2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tesekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattın..ya birazda gecen haftalarda fena bi rahatsızlık geçirdim enfeksiyon tavan yapmıştı epey penisilin iğnesi yedim..bebeğim iiydi ama isteristemez tedirginim iişte..umarım hissederim en kısa zamanda..
hangi şehirdesin sen???

Kızlar soğuk algınlığıymış benm hastalık yani grip değil netten araştırdım. Sorun tamamen burnumda nefes alamıyorum imdatttttttt eşimi eczaneye yolladım.İnanın ağızdan nefes alıyorum ama o da iğrenç oluyo

Bura cok sıkıcı bir tip mrkz.buraya son gidişim zaten yakın diye tercih ediyordum . Daha gitmem bugün çileden çıkardılar ağzıma ne geldiyse söyledim. Kimbilir günde kac kez söyleniyor.

Canım yorucu bir gun gecirmissin besbelli. Ama bize moral veren sen boyle davranmamalisin, ruh halin gecici mutlaka, yarin şen şakrak halini geri istiyoruz :)

geçmiş olsun canım. şu ara en korktuğum şey hasta olmak. dinlen, iyi beslen, bol bol sıvı tüket.
ben bugün yine 2 limon yedim. iş yerinde grip olan bir arkadaşım var:bugün beni odasına almadı, hastayım ben bir süre görüşmeyelim dedi.

Kesinlikle C vitaminin soğuk algınlığınlı önlediği yalan. Ben nara,limona öyle bir aşerdim ki hele nara.. Her gün oturup 2 yada 3 narı birden yiyordum üstünede 1-2 limon ve buna rağmen hasta oldum C vitaminine sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güvenmeyin

çok geçmiş olsun dikkat et kendine inş en yakın zamanda hissedersin bende senin gibiyim ufacık bir farklılıkta acaba deyip doktora giderdim sen bir hisset artık hareket ediyo yaşıyo iyi demek diye düşünüyorsun daha iyi oldu umarım sende hissedersin de rahatlarsın artık bebeğin iyi olup olmadığını hareketlerinden anlarsın çok hoş bir duygu gerçekten ben batmandayım öğretmenim bende bir hasta bir iyiyim ama iğne yemedim hiç sende dikkat et kendine bebeğin için sen hangi şehirdesin birde cinsiyetini öğrenebildin mi gerçi herkes öğrenmiş sadece seninle aynı gün göründüğü için senin bebişi merak ettim

canım yokluğun çok belliydi , geçmişi okurken ha sordum ha sorucam voltajı derken sen girip yazmış oldun
Allah kolaylık versin canım, 2 çocuk 3. yolda, ev işlerinde de çok yardımcı bi koca (kızın banyodaki çiş olayına ithafen)
evdekilar kadar bizim de sana ihtiyacımız var bebeleri uyut erkenden bugün, sabah da bal polen ye enerjini arttırır inşallah, dinlenmeye çalış,
Kızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))
hayırlı olsun canım maşallah oğluna pipiped alacaklar artıyor
Allah yardımcın olsun canım, dediğin gibi herkesin iyikötü yaşanmışlığı var, belki iyi niyetlerinden dikkatli olalım diye diyolar ama zaten hassas bi dönem iyice evhamlanıyoruz

canım anne rh- baba rh+ olduğu zaman uyuşmazlık oluyor..
ok bizde yok o zaman sağol cicim

offf nerdeyse oldu 20 haftalık ama hissetmiyorum hala yaaa bebeğimi..benimle aynı haftada olan herkes hissedio sanırım ama bende niye tık yok..
bişiler hissediyoruz gibi ama doktorlar ısrarla helede ilk gebelikse 20. haftadan sonra diyolar zaten sıkma canını

geçmiş olsun canım, nane yağı sürersen burun deliklerine nefes alman kolaylaşır

Günaydın anneleeer :))))

günaydıııın
bugün bende erkenciyim amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim randevum saat 10:20 de gece gözüme hiç uyku girmedi zaten 6 dan beride ayaktayım inşallah güzel Allahım yüzümüzü güldürür...

bu arada kızlar kuzuma pabuç yaptım bakın bakalım nasıl olmuş gerçi renkler net çıkmadı ama olsun

Kızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))

Hayırlı uğurlu olsun canım oğluşun

tuğbacımmm kutlarım, aramıza hoş geldin.
yaşasın bugün 2. futbol takımının oyuncularını da tamamladık. ama bizim oğlanlar okula başlayınca sınıflarında aşık olacak kız bulamayacak

Ay benimkisi bulamasın zaten, kıskanırım ben kuzumu. Geleceğin cadı kaynanası karşınızda ta ta ta tam

walla kızlar ben göğüs karın belimin yanları baldırlarımada sürüorum pehlivan gibi yağlanıorum

Ay ay ay bu ne şeker bu ne muhteşem pabuçlar, kııııız sende yetenek var benden söylemesi :) şimdi hepimiz pabuç istemeye kalkmazsak senden karışmam ha

Güle güle giysin yeğenimiz.

günaydın kızlar dün yazamadım size.akşam misafirlerim vardı ve gece yarısı gidince bende hemen yattım sızmışım.gecmişi okuyamadım inş bi yaramazlık yoktur kimsede.bugün mesaiye gidiyorum az yazın gelince okuması zor olmasın akşama görüşmek üzere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…