyzoslar :)
be im bugün misafirim var görümcemin kızı bende 4 yasında dayısına asık beni arada kıskanıyor ama belli etmiyor peşimden de ayrılmaz :) annesi çalışıyor o yüzden babaannede ananede kızcağız babanne hasta ananede gunü var oraya götürme bana gelsin dedim , annesine demiş ki anne ben sabahları kalkıyorum sen yoksun yorgana sarılıyorum sen diye demiş zaten söyledi ağladım resmenşimdi isten çıkmayı düşünüyor eşi isleri duzeltirse, ne acı ya çok üzülüyorum böyle anne hasreti çeken cocuklara (
Bugun onunla beraber tatlılar yapicaz objeler surucez, buz devrini izliycez şimdi çizgi film izliyor bende arada yazıyorum o yüzden çok giremem buraya arada kaçarım öpüyorum cok sizi
kıs hanipeks ne çok düğün var sizin çevrede:))ben koca yaz 3 düğüne gittim,2si sünnet:))
herkesler dışarda heralde,
bugün 8de çıktık evden,tören vardı,törenden sonra çarşıya gittik,öle çok dolaştıkki şu an üzerimde tonlarca yük war sanki
çok gezmeyin benden sölemesi:))
BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim. Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım. O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kağıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye dana dili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler
keşfedemeyecektim hiç. Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimdenVRS geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım. Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım. Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim. Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti. Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek amaVRS sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik. Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım. Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım. Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım. Annesinden zorla ayırdılar diye Uçan Fil Jumbo! çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım. Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanarVRS diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım. Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım. 38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı. Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanınVRS keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım. Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim. Sen olmasaydın eğer ben asla anne olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
Alıntı
Tatlım ben oğlumda 2 . Aydan itibaren lierac kullandım ama oğlum cok iriydi ondan mı bilmem ama sezaryen dikişinin olduğu yerde minik minik var biraz.ya bünye çatlamaya musaitse yağ icinde yatsanda çaresi yok.ama düzenli kullanın belki daha cok catlayacaktim.eminimki bu konudada bize fikir verebilecek tecrübeye sahipsin:)) çatlak oluşumunu önlemek için ne kullanmalıyız
Aynen öyle tatlım o sabrı verir Rabbim .dimi ama bekleyip görelim :)
bekara karı boşamak kolay gelirmiş ya benim ki tam o hesap oldu
büyüdüklerinde acıkmadan yada can sıkıntısından emmek istemeleri bazen sinir bozucu olsa da;hasta olduklarında yada canları yandığında anne sütüyle her şeyi unutmaları da hiç bir şeye değişilmeyecek bir duygu(
yeniden yaşayacaklarımı düşününce bu minik mucizeye görmeden aşık oldum şuan ben
Ben hiç salgam içmedim hayatım ama teklifin için Cook teşekkür ettim.olurda Adana'ya gelirsem seni bulur kebap isterim.
Canım ben sana şalgam göndereyim o zaman :)
Benim yerime de koklayın, çok özledim, çok
Pozları öyle şekerim
ohhhh ön deneyim olacak bu sana, Allah şeker kızımızın yengesinden razı olsun ona baktığı için
Paylaşım yapıldığı zaman okuyamamıştım ve hep merak etmiştim. Tek tek geçmişi taradım, buldum, okudum. Hüngür hüngür oldum tabi şuan
O zaman sen hemen doğuracaksın sende ben 2 cocuk hissediyorumkutunda büyük hissediyorum gibi oldu hahaha:))
Anneler gunünden evvel öğretmeni oglumla benim kucaklastigimiz bir resim çekti .
Ogün geldiginde mezuniyet kıyafeti,kepi elinde kirmizi kurdelali rulo seklinde diplomasi vardı.iceri geçtik vs.
Oglumun elinde ,Kırmızı büyük kalın bir dosya var.Bana verdi elimi öptü Allah'ım arkadada candan ercetinin annem şarkısı çalıyor.
Dosya nin bir tarafında oglumla benim resmim,diğer tarafında parmak boyasını eline surmuş onuda bastırmış ogretmen.altinda da aynen su yazıyor.
Canım anneciğim;
İste sana evin her köşesinde , mobilyalarda,duvarlarda,aynada,camda,sehpada her gün temizlemekten biktigin kirli parmak izlerim.Simdi 6 yasimdayim,gün geçtikçe buyuyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor.Onun için sana büyüdüğüm zaman ozleyecegin küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Seni seviyorum annem,anneler gunün kutlu olsun.
Simdi olctum buyumus.Hala cok duygulaniyorum ya
Aman o süt koruyor efsanesine aldanmayın .ben o dönemlerde adet gormesemde korundum.cogu arkadasım o donem süt korur diye koyvermis isguzarlar.
Ama sunu söyleyim benim adetim Cook sancılı geçerdi her 3 ayda bir serum vs.evlenince gecer dediler yok,ama oğlumu dogurup adetim bir başladı anam o ben nerde.hiiic ne ağrı ne sancı
Dr biliyor mu boyle durumu bilmiyorsa söyle doğumdan evvel.
abooooo:)kıs naaptın,evede uğrayın bi ara:) ben walla direk uzanıp uyumuşum,yeni kalktım,bi taraftan da diorumki kendi kendime "hıı uyu uyu,bebek gelince görücem ben seni":)
Canım sorma çıldırcam artık, gına geldi. Bugün de eşimin arkadaşları ile gün'ümüz var. 4 te işten çıkcam, hediye bakacaz, iade edeceğim çizmeler vardı geçen sene aldığım, onlarla uğraşıp hazırlanıp akşama yine gezmeye
Ay canım dikkat et, ayaklarının altına yastık koy, uzan biraz.
ben zaten anneme çok düşkünüm,hanginize ağlıym bilemedim,anneye mi yavrusuna mı:)ne güzel kıs maşallah,Allah uzun ömürler versin..Anneler gunünden evvel öğretmeni oglumla benim kucaklastigimiz bir resim çekti .
Ogün geldiginde mezuniyet kıyafeti,kepi elinde kirmizi kurdelali rulo seklinde diplomasi vardı.iceri geçtik vs.
Oglumun elinde ,Kırmızı büyük kalın bir dosya var.Bana verdi elimi öptü Allah'ım arkadada candan ercetinin annem şarkısı çalıyor.
Dosya nin bir tarafında oglumla benim resmim,diğer tarafında parmak boyasını eline surmuş onuda bastırmış ogretmen.altinda da aynen su yazıyor.
Canım anneciğim;
İste sana evin her köşesinde , mobilyalarda,duvarlarda,aynada,camda,sehpada her gün temizlemekten biktigin kirli parmak izlerim.Simdi 6 yasimdayim,gün geçtikçe buyuyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor.Onun için sana büyüdüğüm zaman ozleyecegin küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Seni seviyorum annem,anneler gunün kutlu olsun.
Simdi olctum buyumus.Hala cok duygulaniyorum ya
voltajım yaa ben çok kötü oldum,bu kadar çabuk büyümeleri ve aslında çok değerli anların tadını yaşarken çıkaramamak çok acı(
istediğim zaman sarılıp öpemeyeceğim kucağıma alamayacağım günlerin yaklaştığını düşündükçe içim daralıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?