Rüyamda bu sefer annem keske kız olsaydı diyor ortalığı yıkıyorum resmen takmişim ben bu konuya ya, hayret birşey :))
dun belim koptu valla yorumunda direk bele vuruyor sonra da alttan sancım oldu şimdi İyiyim uyudum bu saatte kadar artık gezmeye gidebilirim kocamla :) ben adam olmam:))
lsen nasıl oldun canım daha iyi mısın iki erkek anası :)
ben sanırım eymen koyacağım cennet kapısı, hayırlı, uğurlu, kutlu demek , amcası bulmuştu erkek olmasına en çok o sevindiğine gore koyabilirim :)
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
voltajım çilek reçeline boğarım ben seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen bu işi biliyorsun kız yine tuttu, kızım olacak inşallah
bütün gün boyunca içim içime sığmadı yaaaa hemen yazmak istedim sizlere ama sabah telaşla ayyy peti unutmuşum,
telefonum yok benim, cimri kocam hala alamadı bi ayyy fon bana
sabah uyanınca hemen çikolata yedim, uykusundan uyansında açsın bacakları göstersin diye,gider gitmez hemen yattım masaya hazır bekledim doktoru,
ayyyyyyy bi de baktık kızım açtı bacakları gösteriyo, babasını çağırdım baksın diye utandı bebeğim hemen kapattı bacakları yüzünü döndü eli çenesinde esniyodu yavrum benim,tam o anda çekti doktor, fotoğraf makinesine çekeyim yüklerim buraya, artık pembeleri alırsınız diyo doktor, kendinin yeni oğlu oldu, kız bebeği olacaklara imreniyo
kesin kız dedi, doktor demeden ben anladım, 199 gr olmuş 16-17 cm boyu,
babasıda çok sevindi, içten içe bende kız istiyodum aslında dedi, sırf kızlarımızın bi abisi olsun diye erkek diyodum dedi,ben zaten gülümsemekten çenem ağrıyo şu an
doktordan anneme geçtim, şimdi eve geldim, geçmişi okumadan hemen yazayım dedim, darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah,
kız annesi mi olucam ben şimdi ayyyy ayyyy ayyyy pek güzel
Günaydın kızlar geçmişe şöyle bir baktım ve geldim.
Bugun cuma çok şükür.Uzun zamandır evde olduğum için sabah kalkma olayına hala alışamadım.
Sabah geç kalkınca yolu uzatıyorum biraz buda beni çok yoruyor.
Pazartesi normale dönmüş olurum inşallah.
Dün kocişimle aynı anda köprüye gelmişdik,birlikde çıkdık eve.
Birlikde yemek hazırladık,birlikde evi toparladık.
Ay nasıl huzurlu hissettim kendimi anlatamam.
Allah kocişimden razı olsun hiç kırmıyor beni.
Ben uzandım kociş sofrayı topladı.
Ben kocişime ne yapsam az.bugun hediyesinide alıcam.
Çok mutlu olsun istiyorum.
Kızlar benim oğlum olacak diye çok mutluyum zaten oğlum diye seviyordum ama bizde esimin tarafı da benim tarafımda hep kız bekliyordu , icim buruk haber verdim biraz ama benim tarafimdan kimse beni üzmedi gerçi ablam hadi ya dedi önce sonra sevindim yine de dedi , ama esimin annesi telefonla aradı ben erkek deyince ' he ' dedi sadece eşimde duydu kapat telefonu bu ne ya dedi sinirlendi ondan önce de kendi ablasını aramıştı , ablası da hadi ya neyse saglık olsun ben kız istiyordum diye uzattı da uzattı da esim çok bozuldu bende kayınvalideme bağırdım zaten gelmiyor sesin kapatıyorum dedim kapattım . Yani tamam herkes kız bekleyebilir ama bence bu üzülme tepkileri çok kötü , psikolojimi bozdular benim ailem ise herkes erkek anası olmaz falan diye moral vermeye çalıştılar sağolsunlar sonuçta sevindiler ama esimin annesi ve ablası sanki hasta demisiz gibi tepki verince gidik oldum
Anneler gunünden evvel öğretmeni oglumla benim kucaklastigimiz bir resim çekti .
Ogün geldiginde mezuniyet kıyafeti,kepi elinde kirmizi kurdelali rulo seklinde diplomasi vardı.iceri geçtik vs.
Oglumun elinde ,Kırmızı büyük kalın bir dosya var.Bana verdi elimi öptü Allah'ım arkadada candan ercetinin annem şarkısı çalıyor.
Dosya nin bir tarafında oglumla benim resmim,diğer tarafında parmak boyasını eline surmuş onuda bastırmış ogretmen.altinda da aynen su yazıyor.
Canım anneciğim;
İste sana evin her köşesinde , mobilyalarda,duvarlarda,aynada,camda,sehpada her gün temizlemekten biktigin kirli parmak izlerim.Simdi 6 yasimdayim,gün geçtikçe buyuyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor.Onun için sana büyüdüğüm zaman ozleyecegin küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Seni seviyorum annem,anneler gunün kutlu olsun.
Simdi olctum buyumus.Hala cok duygulaniyorum ya
günaydınnnn....isim bulamıyoruz bizim oğlana..kızlar yardımcı olursanız sevinirim..çok zormuş çocuğa isim vermek..dini boyutunu düşününce daha zorlaşıyor..
ilk defa duyuyorum canım. kasıklarda yada göbüşün alt taraflarında batma benzeri bi ağrı var ama kalkarken falan olan, bacaklarda bir sorun yok şimdilik. geçmiş olsun forumda bilen biri mutlaka vardır ama dayan yardım gelir birazdan
kızlar aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Benim hamile kalmadan önce de vardı ama arada oluyordu 3 gündür akşamları uyuyamıyorum ağrısından(( gerçi ağrı da değil ya garip bi his bacaklarım atıp duruyor fenalıklar basıyo off
ah ah bende oyleyım acaba sadece benmıyım dedım gecelerı ozellıkleoluyor uyuamıyorum ayagımın altı yanıyor soguk yer arıyorum yada ıslıyorum bezı sarıyorum bez sıcak olunce tekrar yıkayıp getırıyor ayagıma sarıyorum onun yuzunden gece uykusunu yok oldu benım ıcın arastırdım b5 ve b12 vıtamını eksıklıgı dıyor ama bakıyorum hepsınden yıyoruz seker hastalıgı dıyor sekerım olculdu normal cıktı anlamadımkı nıye oluyor
:44:
günaydın iyi pazarlar güzel anneler
biz kızımla cumartesi nöbetçiydik ve aşırı yorulduk.kociş beni işten gelip aldı ve alışverişe çıktık.evin genel mutfak alışverişini yaparken kızımın ilk bebek bezini şampuanını sabununu vs.. onlarıda aldık hepsi çok tatlı.minicik bi biberonda aldık su içmesi için.beni o reyondan zor ayırdıçok zevkliymiş kızlar bayılırım zaten alışverişe
Mrb arkadaşlar bebeğin hareketni ilk kez dün sinemada hissettim. Evim sensin filmine gittik ve ilki orda yaşadım. Bugünde hissettm ama tekmeleri çok güçsüz. Daha epey zamanı var güçlü tekme atması için..
Olur mu hiçAmin canım,inşallah sağlıkla yaşar torunlarına da doyarsın..
biz de öyleyiz tatlım hala indirmezsem inmez kucağımdan ama ne kadar sürer ki( erkek çocukları çok farklı sonuçta,ergen olduktan sonra da sevdirirler mi dersin??
Maşallah abine.kiz gün oturması yapacağız börekler vs :))))) gorumcen akilliymisCanlar kizimizi..anasi babasi geldi bende.dedim davet isini aradan cikarayim hem kiza baktim hem ziyafet hazorladim valla :) ilk davetim sayilir bu :) ama yormusum kendimi su an onlar sohbet.ediyor ben.cepten kacamak yapiyorum seyim agriyor benim ya alttan alttan uykumda geldi
Yuksek voltajim sinirim gecti valla oglusum geliyor daha ne olsun kucuk gorumceme soyledim dun olanlari anasina kizdi birde erkek bulana kadar.ne cekmis ne sacmalamis dedi neyse.artik sen gel ben.sana hazirlarim kisir pasta kurabiye sen iste :)
Erkek cocuk konusunda abimi ornek verebilirim hala annemin kucagina yatar saclarini oksatir , evli olmasi cocuk.sahibi olmasi degistirmedi onu , benim esimde annesini hic kirmaz sarilir oper gidiklar kime ne yani , esske kadar olsalarda onlar bizim ogluslarimiz yeter ki biz sicak olalim
Sıkarım :) bende çatı kemigi kapalı çıkmaz kiii, suyu gelmediği sürece bendesakın haa sık dişini nisanda doğur diycem ama diş sıkmaklada olmuyoki bu işler
Oyy silooopp diye iç çekeceğim :))) çilek gecti tatlım ben yapıyorum ,kızım Cook sever fındığım .canım benim acılı şalgam, bol yeşillik ve ev yapımı etsiz çiğköfte göndereyim mi ben sana
çooooooooooook güzel çiğköfte yaparım, bugün de herşeyini hazırladım eşim yoğurdu tabi bu sefer ama erkek kuvveti denen şey bu olsa gerek 1 kilo bulguru 20 dakikada macun yaptı adam, ben yapınca 1 saat yogğur yoğur canım çıkıyodu
tatlı sevmem dedin bebişler mi çilek reçeli seviyo yoksa, onlar ,için mi istedin annesi?
adresini yaz sen göndereyim ben canım sana, tabi reçel için çileklerin çıkmasını bekliycez, hala pazarda çilek var mı bilmiyorum gerçi uzun süreden beri çarşı pazar yapmıyorum ben
İnşallah yasarsınız canım,Rabbim hepimize göstersin .diledigince evlatlaayyy yavrum yaaaa, çok duygulandım ben,
bende bunları yaşamak istiyorummm ve çok çok yaşamak istiyorum öyle bir iki değil, Rabbim gönlümdeki çocuk sayısını hakkımda hayırlı eylesin inşallah
Aman dikkat et tatlım yardım etmediler mı kiBenim bugun misafirim vardi, muhabbet guzeldi ama temizligiydi yemegiydi belim koptu yahu
Yarina gecer bu bel agrisi insallah
Maalesef bende hamilelik pek sevmem sadece pantolonu olsunda üst cok abidik gubidik olmasa.gule güle giy tatlım.kilolar gidecek bebisler gibi onlarda misafirgünaaaaaaaaaaydın;
ben yine hava durumu ile başlayayım. ankara güne güneşli başladı. yani benim geçmişi okuyup hemen yürüyüşe çıkmam lazım şu bulutlar güneşin önünü kapatmadan.
teşekkür ederim voltajcım. daha güzelleri sizin olsun. çalışıyor olmaktan sanırım ya da benim görmemişliğim kıyafet sorun oluyor. hem hamile kıyafeti giymek istemiyorum hem de bu işin başka yolu yok. hamile mankenleri bile 36 beden yahu, sadece göbüşleri var. neyse sonuç ben yine kiloma, bedenime ve görünüşüme taktım ama doğuma kadar beni idare edecek birkaç şey bulsam yeter. günce yazar gibi yazdım ama idare edin lütfen
şimdi hızlıca geçmişi okuyalım
Dini hükmü ne?Su isim olacak diye dinde bir şart yokki.Anlamli olması kafi.gerci cennetin ipi , topu diye bir dünya uyduruk isim var.esas onlara dikkat edin.günaydınnnn....isim bulamıyoruz bizim oğlana..kızlar yardımcı olursanız sevinirim..çok zormuş çocuğa isim vermek..dini boyutunu düşününce daha zorlaşıyor..
Adıyla yasasın.Adi gibi hayırlı uğurlu kutlu olsun :)Rüyamda bu sefer annem keske kız olsaydı diyor ortalığı yıkıyorum resmen takmişim ben bu konuya ya, hayret birşey :))
dun belim koptu valla yorumunda direk bele vuruyor sonra da alttan sancım oldu şimdi İyiyim uyudum bu saatte kadar artık gezmeye gidebilirim kocamla :) ben adam olmam:))
lsen nasıl oldun canım daha iyi mısın iki erkek anası :)
ben sanırım eymen koyacağım cennet kapısı, hayırlı, uğurlu, kutlu demek , amcası bulmuştu erkek olmasına en çok o sevindiğine gore koyabilirim :)
Güle güle kullan tatlım geç kalmışım ama bebisler içn tavsiyem sabun sampuan krem "sebamed" biberon emzik sulukta "nuk" Yada "avent".saglikla gelsin prenses.günaydın iyi pazarlar güzel anneler
biz kızımla cumartesi nöbetçiydik ve aşırı yorulduk.kociş beni işten gelip aldı ve alışverişe çıktık.evin genel mutfak alışverişini yaparken kızımın ilk bebek bezini şampuanını sabununu vs.. onlarıda aldık hepsi çok tatlı.minicik bi biberonda aldık su içmesi için.beni o reyondan zor ayırdıçok zevkliymiş kızlar bayılırım zaten alışverişe
Ben öyle bir isim daha duymadım :)çok duyulmadık bir isim koymak istiyorum..eymen son zamanlarda fazlasıyla kullanılır oldu..anlamı çok güzel ama daha farklı kulağa hoş gelen başka isimler yok muuuuu
Vallahi cok komik ya cok yazik.kendi neydi bir zamanlar,hey yavrum hey...Yaa onların tepkisi, yorumları seni elbette ki etkilemez,üzülecek değilsin. Hepimiz belirli olgunlukta insanlarız ama ayıp denen de bişey var.
En mutlu günlerinden biri senin, bir heves aramışsın. Millet erkek diye tutturur, sizinkiler de tam tersi, ilginç valla..
Annemin karşı komşusu da bana sordu belli mi cinsiyeti diye, kız dedim. Olsun,o da evlat diyor :) Komik insanlar..
Daha neler neler hayatım sen sabretYerim ben onun minicik ellerini, biz de görecekmiyiz o günlerini, okul hayatlarını, mezuniyetlerini, evliliklerini.
Duygulandım şimdiden.
Oyy canım bebisin sese tepki vermiş :) sinemada güm güm ses vs.arabada muzik sesini cok acincada hareket eder minigin.saglikla gelsin inşallah.Mrb arkadaşlar bebeğin hareketni ilk kez dün sinemada hissettim. Evim sensin filmine gittik ve ilki orda yaşadım. Bugünde hissettm ama tekmeleri çok güçsüz. Daha epey zamanı var güçlü tekme atması için..
Yaa onların tepkisi, yorumları seni elbette ki etkilemez,üzülecek değilsin. Hepimiz belirli olgunlukta insanlarız ama ayıp denen de bişey var.
En mutlu günlerinden biri senin, bir heves aramışsın. Millet erkek diye tutturur, sizinkiler de tam tersi, ilginç valla..
Annemin karşı komşusu da bana sordu belli mi cinsiyeti diye, kız dedim. Olsun,o da evlat diyor :) Komik insanlar..
Bu normal bir durum tatlım.gece bende duvarlara dayardim ayaklarımıay bende oyleyım aygımın altı yanıyor resmen soguk yerler arıyorum artık agagımı yıkıyorum ıslak bez sarıyorum onun uzerıne uyuyorum yoksa uykumu cok etkılıyor arastırdım b5 ve b12 vıtamın eksıklıgı dıyor ama gayetde ıyı beslenıyoruz olması mumkun degıl sekerınız yukseksede olur dıyor ama sekerım olculdu benım yuksek degıldı:44::44:
Mrb arkadaşlar bebeğin hareketni ilk kez dün sinemada hissettim. Evim sensin filmine gittik ve ilki orda yaşadım. Bugünde hissettm ama tekmeleri çok güçsüz. Daha epey zamanı var güçlü tekme atması için..
geçmiş olsun tatlım benim yanmıyor da kaslarım atıyor karıncalanıyor gibi oluyor içten bi ağrı yani tuhaf bir his öyle bi atıyo ki bacaklarım eşim bile zıplıyo yani yatakta bi çaresi de yok malesef(( benim hamile olmadan önce de vardı şimdi hamilelikte süresi ve sıklığı arttı senin belki hormonların etkisi olabilir ya da b12 eksikliğindense eğer yetmiyor olabilir ek olarak alıyorsundur mutlaka da yine doktoruna danış bence çok geçmiş olsun tatlım
bende tam alışveriş canavarı oldum valla hatta.eskiden dönüp bakmadığım reyonlarda şimdi saatlerim geçiyor. 3 haftada ilk 6 aylık kıyafeti tamamladım galiba. ben şampuan olarak nivea almıştım ama kız kardeşim nivea göz yakıyor dedi.önce kendimde deneyeceğim bende yakarsa diğerlerini de alıp deneyeceğim. ya bu arada mesela bir gece hastanede kalacaksak kaç hastane çıkışı alacağız-2 tane yeter mi-sadece uyuyacaksa üstünü çok kirletmez değil mi-hastane çıkışları çok minik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?