2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hee ona göre gecmisi okumadın sandim
Nisada bir radyoloji uzmanı varda herkes onu cok methediyor.
Perinatoloji orda var mı bilmiyorum.

aylar ilerledikce icerdeki baskidan disari dogru cikiyormus biraz, benimki de acildi ve buyudu yanliz benim gobek deligim baya icerde, derin kesmisler heralde disari cikacak kadar ilerler mi bilmiyorum

Daha cok gerilmez ama ılerde gobekle aynı düzlükte olur dışarı çıkan Nadirdir.

aylar ilerledikce icerdeki baskidan disari dogru cikiyormus biraz, benimki de acildi ve buyudu yanliz benim gobek deligim baya icerde, derin kesmisler heralde disari cikacak kadar ilerler mi bilmiyorum

yani iyice gerilip çıktı mı benim göbek sanki kilo almış gb içe gömük şekilde duruyor dışardan bakınca hamile gibi değil de kilo almış gibi gözüküyor sinir oluyorum

Benimki baya icerde ama kocaman oldu, derin duruyor içine su dök iç yani

kızlar dua topiğimizin ilk sayfasında bir sürü listemiz oldu,önce ki bağışladıklarımızın listesini ilk sayfadan kaldıralım mı dursun mu?

Sana zorluksa ve karisikliksa kaldır canım,ama neler yaşandı , neler atlatildi,dua nelere kâdir gormek adina durmali.:26:

Kaç gündür pek giremedim kızlar anca geçmişe göz atıyorum,Dr dan geldik oğluşumu gördük 350 gr 25 cm olmuşuz (maşaallah ) büyümüşüz yarın 4 lü testimiz var )
Sizler nasılsınız?herşey yolundamı?

kızlar çok ama çook kötüyüm ne yapacağımı bilemedim 3lü test sonucumu aldım ve Trisomy 21 biyokimyasal risk : 1/232 çıktı dünya başıma yıkıldı

Canim hic moralini bozma benim tr21 1/86 cikmisti, amniyosentez yaptirdim ilk sonuclar temiz cikti. 2 li testin iyiyse hic bosuna uzulme, 3lu test onun kadar guvenilir degil.

Canim hic moralini bozma benim tr21 1/86 cikmisti, amniyosentez yaptirdim ilk sonuclar temiz cikti. 2 li testin iyiyse hic bosuna uzulme, 3lu test onun kadar guvenilir degil.

ben aslında pek yaptırmak istemiyorum amniosentezi ama eşim yaptır diyo

Son düzenleme:
meraba kızlar bende 18 haftalık gebeyım eşim işi geregi uzakta ve bebegımde 170 gr buyumedı cok kucuk cok uzuluorum gercekten cok mınık kaldı bebegım kendımı yalnız hissedıorum (

meraba kızlar bende 18 haftalık gebeyım eşim işi geregi uzakta ve bebegımde 170 gr buyumedı cok kucuk cok uzuluorum gercekten cok mınık kaldı bebegım kendımı yalnız hissedıorum (

canım 170 gr normal değilmi zaten çok küçük bebeklerimiz

ben aslında pek yaptırmak istemiyorum amniosentezi ama eşim yaptır diyo

Bu tabiki karı koca beraber vermeniz gereken bir karar, benim sonradan gittigim doktor 2li testin ve ultrason ölçümlerin iyiyse hiç gerek yoktu aslinda dedi. Bizde esimle bu korkuyla 5 ay gecmez diye yaptırmaya kara vermistik.

Canım hiç sıkma canını bizim tanıdık bir Prof var 3 lü test çoğunlukta yüksek çıkabilir en iyisi gidin iyi bir ultrason merkezine detaylı baksınlar ultrason uzmanları daha iyi fikir verir dedi ölçümleri iyi yaparlar hemen ambiyosentezi düşünmeyin

birde ultrason ilede alakalı ben geçen hafta çarşamba ayrıntılı ultrasona girdim bebeğim 188 gr dı kendi doktorumda bugün 176 gr çıktı cihazdan cihazada fark ediyor

Bak alttaki hamilelik haftana göre gayet normal merak etme artık daha bundan sonra büyüyecek beslenmenide ona yararlı şeylere dahada dikkat ederek yaparsın dahada iyi olur

canım ben geçen hafta kan uyuşmazlığı sebebi ile riskli gebelik uzmanına gitmiştim ultrasonu ayrıntılıydı bizde kan uyuşmazlığı olduğundan detaylıca inceledi bebeğimi herşey haftasına göre normal demişti işte bugünde 3lünün sonucunu aldım yakın zamanda başka doktora gitmeyi planlıyorum o da riskli gebelik uzmanı bakalım ne dicek amnosentez derse büyük ihtimalle olurum aslında korkuyorumda kuzuma birşey olursa diye sonuçta o da riskli bir işlem

Bu tabiki karı koca beraber vermeniz gereken bir karar, benim sonradan gittigim doktor 2li testin ve ultrason ölçümlerin iyiyse hiç gerek yoktu aslinda dedi. Bizde esimle bu korkuyla 5 ay gecmez diye yaptırmaya kara vermistik.

ben eşime çok karasızım pek yaptırmak istemiyorum dedim o yaptır dedi bende nolacak peki sorun varsa bebeğimizi aldıracakmıyız dedim o da ona ozaman karar veririz dedi sanırım aklındaki o ama ben bebeğime nasıl kıyarım ne yapayım Allahın takdiri buysa

En iyisi bir kaç fikir al detaylı ultrason kullanan Dr falan git 2 li testde iyiyse çıkta moralini bozma amniyosentez olsanda iyi çıkar sonuçların Allah'ın izniyle sonuçta risk payını ölçüyor bu testler % 100 değil yani hem çok yüksekte değil

kızlar cok saolun yaa içim bıraz rahatladı 18 haftalık hamılelerın bebeklerı daha buyuk olunca moralım bozulmuştu ama bundan snra daha dıkkat edıcem ınss bebeklerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıb eder rabbim hepımızı kolay kurtarsın

Canım 2li test normal çıkarsa bir çok doktor 3lüyü yapmıyor bile ... başka bir yerde de nisan anneleri topiği var orada da 2 arkadaşın 2li normal olduğu halde 3lü riskli çıkmıştı... testlerini tekrarladılar ve ikisinin de testi hatalıyapılmış... boşu boşuna üzüldüler... ama çok şükür sonuç iyi çıktı... bence başka bi doktora 3lü testini tekrarlat canım daha sonra amniyosentezi düşün... mesela hatalı testlerden birinin gebelik haftasını yanlış yazmışlar ve değerler oynamış normal olarak... saçma sapan bi hata yüzünden dünya başına yıkılmıştı... ben 3lü yaptırmadım hiç sadece ayrıntılı ultrasona giricm bebiş biraz büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…