kızlar geçmişi henüz okumadım dünde bahsetmiştim sabah dr gidicem diye sabah yolda çok fena oldum otobüste tansiyonum düştü sanırım ama ne kadar şanlıymışım otobüste bir dr vardı benimle ilgilendi hastaneye götürdü sonrada kendi doktoruma gittim şimdi iyiyiz çok şükür bebeğimde iyi ve ultarsyondan bebeğime baktığımızda doktorum bak secde ediyor dedi ay o halinin ultrasyon kağıdını çıkardı kuzum benim çok tatlı dün ersnile kızıyordum evden aç çıkma diye ben bugün aç çıktım
Çok yoğunum koşturmaca, okulun merdiven halılarını yeniliyoruz sabah halıcıya gittim, birazdan da Atatürk'ün evi'ne geziye götüreceğim çocukları, geçen hafta 10 kasım nedeniyle çok kalabalıktı. Hızlı hızlı geçmişi okuyorum şimdi. Sen nasılsın canım?
ya kızlar bende netten bi tane oda takımı buldum ama netten almak ne kadar doğru bilmiorum mobilyanın cinsi falan kafam karıştı walla
Çok yoğunum koşturmaca, okulun merdiven halılarını yeniliyoruz sabah halıcıya gittim, birazdan da Atatürk'ün evi'ne geziye götüreceğim çocukları, geçen hafta 10 kasım nedeniyle çok kalabalıktı. Hızlı hızlı geçmişi okuyorum şimdi. Sen nasılsın canım?
dün asmden gelirken bir bayanla karşılaştım bebek kıpırdıyor mu dedi. yok dedim bende. aaaa bişey olmuştur ona dedi. onada çok kızdım ondan sonra kafama taktım zaten. ama çok şükür iyiyim. randevumuz cuma günü ama izine gideceğimiz için belki daha erken gidebiliriz.
ay biraz önce kayınbabam aradı. nasılsın kızım, bebek nasıl kendine dikkat ediyorsun dimi, çorapsız gezme, üşürsen ufoyu aç, sabah doktorumu izledim orda hamilelerin gribi 1 haftadan fazla sürüyorsa bebeğe etki edermiş senin gribin geçti mi? gözlerim yaşardı valla. sonra kayınvalideme verdi telefonu. bu arada dedemiz hala hastanede yatıyor ve gün geçtikçe kötüleşiyor. kayınvalidem zor konuştu dedem nasıl deyince ağlamaya başladı. sanki sığınacak bir liman arar gibiydi ne kadar kızsamda çok üzüldüm teselli etmeye çalıştım. izine geleceğimizi söyledim. deden böyleyken gelmeyin sizinle hiç ilgilenemeyiz evde oturursunuz bişey yapamayız dedi. bende bizimde bir faydamız dokunur eşim için hastanede falan kalır günlerdir siz yanındasınız dedim. kadıncağız ağlamaya başladı. çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah.
iyi ki varsın tatlım yaaa öptüm seni en kocamanından
aa cnm ya slm söleseydin bizdende gelmesin yatıp dinlensin güzelce bizi özledi tabiii demiii
nası el attınız kıs öle:))
Rüyanı sevsinler senin :))) hayırlara vesile olsun canım :) çok yakışıklı olacak benim oğlum dayıya ya da dedeye benzerse , kocama da benzeyebilir :))
Canimcim aradığın için teşekkür ederim dün şen sesini duymak iyi geldi esim de şaşırdı samimiyetimize kahkahalarımıza:))
hanipeks canım sen ellerin çocukları için koşturmaktan kendi çocuğunu yoruyorsun bak !!! biraz temponu düşür başka öğretmenleri görevlendir.. herşeye kendin koşma canım ya. çok yorulmak iyi değil (buraya kızgın surat yapacaktım ama yapamadım ) :)
anaokul öğretmeni olmak aynı zamanda hamile olmak. insanoğlu neleri başarabiliyormuş. ben de bu halimle çalışmak zorundayım diye dert yanıyordum eşime. takdir ettim seni hanipeks
Kızlar ersnil'i aradım, idrar yolu enfeksiyonu demiş doktor, fitil ilaç vermiş, bizim fıstık kullanamamış tabi, bir el attık beraber duruma çözdük şükür
ay canım bizden de geçmiş olsunları iletseydiniz o temizlik yaparken üşüttü kuzum benim inşallah çabuk iyileşir
10 gün rapor vermiş doktor ama ersnil yarın işe dönecek
canım benim çok saol gerçekten biranda neye uğradığımı şaırdım oğluşumun şansı dr vardı çok şükürgeçmiş olsun tatlım Allahtan tenhada yolda yürürken falan fenalaşmamışsın,lütfen daha çok dikkat et kendine..
bebişin iyi olmasına sevindim maşallah
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebişineMrb arkadaşlar sanki şifayı kaptım burnum akıyor hapşırıyorum. Dünde memurlar nette okkuduğum habere göre gebelikte (özellikle 2.trimesterda) grip ve ateşli hastalığa yakalananlar bu hastalığında 1 hafta devam etmesi takdirinde otizm riski 3 kat artıyormuş. Aman dikkat diyim. Bende limonlu sıcak su içiyorum..
dün asmden gelirken bir bayanla karşılaştım bebek kıpırdıyor mu dedi. yok dedim bende. aaaa bişey olmuştur ona dedi. onada çok kızdım ondan sonra kafama taktım zaten. ama çok şükür iyiyim. randevumuz cuma günü ama izine gideceğimiz için belki daha erken gidebiliriz.
ay biraz önce kayınbabam aradı. nasılsın kızım, bebek nasıl kendine dikkat ediyorsun dimi, çorapsız gezme, üşürsen ufoyu aç, sabah doktorumu izledim orda hamilelerin gribi 1 haftadan fazla sürüyorsa bebeğe etki edermiş senin gribin geçti mi? gözlerim yaşardı valla. sonra kayınvalideme verdi telefonu. bu arada dedemiz hala hastanede yatıyor ve gün geçtikçe kötüleşiyor. kayınvalidem zor konuştu dedem nasıl deyince ağlamaya başladı. sanki sığınacak bir liman arar gibiydi ne kadar kızsamda çok üzüldüm teselli etmeye çalıştım. izine geleceğimizi söyledim. deden böyleyken gelmeyin sizinle hiç ilgilenemeyiz evde oturursunuz bişey yapamayız dedi. bende bizimde bir faydamız dokunur eşim için hastanede falan kalır günlerdir siz yanındasınız dedim. kadıncağız ağlamaya başladı. çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah.
​Çok geçmiş olsun tatlım benim, sana da kızalım o zaman, seni seniii. Lütfen dikkat edin arkadaşlarım kendinize, bir parça kuru ekmek bile yarım saat idare eder sizi. Öpüyorum canım.
Kıskanç kıskanç :)) ben beyaz Tenli olsun istiyorum esimin yeğenleri de beyaz Tenli benim çınarım da inşallah sana malum olmuştur kar tanesi gibi olur oğlum :)) aslında hanipeks anlattı telefonda bende seni kaldıracaktım gecmisi okumamış gibi yapıp kızlar bir sistem buldum yurt disından diye :)
evet feci kıskandım bilemezsin :))) inşallah rüyamdaki gibi bakmaya kıyılamayacak kadar tatlı bir pamuğun olur :))))
ya bende aynı ikilemdeyim sedacım ya( daha önce netten mobilya aldım birkaç kez sorun da yaşamadım ama montajı eşim yaptığı için çok kızıyo artık netten almama :)) geçen hafta ve bu hafta içimde net canavarı yeniden hortladı. bir sürü bebek kıyafeti aldım netten. hepsi de güzel çıktı :)) ama hala mobilya için netleşemedim . sen ne beğendin montajı cok mu ? demir aksamı varsa ona dikkat et . metallerde sorun çıkıyo genelde dayanıksız olabiliyo o açıdan . linki var mı ?
Kıskanç kıskanç :)) ben beyaz Tenli olsun istiyorum esimin yeğenleri de beyaz Tenli benim çınarım da inşallah sana malum olmuştur kar tanesi gibi olur oğlum :)) aslında hanipeks anlattı telefonda bende seni kaldıracaktım gecmisi okumamış gibi yapıp kızlar bir sistem buldum yurt disından diye :)
Kızlar dün giremedikte ve haber vermedim özür dilerim hanilere aradığında tirstim valla dedim zilgiti yiyeceğim :)
oglusumdan eminiz artık dün testislerini gördük hatta doktor öyle foto aldı eşimde Facebook'a yükledi görmemiştin oğlu olmuş diye olay oldu valla çok eğlendik arkadaslarimizla, dün ziyaret gunümüzde , doktordan sonra halasına gittik Kuran okuttu diye Allah kabul etsin sonra yengesine gittik bassagligina babası vefat etmişti 40i olcakk gidemedik dün aadan çıkardık aksam geç geldik hemen eşiyle mutfağa girdik bugün de kaynanamlari ilk kez yemeğe alıcam ona hazırlandık esim evi süpürdu topladı çok ise yarıyor kerata ya :) bir de basıma geliyor bitti ne yapayım mutfakta da sağolsun soğukları tatlıları bitirdik bugün de ana yemekleri yaptım tek pilavım kaldı biraz ortalığı silince sofrayı kurunca hazırım gecmisi yarıda bıraktım yoksa basından kalkmayacaktim haber vermeye geldim pazar da girememistim yine gezdik fildir fildir pierre lotiye gittik çok güzeldi , sonra akvaryuma gittik köpek balıkları falan biraz romantik biraz cocuk olduk pazarımız güzel gecti :)
benim için en güzel haber perşembe gunü annem yengem ve çınarım geliyor abimin haftasonu dalışı olduğu için gelemiyordu bir naz yaptim ı. Demiş kardesimin yanına gidicem yerim dalışı, babami da alıp gelecek çok mutluyum o yüzden ablamda haftasonu bie gelir tüm ailem bir arada olacak :))
CNM MONTAJI VAR DEMONTE GELİO ÜRÜN AMA ŞEY YAZMIŞ MONTAJI İÇİN GEREKLİ HERŞEYİ YOLLAYACAKMIŞ
BEBEK ODASI FUL TAKIM-SÜPER FİYAT-süper kalite GittiGidiyor'da 67046883
CNM MONTAJI VAR DEMONTE GELİO ÜRÜN AMA ŞEY YAZMIŞ MONTAJI İÇİN GEREKLİ HERŞEYİ YOLLAYACAKMIŞ
BEBEK ODASI FUL TAKIM-SÜPER FİYAT-süper kalite GittiGidiyor'da 67046883
BEBEK ODASI BEŞİK ŞİFONYER DOLAP KARYOLA TAKIM GittiGidiyor'da 67596666
BEBEK ODASI TAKIMI ŞİFONYER ÜÇ KAPILI GARDOPLABI GittiGidiyor'da 67575892
ZERDALİ MOBİLYA / BEBEK ODASI TAKIMI DOLAP GittiGidiyor'da 67656574
TAKILI KALDIKLARIM BUNLAR YATAK ÖRTÜSÜNÜ FALANDA YOLLAYACAK AMA KALDIM BİLEMİORUM FİYATTA UYGUN KARGO BEDAVA
bunları beğendim . diğerlerinde şifonyer yok. eğer eşin böyle montaj falan seven uğraşan bir tipse al derim. fiyat uygun gerçekten. benim bulunduğum yerde de seçenek yok, olanlarda uçuk fiyatlı. ama eşim kesinlikle monte etmem diyor netten alırsan
şekerrr listede de yazmıyor sen hangi şehirdesin anamm benim eşim varya herşeyi söküp bastan takar bıraksak zırt bırt bişiler yapmak çabasında boşvern daha iyi böyle korkuyorum hergün nereyi sökecek die dağıtıyor ortalıgı acımıo musun bana diorum toplarım dio 5 söküosa 3 ünü topluo 2si yine bana kalıo =)
:))) şanslısın eşin uğraşmayı seviyor.. bende çok severim. ama benimki bi ayakkabılığı monte edene kadar beni benden aldı :)) ben Mardin'deyim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?