2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok duyulmadık bir isim koymak istiyorum..eymen son zamanlarda fazlasıyla kullanılır oldu..anlamı çok güzel ama daha farklı kulağa hoş gelen başka isimler yok muuuuu

Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)

Kızlar geç oldu biraz ama çok tebrik ediyorum ikinizi de :)
Allah sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim ne tatlısınız siz öyle, maşallah :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.
En kötü gününüz böyle olsun inşallah.

Yaa onların tepkisi, yorumları seni elbette ki etkilemez,üzülecek değilsin. Hepimiz belirli olgunlukta insanlarız ama ayıp denen de bişey var.
En mutlu günlerinden biri senin, bir heves aramışsın. Millet erkek diye tutturur, sizinkiler de tam tersi, ilginç valla..

Annemin karşı komşusu da bana sordu belli mi cinsiyeti diye, kız dedim. Olsun,o da evlat diyor :) Komik insanlar..

Yerim ben onun minicik ellerini, biz de görecekmiyiz o günlerini, okul hayatlarını, mezuniyetlerini, evliliklerini.
Duygulandım şimdiden.

günaydınnnn....isim bulamıyoruz bizim oğlana..kızlar yardımcı olursanız sevinirim..çok zormuş çocuğa isim vermek..dini boyutunu düşününce daha zorlaşıyor..

Bizimki erkek olsaydı Ömer koyacaktık, her bakımdan çok güzel bir isim bence.
Kızımıza ise ne koyacağımıza karar veremiyoruz bir türlü.

ay bende oyleyım aygımın altı yanıyor resmen soguk yerler arıyorum artık agagımı yıkıyorum ıslak bez sarıyorum onun uzerıne uyuyorum yoksa uykumu cok etkılıyor arastırdım b5 ve b12 vıtamın eksıklıgı dıyor ama gayetde ıyı beslenıyoruz olması mumkun degıl sekerınız yukseksede olur dıyor ama sekerım olculdu benım yuksek degıldı:44::44:

ah ah bende oyleyım acaba sadece benmıyım dedım gecelerı ozellıkleoluyor uyuamıyorum ayagımın altı yanıyor soguk yer arıyorum yada ıslıyorum bezı sarıyorum bez sıcak olunce tekrar yıkayıp getırıyor ayagıma sarıyorum onun yuzunden gece uykusunu yok oldu benım ıcın arastırdım b5 ve b12 vıtamını eksıklıgı dıyor ama bakıyorum hepsınden yıyoruz seker hastalıgı dıyor sekerım olculdu normal cıktı anlamadımkı nıye oluyor
:44:

geçmiş olsun tatlım benim yanmıyor da kaslarım atıyor karıncalanıyor gibi oluyor içten bi ağrı yani tuhaf bir his öyle bi atıyo ki bacaklarım eşim bile zıplıyo yani yatakta bi çaresi de yok malesef (( benim hamile olmadan önce de vardı şimdi hamilelikte süresi ve sıklığı arttı senin belki hormonların etkisi olabilir ya da b12 eksikliğindense eğer yetmiyor olabilir ek olarak alıyorsundur mutlaka da yine doktoruna danış bence çok geçmiş olsun tatlım

Mrb arkadaşlar bebeğin hareketni ilk kez dün sinemada hissettim. Evim sensin filmine gittik ve ilki orda yaşadım. Bugünde hissettm ama tekmeleri çok güçsüz. Daha epey zamanı var güçlü tekme atması için..

bende tam alışveriş canavarı oldum valla hatta.eskiden dönüp bakmadığım reyonlarda şimdi saatlerim geçiyor. 3 haftada ilk 6 aylık kıyafeti tamamladım galiba. ben şampuan olarak nivea almıştım ama kız kardeşim nivea göz yakıyor dedi.önce kendimde deneyeceğim bende yakarsa diğerlerini de alıp deneyeceğim. ya bu arada mesela bir gece hastanede kalacaksak kaç hastane çıkışı alacağız-2 tane yeter mi-sadece uyuyacaksa üstünü çok kirletmez değil mi-hastane çıkışları çok minik ya

tebrik ederim canım,devamı her geçen gün güçlene güçlene gelir merak etme annesi
tam zamanında hissettirmiş valla :)

Olur mu hiç erkekler annelerine daha düşkün tatlım merak etme
Maşallah abine.kiz gün oturması yapacağız börekler vs :))))) gorumcen akilliymis
sakın haa sık dişini nisanda doğur diycem ama diş sıkmaklada olmuyoki bu işler
Sıkarım :) bende çatı kemigi kapalı çıkmaz kiii, suyu gelmediği sürece bende
Oyy silooopp diye iç çekeceğim :))) çilek gecti tatlım ben yapıyorum ,kızım Cook sever fındığım .
ayyy yavrum yaaaa, çok duygulandım ben,
bende bunları yaşamak istiyorummm ve çok çok yaşamak istiyorum öyle bir iki değil, Rabbim gönlümdeki çocuk sayısını hakkımda hayırlı eylesin inşallah
İnşallah yasarsınız canım,Rabbim hepimize göstersin .diledigince evlatla
Benim bugun misafirim vardi, muhabbet guzeldi ama temizligiydi yemegiydi belim koptu yahu

Yarina gecer bu bel agrisi insallah
Aman dikkat et tatlım yardım etmediler mı ki Allah şifa versin dinlenince gecer :)
Maalesef bende hamilelik pek sevmem sadece pantolonu olsunda üst cok abidik gubidik olmasa.gule güle giy tatlım.kilolar gidecek bebisler gibi onlarda misafir
günaydınnnn....isim bulamıyoruz bizim oğlana..kızlar yardımcı olursanız sevinirim..çok zormuş çocuğa isim vermek..dini boyutunu düşününce daha zorlaşıyor..
Dini hükmü ne?Su isim olacak diye dinde bir şart yokki.Anlamli olması kafi.gerci cennetin ipi , topu diye bir dünya uyduruk isim var.esas onlara dikkat edin.
Adıyla yasasın.Adi gibi hayırlı uğurlu kutlu olsun :)
Güle güle kullan tatlım geç kalmışım ama bebisler içn tavsiyem sabun sampuan krem "sebamed" biberon emzik sulukta "nuk" Yada "avent".saglikla gelsin prenses.
çok duyulmadık bir isim koymak istiyorum..eymen son zamanlarda fazlasıyla kullanılır oldu..anlamı çok güzel ama daha farklı kulağa hoş gelen başka isimler yok muuuuu
Ben öyle bir isim daha duymadım :)
Vallahi cok komik ya cok yazik.kendi neydi bir zamanlar,hey yavrum hey...
Yerim ben onun minicik ellerini, biz de görecekmiyiz o günlerini, okul hayatlarını, mezuniyetlerini, evliliklerini.
Duygulandım şimdiden.
Daha neler neler hayatım sen sabret hepsini yaşayacaksın :)
Oyy canım bebisin sese tepki vermiş :) sinemada güm güm ses vs.arabada muzik sesini cok acincada hareket eder minigin.saglikla gelsin inşallah.

Son düzenleme:

ben de başlarda kızım olsun istiyordum hayırlı evlat olur, askerlik derdi yok, daha uslu, oyuncak bebek gibi süsleriz oynarız diyordum ama oğluşuma çok çabuk alıştım.oğluşumun cinsiyeti ile ilgili şu ana kadar bir kişi yorum yaptı ona da güldüm geçtim. göbeğim ilk belli olduğunda da herkes hamile misin derken bir arkadaşım şişkinliğin var galiba kiraz sapı kaynat iç dedi. canım ya. iyi ki hayatımızda herkesi kendisi gibi iyi bilenler de var.

ama "o da evlat" ne demek ya.allahım sen akıl fikir ver

Kizlar mutlu pazarlar gec dedim,gunum gergindi hemen konuya atladim
Bu normal bir durum tatlım.gece bende duvarlara dayardim ayaklarımı yalnız ıslak bez sarma böbreklerini usutursun sıcaklığına aldanma.
Seninki kiz mı:)

Son düzenleme:

bugünün en güzel haberi bu . naneli_limoncum gözün aydın. göbeğimi dürte dürte bir hal oldum ben bu hafta. gerçi doktor 22. haftadan önce hissedemezsin demişti ama. filme hemen gideyim ben.

ooooooooooo, saat 5 olmuş ben gidip bişeyler kaynatayım. sıcak bişeyler içmek istiyorum. soğukta çok gezindim ben bugün yine. herkese iyi forumlar

Senin bu durumuna benzer durum bende oldu tatlım,benimkinde artık kaburgalarim ustu atıyordu.basta asiri stres b12 ve kansizliktan dediler.soguk suyla biraz masaj yaparsan kan akisin hizlanir canim.Allah şifanı versin.

Son düzenleme:

Bazı hastane çıkışları icinde 2- 3 takım çıkıyor.1 gece için 1 hastane çıkışı yeterli. Ama 2 citli body ve 2 tulum ,eldiven ,sapka corap koy.kakasi cok sıvı oldugundan çıkar dısına.muhakkak hırka koy tam bahar mevsimi.
Birde tavsiyem sizlere birazda anne zamani :)korseler var yünlu.(strec kiyafet korsesi degil)cok sıkmaz .bebisi emzirirken (emzirme sutyeni veya atleti olsa bile)muhakkak bel açılıyor .birde cocugun heyecani emzirme heyecani lak diye aciyoruz.cook faydasını gördüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…