2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kız alıntı yapmamışsın anlayana kadar göbeğim çatladı
aynen şekerim bende kendimi bir garip hissediyordum usuldan okuyup okuyup çıkıyordum sessizce;ayıp gerçi ama bir merhaba bile demedim

Laterne tatlim dogum yaptın 40in çıktıya normal döngüde hemen adet gördün mü ?
Ben oğlanda 8 ay kızda 6 ay görmedim bunda da öyle olur muyum acep :))
Gerçi yinede tedbiri elden bırakmadım o zamandada .

aaa bi de bu var yaaa..
ben normalde de adet olamıyorum doğru düzgün.. kesin ilaç takviyesi almam gerekicek..

ya geçen senenin nisan annelerine baktım geçenlerde.. çoğumuz martta doğurucaz..

Bu arada adresi alayım canım

Ahaha:))) canım benim .
İnanirmisin ben tatlı,çikolata,dondurma vs hiç sevmem.6 ay yemesem tatlı birsey aklıma gelmez.esim cok kızar gümbür gümbür ye kalk diye.olmuyor basım ağrıyor ağır geliyor.

Dün aksam eve geldiginde inanır misin 3 kutu afedersiniz pismaniye almış.tevafuk dedim neden falan dedi biri hanipeksin,biri bebecinin,biride gulimierin niyetine :)) kalbiniz,kalbimiz temiz mis :))

Eline saglık tatlım ancak bu kadar olur :)

Laterne tatlim dogum yaptın 40in çıktıya normal döngüde hemen adet gördün mü ?
Ben oğlanda 8 ay kızda 6 ay görmedim bunda da öyle olur muyum acep :))
Gerçi yinede tedbiri elden bırakmadım o zamandada .

kırkımdan 2 ay sonra adet görmüştüm yanılmıyorsam:44:
evet şekerim kesinlikle tedbiri elden bırakma bence de;Allah korusun kayın validenin dilinden kurtulamazsın valla''ben demiştim bağlat diye''der

aaaaaaa
korkmaya başlıyorum senden voltaj

canım bende 29 ekim gecesi sarı köpüklü bir sıvı kusmaya başladım. ilk defa başıma gelince korktum acile gittim. safra imiş. daha önce de kusmalarım oluyordu ama yediklerimi çıkarıyordum sadece. doktorum yani nöbetçi kadın doğumcu rennie kullanabilirsin demişti ama ben ilk üç ayda kullanmak istemediğimi, şimdi de ihtiyacım olmadığını söyleyince kendinizi bu kadar zorlamanıza gerek yok, daha rahat olun demişti. ben ilk üç ay parolu bile kullanmamıştım gerçi üç aydan sonra da faydasını gördüm diyemem.bu çarşamba perşembe 2 gün günde 3 er tane parol kullanmdım ama başağrım kendisi isteyince geçiyor. telefonle sorma şansın varsa doktoruna sor bence

aaa bi de bu var yaaa..
ben normalde de adet olamıyorum doğru düzgün.. kesin ilaç takviyesi almam gerekicek..

ya geçen senenin nisan annelerine baktım geçenlerde.. çoğumuz martta doğurucaz..

Aman o süt koruyor efsanesine aldanmayın .ben o dönemlerde adet gormesemde korundum.cogu arkadasım o donem süt korur diye koyvermis isguzarlar.
Ama sunu söyleyim benim adetim Cook sancılı geçerdi her 3 ayda bir serum vs.evlenince gecer dediler yok,ama oğlumu dogurup adetim bir başladı anam o ben nerde.hiiic ne ağrı ne sancı
Dr biliyor mu boyle durumu bilmiyorsa söyle doğumdan evvel.

kırkımdan 2 ay sonra adet görmüştüm yanılmıyorsam:44:
evet şekerim kesinlikle tedbiri elden bırakma bence de;Allah korusun kayın validenin dilinden kurtulamazsın valla''ben demiştim bağlat diye''der
Yerim onun dillerini zaten onun o huyu vardır "ben dedim " zıkımın koku iyi ettin.daha karışacak nerem kaldı meraktayim

aaaaaaa
korkmaya başlıyorum senden voltaj
Goruyoruuuuum

voltajım harfli kolye geldi mi? bşy demedin:44:senin çeyrekler duruyo mu

Sipariş verdi tatlım gelecekte korkuyor isimden cayarsak diye.ceyrekler duruyor o kadarına cesaret edemem diyor :)) kuyumcuya guvenmedigimden sordum diyor.bende yedim,yeltenmistirde benden dolayı alamadı :))

:)) benimde bir arkadaş süt korur diye saldığı anda 4. ayında hamile kaldı :))
benim de sancılarım çok olur, ama baş ağrısı tutar bende.. adet migreni.. serumsuz asla kendime gelemem tuttumu..
polikistik over var bende.. düzenli adetlerim olmuyor.. hatta hayatım boyunca ilaçsız max 10 kez adet olmuşumdur.. doktorum biliyor tabii ki.. artık doğum sonrası bakacağız bir çaresine.. ama emzirirsem eğer muhtemelen ilaç kullanamayacağım.. en azından 1 yaşına dek emzirmem lazım.. bu durumda da bana stresli bol sıkıntılı gergin günler gözüküyor ahahaha

2 yasına kadar emmek bebeğin anne üzerindeki hakkı :) İNsallah emer.İnan bana tatlım doğumdan sonra yeni bir insan oluyorsun.insallah gerek kalmaz.

kısslar,
malum ankarada hava bayağı soğudu. karın yağması da yakın gibi. her yer kar kış olmadan çıkıp kendime kışlık bir pantolon bulayım. üstelik kışlık kabanlarıma da sığmıyorum. hem yürüyüşü de aradan çıkarayım. herkese iyi hafta sonları.

2 yasına kadar emmek bebeğin anne üzerindeki hakkı :) İNsallah emer.İnan bana tatlım doğumdan sonra yeni bir insan oluyorsun.insallah gerek kalmaz.

oğlumu 23 ay emzirdim sütüm de çok yaradı maşallah hemencik büyüyüverdi ama 18 aydan sonra çok zor gelmeye başladı
elbette bebiş olunca fikrim değişebilir ama yaşına kadar emzirsem yeter gibi geliyor sanki (

Amaaa bool bool kokla yerime havasını . Heryer soğuk olur Ankara ayaz olur :) yazı yaz kisi kıs . Cok özledim cok
Güle güle giy canım hayırlı olsun şimdiden .

hmm keşke emse de emzirsem.. ve inşallah sütüm olur da sıkıntı çekmem.. ve yine inşallah doğumdan sonra sağlıklı çalışan yumurtalıklarım olur da düzenli adet olurum..

ankara'lı biri daha ohh.. seviniyorum ankaradan görünce.. kış geldi iyice.. hatta az önce internet haberlerde meteorolojiden uyarı diye bir haber vardı.. kar da geliyormuş..
bende montlara sığamıyorum, ufff önleri açık duruyor..

Evet canım bende 2 yasına dek emsin diye yerde mı denemedim gökte mı.15 aydan sonra zaten fos göğüs mogus.yinede iste napalim . Eşimde tepki veriyor yasında herseyi yiyor Kil kadar kaldın yeter diye de analik iste :))

Tuncss adet düzensizliğinde keten tohumu vardı canım o bayağı iyi diye biliyorum gerçi bir cok şey denemissindir de .

tüm geçmişi senin müjden için okudum valla
hayırlı olsun tatlım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
41 kere maşallah paşamıza
Canim dün kendi derdime düştüm sana bir gecmis olsun demeyi çok gördüm çok özür dilerim gece yatarken aklıma geldi
ben laterneye gecmis olsun demedim diye okuduğumda cepten giriyordum eve geldigimde de kendi derdime düştüm valla kusura bakma kuzum benim çok gecmis olsun çok şükür daha iyisin
tesekkur ederim paşamız ellerinden öper :)

sagol hayatım geliyor çınarın arkadaşı :) Bakırköy yorumuna hala kopuyorum :)))

ben kız görmüştüm hemde iki defa ama pipiyi bulduk benim rüyalar ters galiba :))

canım öncelikl teşekkür ederim gecmis olsun , hepimizin böyle ağrıları oldu olacak demek ki inşallah iyi olursun ailene kavuştursun Allah :)
siyatik en yakın arkadasımda var ne kötü birşey o , birde çaresi yok bildigim kadarıyla gecmis olsun , bu arada yağmur ben uyurken yağdı galiba güne gördüm ne duydum :)

O zaman sen hemen doğuracaksın sende ben 2 cocuk hissediyorum kutunda büyük hissediyorum gibi oldu hahaha:))
hahha sesli güldüm benim kutumda ne hissediyorsun bende kaç bende kaç :)
Ayy aklına da biz gelirmişiz :)) sen iste biz sana eksili seyler de göndeririz yarasın pismaniyeler :))

Evet canım bende 2 yasına dek emsin diye yerde mı denemedim gökte mı.15 aydan sonra zaten fos göğüs mogus.yinede iste napalim . Eşimde tepki veriyor yasında herseyi yiyor Kil kadar kaldın yeter diye de analik iste :))
kız sen böyle yazınca aklımdan geçenler yüzünden vicdanım sızladı
benim sütüm boldu,emzirmeyi bıraktırdıktan sonra bile 4-5 ay geldi;zor gelen bir buçuk yaşından sonra emzirmekti ( aklı her bir şeye eriyordu,çişini bile öğretmiştim;çocuk tarafından kullanıldığımı düşünmeye başladım son aylarda
şimdi yine sütüm olduğu halde ben 1 yada 1 buçuk yaşında kesmek istesem günah mı olur(
daha oğlumu kucağıma almadan böyle düşündüğüm için çok kötü hissettim şimdi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…