2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende afp değeride düşük bulundu netten araştırdım şöyle diyor:

Down sendromlu ve Trizomi 18'li bebeklerde anne kanında AFP seviyesi düşük bulunur. AFP düşüklüğü bebekte mutlaka Down sendromu veya Trizomi 18 olduğu anlamına gelmemekle birlikte ileri inceleme gerektiren bir durumdur.

canım kilo alımında sola yatmanın iyi yönde etkisi oluyormuş aklında bulunsun

son adet tarihin ve gebelik haftan doğru yazılmış mı canım? birde kan örneğini ne zaman verdin afp kaç çıktı?

canım bebeğin eminim ki sağlıklıdır bende doktora sorarım gerekirse tekrar yaptıırırım testi ama benim kafamı karıştıran AFP değeri oldu yukarıda yazdım

hmm aslinda hepsini gormek de guzel ama

Sana zorluksa ve karisikliksa kaldır canım,ama neler yaşandı , neler atlatildi,dua nelere kâdir gormek adina durmali.:26:

benim için herhangi bir zorluğu yok hatta listenin öyleee uzayıp gitmesi hoşuma gidiyor dediğiniz gibi neler yaşadığımızı görüyorum baktıkça..
sizlerin gözünü yoruyorsa diye sormak istedim sonuçta orası hepimizin topiği

Son düzenleme:
son adet tarihin ve gebelik haftan doğru yazılmış mı canım? birde kan örneğini ne zaman verdin afp kaç çıktı?

canım gebelik haftam ultrason verilerine göre yazılmış son adet tarihime göre yazılmamış AFP de 13,3 IU/ml düzeltilmiş Mom 0,35

Merhaba ,

Acemlik her halde yazıları okumakta zorlanıyoru valla :) annelere ve yavruların Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah...

Kızımın haraketlerini hissetmiyorum henüz. daha 20 haftamıza yeni gireceğiz vakit erken ama insanın içinde hep bir endişe oluyor. Annelik böyle yavaş yavaş işliyor insanın içine sanırım.Yarın doktora gidip göreceğiz nasipse..Tabi sonuç olarak hepimiz Rabbime emanetiz inşallah..

Burada herkes içten ve samimi bir şekilde sıkıntılara ortak oluyor yardımcı oluyor ne güzel heyecanı ortak paylaşılıyor.

Bebeğimden önce binlerce isim düşünmüşümdür ama şimdi kızıma isime karar veremedik bir türlü 4 ayımız var bakalım hayırlısı.

Çok yorulmaya gelemiyorum nedense daha erken bir dönemdeyim ama ayakta çok durunca göğsüm ve midem arasında sertleşme ve sıkışma oluyor. kilolu hamile kaldım belki ondandır diye düşünüyorum 94 kilo ile tombul bir anne adayıyım. Doktorumda her şeye normal diyor :)

Hepinize keyifli sağıklı günler

kızlar hepinize hayırlı geceler ben kaçar yarın misafirlerim gelecek ev görmeye daha almamıştık kimseyi.inş halladerim herşeyi.öpüyorum sizi seviyorumm

canım gebelik haftam ultrason verilerine göre yazılmış son adet tarihime göre yazılmamış AFP de 13,3 IU/ml düzeltilmiş Mom 0,35

Canım bence sen içini rahatlatmak için testini tekrarlat yine aynı sonuç çıkarsa da amniyosentezden hiç korkma...

Prensesin gayet sağlıklı eminim zaten 2li test sonucun çok çok iyi... içini ferah tut canım benim

ayy ne düşünceli bir arkadaşınız mı canım valla imrendim :)) Allah güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah tatlım

meraba kızlar bende 18 haftalık gebeyım eşim işi geregi uzakta ve bebegımde 170 gr buyumedı cok kucuk cok uzuluorum gercekten cok mınık kaldı bebegım kendımı yalnız hissedıorum (
tatlım hiç kendini üzme öyle,bebeğin normal ölçülerde görünüyor.. eşinin yanında olamaması elbette ki kolay değildir ama unutma sen ve bebeğiniz için uzaklarda sonuçta;eminim oda yanında olmak istiyordur..
bebeklerin hafta hafta kilo ve boy ortalamalarını veren bir site var;aşağıda ki linkten gir bak :)

Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek

sağol canım haklısın başka bir hastanede testi tekrarlasam çok iyi olacak

canım kan uyuşmazlığı için gebelik sırasında ve doğumdan hemen sonra iğne vuruluyor diye biliyorum;yapılması gereken başka birşey var mı??

tesekkur ederım cnm ıyıkı varsınız suan kendımı daha ıyı hıssedıorum haklısın eşim bızım ıcın uzaklarda inş cabuk gelır canım onu cok ozledım yaa bazen gecelerı uyanıp onu düşünüp aglıorum hamilelık benı cok hassaslaştırdı insallah bebegımın babasıda cabuk gelırr sende bebişini saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ınsallahh rabbim senıde kolay kurtarsın

canım kan uyuşmazlığı için gebelik sırasında ve doğumdan hemen sonra iğne vuruluyor diye biliyorum;yapılması gereken başka birşey var mı??

canm kan uyuşmazlığı ciddi sonuçlar doğurabiliyor kordosentez ile bebeğin kanının değişmesi gerekebiliyor bir kaç kez ama çok şükür ilk gebeliğim diye sorun olmazmış bende 1 kere iğne oldum

neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah en kısa zamanda doktora görünürüm ve sizede haber veririm destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi geceler güzel anneler

Amin canım,Allah razı olsun...
canın sıkıldığında gel bak biz birbirimize destek olmak için buradayız :)
inşallah sağlıkla gelsin bebişin,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

kızlar göbek deliğiniz dışarı çıktı mı??
yok daha benim ki çıkmadı, göbek deliğinin hemen altında baya sertlik hissediyorum bebeğim galiba orda heralde sanırsam belki

Hee ona göre gecmisi okumadın sandim
Nisada bir radyoloji uzmanı varda herkes onu cok methediyor.
Perinatoloji orda var mı bilmiyorum.
kimmiş adı neymiş sen biliyomusun canım ? arayıp sorucam hepsini fiyatlarını falan bikaç gün içinde
meraba kızlar bende 18 haftalık gebeyım eşim işi geregi uzakta ve bebegımde 170 gr buyumedı cok kucuk cok uzuluorum gercekten cok mınık kaldı bebegım kendımı yalnız hissedıorum (
hoşgeldin canım, hayırlı olsun, küçük diye doktor mu dedi yoksa sen mi öyle düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…