2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm allah kolaylık versin yorma kendini yavaş yavaş yap ağır falan kaldırma dikkat et kendine annelerimiz olmasa zaten halimiz harap

Meeeerrrrgeeeeenniiiiiiimmm doppleri ne kadara buldun bende istiom ama sonra napacam die düşünüom bebek dogduktan sonra sırf onla bakma hevesine 5 cocuk yaparmışım =) kız istiom ya 5 de yapsam 5ide erkek olur hemi =) bende istiomm dopplerrrrr

Esrasm sagol canım .

Kiz o korseden değil yani strec elbise korsesi vs değil .onda doğumdan sonra zaten duramazsınız.
Benim dediğim yunlu tüm bel böbrek sarıyor.

cnm allah kolaylık versin yorma kendini yavaş yavaş yap ağır falan kaldırma dikkat et kendine annelerimiz olmasa zaten halimiz harap

valla sisterim yani öyle annelerimiz allah uzun ömürler basımızdan eksik etmesin yok annem tek bırakmaz kuzum zaten ağır falan da kaldırmam yani afedersin evimi b*k götürse bebeğime zarar gelecekse temizlemem o acıyı birkez yasadım bile bile lades olamam =) dolaplarımı kendim yerleştiriorum ütümüde ben yapıyorum düzgünlük,simetri ve sanatcı kişiliğimin de etkisiyle estetikde duracak katlama konusunda takıntılıyım magzadaymış gibi hissedersiniz dolabımı görseniz =) diğerlerini bırakmaz bana annem ama onları ben yapıcam işte yapmaz annem senin ceneni cekemem huysuz dio =)

Bende bileydim bastan alırdım malum bana sık sık lazım oldu

bende bileydim bastan alırdım malum bana sık sık lazım oldu

heheeeee çatlakk ya bende istiom ama cidden pahalı bir ürünse sonra ne yapcam ki die düşünmekten de kendimi alamıyorum onun yerine ıpad alarım s3 alarım istediğim bir sürü zımbırtı var bide canon eos d60 istiorum fotoğrafcılık okudum ya makinam olsun istiom o sonrada işe yarar bebeğimin süper fotoları için =)

kızlar sezeryandada takılıomu bu korse bende istiorum

Sen sezaryenmi olacaksın ? Benimkiler sezaryen 2 Sindede giydim.ilk dr um aferin sıcak tut derken ikincide ki Dr guldu acele etme kilo verirsin daha dedi bende güldüm diğer hastalara tavsiye edin. üşümemek ve karnımın az sarsilmasi için dedim.

Olabilir tabii...

Uygun bir zamanda sizinde yardımlarınızla listeyi 2'ye bölelim o halde...

Liste için ayrı bir topic açılabiliyor fakat aynı mesajın üzerinden düzenleme yapmak,sutun ekleyip / çıkartmak çok karışık ve vakit alıcı,bu şekilde alıntı üzerinden düzenleme yapmak çok daha kolay.Ama benim bu tercihim yeni topic açılmasına engel değil elbette,ilgilenmek isteyen devralabilir...

hadi yaa ne kadarmıs dısarıda

Canlarım net fiyat konusunda bilgim yok ama uygun birşey olduğunu biliyorum

ay evet ya ben de en çok buna sinir oluyorum ya işte, sırf gösterişten işte benim için değil yani, eskiden ben de kayınvalideme yakın anneme uzaktım, hamileyken grip oldum bi çorba getirmedi, annem 1buçuk saatlik yolu geldi yemek getirmek için, taşınırken aramadı bile, şimdi anneme yakınım çok şükür aam kaynana yine aynı kaynana işte:)aramaz sormaz hava atmaya geldi mi herkese gelinim değil o benim kızım demesini biliyo, ben de çok sinirleniyorum karnımdakini sahiplenince, çünkü gerçek anlamda sahip çıkıcak hiç bişe yapmıyo tabi,ama o öle tabi, ben alıştım, düğünde görümcem koye taktı gerdanlık taktı oldu o hesap yani:)

canım geçmiş olsun ne oldu acaba böyle yaaa inşallah hayırlı haberlerle dönersin yoruldun herhalde temizlik yapğarken ya da üşüttün camdan. Yıldönümüznüz hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim nice yıllara inşallah.

Kızlar ben kendi doktoruma gidiyorum.
Gel bakalım dedi.Bugun heralde daha gelemem.
Yarın haber veririm size.

bende gittim fotograf kursuna, gecenlerde bitti, zaten ilgim vardi dedim bebek buyumeden gideyim de dogunca bol bol cekerim insallah

canon eos T3 aldim bende, ilerde daha iyisini de almak nasip olur insallah, daha iyi ogrenene kadar idare eder dedim, guzel bi indirim bulsak lens de alcam insallah bebis dogmadan

hanipeks beni düşündüğün için sağol tatlım.
arada okuyorum yazdıklarınızı ama hiçbişey yazmak gelmedi içimden.
nedensiz bir sıkıntım var. moralim bozuk gibi.
tam 1 aydır görmedim oğlumu cuma randevum var ama çok tedirginim.
sanırım daha şimdiden panik yapmaya başladım.

Yok canım benim büyük kızda yanardi Buda kiz corapla yatıyorum .tahminde bulundum.saglikla gelsin inşallah.

Dmt_ senin bebeğinin erkek olmasına hiç inanasim gelmiyor

neden canımcım doktor ısrarla erkek diyor valla doğunca nur topu gibi bi kız verirlerse elime ilk seni ararım valla :)))

kızlarr ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. akşam fazla yazmayın sabah okuması uzun sürmesin. inşallah ersnil iyi haberlerle döner. çok merak ediyorum sabahı zor ederim valla
kendinize iyi bakın öptümmm

Aman,Ben ilk sayfadaki listeyi görünce bile başka bir anne grubu gibi geliyorSenle ozdeslesti liste verme kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…