kızlar hepinize günaydın ben geldim bol bol dinlendim doktora gittim kızımı gördüm ciciler aldım uykum düzene girdi elimin uyuşuk hali geçti doktor hepsi stresten dedi aşımı oldum haftaya anomali taramam var eşimlede düzelttik arayı artık taktik öğrendim kızlar eşime bişey yansıtmıcam ama görümceleri mafetcem hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için ogün acele çıktım tel numaramıda bırakamadım
bende en kucugum diye sevinecektim tam, baktim egomego 21 yasindaymis hevesim kursagimda kaldi
egomego siz de isim konusunu halletmişsiniz ne güzel darısı başıma(
ismiyle yaşasın bebişleriniz
kızlar hepinize günaydın ben geldim bol bol dinlendim doktora gittim kızımı gördüm ciciler aldım uykum düzene girdi elimin uyuşuk hali geçti doktor hepsi stresten dedi aşımı oldum haftaya anomali taramam var eşimlede düzelttik arayı artık taktik öğrendim kızlar eşime bişey yansıtmıcam ama görümceleri mafetcem hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için ogün acele çıktım tel numaramıda bırakamadım
günaydın kızlar,
c.tesi doktora gittik, kavınvalidem de gelicekti gelemedi yaşasın:)
iyiyiz çok şükür yalnız hala çok sık tuvalete çıktığımı söleyince idar tahlili ve kültürü istedi, bi de 4lü test için kan verdim, kültür ve dörtlü haftaya c.tesi çıkarmış, zaten doktora gidicektik yine kontrole o zmn bakarım dedi, yalnız idar tahlili çıkmış ben ona baktım iltihap var gibi, benim de canım sıkıldı, bakalım ne diycek c.tesi
Sorma canim ya Sabaha kadar kivrandim
kum döktüm şükür sabah düştü .Duz duvara tirmandiriyor.Zaten belliydi.nihayet.
Gün icinde de cocuklarşimdi sakİnledik ancak.
Senin bu durumuna benzer durum bende oldu tatlım,benimkinde artık kaburgalarim ustu atıyordu.basta asiri stres b12 ve kansizliktan dediler.soguk suyla biraz masaj yaparsan kan akisin hizlanir canim.Allah şifanı versin.
Günaydın kızlar ben geldim....
Bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Sabah metroda bir miğde bulantısı başladı,nefes alamıyorum boğuluyorum sanki.
İlk durakda indim yukarı çıkdım hava aldım,oturdum dinlendim.Eşimi aradım.
Eşimde kızdı bana.Artık iki canlısın sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorsun aklım hep sende kalıyor dedi.
Çok endişelendi.Sonra ben dinlenince yine indim metroya yola devam ettim.Ama çok zordu.
Neyseki sonunda geldim iş yerindeyım.
GÜNAYDIN SİSTERLARIM; artık geldim burdayım =) azar azar okumaya calıştım genel özet baktım herkes iyi iyiye dogru gidiliyor moraller güzel hep böyle olun=)
=))) olsun benden sonra sensin bende ona baktım benden küçük yokturda yaşıtım varmı diye yok işte sen vardın benden sonra ama biz nisan anneleri hepimiz gencecik taş gibiyiz =)güzeller güzeli annelerim benimm
evet kuzun zor oldu ben boran ismini çok istiyordum ama eşim nedense bilmem hayır hayır dedi yağız o zaman dedim onu kabul etti kendiside doruk istedi koç burcuya zirve isim olsun istemiş =)bide oğlum sarısın olursa diorum yağız esmer demek ya ahaha =)
ayy cicilerini sevsinlerr seninn bişiler alınca insanın heyecanı daha çok artıyor değil mi kuzu ben öyleyim giydirmek istiyorum biran önce odasınıda aldık ama eve gelmesin dedim bi kaç ay daha beklesin ben beğenmiştim işte gecen hafta annem babama göstermiş oda almış hemen ben kesin bu demiştim süpriz yapmıs dedesi mersine gitti babamda içim gitti bende gitmek istedim de izin problem iste =))kuzum taktik süper bende öyle yapıyorum eşim yokken bişi derlerse alttan bir laf sokuyorum bide empati için bi örnek morarıolar analı kızlı bende oğlumla dört köşe kenara çekiliorum nazlı prenses iyi demi yerim onu ya kuzu ben prensese bi hediye göndermek istiyorum o bizi korkuttu basta ama sonra iyi oldugu için tesekkür etmek istiorum prensese
yaşasınnn bende hep annemle gidiyorum gelmesin k.valide ya oğlan annesi oluyorum aha ama öyle olmam sadece saygısızlık ederse sert bir sekildede değil kibarca uyarırım ama kıskanclık aman cekememezlik falan yasadıklarımı yasamaması için herseyi yaparım
k.validem beni aramıo bile evimiz insaat doğalgaz yanmıyor bi aramıo ki sen nabuon hamilesin nerde kalıon ne yiyon ne içion kibarlık olsun bi ara gel bak bizde kal de bide arayıp halimi vaktimi söylemiyorum die dün geldi surat yapıo eşim içerde mobilyaları monte ediyordu dedim ki valla ben arayıp iyiyim demem merak ettiyden arayıp nasılsın kızım deseydin dedim olsun ben darıldım dedi bende hamileyim sormadıgın için bende darılmış olabilirim ama iyiyim merak etme simdi söyleyeyim annem iyi bakıyor dedim şişti içeri gitti
Slm herkese şoklar içerisindeyim her sabah uyandığımda tartıda 1 kilo fazlalıkla uyanıyorum ve bu sabah baktığımda 5.3kilo almış olduğumu gördüm toplamda. Ben son günlerde kiloma dur diyemiyorum çok yediğimde söylenemez offf neden böyle oluyor? Ben herhalde duba gibi olcam
ayy göbeğin büyüdümü baskı yapıyorsa açmıydın kuzum bişiler atıştırsaydın ben rutin her sabah cıkarıyorum ama sonra rahatlıyorum nefes darlıgımda oluyor cuma randevum var soracagım netten biraz baktım rahim organları ittirdiği için normal yazıyor ama fazla olur artarsa baktırın die çünkü bazı rahatsızlıklar hamileyken ortaya cıkıyormuş
Günaydın kızlar ben geldim....
Bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Sabah metroda bir miğde bulantısı başladı,nefes alamıyorum boğuluyorum sanki.
İlk durakda indim yukarı çıkdım hava aldım,oturdum dinlendim.Eşimi aradım.
Eşimde kızdı bana.Artık iki canlısın sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorsun aklım hep sende kalıyor dedi.
Çok endişelendi.Sonra ben dinlenince yine indim metroya yola devam ettim.Ama çok zordu.
Neyseki sonunda geldim iş yerindeyım.
Slm herkese şoklar içerisindeyim her sabah uyandığımda tartıda 1 kilo fazlalıkla uyanıyorum ve bu sabah baktığımda 5.3kilo almış olduğumu gördüm toplamda. Ben son günlerde kiloma dur diyemiyorum çok yediğimde söylenemez offf neden böyle oluyor? Ben herhalde duba gibi olcam
günaydın kızlar hayırlı haftalar..biz aşımızı oldukta bebişin kalp sesini duyamadık..
sizler nasılsınız bebişler nasıl..
geçmiş olsun canım
aynısı banada olmuştu bence yolun uzaksa eşini dinleyip sabah bikaç lokmada olsa birşey ye mutlaka
Hayırlı olsun tatlım.Aile hekimliğinde oldun dimi?
Bebişin kalp atışlarını duyurmadı mı?
Bende perşembe günü olucam.İnşallah ben duyabilirim.
Hesap yapıyorum bebeğimi göreli bugun 5. gün ama sanki haftalardır görmüyor gibiyim.
Birde canım çok yaktın mı iğneden hiç hoşlanmıyorum.Bir arkadaşım yanıyor igne yeri demişdi:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?