ekliyorum tatlım,evet perşembe akşamına kadar..
ohh iyi olmana sevindim canım. bende ev süpürsem benimde ağrım başlıyor hemen. söz dikkat ederim tatlım.tatlım daha iyi hissetmene sevindim :) izniniz de hamaratlık yapıp kendini çok yorma sakın;turp gibi yolluyoruz aynı şekilde bekliyoruz ona göre
ben çok hareket etmediğim sürece iyiyim,belim kendine geldi çok şükür :)
tel no'nu bıraktın mı hanipek'se?20 gün çok uzun seni merak ederiz,en azından telden msjlaşırız(
kayınvalide'ne falan çok takma,gereksiz yere canını sıkma..
Mrb arkadaşlar sanki şifayı kaptım burnum akıyor hapşırıyorum. Dünde memurlar nette okkuduğum habere göre gebelikte (özellikle 2.trimesterda) grip ve ateşli hastalığa yakalananlar bu hastalığında 1 hafta devam etmesi takdirinde otizm riski 3 kat artıyormuş. Aman dikkat diyim. Bende limonlu sıcak su içiyorum..
bu haftaya kalan bir ben değilim o zaman rahatladım valla kaçırdım diye(
oğlum pozitif doğdu benim;şimdi bir problem yaşarsak diye korkuyorum(
bu testte negatif çıkması bi sorun olmadığını gösteriyo die biliyorum ben??yok yok ben 2 dr. birden gidiyorum hem öze lde hem devlet hastanesinde ikisinde aynı yolu izliyor ben de okudum onları sordum da dr. a eğer ind.commbs test negatif çıksaydı yapardık ara ara ama pozitif olunca gerek yok sona doğru belki bir kere daha yaparız hatırlat dedi o kadar aslında araştırmak da iyi değil pek insanın iyice kafası karışıyor
nası el attınız kıs öle:))Kızlar ersnil'i aradım, idrar yolu enfeksiyonu demiş doktor, fitil ilaç vermiş, bizim fıstık kullanamamış tabi, bir el attık beraber duruma çözdük şükür
10 gün rapor vermiş doktor ama ersnil yarın işe dönecek
Mrb arkadaşlar sanki şifayı kaptım burnum akıyor hapşırıyorum. Dünde memurlar nette okkuduğum habere göre gebelikte (özellikle 2.trimesterda) grip ve ateşli hastalığa yakalananlar bu hastalığında 1 hafta devam etmesi takdirinde otizm riski 3 kat artıyormuş. Aman dikkat diyim. Bende limonlu sıcak su içiyorum..
ohh iyi olmana sevindim canım. bende ev süpürsem benimde ağrım başlıyor hemen. söz dikkat ederim tatlım.
tel no'mu bırakmadım ama bırakırım. kendi annemlerdede olsam, kayınvalidemlerdede olsam net var zaten. hergün olmasa bile arada girip bilgilendiririm sizi. benim eşimin kkya karşı bir garezi var. daha önce birkaç asker eşiyle tanıştık burda kayınvalidemden bahsetmiştim. tayin zamanıda aynı yere tayin olduk. benim burda kayınvalidemden bahsettiğim şeyler eşimin kulağına kadar gitti. eşimde en üst rütbede olduğu için beyler kendi arasında o önce annesine laf geçirsin gibi şeyler konuşmaya başladılar. uzun bir süre girmedim kkya. şimdi girdiğimi biliyor ama eşimin yanında girmiyorum hiç. mesajlaşırsak daha iyi olur tatlım.
ben yayınlayacağım eğer acılardan kendime gelebilirsemmm :)))
ben bebeciyi rüyamda gördüm. ama nasıl güzel bir bebeği olmuş . diyorum ki çok erken değil mi doğum için. bebeci de ''yeni bir teknikle erken alıyorlar falan diyo!'' :))) hemen diyorum eşime benimkini de aldıralım hemen kavuşalım bebeğe falan :)))) benim rüyalarda sınır yok :)
oğlunu görünce tüm keyfin yerine gelir.. havalardandır keyfin.. cuma da ben öyleydim
Yardım ederiz tabi tatlım ama sen bu konuda zaten fazlasıyla ilgilisin ve düzenlisin, senin devam etmen en güzeli. Sadece ce e yapıp kaçan arkadaşlar kırılırsa da eğer biz de durumu izah eder emsal gösteririz. Burada bir birlik beraberlik var, önemli olan listeye isim yazdırmak değil ki
aaa olmadı bak bu, sevinmen zıplayıp hoplaman lazım ayol şaşırdın mı ne? neden evrene kötü mesaj gönderiyorsun bakiyim sen
Sesli güldüm yahu, alemsin valla :) Bebeciden de beklenir hani
​Canım ne demek dünya başıma yıkıldı şişşşşt. 2li testin iyi çıkmamış mıydı senin?
Rüyanı sevsinler senin :))) hayırlara vesile olsun canım :) çok yakışıklı olacak benim oğlum dayıya ya da dedeye benzerse , kocama da benzeyebilir :))
teşekkürler Mergencim :)) çok faydalı bir paylaşım oldu :)
merhaba kızlar,
nasılsınız? bende dün o kadar bebeğimi hissetmiyorum dedim gece öyle bir rüya gördüm ki. oğlum içimde dans ediyordu. karnım bir sağa bir sola gidiyordu. dışarıdan bakınca dirseklerini bile görebiliyordum. böyle bir rüyaydı işte. eşimde sen ne yedin bebek böyle oldu diye bana kızıyordu.rüyadan sonra bugün daha iyiyim sanki. dün asmye gittim kan verdim. hemoglobine bakılacaktı. sonucunu biraz sonra gidip alıcam. ayrıca idrarda protein var mı diye bakıldı. çok şükür yokmuş. bebeğiminde iyi olduğunu bir öğrensem içim daha da rahatlayacak ama cuma gününe az kaldı eğer doktorumuz tahlil falan vermezse cuma günü eşim izine ayrılıyor 20 gün olmayacağım.
aralarında yaş farkı olacak ama büyüdüklerinde çok da bir önemi kalmıyor bu farkın:))
şuan her şeyi anlayabilecek yaştalar,abilik sorumluluğu alma fikri kendilerini daha büyük hissettirdiği için hoşlarına gidiyor :)
benim oğlum da hareketlerini hissetmeyi seviyor,arada konuşuyor ve bazen müzik dinletelim diye tutturuyor :))
dr kontrollerine birlikte gidiyoruz;yasak olan yiyecekleri aklında tutuyor ve elimi uzatırsam hemen uyarıyor :))
alış veriş dönüşü tuvalet kağıdı taşımama bile izin vermiyor küçük bey;biz babamla taşırız sen çık hemen diyor
mümkünse hiç bir çocuk kardeşsiz kalmamalı(
kızlar geçmişi henüz okumadım dünde bahsetmiştim sabah dr gidicem diye sabah yolda çok fena oldum otobüste tansiyonum düştü sanırım ama ne kadar şanlıymışım otobüste bir dr vardı benimle ilgilendi hastaneye götürdü sonrada kendi doktoruma gittim şimdi iyiyiz çok şükür bebeğimde iyi ve ultarsyondan bebeğime baktığımızda doktorum bak secde ediyor dedi ay o halinin ultrasyon kağıdını çıkardı kuzum benim çok tatlı dün ersnile kızıyordum evden aç çıkma diye ben bugün aç çıktım
bebeci nerde( voltaj nerde ( dönün artıkkkkkk
dün asmden gelirken bir bayanla karşılaştım bebek kıpırdıyor mu dedi. yok dedim bende. aaaa bişey olmuştur ona dedi. onada çok kızdım ondan sonra kafama taktım zaten. ama çok şükür iyiyim. randevumuz cuma günü ama izine gideceğimiz için belki daha erken gidebiliriz.
ohh iyi olmana sevindim canım. bende ev süpürsem benimde ağrım başlıyor hemen. söz dikkat ederim tatlım.
tel no'mu bırakmadım ama bırakırım. kendi annemlerdede olsam, kayınvalidemlerdede olsam net var zaten. hergün olmasa bile arada girip bilgilendiririm sizi. benim eşimin kkya karşı bir garezi var. daha önce birkaç asker eşiyle tanıştık burda kayınvalidemden bahsetmiştim. tayin zamanıda aynı yere tayin olduk. benim burda kayınvalidemden bahsettiğim şeyler eşimin kulağına kadar gitti. eşimde en üst rütbede olduğu için beyler kendi arasında o önce annesine laf geçirsin gibi şeyler konuşmaya başladılar. uzun bir süre girmedim kkya. şimdi girdiğimi biliyor ama eşimin yanında girmiyorum hiç. mesajlaşırsak daha iyi olur tatlım.
kıs napıym üzülüyorum işte,senden değilki,sen sölemesen ben bi sürü duyyom öle şeyler,inşallah öylelerdir canırım,o şakalarının hesabını sorucam ben doğunca:)
merhaba kızlar,
nasılsınız? bende dün o kadar bebeğimi hissetmiyorum dedim gece öyle bir rüya gördüm ki. oğlum içimde dans ediyordu. karnım bir sağa bir sola gidiyordu. dışarıdan bakınca dirseklerini bile görebiliyordum. böyle bir rüyaydı işte. eşimde sen ne yedin bebek böyle oldu diye bana kızıyordu.rüyadan sonra bugün daha iyiyim sanki. dün asmye gittim kan verdim. hemoglobine bakılacaktı. sonucunu biraz sonra gidip alıcam. ayrıca idrarda protein var mı diye bakıldı. çok şükür yokmuş. bebeğiminde iyi olduğunu bir öğrensem içim daha da rahatlayacak ama cuma gününe az kaldı eğer doktorumuz tahlil falan vermezse cuma günü eşim izine ayrılıyor 20 gün olmayacağım.
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
perilous canım hiç moralini bozma senin bebeğinde sağlıklı canım. ikili test sonucun iyiydi o yüzden kötü birşey çıkacağını sanmıyorum. ama içim rahat etsin diyorsan testi tekrar et bence.
naz canım allah teyzeciğine şifa versin.
egomego odanızı çok beğendim. rabbim içinde büyütmeyi naip etsin. bende sadece böyle büyüyebilen karyola alıcam. oda yapacak yerim yok maalesef.
mezopotamya canım bende hiç kaşıntıda yok bende mi anormallik var ya. karnımda kaşınmıyor hiç.göğüs kaşıntısı ve çatlakları için lansinoh diye bir krem okumuştum.istersen bi bak tatlım.
hanipeks canım ben evde olduğum halde benimde sırt ve bel ağrım var. bütün gün yatmama rağmen yine ağrıyor.
zapzup maşallah kızına bacaklarını açmış poz vermiş. benimde oğlumun böyle usgsi var.
yüksek voltaj sen nasılsın? bugün hiç girmemişsin umarım iyisindir.
laterna tatlım sen nasıl oldun geçti mi bel ağrın?
mergen canım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık göz yormuyor böyle.
kızlar geçmişi henüz okumadım dünde bahsetmiştim sabah dr gidicem diye sabah yolda çok fena oldum otobüste tansiyonum düştü sanırım ama ne kadar şanlıymışım otobüste bir dr vardı benimle ilgilendi hastaneye götürdü sonrada kendi doktoruma gittim şimdi iyiyiz çok şükür bebeğimde iyi ve ultarsyondan bebeğime baktığımızda doktorum bak secde ediyor dedi ay o halinin ultrasyon kağıdını çıkardı kuzum benim çok tatlı dün ersnile kızıyordum evden aç çıkma diye ben bugün aç çıktım
Kıskanç kıskanç :)) ben beyaz Tenli olsun istiyorum esimin yeğenleri de beyaz Tenli benim çınarım da inşallah sana malum olmuştur kar tanesi gibi olur oğlum :)) aslında hanipeks anlattı telefonda bende seni kaldıracaktım gecmisi okumamış gibi yapıp kızlar bir sistem buldum yurt disından diye :)Hoşgeldinnn bebecik :)) ya çok yakışıklıydı oğlun gerçekten :))) kar tanesi gibi birseydi. cok etkisinde kaldım o rüyanın.. ama çok komikti aynı zamanda diyorum bebeci nasıl doğdu bu kadar erken diyorum . yeni bi teknikle alıyorlar falan diyosun.. sonra ben baslıyorum aldıralım dıye diretmeye :)))))
Eki Görüntüle 551392
oğlumun oda takımı bu teyzeleri tabi sitede ki dekorasyon bu annesi daha güzel yapacak u.s polonun nevresim takımını alacagım çok güzel beğendim bi tane bide kızlar polo nun hastane cıkısı varmı biliyor musunuz
yaa kızlar kan uyuşmazlığı için kimler hangi hafta da test yaptırdı? 28. hafta da direk iğne vurulacak diye rahattım,dr da unuttu galiba uyuşmazlığı test falan yaptırmadım ben şuana kadar(
hanipeksim canım nasılsın bugün?kocişin iyileşti mi artık?
merhaba kızlar,
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
perilous canım hiç moralini bozma senin bebeğinde sağlıklı canım. ikili test sonucun iyiydi o yüzden kötü birşey çıkacağını sanmıyorum. ama içim rahat etsin diyorsan testi tekrar et bence.
naz canım allah teyzeciğine şifa versin.
egomego odanızı çok beğendim. rabbim içinde büyütmeyi naip etsin. bende sadece böyle büyüyebilen karyola alıcam. oda yapacak yerim yok maalesef.
mezopotamya canım bende hiç kaşıntıda yok bende mi anormallik var ya. karnımda kaşınmıyor hiç.göğüs kaşıntısı ve çatlakları için lansinoh diye bir krem okumuştum.istersen bi bak tatlım.
hanipeks canım ben evde olduğum halde benimde sırt ve bel ağrım var. bütün gün yatmama rağmen yine ağrıyor.
zapzup maşallah kızına bacaklarını açmış poz vermiş. benimde oğlumun böyle usgsi var.
yüksek voltaj sen nasılsın? bugün hiç girmemişsin umarım iyisindir.
laterna tatlım sen nasıl oldun geçti mi bel ağrın?
mergen canım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık göz yormuyor böyle.
günaydın kızlar...
Inşallah herkes iyidir ve hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olur...
Listeyi şimdilik bu şekilde ikiye ayırdım fakat daha işi var...2.listeyi yani genel listeyi pasif liste olarak tekrar düzenleyeceğim uygun bir zamanda bilginize...
Kıskanç kıskanç :)) ben beyaz Tenli olsun istiyorum esimin yeğenleri de beyaz Tenli benim çınarım da inşallah sana malum olmuştur kar tanesi gibi olur oğlum :)) aslında hanipeks anlattı telefonda bende seni kaldıracaktım gecmisi okumamış gibi yapıp kızlar bir sistem buldum yurt disından diye :)
ya kızlar bende netten bi tane oda takımı buldum ama netten almak ne kadar doğru bilmiorum mobilyanın cinsi falan kafam karıştı walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?