Lais cok teşekkür ettim tatlım aman dikkat et kendine.
Nazz topragım gecmis olsun canım teyzenede esinede Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin şifa versin.
Ay aynı benim esim demek isterdim
Dün benim kiz pantolonunu açamamış banyoda altına kaçırmış bende bulaşık yerleştiriyordum ne has ne has esim sen git pantolonu çıkar altını yıka giydirdilim tutuldu. oğlumun altını bir kac kez değiştirdi ama kiziminkine el sürmemişti.utanirdi kızdan sanki kiz bununkini değiştiriyor
Yeride tuvalet kagidiyla kurulamis haha :)))
Sen sezaryenmi olacaksın ? Benimkiler sezaryen 2 Sindede giydim.ilk dr um aferin sıcak tut derken ikincide ki Dr guldu acele etme kilo verirsin daha dedi bende güldüm diğer hastalara tavsiye edin. üşümemek ve karnımın az sarsilmasi için dedim.
ay evet ya ben de en çok buna sinir oluyorum ya işte, sırf gösterişten işte benim için değil yani, eskiden ben de kayınvalideme yakın anneme uzaktım, hamileyken grip oldum bi çorba getirmedi, annem 1buçuk saatlik yolu geldi yemek getirmek için, taşınırken aramadı bile, şimdi anneme yakınım çok şükür aam kaynana yine aynı kaynana işte:)aramaz sormaz hava atmaya geldi mi herkese gelinim değil o benim kızım demesini biliyo, ben de çok sinirleniyorum karnımdakini sahiplenince, çünkü gerçek anlamda sahip çıkıcak hiç bişe yapmıyo tabi,ama o öle tabi, ben alıştım, düğünde görümcem koye taktı gerdanlık taktı oldu o hesap yani:)
Lais cok teşekkür ettim tatlım aman dikkat et kendine.
Nazz topragım gecmis olsun canım teyzenede esinede Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin şifa versin.
Dün benim kiz pantolonunu açamamış banyoda altına kaçırmış bende bulaşık yerleştiriyordum ne has ne has esim sen git pantolonu çıkar altını yıka giydirdilim tutuldu. oğlumun altını bir kac kez değiştirdi ama kiziminkine el sürmemişti.utanirdi kızdan sanki kiz bununkini değiştiriyor
kızlar çok ama çook kötüyümNe yapacağımı bilemedim 3lü test sonucumu aldım ve trisomy 21 biyokimyasal risk : 1/232 çıktı dünya başıma yıkıldı
bak bana hiç girmiyorum kilo muhabbetine,saf gibi yapıyorum kendimi
dur kıs kötü olma hemen,232de 1 yüksek değil,hem bak burda çok konuşuldu,2li test daha geçerliymiş,çoğu kişi 3lü yaptırmıyo bile..
​Canım ne demek dünya başıma yıkıldı şişşşşt. 2li testin iyi çıkmamış mıydı senin?
canım riskin çok yüksek değil hiç kafana takıpta üzme kendini;sağlıkla gelsin bebişin inşallah
2li testim iyi çıkmıştı yani iyi derken kombine risk 1:3232 çıkmıştı doktorum 3lüye bakınca amniosentez yaptırman lazım dedi kendisi yapmıyor devlet olarak zeynep kamile gidebilirsin dedi ben bebeğimin bana kötü bir sürpriz yapmayacağını düşünüyorum ama endişeyle korkuyla koskoca 5 ay geçermi bilemiyorum ne yapmalıyım akıl verinkuzum ben deneyim li bir anneyim bu konuda tam bi ayım zehir gibi geçti ama sonuç mutlu haberlerle döndüm canını boş yere sıkıp bebeğe ve kendine zarar verme git paşa paşa testini yaptır ve mutlu sonuçlarla gel emin ol bu bi ihtimal sadece acemi olduğumuz için korkuyoruz kötü çıkmıcak inan bana
Ortaligi kamufle etmek adina silmis iste garibim buna sukur teferruati ben yaparimcanım çok saol eşin harikaymış tuvalet kağıdıyla silmiş onun tecrübeli olması gerek benim eşimde erkek olduğunu öğrendiğinden beri ben oğlumun altını değitirmem diye tutturdu neymiş her altını açtığımızda erkek çocuğu nokta atışı yapar günlerdir derdimiz bu
YOK YANİ BELLİ DEĞİLDE MALUM YAŞADIKLARIM FALAN ŞU AN PSİKOLOJİM NORMAL İÇİN NORMAL DEĞİL ANLICAN:d KENDİMİ CESARETLENDİRİRSEM NORMAL OLACAK HEMEN TAKTINMI KORSEYİ GÖBEĞE FAYDASI OLMUŞTUR TOPLANMASINDA MALUM SEZERYANDEN SONRA GÖBEK KALIO DİOLAR
Eki Görüntüle 550986
buda güzel kızımın ayakları bacakları havaya dikti bizi gülmekten öldürdü yavrum.
bize mesaj veriyor anne baba ayakkabılarımı hazırlayın şimdiden diye :) nede olsa kız çocuğu anasına çekmiş ayakkabı düşkünü :)
anamm sacece kurulamis mi cisi
benim ki olsa kirk kere camasir suyuyla sildirirdi bana yeriyok orda mikrop olur, surda bakteri urer...
cumartesi birlikte o kadar temizlik yaptik sonra gelen arkadaslarin cocuklar evin altinin ustune getirdi tabi :)) canlarim cok tatlilar ama
biri sekerligin kapagini yalamis benimki de gormus, onlar gittikten sonra diyoki benim huyumu degistirmem lazim bebekten sonra yoksa kafayi yerim, dedim yani ben degistiremedim bari bebek degistirsin :)) hayati zindan etme bana
2li testim iyi çıkmıştı yani iyi derken kombine risk 1:3232 çıkmıştı doktorum 3lüye bakınca amniosentez yaptırman lazım dedi kendisi yapmıyor devlet olarak zeynep kamile gidebilirsin dedi ben bebeğimin bana kötü bir sürpriz yapmayacağını düşünüyorum ama endişeyle korkuyla koskoca 5 ay geçermi bilemiyorum ne yapmalıyım akıl verin
2li testim iyi çıkmıştı yani iyi derken kombine risk 1:3232 çıkmıştı doktorum 3lüye bakınca amniosentez yaptırman lazım dedi kendisi yapmıyor devlet olarak zeynep kamile gidebilirsin dedi ben bebeğimin bana kötü bir sürpriz yapmayacağını düşünüyorum ama endişeyle korkuyla koskoca 5 ay geçermi bilemiyorum ne yapmalıyım akıl verin
Eki Görüntüle 550986
buda güzel kızımın ayakları bacakları havaya dikti bizi gülmekten öldürdü yavrum.
bize mesaj veriyor anne baba ayakkabılarımı hazırlayın şimdiden diye :) nede olsa kız çocuğu anasına çekmiş ayakkabı düşkünü :)
Eki Görüntüle 550986
ikili testin gayet iyi çıkmış,üçlü de senin gibi hatta riski çok daha yüksek çıkan arkadaşımız vardı amniyosentez yaptırdı ve Maşallah hiç bir şey çıkmadı bebişte.. karar senin tabi yaptırmadan rahat edemem diyorsan yaptır ama yaptırsan da yaptırmasan da moralini bozup kendini üzme..
cnm en doğru kararı sen vereceksin ama tecrübeli biri olarak bu kaygıyla emin ol birgün bile bir ömür gibi geçior iyiki yaptırdım şu an kafam çok rahat yaptırmasaydım hala içimde acabalar olacaktı öle korkulacak bişeyde değil
oğlunu görünce tüm keyfin yerine gelir.. havalardandır keyfin.. cuma da ben öyleydim
aaa olmadı bak bu, sevinmen zıplayıp hoplaman lazım ayol şaşırdın mı ne? neden evrene kötü mesaj gönderiyorsun bakiyim sen
inşallah kızlar güzel sonuçlarla gelirim. ben bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. benimle birlikte aynı haftada olan arkadaşlar hissediyor ama ben hissetmiyorum. bişey mi var diye üzülüyorum.
Eki Görüntüle 550986
Bize mesaj veriyor anne baba ayakkabılarımı hazırlayın şimdiden diye :) nede olsa kız çocuğu anasına çekmiş ayakkabı düşkünü :)
lais cok teşekkür ettim tatlım aman dikkat et kendine.
Nazz topragım gecmis olsun canım teyzenede esinede rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin şifa versin.
sağlıklı olsun kızım tombiş de olur sıkmalık sevmelik olur tamMaşallah ya kiz bu toplu olur bence.sende gor.kucaginada al inşallah
gezenti olacaktır annesi ondan göstermiştir ayaklarını :))
41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?