2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben yayınlayacağım eğer acılardan kendime gelebilirsemmm :)))

bugün bebeci ve dertsiz girmedi hiç, nerdeler acep?

ben bebeciyi rüyamda gördüm. ama nasıl güzel bir bebeği olmuş . diyorum ki çok erken değil mi doğum için. bebeci de ''yeni bir teknikle erken alıyorlar falan diyo!'' :))) hemen diyorum eşime benimkini de aldıralım hemen kavuşalım bebeğe falan :)))) benim rüyalarda sınır yok :)

oğlunu görünce tüm keyfin yerine gelir.. havalardandır keyfin.. cuma da ben öyleydim

kızlar çok ama çook kötüyüm ne yapacağımı bilemedim 3lü test sonucumu aldım ve Trisomy 21 biyokimyasal risk : 1/232 çıktı dünya başıma yıkıldı

Mergencim , Tabloyu sen düzenliyodun dimi , benim prensesim kesinleşti. Bir önceki kontrolde kesin dememişti ama şimdi yazabilirsin tabloya

Birde şu an ki kilom 53

Aman,Ben ilk sayfadaki listeyi görünce bile başka bir anne grubu gibi geliyorSenle ozdeslesti liste verme kimseye

liste olayini soyle yapsak nasil olur sizce, 1 ay sonra mesela, hala bebegin cinsiyetini yasadigi yeri guncellememis olanlari cikaririz, daha netlesir kimin girdigi kimin girmedigi?

bana kirginliklar olur gibi geliyor ama bilmiyorum:44:

Dr.um benden doplerr istedi. Aralık ilk hafta yaptırıcam. Hastaneden bir fiyat aldım şok oldum. Özel sigortaya 540 tl. yaklaşık ... Bu nedir ya dedim. Sonra hastaneye yakın bir görüntüleme merkezine gittim orda 120 tl. Farka bakın ..

He soyleyim ,mergen burda hemen düzler diker karşıma :18:
bak bana hiç girmiyorum kilo muhabbetine,saf gibi yapıyorum kendimi

Esrasm sagol canım .

Kiz o korseden değil yani strec elbise korsesi vs değil .onda doğumdan sonra zaten duramazsınız.
Benim dediğim yunlu tüm bel böbrek sarıyor.

bumu kıs?
Canlarım net fiyat konusunda bilgim yok ama uygun birşey olduğunu biliyorum
ben nette görmüştüm 80 lira filan,hatta anne karnındaki sesleri kaydedip bebek doğunca dinletiyomuşsun,rahat uyuyomuş,öle bişey mi ki??

kızlar çok ama çook kötüyüm ne yapacağımı bilemedim 3lü test sonucumu aldım ve Trisomy 21 biyokimyasal risk : 1/232 çıktı dünya başıma yıkıldı
dur kıs kötü olma hemen,232de 1 yüksek değil,hem bak burda çok konuşuldu,2li test daha geçerliymiş,çoğu kişi 3lü yaptırmıyo bile..

neden istediki?

Haydi gözün Aydın saglikla gelsin prenses.o fiyat cok pahalı abartı hatta.100-200 tl arasında .
İste sizden önceki hatunlar pahalı olsa bile, pahalısı iyi mantığıyla oralarda yaptirdilar arastirmaksizin.bu hallere geldik.bizlerde kabul edersek uzayip gidecek.

liste olayini soyle yapsak nasil olur sizce, 1 ay sonra mesela, hala bebegin cinsiyetini yasadigi yeri guncellememis olanlari cikaririz, daha netlesir kimin girdigi kimin girmedigi?

bana kirginliklar olur gibi geliyor ama bilmiyorum:44:

Aynen canım bende öyle düşündüm,müdahale etmek için aceleci davranmak istemedim,kırgınlık olmasın diye...

Çok uzun zamandır sisteme giriş yapmamış arkadaşları 1-2 çıkardım hep zaten...

Bende 100 - 200 TL arası birşey olduğunu duymuştum...540 TL ye 2. el usg olur yahu

Aman,Ben ilk sayfadaki listeyi görünce bile başka bir anne grubu gibi geliyorSenle ozdeslesti liste verme kimseye

Haklısın canım ilk sayfadaki liste çok yabancı gerçekten...

Mergencim , Tabloyu sen düzenliyodun dimi , benim prensesim kesinleşti. Bir önceki kontrolde kesin dememişti ama şimdi yazabilirsin tabloya

Birde şu an ki kilom 53

İlk düzenlemede ekleyeceğim prensesimizi canım Hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inş.

Biz bir tek 2 li test yaptırdık . Ama dobbler rutin kontroller arasında diye biliyorum . Normalde herkesin yaptırdığı 20-21. haftalarda isteniyor değil mi ? Sonra şeker yüklemesi , tetanoz aşısı filan gelcek sırayla :))

sizlerden istemedi mi?

çok güzel isimmiş maşallah. buarada iyi dileklerin için sağol canım.

evet yaaa sorma :) iyi dileklerin için çok sağol canım.

ayyy harika güle güle kullansın inşallah.

herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))

Eki Görüntüle 550750

iyi olduğuna tamamen geçtiğine çok sevindim canım.

Allah kavuştursun canım.

çok sağol canım :)

çok teşekkürler canım.

eksik olma canım inşallah bugün senden de iyi haberler alırız.

geçmiş olsun canım

çok sağol canım.

canım çok geçmiş olsun teyzene, ama kahvaltı süper olmuş, kocasız böle kız kıza buluşmaları üniversiteden sonra çok özledim ben de:)

Chosy onun cirtsizi, tüm olandan.cirtlilar cok sert.

Kilo taktigi iyiymis he

Olabilir tabii...

Uygun bir zamanda sizinde yardımlarınızla listeyi 2'ye bölelim o halde...

Yardım ederiz tabi tatlım ama sen bu konuda zaten fazlasıyla ilgilisin ve düzenlisin, senin devam etmen en güzeli. Sadece ce e yapıp kaçan arkadaşlar kırılırsa da eğer biz de durumu izah eder emsal gösteririz. Burada bir birlik beraberlik var, önemli olan listeye isim yazdırmak değil ki

aaa olmadı bak bu, sevinmen zıplayıp hoplaman lazım ayol şaşırdın mı ne? neden evrene kötü mesaj gönderiyorsun bakiyim sen

Sesli güldüm yahu, alemsin valla :) Bebeciden de beklenir hani

​Canım ne demek dünya başıma yıkıldı şişşşşt. 2li testin iyi çıkmamış mıydı senin?

Canım benim Rabbim korusun,yardımcın olsun,kuzucuğuna sağlık versin inşallah...Şuanda neler hissettiğini tahmin edebiliyorum çok zor gerçekten ne desek boş ama birçok arkadaşımızda testlerin yanıltıcı olduğunu gördük Allah'ın izniyle...Dualarım seninle ve bebeğinle canım....

Ben araştırmadayım canım, dr.uma da söyledim burda çok yüksek fiyat diye,

bana özellikle prenitalog uzman olması gerekir dedi. Bir hastane ismide verdi . Bende araştırıyorum hastanelerde ne kadar , prinatolog uzmanı nerde var, Yeditepeden aldım bir fiyat , 250 tl dedi. özele ama sgk anlaşması yok 350 tl normal fiyat ... Bilginiz olsun , Araştırmaya devam edicem :)))

Hayatim Sizin titizlendiginizi gorduya dag basından kar ister.benim 2 sindede radyolog baktı ki geneldede onlar bakar.perinatolog baksa iyi tabi ama cok fark gorurmusunuz bilemem.arastirma hastanelerinde genelde perinatolog bakar ucretsizdir .bakacagi detaylı usg ve 4 d .verme onca para bebeğe kullan.yine mı özel tavsiye etti?

mergencim ilk kilom 51.5 şimdiki kilo 56 biraz fazla almışım bu ay 3 kilo almış çıktım doktor az ye dedi üstüne bide eşim çok meyve yiyor diye şikayet etti fazla meyve yemekde kiloyu artırırmış azı karar fazlası zarar herşeyin ama ben gerçekten fazla yemedim neden böyle oldu anlamadım

Lais cok teşekkür ettim tatlım aman dikkat et kendine.

Nazz topragım gecmis olsun canım teyzenede esinede Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin şifa versin.
Ay aynı benim esim demek isterdim
Dün benim kiz pantolonunu açamamış banyoda altına kaçırmış bende bulaşık yerleştiriyordum ne has ne has esim sen git pantolonu çıkar altını yıka giydir dilim tutuldu.oğlumun altını bir kac kez değiştirdi ama kiziminkine el sürmemişti.utanirdi kızdan sanki kiz bununkini değiştiriyor
Yeride tuvalet kagidiyla kurulamis haha :)))

ayrıntılı ultrason mu bu?oysa benimde war haftaya ama..

Chosy onun cirtsizi, tüm olandan.cirtlilar cok sert.

Kilo taktigi iyiymis he
kıs inan dr da bile cıngar çıkarıyorum evde tartıldım heh dedim 1 kilo almışım 1 ayda ii dedim bi gittik dra 3,5 kilo fazla çıktı,dedim yanlış bu baskül,dr a değil ben çıkıym istersen,o çıksa nolcak,bi damla insan zaten:)eve geldim baktım 1 kilo fazla,işin ilginç tarafı 1 ay önceki kilo 2 yerde de aynıydı,bu işin gizemi nedir:26:

en iyisi cnm benim hiç bişey onlardan canından önemli değil olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…