2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ay ay ay bu ne şeker bu ne muhteşem pabuçlar, kııııız sende yetenek var benden söylemesi :) şimdi hepimiz pabuç istemeye kalkmazsak senden karışmam ha

Güle güle giysin yeğenimiz.

sağol canım Allah güç kuvvet verdikten sonra neden yapmayayım

Günaydın ... Gunümüz sağlıklı geçsin inşallah.

Oyy canim iste ya.o kadar isterim ki hani öylesine laf olsun diye değil ciddi ciddi :) komşu cocuklarida bana geliyor ne saçma bir yer.kiramiyorum ama ufaktan belli ettim artık .kızım oyuna doyarmi bilmem sıkılıyor garibim haklı.oglum hic uzmezdi senibende Yemek temizlik yuvarlanip giderdik
Kızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))
Sende yanılırım sandim ama yine de tuttu.haydi gözün Aydın saglikla gelsin kuzun.
canım benim kıyamam ben sana( gün bugün sana çok ağır gelmiş belli (
inşallah yarın güne daha güzel başlarsın tatlım..
Allah sağlık sıhhat afiyet versin inşallah..
Evet canım birde temizliğe kalktım duvarlari sildim tüm nevresim yorgan yastık yikadm.gardrop döküp duzledim aman.mutfak dolapları silinecek idareden sildim halılar yıkanmaya gidecek koltuklar yıkanacak neyse hafifletdim gibi
İnşallah ...
Canım yorucu bir gun gecirmissin besbelli. Ama bize moral veren sen boyle davranmamalisin, ruh halin gecici mutlaka, yarin şen şakrak halini geri istiyoruz :)
Ahh hanipeksim inşallah ...

kuzum benim ya sen bi tanesin walla sen olmasan ne yapardık biz yafu sitenin güzel annesi

Ne demek canım benim, zevkle. Hem çok şanslıyım muhteşem enerjik seslerinizi duyuyorum. Listedeki diğer kişiler de sırf ben arayayım diye 1 günlüğüne kaybolabilirler hihihihi merak ettiğim sesler var

Ay ay ay bu ne şeker bu ne muhteşem pabuçlar, kııııız sende yetenek var benden söylemesi :) şimdi hepimiz pabuç istemeye kalkmazsak senden karışmam ha

Güle güle giysin yeğenimiz.

gerçekten süper prensesimizin ayağına yakışır perilous kalıbını yollarsan bizde yapmaya çalışalım bende yavruma avize yaptım yarın resmini getireyim

​Bir sıkıntımız yok canım şükür, kendini yorma, hayırlı işler..

ah kuzum dikkat et walla yorma kendini çalışıpda hafta misafir geldimi çok zor walla

​Günaydın canım. Afiyet bal şeker olsun, yarasın kuzucuğa. Ben de akşamdan bir saklama kabına kuru üzümle cevizimi hazırladım, iş yerine getirdim, bakalım yiyebilecek miyim?

Sagol canım Kiz o ciste İnan kızı yikayip giydirmesi mucize.hayret ettim ben:)) Yer silmesi falan dudak ucuklatti.yapmaz is yapamaz az da beceriksizliğe vuruyor tabi :)
Bugün belim ağrıyor doğal olarak kızlarımda is yaptık bir dünya . Bende sizsiz duramiyorum

Mezosum göğüslerinde süt kanalın açılıyor sütünde gelir yakında görünce korkma.kendin koparma dusa girdiğinde o kabuklar sudan yumusasin lif Yada sungerle cok bastırmadan yıka gider.erkek cocukta ta genisler vs bu kadar olmuyor ama kızda genişliyor kararıyor tam anne kıvamı

Maşallah sana.guzel uğraşlar bende ordum bol bol kazak Yelek hırka patik kızımda battaniye :) hatıra diye saklıyordum nasip bu kızıma olacak saglikla gelsin prenses

​Günaydın canım. Afiyet bal şeker olsun, yarasın kuzucuğa. Ben de akşamdan bir saklama kabına kuru üzümle cevizimi hazırladım, iş yerine getirdim, bakalım yiyebilecek miyim?

bende ne bulursam kuruyemiş atıorum içine ama yemek zor oluo ya vitamin patlaması yaşayacağım walla badem ceviz falan

Maşallah sana.guzel uğraşlar bende ordum bol bol kazak Yelek hırka patik kızımda battaniye :) hatıra diye saklıyordum nasip bu kızıma olacak saglikla gelsin prenses

çok seviyorum uğraşmayı yapmayı bende panço patik hırka yaptım ama çok erken olduğu için kendimi frenlemeyede çalışıyorum
birde eşim beni çok şaşırttı yaptığım pabuçları görünce önce beğendi ardından sanki kalıbı çıkaracak gibi incelemeye başladı içi dışı hayırdır sendemi yapacan dedim hayır kızımın ayağını ağrıtacak yerler varmı diye bakıyorum dedi çok şaşırdım

anaaaa kızlar papuçlar dama atıldımı ne şaka tabi onları bi alalımda kucağımıza herkesin sevgisi yeri başka

Yahu ne gıcık insanlarmış.. Kendi eşleri kardeşleri filan yok mu bu adamlarım kadınsa zaten empatisiyi kolay kurar. Tuvalet bile sorun olur mu? Çok şaşırdım .. Bende aktar ürünleri kulanıcam . Dr. bir kremden bahsetti amam kendi denemiş çok çabuk çekmiş ,emmiş vücudu oda önermedi onu sonuçta göbekten deri altına ordan bebeğimize hemen ulaşır..

Kakao yağı kıllanmayı tetikler mi acaba. Zaten öyle bir sorunumda mevcut ((

Kızlar ben 3 gündür karnıma mustela çatlak krem kullanıyorum. Ama bildiğiniz nemlendirici gibi. İnş. faydası olur

Kızlar sizinkiler nasıl bilmiyorum ama dr. dene vücudun hemen emiyorsa kulanma o kremi dedi. Etkeni nedir bilmiyorum. O bir krem söyledi adını unuttum eşantiyon bırakmışlar. Denemiş çok çabuk yemiş vücudu. Bende o yüzden aktar karışımı yapayım dedim. Yada en iyisi has z.yağı , Zaten bebğim doğuncada banyodan sonra z.yağı ile yağlıcam almıcam sebamed veya diğer yağlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…