Ay ay ay bu ne şeker bu ne muhteşem pabuçlar, kııııız sende yetenek var benden söylemesi :) şimdi hepimiz pabuç istemeye kalkmazsak senden karışmam ha
Güle güle giysin yeğenimiz.
Oyy canim iste ya.o kadar isterim ki hani öylesine laf olsun diye değil ciddi ciddi :) komşu cocuklarida bana geliyor ne saçma bir yer.kiramiyorum ama ufaktan belli ettim artık .kızım oyuna doyarmi bilmemHayat rutininde giderken ara sıra sorumluluklarımız ağır geliyor.. Gurbet, yalnızlık da eklenince yük artıyor..ama sen güçlü bir kadinsin belli, bu ruh haliyle esine de yüklenme o da sizin için çalışıyor ne yapsın.. Yakın olsam ödevleri ben yaptırırdim kız :) kizinla da oynardim canıma minnet :)) valla ne güzel olurdu
Sende yanılırım sandim ama yine de tuttu.haydi gözün Aydın saglikla gelsin kuzun.Kızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))
Evet canım birde temizliğe kalktım duvarlari sildim tüm nevresim yorgan yastık yikadm.gardrop döküp duzledim aman.mutfak dolapları silinecek idareden sildim halılar yıkanmaya gidecek koltuklar yıkanacakcanım benim kıyamam ben sana( gün bugün sana çok ağır gelmiş belli (
inşallah yarın güne daha güzel başlarsın tatlım..
Allah sağlık sıhhat afiyet versin inşallah..
Ahh hanipeksim inşallah ...Canım yorucu bir gun gecirmissin besbelli. Ama bize moral veren sen boyle davranmamalisin, ruh halin gecici mutlaka, yarin şen şakrak halini geri istiyoruz :)
kuzum benim ya sen bi tanesin walla sen olmasan ne yapardık biz yafu sitenin güzel annesi
Günaydın annişler ve bebikleri, mutlu günler
Ay ay ay bu ne şeker bu ne muhteşem pabuçlar, kııııız sende yetenek var benden söylemesi :) şimdi hepimiz pabuç istemeye kalkmazsak senden karışmam ha
Güle güle giysin yeğenimiz.
günaydın kızlar dün yazamadım size.akşam misafirlerim vardı ve gece yarısı gidince bende hemen yattım sızmışım.gecmişi okuyamadım inş bi yaramazlık yoktur kimsede.bugün mesaiye gidiyorum az yazın gelince okuması zor olmasınakşama görüşmek üzere inş
günaydın kızlar dün yazamadım size.akşam misafirlerim vardı ve gece yarısı gidince bende hemen yattım sızmışım.gecmişi okuyamadım inş bi yaramazlık yoktur kimsede.bugün mesaiye gidiyorum az yazın gelince okuması zor olmasınakşama görüşmek üzere inş
sağol canım Allah güç kuvvet verdikten sonra neden yapmayayım
günaydın kuzucum hepinize hayırlı günler sabahtan başladım tıkınmaya ama napayım yawrum için besinli şeyler yemeye çalışıorum yakında patlıcam galiba eşim sen hergün kilo alıosun dedi zaten
Sagol canımcanım yokluğun çok belliydi , geçmişi okurken ha sordum ha sorucam voltajı derken sen girip yazmış oldun
Allah kolaylık versin canım, 2 çocuk 3. yolda, ev işlerinde de çok yardımcı bi koca(kızın banyodaki çiş olayına ithafen)
evdekilar kadar bizim de sana ihtiyacımız varbebeleri uyut erkenden bugün, sabah da bal polen ye enerjini arttırır inşallah, dinlenmeye çalış, :
gerçekten süper prensesimizin ayağına yakışır perilous kalıbını yollarsan bizde yapmaya çalışalım bende yavruma avize yaptım yarın resmini getireyim
kızlar bu külotlar nasıl ben çok beğendim kızıma yapmayı planlıyorum ne dersiniz?
Eki Görüntüle 552146
nasıl yapıldığı anlatılıyor
TUTORIAL: the perfect DIAPER COVER | MADE
kalıpta bedenlere göre burada:http://danamadeit.files.wordpress.com/2011/02/diaper-cover-pattern-by-made.pdf
​Günaydın canım. Afiyet bal şeker olsun, yarasın kuzucuğa. Ben de akşamdan bir saklama kabına kuru üzümle cevizimi hazırladım, iş yerine getirdim, bakalım yiyebilecek miyim?
Maşallah sana.guzel uğraşlar bende ordum bol bol kazak Yelek hırka patik kızımda battaniye :) hatıra diye saklıyordum nasip bu kızıma olacak saglikla gelsin prenses
canım kalıp burada çok şekerler yaaaa
Booties
sağol kuzum benim hemen kaydettim bende başlayım yapmaya
çok seviyorum uğraşmayı yapmayı bende panço patik hırka yaptım ama çok erken olduğu için kendimi frenlemeyede çalışıyorum
birde eşim beni çok şaşırttı yaptığım pabuçları görünce önce beğendi ardından sanki kalıbı çıkaracak gibi incelemeye başladı içi dışıhayırdır sendemi yapacan dedim hayır kızımın ayağını ağrıtacak yerler varmı diye bakıyorum dedi çok şaşırdım
hehe benimde sıfır olmuyor da hafif oluyor mont geniş oluyor ki xs giyiniyordum bunu s aldım sabah geniş oluyor aksam bakıyorum ki sıkıyor patlıcak gibi oluyor çok rahatsız bir his yasıyorum bide kabızlık çekiyorum gaz sancım oluyor iş yerinde ki müdür ve sef karaktersizlikte sınır tanımadıgı için insanlıktan nasibini almamış öküzler wc ye gitmeyi bile laf ediyorlar çok zorluk çekiyorum nete girmemiz falan sorun olmuştu sürekli yan yana geçip bize bakıp konusuyorlar erkekler güya kadınlar böyle dedikodu etmez hakkım kalıyor onlarda allah sorsun allaha havale ettim bazen tam tuvalete çıkacak gibi oluyorum ama biraz beklemem gerekiyor bakıyorum dırıltıları geliyor cıkıyorum hemen herseyi laf ediyorlar evde kahvaltı yapamıyordum pide aldık kızlarla azıcık peynir domates burası lokantamı bi daha yemeyeceksiniz dediler bir simit yiyorum cocuklarınadn torunlarından cıksın yaptıkları böbreklerimiz ağrıyor soguktan sancılanıyoruz ufoları kaldırttılar bilerek kırk laf sayıp hava 3 derece bu sıcakta ısıtıcımı çalışırmışmış bir süre giremedim ya işte o yüzden neti kapatıolardı falan şimdi neyse ki net problemi kalktı ortadan ayy bende basladım gidiom badem yagı kullanmaya başladım ama çatlak belirtisi dahi yok bide eriniorum sabahları sürmeye kuzum aksamda unutuom insallah çatlak olmaz aktardan aldı kocam bunu kullansın baska bişiye grek duymaz demiş ama bilmiorum
Baciiim benim merak etme sen beni , birde geri kaldığın yok kuzum herkesin telefonu hanipekste, merak edince hemen arıyor sagolusun müdüre :)) birde sana whatsapptan bahsetmiştim ikimizde de olduğu için oradan da yakışıyoruz foto falan gönderiyoruz iyi oluyor sende dediğim gibi iPad yerine s3 al seninle de lecek atlayalım :))
ben çareyi bodyshop ta buldum kakao kremi günde defalarca kremlenen yaglanan ben artık bir kez sürüyorum kurtuluyorum indirim var 26 tl 200 ml çok da güzel sürülüyor şiddetle tavsiye ediyorumEczaneden aldığım o mustela bir Kösede dürüyor yağlardan da kurtuldum cildim de parladı dusta da organik yumuşatıci duş jeli kullanıyorum süper oluyor
Merhaba canım,
Ben balmandol kullanıyorum zeytinyağ gibi çok yağlı bir krem, görümceme profesör önermiş, kozmetik gibi zararlı değilmiş. Ne kadar yağlı olsa da tabi akşama eve gittiğimde yine kurumuş oluyor tekrar sürüyorum.
Bence göğüslerinize de sürün onlar da çatlayabilir.
Kızlar ben 3 gündür karnıma mustela çatlak krem kullanıyorum. Ama bildiğiniz nemlendirici gibi. İnş. faydası olur
günaydıııın
bugün bende erkenciyim amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim randevum saat 10:20 de gece gözüme hiç uyku girmedi zaten 6 dan beride ayaktayım inşallah güzel Allahım yüzümüzü güldürür...
bu arada kızlar kuzuma pabuç yaptım bakın bakalım nasıl olmuş gerçi renkler net çıkmadı ama olsun
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Kendini rahat bırak Rabbim herşeyin en iyisini bilendir. Ne yazmışsa onu yaşıyoruz..
Bu arada bayıldım yaptıklarına. Ama ben beceremem bu tarz işleri elime iğne iplik almışlığım yoktur ki kalp çıkarayım(
günaydın kuzucum hepinize hayırlı günler sabahtan başladım tıkınmaya ama napayım yawrum için besinli şeyler yemeye çalışıorum yakında patlıcam galiba eşim sen hergün kilo alıosun dedi zaten
Yaa ben bugün kaçamak yaptım :))) Sabah sabah servis beklerken burnuma kokular geldi ,kızımlada konuşuyordum :)) Dedim canın mı istedi kuzum hadi alalım :))) Nasıl suç atmadır :)) İki poaça götürdüm nasılsa 53 kiloyum diye ama hızlı alıcam galiba
gerçekten süper prensesimizin ayağına yakışır perilous kalıbını yollarsan bizde yapmaya çalışalım bende yavruma avize yaptım yarın resmini getireyim
Ya maşallah size ne becerikli hatunlarsınız .. Kursa filan gittiniz mi kendiliğinden mi çıkıyor bu yetenek :)))
​Günaydın canım. Afiyet bal şeker olsun, yarasın kuzucuğa. Ben de akşamdan bir saklama kabına kuru üzümle cevizimi hazırladım, iş yerine getirdim, bakalım yiyebilecek miyim?
Bende 10.00 araöğünümde ceviz yiyorum hergün . İnşallah faydası olur kuzucuklarımıza
Mezosum göğüslerinde süt kanalın açılıyor sütünde gelir yakında görünce korkma.kendin koparma dusa girdiğinde o kabuklar sudan yumusasin lif Yada sungerle cok bastırmadan yıka gider.erkek cocukta ta genisler vs bu kadar olmuyor ama kızda genişliyor kararıyor tam anne kıvamı
Aynen benim o kıvama geldi kocaman kahverengi oldular çirkin görüyorum ama ben onları( Eski haline dönecek mi ki? Bende hiç meme ucuda yok yavruşum çok zorlanacak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?