hayırlı olsun prenses, maşallah ona annesiMergencim , Tabloyu sen düzenliyodun dimi , benim prensesim kesinleşti. Bir önceki kontrolde kesin dememişti ama şimdi yazabilirsin tabloya
Birde şu an ki kilom 53
benim doktorumda bikaç hastane yazdı doç. doktor olsun muahkkak dedi, kendi gittiğim hastaneyi (medilife) kolan hastanesini çapa ve cerrahpaşayı önerdi, eğer illa kadın olsun dersen de nisa da bi bayan var, fiyatlarına bak hangisini istersen ona git dedi, devlette mi baktıralım bu detaylıya voltajım, bi de ne işe yarıyo bu ultrason biliyo musun?Hayatim Sizin titizlendiginizi gorduya dag basından kar ister.benim 2 sindede radyolog baktı ki geneldede onlar bakar.perinatolog baksa iyi tabi ama cok fark gorurmusunuz bilemem.arastirma hastanelerinde genelde perinatolog bakar ucretsizdir .bakacagi detaylı usg ve 4 d .verme onca para bebeğe kullan.yine mı özel tavsiye etti?
oyyy maşallah ayaklarını yesinler onun, benim de kız tam esnerken yakaladı doktor çekip koyucam bendeEki Görüntüle 550986
buda güzel kızımın ayakları bacakları havaya dikti bizi gülmekten öldürdü yavrum.
bize mesaj veriyor anne baba ayakkabılarımı hazırlayın şimdiden diye :) nede olsa kız çocuğu anasına çekmiş ayakkabı düşkünü :)
ısıtıyormu odanızı veya sizi canım
bende anlamadım lök diye nasıl eline düştüğünü ama insanlar hemen felaket tellallığı yapıyo sinirim bozuluyo, kendi ablam bile, bebeğe kıyafet alacağım diyorum ( ilki düşük bu ikincidede tehlike vardı hep yattım yaaa onu ima ederek) daha erken alma bişey, ne olacağı belli olmaz, bi sıkıntı olur bebeğe bişey olur, doğumda bişey olur falan diyo sinirime dokunuyo ama ses de etmiyorum, ben kimsenin bebeğine kötü yorum yapmadım, yapılmaz da zaten yani, gıcık oldum şu an yine yazarken neyse boşverelim biz keyfimize bakalımBenim Ankara'da vardı.ufo ayaklı iyi ısıtıyordu ısı belirlenen dereceye gelince kapanıyor ısı düşünce açılıyor.ama kapandığı an oda sogurdu gerçi ankara soguk.istanbulda o kadar olmaz .is yerinde de kumtelin ayaklisi vardı aynı ya.elektrik cok gelirmiydi 9-10 tl farkla evet .aksamdan aksama yakardim.
Bu insanlar neden var ki?bugun yine komşum beni rüyasında gormuş sismissin diye aradı kızdım tabi şişeceğim normal değilim artık .Esimle aramı sormaya yelteniyor ağzına terlikle vurulası . Kendi yapamadıklarını baskalarida yapmasın istiyorlar
Kiz o bebek nasılmış lok etmiste gelmiş.arkadasim 5.5 aylık ölü bebeği 1 gün sanciyla çıkaramadı beceriksiz vay.
Tabi o bebeğin göbek kordonu neyide yoktur efsane bu ya.
Sekerim detaylı bebeğe detaylica bakıyor organlar kemikler damarlar herseye.o sarı olan 4 d zaten arka arkaya bakılır.fiyat 100-200 tl arasındadır.
yok sen silmisindir canim tabiki de, esin icin dedim ben
valla bilmiyorum esra surayi sil esra burayi sil yer artik basimi
bende daha dune kadar hic bisey hissetmedim ki.... dun hissetigimin de bebegimin olup olmadigindan emin degilim yani, daha guclenecekler endiselenme sen
detayliyi burda zorunlu yapiyorlar, bebekle ilgili bi sorun varsa dogumda ona gore onlem almak icin vs. gereksiz degil yani yaptir sende, sadece kalitsal hastaliklarla ilgili degil butun vucudu inceliyorlar bebisin
ohhhh inşallah bebeşimin herbişeyini görürüm, yavrum benim yaaa aralığın 2. haftası daha da büymüş olur, doya doya bakarım, perinatoloji den randevu al dedi bana doktor, eşim kadın olsun diye diretmezse aynı hastanedeki doktora baktırırm çok fiyat farketmiyosa, diğerleri bana uzak zaten, git gel yollarda mahvolurumgulimier tatlım detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı bakıyor(özel muayenehanesi olan doktorlarda da var)bebişin tüm iç organlarına bakıyorlar;15-20 dakika sürüyormuş her bişeyini görüyorsun yani :))
hayırlı olsun prenses, maşallah ona annesi
benim doktorumda bikaç hastane yazdı doç. doktor olsun muahkkak dedi, kendi gittiğim hastaneyi (medilife) kolan hastanesini çapa ve cerrahpaşayı önerdi, eğer illa kadın olsun dersen de nisa da bi bayan var, fiyatlarına bak hangisini istersen ona git dedi, devlette mi baktıralım bu detaylıya voltajım, bi de ne işe yarıyo bu ultrason biliyo musun?
kiz sen bugun benimle nie konusmuosun bakim, kac kere laf attim sana
canım ben geçmişi okuya kuya geldiğim için anca gördüm cevap yazdığını 2 defa sormuş oldum o yüzdenCanım detaylida bir önceki sayfada yazdım görmedin galiba.butun organlara kemik ve damarlara goz mercegine damak dudak kizsa rahme erkekse testislere plasentaya herseye bakarlar yalnız yine siyah beyaz biz pek anlamayız.bazi damarlar mavi kırmızı renkte belirtilir yinede bilmiyoruz neresi.
Ben tedaviye çapa lepra ve cuzzamda başladım tabi kadin dogumdan farklı bolumdu ama benden 0 not aldı.bakirkoy daha güzel baktı .neyse hatirmayim.
Devlet hastaneleri özel hastanelerden her zaman bir tık otedir.istanbulda devlet hastaneleri cok kalabalık ve dolayısıyla herkes aşanı zor.ben doğumu bile devlette yapmak isterim ama nerdee.
Perinatolog genelde ilk 3 aylık gebelikte bakar.radyoloji uzmanı bakar alanında var zaten.guzelde bakar.
Nisada hangi Dr önerdi ?
yok sen silmisindir canim tabiki de, esin icin dedim ben
valla bilmiyorum esra surayi sil esra burayi sil yer artik basimi
bende daha dune kadar hic bisey hissetmedim ki.... dun hissetigimin de bebegimin olup olmadigindan emin degilim yani, daha guclenecekler endiselenme sen
detayliyi burda zorunlu yapiyorlar, bebekle ilgili bi sorun varsa dogumda ona gore onlem almak icin vs. gereksiz degil yani yaptir sende, sadece kalitsal hastaliklarla ilgili degil butun vucudu inceliyorlar bebisin
Esralarin ısı bu zaten sil Esra git Esra topla Esra ....
kızlar dua topiğimizin ilk sayfasında bir sürü listemiz oldu,önce ki bağışladıklarımızın listesini ilk sayfadan kaldıralım mı dursun mu?
oyyy tatlım benim alıntılarına baktım hep ama sen online değildin gelince yazarım dedim bir denk getiremedim seni(
bugün yoğundun galiba??keyfin nasıl? Çınar nasıl?
Çınar'a bezden sonra başka bir şey aldın mı hiç??
ihtiyaç listesi hazırlarken pipiped yazalım unutmayalım
kızlar dua topiğimizin ilk sayfasında bir sürü listemiz oldu,önce ki bağışladıklarımızın listesini ilk sayfadan kaldıralım mı dursun mu?
kızlar göbek deliğiniz dışarı çıktı mı??
Benimki büyüdü ve açıldı canım. Dışarı çıkması nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?