- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
kız söyle bakayım sen kaç kilo oldun???
Tümm evi yerleştireceğim allahımm yardım ettt ney nerde bilmiyorum bile çamasırlar yıkanacak bebek odası ağzına kadar hurç kutu valiz canta dolu ne bulduysa eşim ona doldurmuş esyaları ütü var neyse masayı koltugun hizasına getiririm otura otura yaparım koltuk yüzleri yıkanacak tüm mutfak dolapları yıkanacak malzemeler yıkanacak en nefret ettiğim fırın temizlenecek annemm iyi ki varsın aynı şehirde olsaydık bir gün birimizin evini temizlerdik birgün birimizi =) bakın doğum yapınca bebeğin sevincine dalıp burayı unutmayın herkes hastanede bebeği yanına gelir gelmez bi foto cekip yayınlıyor hemen damam mı
Esrasm sagol canım .
Kiz o korseden değil yani strec elbise korsesi vs değil .onda doğumdan sonra zaten duramazsınız.
Benim dediğim yunlu tüm bel böbrek sarıyor.
Esrasm sagol canım .
Kiz o korseden değil yani strec elbise korsesi vs değil .onda doğumdan sonra zaten duramazsınız.
Benim dediğim yunlu tüm bel böbrek sarıyor.
cnm allah kolaylık versin yorma kendini yavaş yavaş yap ağır falan kaldırma dikkat et kendine annelerimiz olmasa zaten halimiz harap
Meeeerrrrgeeeeenniiiiiiimmm doppleri ne kadara buldun bende istiom ama sonra napacam die düşünüom bebek dogduktan sonra sırf onla bakma hevesine 5 cocuk yaparmışım =) kız istiom ya 5 de yapsam 5ide erkek olur hemi =) bende istiomm dopplerrrrr
bende bileydim bastan alırdım malum bana sık sık lazım oldu
kızlar sezeryandada takılıomu bu korse bende istiorum
Evet bazı arkadaşlarımız haftada bir ayda bir giriyor, ama bazılarının hiç girdiğini görmedik en azından bir duyuru yapılabilir, diğer forumlarda öyle yapmışlar, sen de haklısın kırılma durumları da olabilir ama en azından birbirimizi daha net takip ederiz, kimin cinsiyeti belli, kim girdi, kimi göremiyoruz bayadır vb die.
Mergen bu liste için bir topic açılmıyor mu?bir şey için bakacak oluyorum gencim ama bulamıyorumhakikaten liste azaltma ısı mantıklı cogu kisi hamileyim demiş vin
Bu arada benim kilom boyle kalsın kilomu söylesem diliniz boğazına akar
hadi yaa ne kadarmıs dısarıda
Meeeerrrrgeeeeenniiiiiiimmm doppleri ne kadara buldun bende istiom ama sonra napacam die düşünüom bebek dogduktan sonra sırf onla bakma hevesine 5 cocuk yaparmışım =) kız istiom ya 5 de yapsam 5ide erkek olur hemi =) bende istiomm dopplerrrrr
evet tatlım artarsa kesin git ama astım akciğer enfeksiyonları normal zamanda kendini belli etmesede gebelikte ortaya cıkabiliyormuş
artarsa kesin baktırılması lazımmış ben geçen iş yerinde allahım ne yapsam diorum ağzım burnum tozla dolmuşta böyle havasız bir yere kapatmışlar sanki öyle kötü olmuştum bide bende klostrofobi(kapalı alan fobisi) var düşününce bile nefesim kesilio çok iyi anlıyorum ama sakın ihmal etme randevunda söyle en azından o durumda ne yapman gerektiğini falan söyler
canımmmm tebrik ederim prensesin hayırlı olsun ohh ohh prensesler prensesler ne güzel darısı öğrenememiş annelerin basına allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin bacımm aminn çocuk isteyen herkese ettiğin duayada
hahaa bende annemde kalıyorum 1,5 haftadır ev inşaat halinde hiç eve gitmek istemiorum annemle kalmaya devam etmek istiyorum o beni ve oğlumu daha çok simartıo ama kocamıda özledim tabi o anasının korkusundan gelip te kalmadı annesinde de çenesini çekmez gitmio oraya soguk evde insaatın içinde kaldı annemlere geldi annesinin dırdırından kurtulamazdı bizde nie kalmadın da oraya gittin die yazık kocama benimm dün bizde biten odaları temizlemeye gittik evime annem beni yatırdı ayaga kalkarsan döverim dedi temizlik yaptılar dip köşe teyzoşlan sonra kaynanam geldi mutfakta caydanlıgın yanında oturuo bi sigara yakmış ordan bana seslenio ki gel çay ver die teyzem saydı dilinin dişinin arasında =) annemde yalandan kızdı bana kaynanamın yanında sen nie kalktın git yat die =) kaç gündür sancım cok fazlaydı zor yürüyordum annem o yüzden kaldırmadı ev doğuk kombi yanmıodu da anne ne kadar farklı bişi ama kaynanama bakıncada eşime karsı o annemin bana oldugu gibi değil hatta benim annemden gördüğü ilgiyi eşim annesinden görmemiştir yani onu görüncede biz sanslıyız melek anneler bize düşmüş diorum =)
banada dio ki kız olsa daha iyiydi ben kız cocugu severim ama neyse buda olmuş sağlıklı olsun aman gözünüz aydın dedi kapattı baska bişi söylemedi iki gün sonra bebek doğdugunda da cıkmazsa evimden ben bilirim dieceğimi ya riskli gebelik geçirdiğimi biliyor ilk zamanlarda haftada bir iğne yiyordum rahim içi kanamam vardı birgün de arayıpta nasıl oldun iyimisin demedi torunum torunum die dolanırsa valla dellenirim işin kötüsü annem bana uzak kaynanam burnumun dibinde
Kızlar ben kendi doktoruma gidiyorum.
Gel bakalım dedi.Bugun heralde daha gelemem.
Yarın haber veririm size.
Kundak battaniyesine bayıldım prensesin.
Bende böyle bir şey düşünüyorum.
bugun eşimle evliliğimizin 1. yılı.Kayınvalidem bizde bu sabah memleketten geldi.
Evinde kurulu düzeni olmadığı için bizde kaldı.Bende eşime geceden hediyesini verdim.
Traş takımı almışdım zaten.Birde onun yanında eşime yakalı kazak aldım.Sanki içinde gömlek varmış gibi olanlar varya ondan :)
Bir benzeri yakalı kazakda oğluşuma aldım.İkisini birden verdim babasına :) Çok ama çok mutlu oldu gözleri doldu.
Kıyamam kocişime herşeyin en iyisini hak ediyor.Bugunki yemek planımız iptal oldu tabi çünkü kayınvalidem akşam yemekde bizde olur gibi geliyor.
Geleceğini otobüse bineceği an öğrendik,tüm planlar suya düştü.Olsun kısmet değilmiş diyorum.
heheeeee çatlakk ya bende istiom ama cidden pahalı bir ürünse sonra ne yapcam ki die düşünmekten de kendimi alamıyorum onun yerine ıpad alarım s3 alarım istediğim bir sürü zımbırtı var bide canon eos d60 istiorum fotoğrafcılık okudum ya makinam olsun istiom o sonrada işe yarar bebeğimin süper fotoları için =)
Yok canım benim büyük kızda yanardi Buda kiz corapla yatıyorum .tahminde bulundum.saglikla gelsin inşallah.
Dmt_ senin bebeğinin erkek olmasına hiç inanasim gelmiyor
Olabilir tabii...
Uygun bir zamanda sizinde yardımlarınızla listeyi 2'ye bölelim o halde...
Liste için ayrı bir topic açılabiliyor fakat aynı mesajın üzerinden düzenleme yapmak,sutun ekleyip / çıkartmak çok karışık ve vakit alıcı,bu şekilde alıntı üzerinden düzenleme yapmak çok daha kolay.Ama benim bu tercihim yeni topic açılmasına engel değil elbette,ilgilenmek isteyen devralabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?