2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bazı sitelerde indirekt coombs için gebelik takibine başlanıldığı günden itibaren her ay tekrar edilerek yapılır diye yazmış yüreğime iniyordu ihmal ettim diye (

benim kendi doktorumun bu testi yaptırdığımdan haberi yok
en iyisi diğer gidişimde götüreyim ona bakalım o ne diyecek belki tekrar ister bende de
iyiki bu konudan bahsettiniz kızlar çok sağ olun

ayy Allah bağışlasın maşallah çok güzel bir evlat yetiştirmişsin annesinin kıymetini biliyor abi sorumluluğunu almış canım benim

çok geçmiş olsun şanslıymışsın arabada doktor varmış aç çıkma madem kötü oluyorsun aç kalma yada çantanda yiyecek bişeyler taşı dayanamadığında ye... oyyy senin kuzu demek secde ediyordu maşallah ona

Kızlar ersnil'i aradım, idrar yolu enfeksiyonu demiş doktor, fitil ilaç vermiş, bizim fıstık kullanamamış tabi, bir el attık beraber duruma çözdük şükür

10 gün rapor vermiş doktor ama ersnil yarın işe dönecek

tatlım daha iyi hissetmene sevindim :) izniniz de hamaratlık yapıp kendini çok yorma sakın;turp gibi yolluyoruz aynı şekilde bekliyoruz ona göre
ben çok hareket etmediğim sürece iyiyim,belim kendine geldi çok şükür :)
tel no'nu bıraktın mı hanipek'se?20 gün çok uzun seni merak ederiz,en azından telden msjlaşırız (
kayınvalide'ne falan çok takma,gereksiz yere canını sıkma..

saol tatlım evet zapzup kuzum baksan o kadar netki namaz kılıyor başını secdeye koymuş gibi

geçmiş olsun tatlım Allahtan tenhada yolda yürürken falan fenalaşmamışsın,lütfen daha çok dikkat et kendine..
bebişin iyi olmasına sevindim maşallah

Mrb arkadaşlar sanki şifayı kaptım burnum akıyor hapşırıyorum. Dünde memurlar nette okkuduğum habere göre gebelikte (özellikle 2.trimesterda) grip ve ateşli hastalığa yakalananlar bu hastalığında 1 hafta devam etmesi takdirinde otizm riski 3 kat artıyormuş. Aman dikkat diyim. Bende limonlu sıcak su içiyorum..

canım daha iyi hissetmene sevindim.. cuma da bebişi görünce daha iyi olacaksın.. izinde de dikkat et kendine canım :)
dün asmden gelirken bir bayanla karşılaştım bebek kıpırdıyor mu dedi. yok dedim bende. aaaa bişey olmuştur ona dedi. onada çok kızdım ondan sonra kafama taktım zaten. ama çok şükür iyiyim. randevumuz cuma günü ama izine gideceğimiz için belki daha erken gidebiliriz.

ay biraz önce kayınbabam aradı. nasılsın kızım, bebek nasıl kendine dikkat ediyorsun dimi, çorapsız gezme, üşürsen ufoyu aç, sabah doktorumu izledim orda hamilelerin gribi 1 haftadan fazla sürüyorsa bebeğe etki edermiş senin gribin geçti mi? gözlerim yaşardı valla. sonra kayınvalideme verdi telefonu. bu arada dedemiz hala hastanede yatıyor ve gün geçtikçe kötüleşiyor. kayınvalidem zor konuştu dedem nasıl deyince ağlamaya başladı. sanki sığınacak bir liman arar gibiydi ne kadar kızsamda çok üzüldüm teselli etmeye çalıştım. izine geleceğimizi söyledim. deden böyleyken gelmeyin sizinle hiç ilgilenemeyiz evde oturursunuz bişey yapamayız dedi. bende bizimde bir faydamız dokunur eşim için hastanede falan kalır günlerdir siz yanındasınız dedim. kadıncağız ağlamaya başladı. çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah.

Allah korusun canım ya bende korkuyorum biri yanımda hapşırıp öksürünce kaçıyorum hemen bende atlattım gribi . bol sıvı tükettim ve tabiki nane-limon :))))

çok geçmiş olsun canım

aa cnm ya slm söleseydin bizdende gelmesin yatıp dinlensin güzelce bizi özledi tabiii demiii

kuzum bendede var o sabahları oluyo genelde üşütüoz galiba tavsiyeni dikkate alıcam öptm seni

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ay ne tuhaf insanlar varya sakın takma canım böyle dengesizleri bebeğin 20.nci haftadan önce hissetmeniz zor deyip duruyor drlar...ben de daha dün akşam hissettim eğer yine yanılmıyorsam ki yolun yarısına geldik sayılır senin daha 2-3 haftayı bulur hissetmen hiç takma kafana
deden içinde allah şifa versin canım
hayırlı yolculuklar size kendine ve bebeğine iyi bak üzme sakın kendini oralarda

cnm benim senin şu halin banada örnek oluo emin ol iyilikle kazanacaksın cnm benim umarım kaynananda kıymetini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…