2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Mergencim , Tabloyu sen düzenliyodun dimi , benim prensesim kesinleşti. Bir önceki kontrolde kesin dememişti ama şimdi yazabilirsin tabloya

Birde şu an ki kilom 53
hayırlı olsun prenses, maşallah ona annesi

benim doktorumda bikaç hastane yazdı doç. doktor olsun muahkkak dedi, kendi gittiğim hastaneyi (medilife) kolan hastanesini çapa ve cerrahpaşayı önerdi, eğer illa kadın olsun dersen de nisa da bi bayan var, fiyatlarına bak hangisini istersen ona git dedi, devlette mi baktıralım bu detaylıya voltajım, bi de ne işe yarıyo bu ultrason biliyo musun?

gulimier tatlım detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı bakıyor(özel muayenehanesi olan doktorlarda da var)bebişin tüm iç organlarına bakıyorlar;15-20 dakika sürüyormuş her bişeyini görüyorsun yani :))

oyyy maşallah ayaklarını yesinler onun, benim de kız tam esnerken yakaladı doktor çekip koyucam bende

bende anlamadım lök diye nasıl eline düştüğünü ama insanlar hemen felaket tellallığı yapıyo sinirim bozuluyo, kendi ablam bile, bebeğe kıyafet alacağım diyorum ( ilki düşük bu ikincidede tehlike vardı hep yattım yaaa onu ima ederek) daha erken alma bişey, ne olacağı belli olmaz, bi sıkıntı olur bebeğe bişey olur, doğumda bişey olur falan diyo sinirime dokunuyo ama ses de etmiyorum, ben kimsenin bebeğine kötü yorum yapmadım, yapılmaz da zaten yani, gıcık oldum şu an yine yazarken neyse boşverelim biz keyfimize bakalım
Sekerim detaylı bebeğe detaylica bakıyor organlar kemikler damarlar herseye.o sarı olan 4 d zaten arka arkaya bakılır.fiyat 100-200 tl arasındadır.

gulimier tatlım detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı bakıyor(özel muayenehanesi olan doktorlarda da var)bebişin tüm iç organlarına bakıyorlar;15-20 dakika sürüyormuş her bişeyini görüyorsun yani :))
ohhhh inşallah bebeşimin herbişeyini görürüm, yavrum benim yaaa aralığın 2. haftası daha da büymüş olur, doya doya bakarım, perinatoloji den randevu al dedi bana doktor, eşim kadın olsun diye diretmezse aynı hastanedeki doktora baktırırm çok fiyat farketmiyosa, diğerleri bana uzak zaten, git gel yollarda mahvolurum

Canım detaylida bir önceki sayfada yazdım görmedin galiba.butun organlara kemik ve damarlara goz mercegine damak dudak kizsa rahme erkekse testislere plasentaya herseye bakarlar yalnız yine siyah beyaz biz pek anlamayız.bazi damarlar mavi kırmızı renkte belirtilir yinede bilmiyoruz neresi.
Ben tedaviye çapa lepra ve cuzzamda başladım tabi kadin dogumdan farklı bolumdu ama benden 0 not aldı.bakirkoy daha güzel baktı .neyse hatirlamayim.
Devlet hastaneleri özel hastanelerden her zaman bir tık otedir.istanbulda devlet hastaneleri cok kalabalık ve dolayısıyla herkes asabi ve zor.ben doğumu bile devlette yapmak isterim ama nerdee.
Perinatolog genelde ilk 3 aylık gebelikte bakar.radyoloji uzmanı bakar alanında var zaten.guzelde bakar.
Nisada hangi Dr önerdi ?

Son düzenleme:
canım ben geçmişi okuya kuya geldiğim için anca gördüm cevap yazdığını 2 defa sormuş oldum o yüzden
nisa da bi tane bayan doktor varmış perinatoloji bölümünde, onun sonuçları da çok mükemmel olmasada kadın istiyosan onu öneririm dedi, isim yazmadı, ama radyoloji demedi bana perinatoloji dedi, neden acaba?

kızlar dua topiğimizin ilk sayfasında bir sürü listemiz oldu,önce ki bağışladıklarımızın listesini ilk sayfadan kaldıralım mı dursun mu?

Esralarin ısı bu zaten sil Esra git Esra topla Esra ....

oyyy tatlım benim alıntılarına baktım hep ama sen online değildin gelince yazarım dedim bir denk getiremedim seni (
bugün yoğundun galiba??keyfin nasıl? Çınar nasıl?

Bebişin karnına girmiş artık takvimde yuppi Aslında sakindim canım, ben de bu sakinlikten faydalanayim da islerimi toparlayayım istedim, erteledigim cizelgeleri hazirladim.

Çınar'a bezden sonra başka bir şey aldın mı hiç??
ihtiyaç listesi hazırlarken pipiped yazalım unutmayalım

esimin bir arkadasi var bankadan, Emre adi. Ben daha hamile kalmadan oglunuz olursa kirvesi benim ha derdi, hamileligime ve oglusum olacagina cok cok sevindi canim benim. Ctesi aksam bi arkadasta toplandik gunumuz vardi. Dedim emre kirvesi hediyemiz nerde, o sirada cig kofte yoguruyodu hic ses etmedi. Sora yedik ictik emre arabaya gitti elinde bir posetle dondu, kuzum meger almis bile hediyesini cinarima. Cok hos mavili lacivertli beyaz bir takim onluk sapka eldiven ust alt 5 parcali. Cok mutlu olduk mahcup etti beni :)

Ben bez disinda bisey almadim henuz

Benimki büyüdü ve açıldı canım. Dışarı çıkması nasıl oluyor?

aylar ilerledikce icerdeki baskidan disari dogru cikiyormus biraz, benimki de acildi ve buyudu yanliz benim gobek deligim baya icerde, derin kesmisler heralde disari cikacak kadar ilerler mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…