2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

​Çok geçmiş olsun tatlım benim, sana da kızalım o zaman, seni seniii. Lütfen dikkat edin arkadaşlarım kendinize, bir parça kuru ekmek bile yarım saat idare eder sizi. Öpüyorum canım.

hanipeks canım sen ellerin çocukları için koşturmaktan kendi çocuğunu yoruyorsun bak !!! biraz temponu düşür başka öğretmenleri görevlendir.. herşeye kendin koşma canım ya. çok yorulmak iyi değil (buraya kızgın surat yapacaktım ama yapamadım ) :)

ya kızlar bende netten bi tane oda takımı buldum ama netten almak ne kadar doğru bilmiorum mobilyanın cinsi falan kafam karıştı walla

Kuzum hangi mağzanın sitesinden fotoyu paylaşsana mağzası varda esk de bi bak mağzadan al bence bebeğim paylaş yazarken çatladım nasıl bişi=)

anaokul öğretmeni olmak aynı zamanda hamile olmak. insanoğlu neleri başarabiliyormuş. ben de bu halimle çalışmak zorundayım diye dert yanıyordum eşime. takdir ettim seni hanipeks

​Canım benim ya, Acil şifalar diliyorum dedeciğimize. Dikkat et sen de yollarda, oralarda, hastanede çok bulunma sonuçta tiril tiril değildir hastaneler.

iyi ki varsın tatlım yaaa öptüm seni en kocamanından

aa cnm ya slm söleseydin bizdende gelmesin yatıp dinlensin güzelce bizi özledi tabiii demiii

Rica ederim kızlar, as canım.

nası el attınız kıs öle:))

Vajinal progestan kullandığım için deneyimlerimi paylaştım hihihihihi, ayrıntıya girmeyeyim açık açık

Kız ben seni aradım da, konuştuğumuzu buraya yazmayı unuttum hahahaa

Öğretmen de geliyor da geziye :) Her şeyi görmem lazım yoksa içime sinmiyor. Naapiyim, bir de bazen laf anlatana kadar ben yapıyorum daha çabuk oluyor. Söz konusu çocuk olduğu için benim mesleğim hata kaldırrmaz.

anaokul öğretmeni olmak aynı zamanda hamile olmak. insanoğlu neleri başarabiliyormuş. ben de bu halimle çalışmak zorundayım diye dert yanıyordum eşime. takdir ettim seni hanipeks

Anaokulu müdürüyüm canım, öğretmenlik çok zor, ben hiç yapamam. Zaten sağlık bilimleri fakültesi çıkışlıyım. Çocuk gelişimciyim yane. Öğretmenlerimin emeği büyük sağolsunlar.

geçmiş olsun tatlım Allahtan tenhada yolda yürürken falan fenalaşmamışsın,lütfen daha çok dikkat et kendine..
bebişin iyi olmasına sevindim maşallah
canım benim çok saol gerçekten biranda neye uğradığımı şaırdım oğluşumun şansı dr vardı çok şükür

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebişine

canım o densizde kimmiş öyle hamile bir kadına böyle söylenirmi ay benim görümcemde böyle densizlik edtmişti ilk gördüğünde senin bebek gelişmez karnın büyümemişti demişti aman kuzum sen bunları hiç takma kafana rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah bak benim ki bugün secde ye durmuştu rabbim çok büyük dedeniz içinde acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun canım

mergencim çok saol canım

ayy canım allahtan ki yanınızda çikolata falan bulundurun benimde kan şekerim düştü yolda kuzenim yanımda olmasaydı yolda yığılıp kalırdım eve zor gittim gecende iş yerind oldu allahtan çekmecede çikolata kek falan vardı ama sana diorum çantamda bende bulundurmuyorum =)))ama çok tehlikeli bide tuzu azaltın kızlarr ya ben tuzsuz hayatta bişi yiyemem suan çok zorluk çekiyorum ama tansiyon yapıo oda bebek için çok zararlı allah korusun belkide tansiyonunuz tutuo [/QUOTE]

selam kizlar, kocisi ise yolladim girip biraz gecmisi okuyayim dedim, daha sabahin 8 i burda, geri yaticam sanirim uykum var

Mergencim eline saglik ugrasmissin liste icin

voltaj nerelerde ki hic girmemis bugun:44:

​Çok geçmiş olsun tatlım benim, sana da kızalım o zaman, seni seniii. Lütfen dikkat edin arkadaşlarım kendinize, bir parça kuru ekmek bile yarım saat idare eder sizi. Öpüyorum canım.

eşimde çok kızdı sabah azarladı kendine acımıyon oğluma acı kötü anne dedi bende seni çok öpüyorum tatlım çok saol

anamm prenses sen nerdeydin yaaaff

kızlar bende bebek eşyalarım içim eyüpdeki mobilyacılar çarşısına gidicem
eşya dediğimde beşik ve şifonyer sadeceben gidip keşif yapayıp eğer güzel uygun şeyler görürsem sizede haber veririm

CNM MONTAJI VAR DEMONTE GELİO ÜRÜN AMA ŞEY YAZMIŞ MONTAJI İÇİN GEREKLİ HERŞEYİ YOLLAYACAKMIŞ
BEBEK ODASI FUL TAKIM-SÜPER FİYAT-süper kalite GittiGidiyor'da 67046883
BEBEK ODASI BEŞİK ŞİFONYER DOLAP KARYOLA TAKIM GittiGidiyor'da 67596666
BEBEK ODASI TAKIMI ŞİFONYER ÜÇ KAPILI GARDOPLABI GittiGidiyor'da 67575892
ZERDALİ MOBİLYA / BEBEK ODASI TAKIMI DOLAP GittiGidiyor'da 67656574
TAKILI KALDIKLARIM BUNLAR YATAK ÖRTÜSÜNÜ FALANDA YOLLAYACAK AMA KALDIM BİLEMİORUM FİYATTA UYGUN KARGO BEDAVA

prenses bizde korktuk iyi olmanıza sevindim boşver yapsın eşin sen yorma kendini ohh herkes telden görüşmeye başlamış valla kıskandım işten evden dolayı azıcık geri kaldım bi level öteye geçilmişş =) benim eşimde dün eve geçtim artık evde kalmaya başladım ama annemi özledim hemen 2 hafta az mı annemdeydim hep annemin ilgisini aradım valla eve gittik girerken botları açmaya eğildim hemen ekmeği bıraktı dur ömrüm ben açarım dedi =) sevgili sevgilim benim ya dün dişim çok kötüydü uyutmadı sabaha kadar bugunde çok kötü ama burda yazınca falan unutuom =)kuzumm çok mutlu oldum annenlerin geleceğine insan o kadar iyi hissediyor ki onlar yanındayken kendini böyle özel cam bölmede korumaya alınmış gibi =)

kuzum hangi renk alcan akcaagaç dediği sırf beyaz olan demy çok tatlı bebek odası ve fiyatı gerçekten çok uygun gittigidiyor güvenilir de bir site oradan aldıgım hiç bir üründen pişmanlık duymadım eşinle bi görüşün ve kaçırmayın derim

şekerrr listede de yazmıyor sen hangi şehirdesin anamm benim eşim varya herşeyi söküp bastan takar bıraksak zırt bırt bişiler yapmak çabasında boşvern daha iyi böyle korkuyorum hergün nereyi sökecek die dağıtıyor ortalıgı acımıo musun bana diorum toplarım dio 5 söküosa 3 ünü topluo 2si yine bana kalıo =)

:))) şanslısın eşin uğraşmayı seviyor.. bende çok severim. ama benimki bi ayakkabılığı monte edene kadar beni benden aldı :)) ben Mardin'deyim canım..

Kızlarr,

Benim sabah karnım inik oluyor , bu saatlerde sanki gergin balon gibi .. Sizde de öyle mi ?

ben göbeğime has zeytinyağı sürmeye başladım. Aktardan da badem ve kayısı yağı alıcam. Kozmetikleri kullanmaım diyorum ama var mı önereceğiniz formüller isimler?

:))) şanslısın eşin uğraşmayı seviyor.. bende çok severim. ama benimki bi ayakkabılığı monte edene kadar beni benden aldı :)) ben Mardin'deyim canım..

anammm en çok gelmek istediğim şehirlerden birisisi çok güzel demy orası valla gitmedğim 20 şehir kaldı türkiyede biri mardin en çok gitmek istediklerimin de basında geliyor içim gitti kız beni benden aldın=)yok bacım ne sansı sadece lazım oldukça kullansa o yeteneğini tamam ama yok zırt bırt sunu söylemi yapsak yok askım iyi öyle diorum bi bakıom kasla göz arasında sökmüş kesiyor biçiyor bişiler yapıyor ortalık batıyor yada biraz uğrasıyor canı sıkılırsa bırakıyor öyle uzun süre onlar ortalıkta kalıo kaldırdıgım gün yapası gelio geri döküo hele küçük bişise ve ben kaldırmış yerini unutmuşsam o gün hayına düşüo nerde de nerde die boşverin sen al netten kendin yapmaya calış söylene söylenede olsa yapar hahaha sana yaptıracak hali yok ya yada gitt böyle 6-7binlik bi oda beğen nette ki o uygun fiyatlının montajını öpiyim basıma koyayım der=) taktik geliştirelim haydi kızlar elele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…