steteskop gibi derken kulaklık ve dinleme cihazı aynı..sadece elinde hoparlör gibi bişi var..sesi kulagada veriyor dısarıyada.
Dün sadece yatak odasını yapmama ragmen bir ara ayaklarımı hissetmiyordum üzerine basamıyordum o derece.
Hamlık vardı üzerimde sanırım.bugun ki agrıda böyle yanlarıma doğruda var karnım inanılmaz gergin.
Karnım acıyor sanki.Su daha 500 ml içtim devamı gelmedi.Kaburgalarım agrıyor
Ben şimdi taksimdeki hastaneye gidiyorum kızlar.
Bana çok yakın.Aradılar bakarız dediler.Yanıma su alıp gidiyorum.
Yetişirim çıkışa ama yetişemessem merak etmeyin.
ya orası öyle dinlenme fırsatı buluyorsun da ev bom boş kalıyor sessiz ıssız kafayı yicek gibi oluyor insan neyse o bu durumdan çok memnun halasını çok seviyor bizde onun için katlanıyoruz
Canım ne demek,rica ederimHayırlı olsun,adıyla,sağlıkla,huzurla,annişi ve babişiyle uzun ömürler nasip etsin Rabbim
Cihazın adı doppler hayatım.Eşimi ikna edebilirsem evede alacağım inş.
Benimde kızım olucak kısmetse betül ela kısmetse tabi doğana kadar değişmezse :) bu arada 59 kiloyla hamile kaldım şuan 63 oldum sevgiler
İlk defa bugun böyle oldum canım.
Karnım büyüyor artık baya belirgin belkide ondandır.
Ama gerçekden kötü bir his.Birde metro yerin kça kat altında havasız geldi bir an.
3 durak dayanamadım hemen indim.Temiz havaya çıkınca ohh dedim.
Kocişide endişelendirdim.Bazen çok yorgun hissediyorum kendimi.
Hayırlısıyla atlatsaydık geri kalan zamanımızı.
günaydınnnnnn çokk mutluyum kızlar
cumartesi günü doktor kontrolümüze gittik ve bebişim cinsiyeti pat diye gösterdi bacakları havaya kaldırdı poposunu bize döndü ve kesinlikle kız dedi doktorumuz o kadar güzeldi ki maşallah yavruma diyorum kendi kendime yediğim çikolata ve meyve suyunun hakkını verdi kıpır kıpırdı dörtlü testimizi de yaptırdık işallah oda iyi çıkarda bende bir ohhh çekerim rabbim bana bu duyguyu yaşatdığın için çokk teşekkür ederim Allah çocuk isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle işallah
geçmişi okuyamadım işallah herkes iyidir iyi haftalar çok güzel bir hafta olsun
Dün annem bizdeydi.Dip bucak her yeri temizledik.
Ben sadece yatak odasını yapmama rağmen,tüm dolabı indirnndik aemle kışlık yazlık tamamen ayırdık.
Mahfoldum bir ara ayaklarımı hissetmiyordum.Annem camları sildi,tülü perdeyi yıkadı her yerin altını çekti koltukları sildi.
Bütün halıları silkeledi,banyoyu yıkadı.Benden daha dinçti :)Annelik bambaşka bir duygu.
Annem kızım sağlıkla doğum yapsın canı çok yanmasın diye dua ederken.
Ben tüm acılara razıyım yeterki oğlum iyi olsun diye dua ediyorum.
Dün ağladık,güldük,tüm gün annemle baş başaydık.
Akşam eşim işden geldi annemi yolcu ettik.Annem gittiği anda özledim.
Eşimde diyorki hatun beni unutmuşsun.Ne özledim dedin,nede sarıldın :)
Kıyamam kocama
canım benim kayınvalidem ben taşınırken aramadı bile, , şimdi bu ilgi alaka neden onu anlamadım ben de zaten, sırf merak gösteriş ve belki anlamışsa hiç zannetmiyorum ama belki taşınmaya yardım etmedi diye bozulduğumu anladığı içindir,ben de hala dargınım ama , eşimle de çooookk takıştık onun yüzünden son anda caydı zaten baksana öpmeye niyeti yok yanağın nerde de soruyo işte
eve doppler mi şaka yapıyorsun alırsa bizde dinlemek için sana geliriz hahaha süper olur
herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))
Eki Görüntüle 550750
Hanipeks hani balonu iyice sisirirsin havayi indirince olan görüntü varya ondan.tam oldu bu
40 in çıkarken geçiyor ama kalıcı değil görünce bizim gibi korkmayın iste :)))
Teşekkür ederim canlar, benim değil öğrencilerin sınavları ama onlardan daha çok yoruluyorum valla, ziraat fakültesinde araştırma görevlisiyim.
teyzesi benim oğluşum çok hareketli maşallah;2 hafta oldu son gördüğüm ama artık nasıl dayanırım diye meraklanıp endişe etmiyorumbazen tuhaf tuhaf pozisyonlar deniyor göbüşüm yamru yumru bir hal alıyor,kazık gibi oluyor :)) sonra rahat edemiyor herhalde değiştiriyor pozisyonunu bende rahat ediyorum ama çok güzel çok keyif alıyorum o hallerinden
darısı tez vakitte hepinizin başına inşallah
azcık geçmişi okuyayım dedim iş çıktı yine bitiremedim hanipekscim ben yanlış yazmışım oğluma tek isim olucak aslında ben ayaz ismini çok sevmiştim ama eşim illada ardıl olucak dedi en son ardıl olarak karar kıldık ard arda gelen demekmiş canım
hayır o değil senin bebiş düğüne alışcak,sessizlikte uyutamıcan,gezersiniz artık salon salon,hani arabada uyuyan bebişler için gece yarısı çıkıyolar ya trafiğe o hesap:))
Canım bazı arkadaşlar iş yoğunluğundan vs. sürekli katılımda bulunamıyorlar,arada uğrayıp gelişmeleri paylaşıyorlar,o nedenle liste dışına almaya kıyamadım.2 ayrı liste olabilir ama bu da kırgınlığa neden olurmu bilemedim.:44:
Kizlar mutlu pazarlar gec dedim,gunum gergindi hemen konuya atladim
Bu normal bir durum tatlım.gece bende duvarlara dayardim ayaklarımıyalnız ıslak bez sarma böbreklerini usutursun sıcaklığına aldanma.
Seninki kiz mı:)
Mergen bu liste için bir topic açılmıyor mu?bir şey için bakacak oluyorum gencim ama bulamıyorumhakikaten liste azaltma ısı mantıklı cogu kisi hamileyim demiş vin
Bu arada benim kilom boyle kalsın kilomu söylesem diliniz boğazına akar
ayy tatlım seni çok iyi anlıyorum( benim oğlumda bu yaz teyzesine gitti;işten de yeni ayrılmıştım bütün gün evdeydim anlayacağın uyanınca duvarları seyrettim ilk günlerde,resimlerine baktım boll (
paşam her aradığımda öyle mutlu ve meşguldü ki benimle konuşmalarını kısa kesiyordu oyun kaçıyormuş gibi
bir kaç gün geçince daha iyi hissetmeye başladım;yapamadığım ertelediğim şeyleri yaptım oyaladım kendimi bende..
hem biliyor musun paşam tatildeyken ona o çooook istediği kardeşi yaptık :))
sen de eşinle doya doya vakit geçirmeye çalış;sanki ilk hamileliğinmiş gibi tadını çıkarmaya bak 15 gün
aynı bende oyle yapıyorum duvara dayıyorum bırdaha ıslak beze sarmayım ozamn ayaklarımı yuksek voltaj bılmıyorum bebegımın cınsıyetını 18 kasımda gıdecegız bakalım doktor ne dıyecek geelde bu kız bebeklerdemı oluyor acaba
Canım ne demek,rica ederimHayırlı olsun,adıyla,sağlıkla,huzurla,annişi ve babişiyle uzun ömürler nasip etsin Rabbim
Cihazın adı doppler hayatım.Eşimi ikna edebilirsem evede alacağım inş.
Selam kızlar ,
Bir haftadır telefondan siteye giremedim. Yazamadım bu yüzden.
İşe başladım sonunda :))))) Son kontrolde dr.um hiç bir şey göremiyorum dedi. Hareketlerini yavaşça artırarak başla dedi.
İnşallah bir daha yaşamadan atlatırız.
Günaydın desem geç mı ki :26:
Gunümüz huzurlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah.
Cok teşekkür ettim kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın .Aksama kadar dik yuruyemedim.esimin iside cok yogun bayramda bile yalnizdik.yardimcida olamıyor e kimsede yok hersey her is bana bakıyor.is yemek odev cocuk amaan.hayirlisi olsun bakalım.
Hanipeks tatlım o korseyi yün bel korsesi diyerek bulabilirsin.ama bazısı cirt cirtli oluyor onu alma cok sert tüm olan var onlardan al canım.İnan cok faydalı hem gobuslerde daha sabit duruyor.dogum yapınca göbek aynı yaşlı insanların yüzleri gibi oluyoreğildikce falan limbir limbir etmez.Hem sicacik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?