2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım çok saol eşin harikaymış tuvalet kağıdıyla silmiş onun tecrübeli olması gerek benim eşimde erkek olduğunu öğrendiğinden beri ben oğlumun altını değitirmem diye tutturdu neymiş her altını açtığımızda erkek çocuğu nokta atışı yapar günlerdir derdimiz bu

YOK YANİ BELLİ DEĞİLDE MALUM YAŞADIKLARIM FALAN ŞU AN PSİKOLOJİM NORMAL İÇİN NORMAL DEĞİL ANLICAN:d KENDİMİ CESARETLENDİRİRSEM NORMAL OLACAK HEMEN TAKTINMI KORSEYİ GÖBEĞE FAYDASI OLMUŞTUR TOPLANMASINDA MALUM SEZERYANDEN SONRA GÖBEK KALIO DİOLAR

kız walla aynı benim görümceleri anlattın başkasının yanında gülüm balım yanlız kaldımı laf sokmalar allah hepsini bildiği gibi yapsın

anamm sacece kurulamis mi cisi

benim ki olsa kirk kere camasir suyuyla sildirirdi bana yeri yok orda mikrop olur, surda bakteri urer...

cumartesi birlikte o kadar temizlik yaptik sonra gelen arkadaslarin cocuklar evin altinin ustune getirdi tabi :)) canlarim cok tatlilar ama

biri sekerligin kapagini yalamis benimki de gormus, onlar gittikten sonra diyoki benim huyumu degistirmem lazim bebekten sonra yoksa kafayi yerim, dedim yani ben degistiremedim bari bebek degistirsin :)) hayati zindan etme bana

kızlar çok ama çook kötüyüm Ne yapacağımı bilemedim 3lü test sonucumu aldım ve trisomy 21 biyokimyasal risk : 1/232 çıktı dünya başıma yıkıldı

kuzum ben deneyim li bir anneyim bu konuda tam bi ayım zehir gibi geçti ama sonuç mutlu haberlerle döndüm canını boş yere sıkıp bebeğe ve kendine zarar verme git paşa paşa testini yaptır ve mutlu sonuçlarla gel emin ol bu bi ihtimal sadece acemi olduğumuz için korkuyoruz kötü çıkmıcak inan bana

buda güzel kızımın ayakları bacakları havaya dikti bizi gülmekten öldürdü yavrum.
bize mesaj veriyor anne baba ayakkabılarımı hazırlayın şimdiden diye :) nede olsa kız çocuğu anasına çekmiş ayakkabı düşkünü :)

​Canım ne demek dünya başıma yıkıldı şişşşşt. 2li testin iyi çıkmamış mıydı senin?

canım riskin çok yüksek değil hiç kafana takıpta üzme kendini;sağlıkla gelsin bebişin inşallah

2li testim iyi çıkmıştı yani iyi derken kombine risk 1:3232 çıkmıştı doktorum 3lüye bakınca amniosentez yaptırman lazım dedi kendisi yapmıyor devlet olarak zeynep kamile gidebilirsin dedi ben bebeğimin bana kötü bir sürpriz yapmayacağını düşünüyorum ama endişeyle korkuyla koskoca 5 ay geçermi bilemiyorum ne yapmalıyım akıl verin

Son düzenleme:
Ortaligi kamufle etmek adina silmis iste garibim buna sukur teferruati ben yaparim Cis meselesi,Evet onu kesin yapar erkek bebis,kızda yaparda onlar kadar isabet ettiremez.

Haha :))

onun hurafelerden biri olduğunu kendimden biliyorum.korse beni usutmedi kilo için yapmadım canım.hatta burda bir komşum anlattida anlattı sezaryenliyim ondan göbek vs. Sizin gibi değilim bende 2 side sezaryen deyince kiviramadi.sonradan dedi ben 2. De yarım uyustum ondan bende bunda yarım uyuşayım yinede kilo kalmaz yapı meselesi.

kuzum çok tatlıymış maşallah 41 kere yerim ben onun minnacık ayaklarını

Yok hayatım elbette sildim sonuçta abdest alıyoruz orda.senin bebisi cise alistirirken esın ne yapacak :)

ikili testin gayet iyi çıkmış,üçlü de senin gibi hatta riski çok daha yüksek çıkan arkadaşımız vardı amniyosentez yaptırdı ve Maşallah hiç bir şey çıkmadı bebişte.. karar senin tabi yaptırmadan rahat edemem diyorsan yaptır ama yaptırsan da yaptırmasan da moralini bozup kendini üzme..

cnm en doğru kararı sen vereceksin ama tecrübeli biri olarak bu kaygıyla emin ol birgün bile bir ömür gibi geçior iyiki yaptırdım şu an kafam çok rahat yaptırmasaydım hala içimde acabalar olacaktı öle korkulacak bişeyde değil

Maşallah ya kiz bu toplu olur bence.sende gor.kucaginada al inşallah

gezenti olacaktır annesi ondan göstermiştir ayaklarını :))
41 kere maşallah

kafamı toplayamıyorum doktordan geldiğimden beri bebeğim hareket ediyor anladı üzüldüğümü kuzum onuda üzmek hiç hakkım değil ama sakinleşip mantıklı düşünemiyorum

oğlunu görünce tüm keyfin yerine gelir.. havalardandır keyfin.. cuma da ben öyleydim

Son düzenleme:
çok tatlı yaaa maşallah kızına

sağol canım benim. çok hoşsunuz eşin ve sen allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarınızla birlikte :)

güzeller ben şimdilik kaçıyorum,yemek vakti yaklaşıyor :))
erkenden uyuyakalmazsam bakarım kim var kim yok diye :))

wosgi tatlım eve giderken film falan al oyalanırsınız azcık (

öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…