bazı sitelerde indirekt coombs için gebelik takibine başlanıldığı günden itibaren her ay tekrar edilerek yapılır diye yazmış yüreğime iniyordu ihmal ettim diye(
ayy Allah bağışlasın maşallah çok güzel bir evlat yetiştirmişsin annesinin kıymetini biliyor abi sorumluluğunu almış canım benimaralarında yaş farkı olacak ama büyüdüklerinde çok da bir önemi kalmıyor bu farkın:))
şuan her şeyi anlayabilecek yaştalar,abilik sorumluluğu alma fikri kendilerini daha büyük hissettirdiği için hoşlarına gidiyor :)
benim oğlum da hareketlerini hissetmeyi seviyor,arada konuşuyor ve bazen müzik dinletelim diye tutturuyor :))
dr kontrollerine birlikte gidiyoruz;yasak olan yiyecekleri aklında tutuyor ve elimi uzatırsam hemen uyarıyor :))
alış veriş dönüşü tuvalet kağıdı taşımama bile izin vermiyor küçük bey;biz babamla taşırız sen çık hemen diyor
mümkünse hiç bir çocuk kardeşsiz kalmamalı(
kızlar geçmişi henüz okumadım dünde bahsetmiştim sabah dr gidicem diye sabah yolda çok fena oldum otobüste tansiyonum düştü sanırım ama ne kadar şanlıymışım otobüste bir dr vardı benimle ilgilendi hastaneye götürdü sonrada kendi doktoruma gittim şimdi iyiyiz çok şükür bebeğimde iyi ve ultarsyondan bebeğime baktığımızda doktorum bak secde ediyor dedi ay o halinin ultrasyon kağıdını çıkardı kuzum benim çok tatlı dün ersnile kızıyordum evden aç çıkma diye ben bugün aç çıktım
geçmiş olsun canım
gerçekten şanslıymışsınnn inşallah bir daha olmaz
Kızlar ersnil'i aradım, idrar yolu enfeksiyonu demiş doktor, fitil ilaç vermiş, bizim fıstık kullanamamış tabi, bir el attık beraber duruma çözdük şükür
10 gün rapor vermiş doktor ama ersnil yarın işe dönecek
ayy Allah bağışlasın maşallah çok güzel bir evlat yetiştirmişsin annesinin kıymetini biliyor abi sorumluluğunu almış canım benim
çok geçmiş olsun şanslıymışsın arabada doktor varmış aç çıkma madem kötü oluyorsun aç kalma yada çantanda yiyecek bişeyler taşı dayanamadığında ye... oyyy senin kuzu demek secde ediyordu maşallah ona
cnm beni de eklermisin listeye bende okumak istiyorum hatta bunu bitirince yine bi liste yapalım hz. yunusun duasını okyalım oda çok etkili ben ne istediysem onunla oldu
geçmiş olsun tatlım Allahtan tenhada yolda yürürken falan fenalaşmamışsın,lütfen daha çok dikkat et kendine..kızlar geçmişi henüz okumadım dünde bahsetmiştim sabah dr gidicem diye sabah yolda çok fena oldum otobüste tansiyonum düştü sanırım ama ne kadar şanlıymışım otobüste bir dr vardı benimle ilgilendi hastaneye götürdü sonrada kendi doktoruma gittim şimdi iyiyiz çok şükür bebeğimde iyi ve ultarsyondan bebeğime baktığımızda doktorum bak secde ediyor dedi ay o halinin ultrasyon kağıdını çıkardı kuzum benim çok tatlı dün ersnile kızıyordum evden aç çıkma diye ben bugün aç çıktım
dün asmden gelirken bir bayanla karşılaştım bebek kıpırdıyor mu dedi. yok dedim bende. aaaa bişey olmuştur ona dedi. onada çok kızdım ondan sonra kafama taktım zaten. ama çok şükür iyiyim. randevumuz cuma günü ama izine gideceğimiz için belki daha erken gidebiliriz.canım daha iyi hissetmene sevindim.. cuma da bebişi görünce daha iyi olacaksın.. izinde de dikkat et kendine canım :)
Mrb arkadaşlar sanki şifayı kaptım burnum akıyor hapşırıyorum. Dünde memurlar nette okkuduğum habere göre gebelikte (özellikle 2.trimesterda) grip ve ateşli hastalığa yakalananlar bu hastalığında 1 hafta devam etmesi takdirinde otizm riski 3 kat artıyormuş. Aman dikkat diyim. Bende limonlu sıcak su içiyorum..
Mrb arkadaşlar sanki şifayı kaptım burnum akıyor hapşırıyorum. Dünde memurlar nette okkuduğum habere göre gebelikte (özellikle 2.trimesterda) grip ve ateşli hastalığa yakalananlar bu hastalığında 1 hafta devam etmesi takdirinde otizm riski 3 kat artıyormuş. Aman dikkat diyim. Bende limonlu sıcak su içiyorum..
Kızlar ersnil'i aradım, idrar yolu enfeksiyonu demiş doktor, fitil ilaç vermiş, bizim fıstık kullanamamış tabi, bir el attık beraber duruma çözdük şükür
10 gün rapor vermiş doktor ama ersnil yarın işe dönecek
ekliyeyim tatlım hemen;kaç tane okursun?
geçmiş olsun canım dikkat et kendineMrb arkadaşlar sanki şifayı kaptım burnum akıyor hapşırıyorum. Dünde memurlar nette okkuduğum habere göre gebelikte (özellikle 2.trimesterda) grip ve ateşli hastalığa yakalananlar bu hastalığında 1 hafta devam etmesi takdirinde otizm riski 3 kat artıyormuş. Aman dikkat diyim. Bende limonlu sıcak su içiyorum..
dün asmden gelirken bir bayanla karşılaştım bebek kıpırdıyor mu dedi. yok dedim bende. aaaa bişey olmuştur ona dedi. onada çok kızdım ondan sonra kafama taktım zaten. ama çok şükür iyiyim. randevumuz cuma günü ama izine gideceğimiz için belki daha erken gidebiliriz.
ay biraz önce kayınbabam aradı. nasılsın kızım, bebek nasıl kendine dikkat ediyorsun dimi, çorapsız gezme, üşürsen ufoyu aç, sabah doktorumu izledim orda hamilelerin gribi 1 haftadan fazla sürüyorsa bebeğe etki edermiş senin gribin geçti mi? gözlerim yaşardı valla. sonra kayınvalideme verdi telefonu. bu arada dedemiz hala hastanede yatıyor ve gün geçtikçe kötüleşiyor. kayınvalidem zor konuştu dedem nasıl deyince ağlamaya başladı. sanki sığınacak bir liman arar gibiydi ne kadar kızsamda çok üzüldüm teselli etmeye çalıştım. izine geleceğimizi söyledim. deden böyleyken gelmeyin sizinle hiç ilgilenemeyiz evde oturursunuz bişey yapamayız dedi. bende bizimde bir faydamız dokunur eşim için hastanede falan kalır günlerdir siz yanındasınız dedim. kadıncağız ağlamaya başladı. çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah.
dün asmden gelirken bir bayanla karşılaştım bebek kıpırdıyor mu dedi. yok dedim bende. aaaa bişey olmuştur ona dedi. onada çok kızdım ondan sonra kafama taktım zaten. ama çok şükür iyiyim. randevumuz cuma günü ama izine gideceğimiz için belki daha erken gidebiliriz.
ay biraz önce kayınbabam aradı. nasılsın kızım, bebek nasıl kendine dikkat ediyorsun dimi, çorapsız gezme, üşürsen ufoyu aç, sabah doktorumu izledim orda hamilelerin gribi 1 haftadan fazla sürüyorsa bebeğe etki edermiş senin gribin geçti mi? gözlerim yaşardı valla. sonra kayınvalideme verdi telefonu. bu arada dedemiz hala hastanede yatıyor ve gün geçtikçe kötüleşiyor. kayınvalidem zor konuştu dedem nasıl deyince ağlamaya başladı. sanki sığınacak bir liman arar gibiydi ne kadar kızsamda çok üzüldüm teselli etmeye çalıştım. izine geleceğimizi söyledim. deden böyleyken gelmeyin sizinle hiç ilgilenemeyiz evde oturursunuz bişey yapamayız dedi. bende bizimde bir faydamız dokunur eşim için hastanede falan kalır günlerdir siz yanındasınız dedim. kadıncağız ağlamaya başladı. çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah.
kuzum bendede var o sabahları oluyo genelde üşütüoz galiba tavsiyeni dikkate alıcam öptm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?