neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah en kısa zamanda doktora görünürüm ve sizede haber veririm destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi geceler güzel anneler
isim konusu şu süreçte neredeyse hepimizde muamma canım, hepsi adıyla gelir inşallah,Merhaba ,
Acemlik her halde yazıları okumakta zorlanıyoru valla :) annelere ve yavruların Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah...
Kızımın haraketlerini hissetmiyorum henüz. daha 20 haftamıza yeni gireceğiz vakit erken ama insanın içinde hep bir endişe oluyor. Annelik böyle yavaş yavaş işliyor insanın içine sanırım.Yarın doktora gidip göreceğiz nasipse..Tabi sonuç olarak hepimiz Rabbime emanetiz inşallah..
Burada herkes içten ve samimi bir şekilde sıkıntılara ortak oluyor yardımcı oluyor ne güzel heyecanı ortak paylaşılıyor.
Bebeğimden önce binlerce isim düşünmüşümdür ama şimdi kızıma isime karar veremedik bir türlü 4 ayımız var bakalım hayırlısı.
Çok yorulmaya gelemiyorum nedense daha erken bir dönemdeyim ama ayakta çok durunca göğsüm ve midem arasında sertleşme ve sıkışma oluyor. kilolu hamile kaldım belki ondandır diye düşünüyorum 94 kilo ile tombul bir anne adayıyım. Doktorumda her şeye normal diyor :)
Hepinize keyifli sağıklı günler
Kaç gündür pek giremedim kızlar anca geçmişe göz atıyorum,Dr dan geldik oğluşumu gördük 350 gr 25 cm olmuşuz (maşaallah ) büyümüşüz yarın 4 lü testimiz var)
Sizler nasılsınız?herşey yolundamı?
ayy ne düşünceli bir arkadaşınız mı canım valla imrendim :)) Allah güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah tatlım
Ortaligi kamufle etmek adina silmis iste garibim buna sukur teferruati ben yaparimCis meselesi,Evet onu kesin yapar erkek bebis,kızda yaparda onlar kadar isabet ettiremez.
Haha :))
onun hurafelerden biri olduğunu kendimden biliyorum.korse beni usutmedi kilo için yapmadım canım.hatta burda bir komşum anlattida anlattı sezaryenliyim ondan göbek vs. Sizin gibi değilim bende 2 side sezaryen deyince kiviramadi.sonradan dedi ben 2. De yarım uyustum ondanbende bunda yarım uyuşayım yinede kilo kalmaz yapı meselesi.
kızlar göbek deliğiniz dışarı çıktı mı??
​Kızlar benim bu sırt ağrılarım daha şimdiden şiddetli , daha sonra nasıl dayanacağım ben?
günaydın canım , benim de belim iki gündür çok fena.. yatmak sorun kalkmak sorunuyurken nefesim kesiliyo bazen ağrıdan
Oturamıyorum ki iş yerimdeNapcaz biz aylarca?
​Kızlar benim bu sırt ağrılarım daha şimdiden şiddetli , daha sonra nasıl dayanacağım ben?
günaydın canım , benim de belim iki gündür çok fena.. yatmak sorun kalkmak sorunuyurken nefesim kesiliyo bazen ağrıdan
canım geçmiş olsun, senin endişelerini gidermek yerine daha fazla üzmüş seni, özellikle doğum yapmış kadın doktorlar daha iyi anlıyo bencede halden.
sağol canım teşekkürler, bende geçen haftalarda pıt pıt hissediyodum ama bu bikaç gündür pek pıt ptı hissetmiyorum, biraz endişeliyim ama evham yapmamaya çalışyorum,
en son cuma günü bi toplulukta hamile olduğumu söyledim, insanlarda belki iyi niyettten dikkatedeyim diye söyledi bilmiyorum ama bi kadın sakın eşinle ilişkiye girme, bende 4aylıkken sancım oldu tuvalette lök diye elime düştü bebeğim falan dedi sinirlerim bozuldu açıkçası, doktor izin verdi ilişkiye diyorum ters ters bakıyo sanki günah işliyomuşum gibi kınar şekilde baktı olmaz olur mu öyle şey biraz daha sabretsin lousalıktan sonra naparsa yapsın diyo,
demeye de utandım aslında, sadece kocam istiyo diye ilşkiye giriyoruz sandı galiba, hepimizin nefsi var
Eki Görüntüle 550986
buda güzel kızımın ayakları bacakları havaya dikti bizi gülmekten öldürdü yavrum.
bize mesaj veriyor anne baba ayakkabılarımı hazırlayın şimdiden diye :) nede olsa kız çocuğu anasına çekmiş ayakkabı düşkünü :)
canım geçmiş olsun, senin endişelerini gidermek yerine daha fazla üzmüş seni, özellikle doğum yapmış kadın doktorlar daha iyi anlıyo bencede halden.
sağol canım teşekkürler, bende geçen haftalarda pıt pıt hissediyodum ama bu bikaç gündür pek pıt ptı hissetmiyorum, biraz endişeliyim ama evham yapmamaya çalışyorum,
en son cuma günü bi toplulukta hamile olduğumu söyledim, insanlarda belki iyi niyettten dikkatedeyim diye söyledi bilmiyorum ama bi kadın sakın eşinle ilişkiye girme, bende 4aylıkken sancım oldu tuvalette lök diye elime düştü bebeğim falan dedi sinirlerim bozuldu açıkçası, doktor izin verdi ilişkiye diyorum ters ters bakıyo sanki günah işliyomuşum gibi kınar şekilde baktı olmaz olur mu öyle şey biraz daha sabretsin lousalıktan sonra naparsa yapsın diyo,
demeye de utandım aslında, sadece kocam istiyo diye ilşkiye giriyoruz sandı galiba, hepimizin nefsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?