2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

benimde öyle canım giydiğim yağmurluğun düğmeleri sabah kapanıyor akaşama kapanmıyor

evet benimde öyle hele akşam yemeğinden sonra bildiğin davul kadar gergin oluyo ( sabahla aksam arasında dağlar kadar fark var canım.. bende kakao yağı, portakal yağı ve badem yağını koydum sprey şişeye onu kullanıyorum..memnunum şimdilik..

:)))))))) ha ha süpersin.. ama benimkine yemez. ben öğretmenim akşama kadar göbeğim çatlıyo canım ama eşim biraz daha kolay para kazanıyo ondan daha kolay harcıyo. isterse on katı olsun ama ona bulaşma. ben çok fiyat araştırırım o ilk dükkandan al çık der.. ilk başlarda rahatlıktı şimdi canımı sıkmaya başladı bu durum..
evet burası çok güzel.. ilk geldiğimde bir masalın içinde yaşıyorum sandım.. farklı bir yer. ve etnik yapısı da çok renkli.. bu sebeple diğer g.doğu şehirlerinden çok farklı..bir süre daha buralardayız biz. ne zaman yolun düşecek olursa beklerim.. gezdireyim sizi bol bol ..

hehe benimde sıfır olmuyor da hafif oluyor mont geniş oluyor ki xs giyiniyordum bunu s aldım sabah geniş oluyor aksam bakıyorum ki sıkıyor patlıcak gibi oluyor çok rahatsız bir his yasıyorum bide kabızlık çekiyorum gaz sancım oluyor iş yerinde ki müdür ve sef karaktersizlikte sınır tanımadıgı için insanlıktan nasibini almamış öküzler wc ye gitmeyi bile laf ediyorlar çok zorluk çekiyorum nete girmemiz falan sorun olmuştu sürekli yan yana geçip bize bakıp konusuyorlar erkekler güya kadınlar böyle dedikodu etmez hakkım kalıyor onlarda allah sorsun allaha havale ettim bazen tam tuvalete çıkacak gibi oluyorum ama biraz beklemem gerekiyor bakıyorum dırıltıları geliyor cıkıyorum hemen herseyi laf ediyorlar evde kahvaltı yapamıyordum pide aldık kızlarla azıcık peynir domates burası lokantamı bi daha yemeyeceksiniz dediler bir simit yiyorum cocuklarınadn torunlarından cıksın yaptıkları böbreklerimiz ağrıyor soguktan sancılanıyoruz ufoları kaldırttılar bilerek kırk laf sayıp hava 3 derece bu sıcakta ısıtıcımı çalışırmışmış bir süre giremedim ya işte o yüzden neti kapatıolardı falan şimdi neyse ki net problemi kalktı ortadan ayy bende basladım gidiom badem yagı kullanmaya başladım ama çatlak belirtisi dahi yok bide eriniorum sabahları sürmeye kuzum aksamda unutuom insallah çatlak olmaz aktardan aldı kocam bunu kullansın baska bişiye grek duymaz demiş ama bilmiorum

heheee valla gelmeyi çok istiyorum g.doğuya gitmedim işte aslında doğunun tamamına yok tamamı da olmuo antepe gittim adanaya gittim başka çoğrafi bilgimde zayıf tam kim nerde blmiom da erzincana erzuruma gittim başka gittiklerimden doguda nereler var tam bilmiom ama van ve mardin rüyalarımı süslüyor dogunun bişiyi beni çekio oraya izmirliyim ben tam batının içinde büyüyünce oralar çekici geliyor bana valla gelirsem sna zaten kimsem yokki baska =)
doruk yağızı da alır gelirim yarenle beraber gezdirirsiniz bizi =)

sağol canım. inşallah hissederim bende.

cnm benim senin şu halin banada örnek oluo emin ol iyilikle kazanacaksın cnm benim umarım kaynananda kıymetini anlar
ah canım ah bir bilsen neler yaşadım atsan atılmaz satsan satılmaz. sonuçta eşimi onlar getirmiş dünyaya. eşim için yüzlerine bakıyorum. ama yinede üzülüyorum ve uzun süre geçince özlüyorum biliyor musun.

ayy çok kötü bir tecrübe olmuş tatlım,çok üzüldüm (
sen iyi ol yeter fırsat bulursan gir iyi haberini yaz bırak bize:)
evet canım herşeyi açıklamakta bazen iyi olmuyor. inşallah haber vericem.

tatlım çok sağol rabbim tez zamanda iyileştirir inşallah.

​Canım benim ya, Acil şifalar diliyorum dedeciğimize. Dikkat et sen de yollarda, oralarda, hastanede çok bulunma sonuçta tiril tiril değildir hastaneler.
hastaneye çok gitmem canım. mikrop kaparım diye eşimde götürmez zaten. tatlım belki senin memlekete gelme ihtimalimiz var. pozantıda arkadaşlarımız var bizi davet ediyorlar. onlar 4 kez geldiler biz hiç gitmedik. eğer yolculuğa engel bir durumum olmazsa hem bursa hem de pozantıya gidicez bakalım.

[/QUOTE]canım ağzı olan konuşuyor işte. sende kendine dikkat et güzelim. sakın aç çıkma evden.

kızlar asmye gittim. hemoglobin sonucum gayet iyi.
ama kilo almışım 2 kilo 400 gr aile hekiminden fırçayı yedim.
1 ayda çok almışsın dedi. mide bulantılarım devam etmesine rağmen kilo aldım ya.
ekmeksiz bişey yiyemiyorum ki. ekmeğe çok yüklendim.
bundan sonra dikkat edicem.

cnm ya satıcı yorumlarına baktımda gelişte çoğu problem yaşamış kargodan dolayı suntalarda çatlama falan olmuş kararsız kaldım en iyisi görüp almak galiba

bebeklerim ve güzell anneciklerim hayırlı aksamlar diliyorum hepinize benim mesai bitti bildiğiniz gibi evde net yok ve giremeyeceğimm annişkom bende sabah mutfağı temizliyim demişti toz toprak oldu heryer ya ben silemem dolapları die oyy yerim onu yemek yapmıştır şimdi sizde yemekleri yiyin afiyetle hepinizi çok seviyorum canlarım muckkkk yarında size bebişimin ultrason resmini paylascam kart okuyucu nerde bilmiordum tüm eşyalr bi odadaydı ya bulurum bugün oğlumun fotosunu koyarım =)

manyak bu insanlar yaaa ben artık kim ne derse desin etkilenmiyorum. geçengün otobüste oturarak gidiyoruz yanımdaki kadın benim hamile olduğumu anlamadan dedi ki bu şoför de ne biçim kullanıyor zıplaya zıplaya bir hal olduk yani otobüste hamile olsaydı bebek kesin ölmüştü düşmüştü dedi ben de ben hamileyim dedim ayyy özür dilerim falan diye çok üzüldü. Allah acil şifalar versin dedene canım.

çok geçmiş olsun hepinze

maşallah ne tatlı oğullarınız ne güzel yetiştirmişsiniz çok duygulandım :)

aynen benim oğlumda hep dua ederdi kabul oldu 8 yaşımını bitirdi 15 gün önce devamlı karnımla konuşuyor kuzum

canım benim çok sağol iyi dileklerin için inşallah izniniz güzel geçer bizi habersiz bırakma. kendine iyi bak.

iyi haberlere çok sevindim maşallah.

cnm ya satıcı yorumlarına baktımda gelişte çoğu problem yaşamış kargodan dolayı suntalarda çatlama falan olmuş kararsız kaldım en iyisi görüp almak galiba

bencede valla en dogru karar görüp almak şimdi dedim beğendi ve çok heves ettiyse hevesini kırmayayım kötü bişi diyip ama benden önce kendin dogruyu bulduguna sevindim bencede buna benzer bulursun eminim hayatım bak biraaz esk küçük sehir değil bulursun kesin belkide daha güzelini bulcan işte bu dicennn =)

Baciiim benim merak etme sen beni , birde geri kaldığın yok kuzum herkesin telefonu hanipekste, merak edince hemen arıyor sagolusun müdüre :)) birde sana whatsapptan bahsetmiştim ikimizde de olduğu için oradan da yakışıyoruz foto falan gönderiyoruz iyi oluyor sende dediğim gibi iPad yerine s3 al seninle de lecek atlayalım :))

ben çareyi bodyshop ta buldum kakao kremi günde defalarca kremlenen yaglanan ben artık bir kez sürüyorum kurtuluyorum indirim var 26 tl 200 ml çok da güzel sürülüyor şiddetle tavsiye ediyorum Eczaneden aldığım o mustela bir Kösede dürüyor yağlardan da kurtuldum cildim de parladı dusta da organik yumuşatıci duş jeli kullanıyorum süper oluyor

mal kadınn ya boşver kuzumm sen onları =)

dertsiz kuzum sanada çok geçmiş olsun canımmm tekrarr sen dogru bildiğini yap destek ol

Canım Allah korusun. ay kız gel Adana'ya da, kebap neyim yiyelim kahve neyim içelim Bu arada tel numaranı mutlaka mesaj at bana listemize ekleyeyim. Merak ederiz seni.

ewt kesin hafta sonu kızımla bi gezmeye çıkalım

Kızlar kusura bakmayın merak ettirdim.Cok sagolun Allah razı olsun.beni dusunmussunuz.umutege,laterne,dertsiz,Mezopotamya ,mergen,hanipeks,esrasm...sevgiler.
Bugün 4 lu test sonucumu alamadım tlf actım.tlf söylemediler.esim aksam alacak ,test sonucu almaya gidemez oldum .yetişmiyor hiç birsey.yorgunum,hemde cok...

cocuklar mi yoruyo seni bu kadar hayirdir, cok dertlenmissin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…