Tuncss sagol canim benim...benimde dilime doladingece bende bayağı bel ve bacak ağrısı çektim siyatigim varya dedim yağmur geliyor yağ nolur kurtar beni şükür şimdi Şakir Şakir yağıyor.
Hanipeks , ben demedim mı bir daha belese bakmam :)))
Laterne iyiki orda değilim hediye gelmis koy tavugu gibi,cok yabanciladim ya(((
Laterne tatlim dogum yaptın 40in çıktıya normal döngüde hemen adet gördün mü ?
Ben oğlanda 8 ay kızda 6 ay görmedim bunda da öyle olur muyum acep :))
Gerçi yinede tedbiri elden bırakmadım o zamandada .
Bu arada adresi alayım canım
Laterne tatlim dogum yaptın 40in çıktıya normal döngüde hemen adet gördün mü ?
Ben oğlanda 8 ay kızda 6 ay görmedim bunda da öyle olur muyum acep :))
Gerçi yinede tedbiri elden bırakmadım o zamandada .
Ahaha:))) canım benim .
İnanirmisin ben tatlı,çikolata,dondurma vs hiç sevmem.6 ay yemesem tatlı birsey aklıma gelmez.esim cok kızar gümbür gümbür ye kalk diye.olmuyor basım ağrıyor ağır geliyor.
Dün aksam eve geldiginde inanır misin 3 kutu afedersiniz pismaniye almış.tevafuk dedim neden falan dedibiri hanipeksin,biri bebecinin,biride gulimierin niyetine :)) kalbiniz,kalbimiz temiz mis :))
Eline saglık tatlım ancak bu kadar olur :)
merhaba kızlar.
inşallah tüm hamileler ve bebişlerimiz iyilerdir.
ben birkaç gündür çok rahatsızım.
mide yanması başladı.sürekli midem bulanıyo. kusuncada rahatlamıyorum.
sanırım midemde çok asit var. sürekli köpükler tükürüyorum. (kusura bakmayın)
sizlerdede böyle şikayetler var mı. doktora gitmeme daha 10 gün var. ne yapacam bilmiyorum.eşim reni çiğne diyo.ama güvenip çiğnemedim daha.
aaa bi de bu var yaaa..
ben normalde de adet olamıyorum doğru düzgün.. kesin ilaç takviyesi almam gerekicek..
ya geçen senenin nisan annelerine baktım geçenlerde.. çoğumuz martta doğurucaz..
Yerim onun dillerinikırkımdan 2 ay sonra adet görmüştüm yanılmıyorsam:44:
evet şekerim kesinlikle tedbiri elden bırakma bence de;Allah korusun kayın validenin dilinden kurtulamazsın valla''ben demiştim bağlat diye''der
Goruyoruuuuumaaaaaaa
korkmaya başlıyorum senden voltaj
voltajım harfli kolye geldi mi? bşy demedin:44:senin çeyrekler duruyo mu
Aman o süt koruyor efsanesine aldanmayın .ben o dönemlerde adet gormesemde korundum.cogu arkadasım o donem süt korur diye koyvermis isguzarlar.
Ama sunu söyleyim benim adetim Cook sancılı geçerdi her 3 ayda bir serum vs.evlenince gecer dediler yok,ama oğlumu dogurup adetim bir başladı anam o ben nerde.hiiic ne ağrı ne sancı
Dr biliyor mu boyle durumu bilmiyorsa söyle doğumdan evvel.
:)) benimde bir arkadaş süt korur diye saldığı anda 4. ayında hamile kaldı :))
benim de sancılarım çok olur, ama baş ağrısı tutar bende.. adet migreni.. serumsuz asla kendime gelemem tuttumu..
polikistik over var bende.. düzenli adetlerim olmuyor.. hatta hayatım boyunca ilaçsız max 10 kez adet olmuşumdur.. doktorum biliyor tabii ki.. artık doğum sonrası bakacağız bir çaresine.. ama emzirirsem eğer muhtemelen ilaç kullanamayacağım.. en azından 1 yaşına dek emzirmem lazım.. bu durumda da bana stresli bol sıkıntılı gergin günler gözüküyor ahahaha
2 yasına kadar emmek bebeğin anne üzerindeki hakkı :) İNsallah emer.İnan bana tatlım doğumdan sonra yeni bir insan oluyorsun.insallah gerek kalmaz.
kısslar,
malum ankarada hava bayağı soğudu. karın yağması da yakın gibi. her yer kar kış olmadan çıkıp kendime kışlık bir pantolon bulayım. üstelik kışlık kabanlarıma da sığmıyorum. hem yürüyüşü de aradan çıkarayım. herkese iyi hafta sonları.
2 yasına kadar emmek bebeğin anne üzerindeki hakkı :) İNsallah emer.İnan bana tatlım doğumdan sonra yeni bir insan oluyorsun.insallah gerek kalmaz.
kısslar,
malum ankarada hava bayağı soğudu. karın yağması da yakın gibi. her yer kar kış olmadan çıkıp kendime kışlık bir pantolon bulayım. üstelik kışlık kabanlarıma da sığmıyorum. hem yürüyüşü de aradan çıkarayım. herkese iyi hafta sonları.
oğlumu 23 ay emzirdim sütüm de çok yaradı maşallah hemencik büyüyüverdi ama 18 aydan sonra çok zor gelmeye başladı
elbette bebiş olunca fikrim değişebilir ama yaşına kadar emzirsem yeter gibi geliyor sanki(
Canim dün kendi derdime düştüm sana bir gecmis olsun demeyi çok gördümtüm geçmişi senin müjden için okudum valla
hayırlı olsun tatlım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
41 kere maşallah paşamıza
sagol hayatım geliyor çınarın arkadaşı :) Bakırköy yorumuna hala kopuyorum :)))Ben de oyumu verdim, 56 yaptım hi hi hi
Kuzum şöyle bir geniş vaktim olmadı, doya doya tebrik edemedim oğluşumuzu. Hayırlı uğurlu olsun, eviniz bebişle beraber bereketle dolsun inşşşş. Benim oğluşuma arkadaş mı geliyomuş aman da aman aman da aman. Tebrik ediyorum seni.
ben kız görmüştüm hemde iki defa ama pipiyi bulduk benim rüyalar ters galiba :))aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aklıma ne geldi? Ben rüyamda bembayaz topalak lacivert askılı badili bir oğlancık görmüştüm, altını bezliyordum oğluşumun oynuyordum onunla. Bu rüyayı gördükten tam 1 hafta sonraya tekabül ediyor bayram arefesinde hamile olduğumu öğrendim. Şimdi parçaları birleştirdim. Oğlumun da olacağı kesinleştiğine göre bana malum olmuş demek ki
canım öncelikl teşekkür ederim gecmis olsun , hepimizin böyle ağrıları oldu olacak demek ki inşallah iyi olursun ailene kavuştursun Allah :)Gülimier bebişin hayırlı olsun.. bir gelin adayı daha belirdi
voltaj ; seni sevmeyen ölsüüün ölsüüünnndiye o iğrenç şarkı dolanıverdi dilime geçmişi okurken..
laterne gelmişsin.. iyi olmana sevindim..
bende tüm gece uyuyamadım.. öyle kötü belim ağrıdı kisağdan sola dönemedim.. wc kalkayım dedim resmen süründüm gidene kadar.. acile mi gitsem ki dedim.. sonra da korktum bi de yanlış bi ilaç iğne bişey yapılır Allah korusun dedim.. gitmedim.. sabaha kadar çektim o ağrıyı.. şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturup kalkarken sıkıntı büyük.. yarın annem ablam ve kardeşim geliyor.. iyi olsam onlar gelene dek bari..
siyatik en yakın arkadasımda var ne kötü birşey o , birde çaresi yok bildigim kadarıyla gecmis olsun , bu arada yağmur ben uyurken yağdı galiba güne gördüm ne duydum :)Tuncss sagol canim benim...benimde dilime doladingece bende bayağı bel ve bacak ağrısı çektim siyatigim varya dedim yağmur geliyor yağ nolur kurtar beni şükür şimdi Şakir Şakir yağıyor.
Hanipeks , ben demedim mı bir daha belese bakmam :)))
Laterne iyiki orda değilim hediye gelmis koy tavugu gibi,cok yabanciladim ya(((
hahha sesli güldüm benim kutumda ne hissediyorsun bende kaç bende kaç :)O zaman sen hemen doğuracaksın sende ben 2 cocuk hissediyorumkutunda büyük hissediyorum gibi oldu hahaha:))
Ayy aklına da biz gelirmişiz :)) sen iste biz sana eksili seyler de göndeririz yarasın pismaniyeler :))Ahaha:))) canım benim .
İnanirmisin ben tatlı,çikolata,dondurma vs hiç sevmem.6 ay yemesem tatlı birsey aklıma gelmez.esim cok kızar gümbür gümbür ye kalk diye.olmuyor basım ağrıyor ağır geliyor.
Dün aksam eve geldiginde inanır misin 3 kutu afedersiniz pismaniye almış.tevafuk dedim neden falan dedibiri hanipeksin,biri bebecinin,biride gulimierin niyetine :)) kalbiniz,kalbimiz temiz mis :))
Eline saglık tatlım ancak bu kadar olur :)
kız sen böyle yazınca aklımdan geçenler yüzünden vicdanım sızladıEvet canım bende 2 yasına dek emsin diye yerde mı denemedim gökte mı.15 aydan sonra zaten fos göğüs mogus.yinede iste napalim . Eşimde tepki veriyor yasında herseyi yiyor Kil kadar kaldın yeter diye de analik iste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?